Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsokolbi
aktív tag
-
lecsokolbi
aktív tag
Megbánni nem fogod ha nem hallgattál meg helyette mást.
Arra figyelj hogy mikor meghozza a Jézuska és beviszed a hidegről a melegre akkor hagy melegedjen át nehogy zárlatos legyenCsatlakoztatod jó esetben felismeri és akkor a cdről lehet telepíteni a programot.
én a G930 -al szemezek mert haverét meghallgattam és valami félelmetes mit szigetel és milyen hangokat ad ki... de a G35nek is olyan a fül formája szóval elképzelhető, hogy ez brutál.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
Általában nekem így mentek tönkre szóval csak magamból indulok ki.(Anyámnak meg nekem van egy olyan különleges képességünk, hogy mindig kifogjuk a rosszat... )
Arra nem gondoltam, hogy csak géppel lehet majd használni mert aki gamer fülest vesz az általában ugye jórészt játszik igaz így korlátozott a felhasználási területe. Végig kell gondolni, mérlegelni, aztán választani.
De teljesen igazad van amúgy.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
hát igen... nem az van hogy átmész a szomszédba, hogy hé haver hagy hallgassak már bele Mondjuk nekem jó mert lanon volt rá lehetőség
Állítólag jövőhéten kapom meg a zsír új steelseries v2 wh -t legalábbis a boltos szerint de majd kiderül nem e januárba csúszik mindenesetre eladó lesz, mint ahogy már írtam.
Gyűjtögetni fogok csak még nem tudom mire mert nagyon tetszenek a turtlebeach -ek is
Nem tudom melyik lesz a befutó.- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz moonguru #3472 üzenetére
Vácon szokott lenni az ICL nevezetű lan.
Csak annyi, hogy járunk lanra lőni és szünetekbe vagy mikor van idő körbemászkálunk és mint a vásárba hogyért vetted bátyjám, belehallgathatnék e eme csodás készülékbe?Kevés a köcsög, szóval nem szokták összehúzni a szemöldökük
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
Hello
Mivel nem rendelkezik fizikailag 5.1 ; 7.1es kimenettel így csak virtuálisról beszélhetünk.
Amiben nem találok kivetni valót, fantasztikus amit leművel... ismerősömét meghallgattam és teljesen fedi a fület hangot nem enged be, főleg ha még szól is valami.Nagy korrekt élményt kínál. Teljesen visszaadja amit kell. Nem hiszem, hogy csalódnál benne.
Mai napig én is ilyet akartam venni de úgy gondolom elég lesz az 5.1 -es Turtle Beach
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
Ha valaki tud olyat aki mostanában szeretne Steelseries Siberia V2 WH -t venni kérem szóljon. Most kapok vissza garanciális abrakadabra után egy újat bontatlan számlás garos.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz Neverdie1 #3618 üzenetére
Pihenj le kár a gőzért szerintem! Akinek szemellenző van a fején mint a pacikon annak beszélhetsz te bármennyit, mint tyúknak az ABC kb.
A lényeg, hogy Lmh megveszi a szuper medusát a többiek elvannak a botfülükkel mi meg várjuk azt akin lehet még segíteni.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
Szerintem most már belehetne fejezni mert valaki véletlenül szól egy modinak ami nem ártana... és balhé lesz
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
Inv1sus Superlux téren nézz körbe, fizik árult nem rég még hardveraprón, mellé egy egyszerűbb mikrofon.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz raverke #3689 üzenetére
Erre az 5.1 es fülesre gondoltam.
Az elsőre megoldás, hogy csakis sok plusszal rendelkező egyéntől érdemes rendelni. Így ellehet kerülni a hamisítványt és átverést.
Másodikban igazad van de konkrétan ezt a terméket másképp nem lehet megszerezni.
A top 10 es listában 2. helyet foglal el. Top 1 -nek mondják az Astro A40 -et
ez jóval drágább.Nálam van egy pár hete a Turtle Beach, annyira jó , hogy erről nem lehet véleményt írni. Fizikai 5.1es a szabályzóján lehet állítani a mélyet centert frontot surroundot nagyon finoman.
Nem kapsz magyarba ellenfelet. Olyan szép a hangzása, pontos meg minden amit ellehet róla mondani.
Egyszer járok Pesten és gondolod akkor szólok és meghallgathatod.- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
-
-
lecsokolbi
aktív tag
Igen tudom, viszont itthon olyan boltok árulják amit ismerősök több mint fél éve nem tudnak elérni... fél év alatt többször oda-vissza megjárja az usa -t.
Csak mintának szántam van angol ebay en is, ahonnan a royal mail szállít és nem kellett se vámot se semmit fizetnem. Kedden feladta a csomagot pénteken itt volt nálam persze lehet rázni a fejet de így van.- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz Ironing #3925 üzenetére
Csak a matekoddal van baj, de azt az idő megoldja gondolom, ha nem kötöd az ebet a karóhoz.
Ha játékra használnád, basszus, kényelem stb akkor ott a steelseries v2 akárki akármit mond ez a legjobb választás még mindig ezekre a követelményekre nem pedig vmi bóvli noname.
Tapasztalat, és a sok pozitív vélemény mellette szól.- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz justo00 #4032 üzenetére
Zenéhez is nagyon jóóó, szép tiszták a hangok, szeretem. Filmezésnél azt vettem észre, hogy a center valahogy eltolódik jobbra mikor a film AC3 5.1 es hangsávú. Nem jöttem rá miért van, raverke is meghallgatta neki a Xonaron volt olyan lehetőség hogy húzogatta a centert magam körül virtuálisan és ellenkező irányba húzva nem volt eltolódva.
Én azt mondom aki sokat játszik és sok zenét hallgat az ne habozzon, aki meg filmet akar nézni rajta és azt várja hogy majd egy ilyen visszaadja az álmodozzon tovább Vagy vegyen egy házimozit
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz cskamacska #4105 üzenetére
Akkor az enyém biztos gyárilag hibás hogy van rajta USB tard...
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz Geea250 #4126 üzenetére
Hiába, hogy 5.1 -es topic 20-25ért nem fogsz kapni olyan 5.1est ami hozná a formát.
Ezért javaslok neked inkább egy kiváló sztereót ami mellesleg tud virtuális 5.1et erről van szó.Nagyon sokat játszottam vele és maximálisan megvoltam elégedve.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz frankoo #4156 üzenetére
Z6A -m van és ha hallaná, hogy hogy lebecsülted szegényt pofánb*kodna egy martens bakanccsal
Már csak ha megnézed ezt a linket itt is láthatod, hogy 3db jack csatlakozója van +usb. 1mic 1cen/sub 1front 1 rear + az usb tápellátás végett.
És igen fizikai 5.1 es a füles.
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz kimpepevok #4168 üzenetére
Nagyon sokszor de ezek szerint nem elégszer, lusták visszaolvasni vagy megnézni egy testet.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz kristof123 #4171 üzenetére
Hello
Én ilyet nyúztam 2 évig és nem volt vele semmi gond. Egy kiváló sztereo füles. Kábel ahhoz képest hogy nem vastag nagyon jól bírja, nem szakad. Ezekre amikre szeretnéd használni teljesen jó lesz.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz Skyhunter #4245 üzenetére
Ha ilyen Kis Józsi által ajánlott 15ezer Ft -os sok.egyes fülesekről beszélünk akkor tényleg hagyjuk a témát.
Az 50ezres keretbe belefér az én álmom is a G930. Volt rajtam, beszabehu, külső hangokat elzárja teljesen hiába üvöltenek melletted és olyan hangokat kiad leesik az állad. És nem utolsó sorban vezeték nélküli. Ha tényleg van rá lehetőséged akkor ne habozz.
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
Aki bátor és van rá neki próbálja ki ezt az újdonságot! Genius
- Mindenki hazudik! -
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz cskamacska #4249 üzenetére
Csak valaki vegye meg és mondjon róla véleményt
- Mindenki hazudik! -
-
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz frankoo #4254 üzenetére
Akinek nincs min. 25 - 30eFt-ja annak jó választás lehet mert tényleg nem néz ki gagyinak.
Ilyen Corsair jut róla eszembe kívülről. Belülről se lehet vészes.Fejpántnál is látszik hogy plüssszerű az anyag, fülrésznél is teljesen beborítja szerintem , ha nem Dumbó a viselője, szvsz viselése is kényelmes lehet akár hosszútávon is így első ránézésre.
[ Szerkesztve ]
- Mindenki hazudik! -
-
-
lecsokolbi
aktív tag
válasz cskamacska #4258 üzenetére
Jövő hónapba lehet megveszem a nagytesót, hogy mit ad egy teszt erejéig.
- Mindenki hazudik! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- Xiaomi 14T Pro
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest