Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Heló !
Megjött a Creative Tactic3D Alpha fülesem, és az lenne a kérdésem hogy az usb 3.0 nem ismeri fel ez oké, viszont így mivel hátul csak 2 usb 2.0 van előre kell dugnom és így már látja a driver a fülest, viszont ha bedugom hátra a jack-be meg nem látja, kérdés hogy az usb átalakítóval dugjam be előre hogy felismerje a driver és hagyjam úgy, vagy dugjam hátra és nem annyira fontos a driver és megvan minden térhatás meg ilyenek az nélkül is ?
-
anytime
őstag
válasz
Cingáriusz #7098 üzenetére
, kíváncsi lennék a tapasztalataidra?
-
fülest*
-
Na, megvettem a Corsair 2000-es fület. Végül is 26-ért tudtam szerezni
-
-
törölt tag
Sziasztok! Mennyivel jobb hangminőséget produkál egy külön hangkártya, mint egy alaplapi (Asrock 890FX Deluxe 5)? Roccat Kave 5.1 fülesem van.
-
Kal-El
senior tag
válasz
Malanrion #7092 üzenetére
Sejtettem, hogy műanyag. Egyik külföldi fórumban írták, hogy eltört 2 hét után, de gondolom elég vaddisznó módjára bánhatott vele, ha ilyen gyorsan eltört neki. Viszont vannak olyan fülesek, ahol még úgy is könnyen eltörik a pánt, ha normálisan használod, annyira gyenge az anyag. Talán Logi G930-nál olvastam ezt, vagy valamelyik Razer wirelessnél. Mondjuk én nagyon szoktam vigyázni a dolgaimra, de azért nem akarok ilyenen elcsúszni, hogy jó a füles, csak éppen könnyedén eltörik.
-
Malanrion
tag
nekem a CV1500 van, azon is mint a 2000-esen műanyag a pántja, de jól van kialakítva nekem szerintem viszonylag nagy a fejem
és kényelmesen lehet használni, ha meg véletlenül nem lenne kényelmes a nyakadra csúsztatod a felelé álló párnákból is hallod a dolgokat, ezt elég sokat alkalmazom, ha figyelni kell valamire és simán bírja, most nem használom egyébként naponta szoktam. Összegezve nem kell attól félni, hogy elpattan 2 nap alatt
-
Ffranklyn
csendes tag
válasz
aProPeti87 #7089 üzenetére
Teljessen műanyagből van. Csak a kinézete ilyen szálcsiszolt aluminium utánzat. Elég strapabirónak tűnik elsőre de nekem még csak 2 hete van meg. Szerintem a gyenge potja a középső forgó lessz mert be lehet hajtani síkba a hangszorókat tárolás miatt. iagzából nem értem miért nem képessek fémből csinálni nem hiszem hogy drágább vagy nehezebb lenne mint igy.
-
Kal-El
senior tag
A Corsair Vengeance 2000 pántja mennyire strapabíró? Nekem úgy tűnt műanyagból van.
-
Gigi01
őstag
válasz
aProPeti87 #7086 üzenetére
Ezt én is így tapasztaltam.
-
neutron22
tag
válasz
aProPeti87 #7084 üzenetére
Egy kis propaganda + egy kis társadalmi felelősségvállalás
-
dokken
tag
Free Download Razer Surround: 7.1 Virtual Surround Sound Software [link]
-
Ffranklyn
csendes tag
A jelet szépen fogja nincs vele gond , kb 10 méter a hatótávja 1 falat át tud vinni .
-
anytime
őstag
válasz
Cingáriusz #7080 üzenetére
Ment a PU!
-
Akkor ez eldöntetett. A wireless-es lesz 28-ért.
-
neutron22
tag
válasz
Cingáriusz #7078 üzenetére
-
-
drzozo
senior tag
válasz
Cingáriusz #7076 üzenetére
LOL. És tényleg 28k. Pár hete ez még 40k körül volt.
-
-
drzozo
senior tag
válasz
Cingáriusz #7072 üzenetére
Kényelem szempontjából mindenképpen jobb a wireless, viszont ha a gép közeléből nem mozdulsz el, és esetleg 2-3 méter kábel elég (pl. hogy le tudj ülni egy fotelbe és onnan filmezni), akkor felesleges kifizetni a felárat.
Ő vásárolt ilyet, nála leinfózhatod. De eddig nem hiszem, hogy volt vele problémája, azóta már biztos jelezte volna.
-
Kal-El
senior tag
válasz
Cingáriusz #7072 üzenetére
Egyik srác itt PH-n, akinek ilyen van, azt mondta hogy neki nem volt probléma a jeladással szobán belül.
Az utóbbira szerintem senki nem tud válaszolni, mivel nem sokan vesznek wirelesst, összehasonlítási alapja meg végképp senkinek nincs. -
A Corsair-ből érdemes a 2000-es, wireless verziót venni? Mennyire stabil a jel és ugyan olyan jó a hangminőség akkor is ha wireless-en kapja a jelet?
-
neutron22
tag
válasz
Cingáriusz #7068 üzenetére
Saját szoftvere ha jól emlékszem nincs, de bármilyen lejátszón és saját hangerőszabályzón tudsz állítani. Nekem nagyon tetszett a hangja, a bass az valami állati amikor remeg a fejeden a füles. Belépő szintnek én biztos nem nevezném, de egy jó ár/érték 5.1 nek már inkább. A legnagobb hibája, hogy sokszor van gond vele, amit gondolom azóta sem orvosoltak, de ez megfigyelhető a Roccat egereinél is. A mikrofon hiba a leggyakoribb, de az anyagára is volt már panasz. Nem venném el a kedvedet, mert remek füles, de amiket írtam elgondolkodtató. Nemsokára én is megint beszerzek egyet.
-
-
drzozo
senior tag
válasz
Cingáriusz #7067 üzenetére
Igencsak régi darab már, ez a belépőszint a true 5.1-nél. Inkább a CV.
Tudsz, így néz ki.
-
-
Erről vélemény? Roccat Kave 5.1
-
drzozo
senior tag
válasz
Cingáriusz #7064 üzenetére
Akkor sokra nem mész vele, ha használni nem tudod.
Így lényegében csak a CV1500 maradt ennyiért.
Más, lehet, hogy már volt. Jönnek az új Creative SB-ek.
-
neutron22
tag
válasz
Cingáriusz #7064 üzenetére
Azzal pedig real 5.1 et használj. Nem fogod megbánni. A Kave nagyon jó, de van egy hátránya, hogy szükséges hozzá 5 jack és 1 USB is és sajnos az USB vesz fel némi alapzajt.
-
-
drzozo
senior tag
válasz
Cingáriusz #7061 üzenetére
Attól függ, hogy milyen hangkártyád van. Ha valami régebbi alaplapi, akkor lényegében teljesen mindegy, hogy jack-eset veszel, vagy usb-set. Viszont ha van külön normális hangkártyád, akkor az usb-seket azonnal ki is lőhetjük.
Pl. a fentebb említett CV1500 usb-s.
-
aProPeti87
aktív tag
válasz
Cingáriusz #7061 üzenetére
Hát az ,hogy melyik a jobb ez változó ,valakinek a virtuális 7.1 jön be, valakinek a true 5.1 - 7.1 egyébként 25 ezer körül a CV1500-ast szokták ajánlani .Ez virtuális 7.1 és van pár embernek itt a fórumon akik tudnak róla jókat mondani
Nekem Creative Soundblaster Rage van ez is virtual 7.1 igaz olcsóbb mint a CV1500 de én maximálisan megvagyok vele elégedve . -
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy 5.1-es fejhallgatót, ami nem headset-es.
Mit tudtok ajánlani max. 25.000Ft-ig?
Kérdésem, hogy melyik jobb? Ha 3db jack-el megy a hangkártyába, vagy ha USB-s? -
whYz
őstag
Az miert lehet, hogy ha carcharias mikrofonjaval beszelek akkor egy enyhe zugas hallatszik? Ez normalis?
-
huskydog17
addikt
Én is tulaja lettem egy Creative Tactic 3D Alpha fejesnek.
Amikor szerdán először kipróbáltam, az első benyomásaim vegyesek voltak. Például nem számítottam rá, hogy ennyire "kicsi". Ez alatt azt értem, hogy ugyan circumaural kialakítású, de messze nem fér el a fülem benne olyan kényelmesen, mint a HD 555-nél, sőt az Alpha inkább a fülemen ül, mintsem körbeveszi azt, így ez jóval kényelmetlenebb, mint az előbb említett Sennheiser termék.
Jó tudom, teljesen különböző kategória a kettő, de nincs más amihez tudok viszonyítani. Mivel én szemüveges vagyok, így ez jobban kiütközik nálam.
A hangzása nekem személy szerint túl mély, nagyon dübörög benne a mély. Jó arra számítottam, hogy messze nem éri majd el a HD 555 szintjét, de azért 10k kategóriához képest nem rossz, a hangzásjavítókkal lehet javítani rajta.
Ami viszont kifogástalan rajta, az például a mikrofon. Több ember megerősítette Skype-on, hogy kiválóan működik, semmi háttérzajt nem hallottak, még úgy sem, hogy közvetlenül mellettem forgott az álló szobaventilátor maximális fordulaton.
A VoiceFX szerintem egy nagyon poénos dolog, nekem ez is tetszik, a kábel minősége is rendkívül jó. A mikrofon pedig egyszerűen és könnyen le és felcsatlakoztatható. -
nepszter1
addikt
válasz
aProPeti87 #7047 üzenetére
Az a baj mikor letörlöm a hang driver-t , biosba letiltom a hangot aztán bekapcsolom a gépet és magától felimseri a hangot lehet ez itt a probléma .
-
hoolla
aktív tag
-
d1abLo
senior tag
Esetleg aki Corsair fülest tervez [link] bár nem tudom mennyire éri meg (csak júli 7-ig)
-
hoolla
aktív tag
Koszonom a valaszotokat! (telorol irok nem took egyenkent valaszolni) Ez a link volt eddig a leghasznosabb amit lattam. Most egy razer carchariasom van es nagyon jo, de gyakorlatilag csak fulessel jatszom, igy szeretnem a legjobbat. Asus xonar essence stx hangkarim van, ami kifogastalan, tehat emiatt nem kell aggodnom.
Kozben en is olvasgattam es a 363d tenyleg nem eri meg a felarat. Valoszinuleg a 360 lesz a befuto. Mindenhol aradoznak rola, meg ugye nem kis multu gyartorol van szo. Talaltam egyebkent meg a plantronics gamecom 780-at de ebben a basszus nem megfelelo. Szoval holnap rendelem a pc360-at asszem.
Koszonom a valaszokat megegyszer!!!
-
drzozo
senior tag
Azon kívül, hogy lényegében már csak külföldről tudod megvásárolni, semmi. Vannak ennyiért itthon is hasonlóak.
hoolla: Milyen hangkártyád van? 363D javasolt, de botrány drága, annyit nem ér meg, plusz egy normális hangkártya sem ártana már ahhoz. 75k + 10-15k alsó hangon.
-
rinsz
tag
Sziasztok!
Erről a fülesről Corsair HS1A tudna valaki véleményt mondani hogy milyen? Esetleg ha valaki használt ilyet leírná a véleményét a fülesről?
Köszönöm!
Üdv.
-
hoolla
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb gamer headset napjainkban? Neztem a sennheiser pc360-363d-t. Ezeket imadjak. Szerintetek? Van jobb ezeknel?
Koszi! -
d1abLo
senior tag
válasz
marec1122 #7016 üzenetére
Siberia V2 a jóbarátod otthon (ezzel a fülessel anno 1800 pontba alkottunk cb-n és tökéletes volt), de mivel láttalak téged párszor ICL-en ezért a Steelseries 7h-t javaslom a zajcsökkentés miatt
nekem USB-s volt alaplapi kártya miatt, szóval ha nincs jó hangkártyád az USB verziót javaslom -
nepszter1
addikt
Megjött a Tactical3D Alpha és a driver-t nem tudom feltelepíteni a telepítés végén ez fogad : error i-001
Google nézegettem nekem nem segített egyetlen megoldás sem
-
marec1122
senior tag
értem. köszönöm a válaszokat bár sejtettem hogy nem lesz sokkal jobb
-
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
erről szeretnék valamit megtudni esetleg tapasztalatot meghallgatni. Logitech G230
cod4 hez kéne az átlagnál erősebb(profibb) játékhoz.
mekkora előrelépés egy creative fatality gaming-hez képest?üdv Marec
-
Otrodon
csendes tag
Én is egy 5.1-es fejhallgatót keresek egy ideje és én egy Trust GXT26 5.1 Gaming Headset-et találtam elég jó áron, elég jó kinézettel és, ám nem tudom, hogy milyen hangzást ad, mind a hangszóró, mind a mikrofon.
Ha valaki ismeri jó lenne ha mesélne róla
.
-
neutron22
tag
válasz
mateFLASH #7007 üzenetére
Szia
Az integrált hangkártyán keresztül eddig hallottál bármi zajt a fülesekben. Gondolok itt súgás, búgás hasonló?
Ha nem szerintem nézz egy Sennheiser, AKG fülest. Kristálytiszta hangzás, de ha tényleg ennyire számít a térhangzás akkor Creative bármelyik vagy Real 5.1 et nézz (bár ennyi pénzért nem nagyon találsz). -
mateFLASH
csendes tag
heló.
18 ezerért valaki tudna nekem ajánlani egy gamer headsetet? fontos hogy a mikrofon rajta jó hangot adjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Battlefield 6
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest