Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xysdrtz
tag
Üdv!
A napokban tönkrement ozone oxid fülesem, tehát egy nagy döntés előtt állok, venni kell egy másikat Véleményeteket és segítségeteket kérem, hogy ne döntsek rosszul.
Megesik hogy napi 4-5órát is cod4-ezek, maradék időmbe zenét hallgatok. Tehát szükségem lenne egy olyan fejhallgatóra, ami kiszolgál mind két területen. Árban maximum 20k-ig tudok elmenni, ha kevesebbért tudtok mondani nem fogok megharagudni. Ipon-os vásárlás lenne mindenképpen.[ Szerkesztve ]
"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta."
-
d1abLo
senior tag
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
piko88
tag
Srácok megrendeltem az interstore-ról a Tactic3D Rage-t.
Tudtok pár jó tanácsot adni a beállításokkal kapcsolatban?
Ugye a Rage-ben a fülesben van egy hangkártya?
Az alaplapi hangkártyát le kell tiltanom?
Előre is köszi,Üdv, Piko
-
d1abLo
senior tag
Astro Gaming
You wouldn't be able to get surround sound audio without an optical connection. If you're using a laptop, you would be able to use a USB sound card for this. You'll need a card with digital optical output and Dolby Digital Live support ^RSzóval vagy az SH vagy lejjeb adok és veszek megint egy SS-t ami tönkremegy 2-3 év alatt
-
gAnDzs
tag
Hello
Sennheiser pc 161 mennyire számít jó fejhalgatónak a maga kategóriájában? FPS -hez használnám.
Előre is köszi a válaszokatSiemens CX 65 --> Nokia 5200 --> Nokia 6120c --> HTC Desire --> Apple iPhone 4S
-
d1abLo
senior tag
Belástam magam jobban az Astroba és azt figyeltem meg hogy a 7.1 csak az optikai kábelel működik. Úgy ahogy a srácnak van bekötve úgy csak sima sztereót ad le, szóval ha ezt nem tudom megoldani felesleges megvenni Esetleg valami ötlet vagy akkor ezzel el is dőlt hogy Sennheiser legyen ?
-
anytime
őstag
Azt hiszem, eleg alaposan korbe lett jarva a tema, amiert HATALMAS respect Mindenkinek, aki hozzatett vagy elvett az eppen aktualis elkepzelesemhez
CV2000
Ma vagy holnap rendelem. Amint megkaptam es kiprobaltam, jovok egy beszamoloval, valamint egy fenykeppel, hogy most mivel tolom
Udv:
A -
anytime
őstag
E ketto kozott vacillalok, de azert a Chimaera arban utosebb ..., a ketto kozotti kolonbsegbol kijonne a tervezett asus xonar is.
Creative Omega kiesett, a Logitech az utolso gondolatokat rugja
Egy kerdes, a Razer es Corsair mellett, ebben s kategoriaban van meg javaslatod?
[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
-
drzozo
senior tag
Ezek annyira high-end gamer fejhallgatók már, hogy kevés ember engedheti meg magának őket, szóval itt már csak review-kból tudunk építkezni. Az A40-től és PC363D-től nincs feljebb, max. mellett van még pár, de azok a hangkártya hiány miatt kiesnek. Egyikkel sem lehet mellélőni. Nekem a Sennheiser jobban tetszik és masszívabbnak is tűnik (A40-nél idegesítene, hogy a hangszóróit el lehet oldalra fordítani, nekem nem ez van megszokva), viszont fehérben az Astro is komoly. Astro mellett szóljon a control-mixer, ilyen a Sennheiserhez nem jár.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
Tudtok olyan fejhallgatot ami jo zenere, van kabelen mikrofonja, jol nez ki es 1 darab jack dugoja van, ami jo telefonba?
Olyan erdekelne mint a Skullcandy Hesh 2.0 with mic, csak valami olcsobb es minosegibb. -
d1abLo
senior tag
Az usb is tökéletes hiszen a mostani siberia is úgy működik, ezért kérném ki a véleményetek hogy melyik fülesnek mik az erősségeik, mivel én még egyik márkából se használtam egyet se, gondolom nektek több tapasztalatotok van.
Szerk. a kritériumnál elfelejtettem írni hogy mivel járkálgatok versenyre azért egy jobb szigetelés jó lenne
Ismerősöm aztmondta hogy abban a Sennheiser nem valami jó a plüss fülvédő miatt, de ettől még nem szavaznám le azt a fülest.[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
És ha usb-vel kell a géphez csatlakoztatnod? Ez pl. a PC 363D hangkártyája. Ha simán a zöld jacket dugod a gépbe, csak stereo fülest fogsz hallani, ha usb-vel, akkor be tudod állítani a virtual 7.1-et.
szerk.: Az Astro szerintem nagyon durván törékenynek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
micro alaplapom van és a videókártya rálóg az egyetlen PCI slotra, így csak usb-n lenne megoldható a hangkártya, de most abból egy jobbfajta elég húzós + még 70ezer forint kb a fülest az már sok
Kábelhiány nem hiszem hogy lesz ha gyártótól veszem utalás netes fizetés nem gond. Az a lényeg hogy jackes legyen
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Van egy zöld jackdugó a hangra, illetve van egy usb a mixer áramellátására. Viszont volt egy unboxing videó, amiben a doboz nem tartalmazta a kábeleket hozzá, azokat külön kellett beszerezni. Ezt nem ártana tisztázni, főleg azért, mert itthonról szinte be sem tudod szerezni a fejest, aztán ne a szállítás után érjen a meglepetés.
De amúgy miért nem lehet beletenni a gépedbe hangkártyát? 10 ezer forint lenne és még így is maradna akkor nagyjából 50 ezer forint a fejesre.
[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
kritérium, hát ez egy gamer topic szóval főként játékra kellene a füles, persze azért legyen jó zenélgetésre is.
Vezetékes, mikrofonos fejhallgatók jöhetnek szóba mindenképp. A felsoroltak közül szerintem bármelyikre rászánnám a pénzt, de én az Astroval szemezek. Azzal kapcsolatba lenne a kérdésem, mert sok tesztet néztem, de úgylátszik nem a legjobbakat, hogy az most jack dugós vagy optikás lenne?Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
nagyúr
Ha azt is leírod, mik a kritériumok, mire szeretnéd használni, mi a szíved vágya kinézet és márka terén, és mennyit szánsz rá, akkor a felsoroltak közül is könnyebben tudunk segíteni választani, vagy esetleg javasolni egyéb alternatívát!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
d1abLo
senior tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok és szeretném kikérni a véleményetek, összeszedtem pár fülest amiket megcéloztam esetlegesen vásárolni:
Astro A40
Sennheiser Pc360
Sennheiser PC363D
Razer Banshee
Steelseries 7HEgyben esetleg el is adnám Steelseries Siberia V2 fejhallgatómat (a hangerőszabályzó hibás, de ha leragasztod tökéletesen működik
szerk: alaplapi hangkártyám van és nem is tudok a gépembe szerelni normális plusz hangkártyát.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz recallcity #6157 üzenetére
vagy ha a hangkártya a gépen 5.1re van belőve, de te csak stereo kötötted be.
-
aProPeti87
aktív tag
Nem az lehet a probléma hogy nincs teljesen bedugva a jack dugó? Nekem telefon headsetje szokta ezt csinálni ha nincs teljesen beledugva.
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
jaffa 2843
Ármester
Hülye kérdés, de nincs bekapcsolva a karaoke mód?
..és tessék kipróbálni másik géppel/mp3 lejátszóval mielőtt hibásnak titulálod.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
recallcity
csendes tag
Sziasztok! Az egyik haveromtól kaptam egy Steel Series Siberia V2-t, azért mert eladta a gépét és neki nem kell már a füles.
A probléma az, hogy a hangzással valami baj van, a zsinór biztos nincs megtörve...
Ez úgy kell elképzelni, hogy ha van egy zeneszám, a basszust meg a beat-et hallod, a szöveget nem... valami van a hangszóróval.
Sajnos nem értek hozzá hogy megszereljem, alapból nem is szeretném szétcsavarozni...
Aki esetleg szeretné megvenni, várom az ajánlatokat, vagy az ötleteket hog mi lehet a gond.
Köszönöm előre is mindenkinek.Tisztelettel!
http://www.youtube.com/user/14recall
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Az elmúlt 1 hónapban elég sokat tanyáztam itt, olvastam és kérdeztem, sokszor elég zöldeket is ..., időközben azért mégis csak megszületett az igény és ha minden igaz a pénz is összejött az új fülesre
Engedelmetekkel összefoglalnám és egyúttal segítségeteket is kérném az ajánlásban.
1. Pénzügyi keret: max 50k-val bezárólag
2. Wireless kivitel.
3. Felhasználási terület: játék, skype, voip
4. Vezérlés: később szeretnék egy ASUS xonar hangkártyát is a gépbe.
5. 5.1 / 7.1 true vagy virtuális - nem tudom eldönteniA wireless kivitel és a xonar nehezen fér meg, így eléggé lekorlátoztam a lehetőségeket, de az alábbi darabokat néztem ki magamnak:
1. Corsair Vengeance2000, ha minden igaz, a vevőegységet lehet jack-el a PC-hez kötni, így talán megy a xonar is
2. Logitech G930, kuponnal venném, ~ fél áron. A bajom az, hogy kicsit (nagyon) műanyagnak érzem.
Fontos lenne, hogy a vásárolt darabnak legyen saját szoftvere, hogy a beállítások könnyen változtathatóak legyenek a részemről.
Ha minden igaz és lesz Xonar, akkor annak már úgyis van saját szoftvere? Talán ...
Szívesen venném a véleményeket és tapasztalatokat, netán további ajánlásokat.
Előre is nagyon köszönöm, üdv:
A -
deedee
őstag
én eddig elégedett vagyok a g35-el és ha eltörik, simán megragasztható pillanatragasztóval, mert a kialakítása ezt lehetővé teszi.
már ha eltörik, persze....
már látom a kommenteket előre: "elfog..."
-
GoZoL
senior tag
Lehet azért nem lehet még kapni őket mert most jelennek meg Magyarországon
Link -
lovi27
addikt
válasz aProPeti87 #6149 üzenetére
Igen fel van. Úgy néz ki a hozzáadott USB hangkártya a ludas.
-
lovi27
addikt
Sziasztok!
Most vettem egy Creative Tactic 3D Sigma mikrofonos fejhallgatót. A fejhallgató jó, de a mikrofon nagyon halk. Mindent maximumra tolva is csak kiabálva van normális hangerő (pl. Skype-on, de más programokon is.). Van ötlet vagy csere? -
adolfka00
tag
válasz aProPeti87 #6145 üzenetére
Akkor a CM Sirius lesz meg véve
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
aProPeti87
aktív tag
válasz adolfka00 #6144 üzenetére
Én annak idején használtan tudtam volna venni G35 öt de a gyenge műanyag pántja miatt mondtam le róla szinte mindegyiken eltörik .A G930 szerintem semmiben nem tér el tőle azon kívül hogy ezt a műanyagot fémre cserélték és vezeték nélküli szerintem nincs alapzaja ahol teszteket olvastam ilyeneket nem olvastam sehol.
-
RMZ250
senior tag
válasz adolfka00 #6142 üzenetére
Egy lényeges különbség biztos van a G930 rádiós "szerintem"
Arra viszont kíváncsi lennék, hogy egy drága rádiós fülesnél vajon megvan az az alapzaj, sistergés ami egy no name radiósnál Pl.: az enyémnél(Vivanco vagy mi)
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
adolfka00
tag
válasz aProPeti87 #6141 üzenetére
Sziasztok lenne még 1 jelöltem amiről szeretnék véleményt egy Logitech G930 személyében vagy ez is olyan mint a G35 ?
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
piko88
tag
válasz aProPeti87 #6133 üzenetére
Kaptál számlát? A garanciát hol kell intézni?
-
drzozo
senior tag
válasz aProPeti87 #6137 üzenetére
"Én ezekre 3 hetet vártam minimum, és semmi."
Éppen az ilyenek miatt. Megint más hivatalos oldalról megvenni, mert onnan nagy valószínűséggel biztos kihozzák, csak várni kell rá, plusz neten előre kell fizetned.
[ Szerkesztve ]
-
RMZ250
senior tag
-
eami
veterán
mármint mihez képest? corsair hs1 nekem 1,5 év után beadta a kulcsot, így bármennyire is jó volt mínusszal kezdett. wrath mellett szólt a mozis THX támogatás. őszintén szólva ha most vennék lehet gondolkoznek a rage wirelessen. olcsóbb is, hangzásban nem tudom van e akkora különbség, extrák viszont jobban vannak. 16 óra akksi idő, a sima jack csatlakoztatasi lehetőség, és a személyre szabható világítás (illetve kikapcsolása) nem elhanyagolando dolgok.
-
drzozo
senior tag
Pár nappal ezelőtt pont beszéltük, hogy mi a különbség a kettő között, olvass kicsit vissza. Ha jól emlékszem csak a csilivili kiegészítőkben különbözik, egyéb paraméterek majdhogynem teljesen ugyanazok.
Neked kell eldönteni, hogy mihez akarod használni. Ha fontos, hogy tudj benne mozogni az egész házban, akkor egyértelműen a Rage. Ha fontos, hogy PS3-hoz is tudd használni, akkor a Siberia sem rossz beruházás. Egyébként PC-hez, ha nem akarsz mozogni a gép körül, és van rá keret, akkor a CV1500 best buy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Ami 5.1, wireless és ajánlott, az majdnem 45k fölött kezdődik. Ha nem fontos a PS3, akkor a CV1500 ajánlott ebben az árkategóriában. Attól feljebb lépés már csak 35k fölött van.
Ha mindenképpen wireless kellene, akkor ezt 20k körül megkapod. Különösen ajánlott (SBX Surround positions audio in a 360-degree sound stage that's much more realistic than standard 5.1 and 7.1 solutions). Tsebacsi kollegánál leinfózhatod a fejest.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Igen, a linkelt SS támogatja a PS3-mat is. Viszont ez csak "sima" stereo, nem pedig virtuális 5.1/.7.1.
A CV 1500-at pedig csak PC-vel tudnád használni, ellenben az virtual 7.1.Ha a kettőt kombinálni szeretnéd, akkor kicsit mélyebben bele kell nyúlnod a zsebedbe.
[ Szerkesztve ]
-
piko88
tag
Sziasztok!
Gamer fülest szeretnék venni, hála a fórumnak már sikerült 2 darabra leredukálni.
http://ipon.hu/webshop/product/steelseries_siberia_v2_for_ps3/185852
http://ipon.hu/webshop/product/corsair_vengeance_1500/200593
Kérdéseim:
A steelseriest tényleg használhatom PC-hez és PS3-hoz is?
Melyik a jobb választás?
A steelseries 5.1-es?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv, Piko
-
aProPeti87
aktív tag
Nem én árulom és nem is ismerem az eladót csak láttam hogy nem rég jelent meg a hirdetés és elég jó fejesek vannak nagyon jó áron ,hátha pont valaki ilyeneket keres!
[link][ Szerkesztve ]
-
Shodan
addikt
válasz anytime #6108 üzenetére
Ő árul logiteches kuponokat is, ha tuti biztosra akarsz menni vedd meg azt és azután meg tudod rendelni a logitech oldaláról fél áron a füles.
Én K800 billzetet akartam így, csak sajnos a magyar kiosztásút már nem árulják.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
anytime
őstag
válasz anytime #6106 üzenetére
Az eloreutalasos rendszer nem tetszik, az ar azonban tenyleg jo!
-
drzozo
senior tag
A SH RS 170 100%, hogy jó, a Sonyról most elolvastam egy-két tesztet, bár nem sok van róla, inkább csak értékelés. Én már csak azért is a Sennheisert venném, ha már ennyit kiadsz érte, azt a plusz 5 ezer forintot kuporgasd csak össze valahogy.
Mondjuk a Sony virtual 7.1-es, ahogy látom. SH-val tuti nem lősz mellé. Max. rendeld meg a Sony-t online, és ha nem tetszik, állj el a vásárlástól, küldd vissza. Esetleg olyan boltban vedd meg, ahol van a Sennheiserből is, így ráfizetéssel (ha a boltos engedni) ki tudod hozni azt (ergo kipróbáltad mind a kettőt).[ Szerkesztve ]
-
anytime
őstag
LOGITECH G930 33k-ert?
Vatta uj, bontatlan, 2ev garival, tul jol hangzik -
aProPeti87
aktív tag
válasz anytime #6103 üzenetére
Amikor nézegettem teszteket mert én is nagy fejhallgató lázban égtem akkor olvastam erről is pár tesztet és dicsérték mindenhol ezen kívül mást nem nagyon tudok róla szerintem nem lehet rossz . Főleg hogy adnak mellé egy horgásztáskát is
-
anytime
őstag
-
Vemy
csendes tag
http://ipon.hu/webshop/product/sennheiser_rs_170/297365
Ehhez mit szóltok? Elvileg ez is tud térhangzást, ráadásul vezeték nélküli ami nekem fontos, és ahogy olvasom zenére is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest