- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Szerintem még olcsón is adod.
más: most olvastam a "lanon láttam a másik ember fején" meg a "kereskedő hozott versenyre" hozzászólásokat (->ergo biztos jó lehet), és majd lefordultam a székről.
Továbbra is halkan somolygok az átlag gémerfüles vásárlón, semmi nem változott, nem is fog a gémer márkák legnagyobb örömére.
Még mindig olyan emberek vesznek mikrofonos füleseket akiknek tök felesleges(pl lant csak képen látó, asztal előtt játszó egyednek kiciócó mikrofon pont a szája elé lenne lógatható), és esküsznek zárt fejhallagtókra, akik szinte hangszigetelt saját szobából játszanak mást még véletlenül sem zavarva(egyébként HD595 másfél méterre nem hallik el közepes hangerőn). Sokpontegyet meg sem említem, a fülesek kerámiatalpai és 20 ezres egéralátétei ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Forest Gray - Használt karcmentes, 3 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest