Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hangkártya probléma
- OLED monitor topic
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Szerintem még olcsón is adod.
más: most olvastam a "lanon láttam a másik ember fején" meg a "kereskedő hozott versenyre" hozzászólásokat (->ergo biztos jó lehet), és majd lefordultam a székről.
Továbbra is halkan somolygok az átlag gémerfüles vásárlón, semmi nem változott, nem is fog a gémer márkák legnagyobb örömére.
Még mindig olyan emberek vesznek mikrofonos füleseket akiknek tök felesleges(pl lant csak képen látó, asztal előtt játszó egyednek kiciócó mikrofon pont a szája elé lenne lógatható), és esküsznek zárt fejhallagtókra, akik szinte hangszigetelt saját szobából játszanak mást még véletlenül sem zavarva(egyébként HD595 másfél méterre nem hallik el közepes hangerőn). Sokpontegyet meg sem említem, a fülesek kerámiatalpai és 20 ezres egéralátétei ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest