Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
-
Recon666
Közösségépítő
Mai teszt eredmény:
-
Sefi84
senior tag
Szeretnék az alapba is felkerülni az első oldalra, köszi!
Alap -
Mr.Rain
senior tag
válasz
joshua7 #8377 üzenetére
Az alapórajelei ugyanazok,mint nálam.
A hűtése viszont lehet,hogy jobb. Bár én a teszt alatt 50%-ra emeltem a venti teljesítményét,és úgy volt max. 60 fokos a VGA. Még húzok majd kicsit rajta,és a ventit 70%-ra emelem (Afterburnerben ez a max.),megnézzük mi lesz.
Amúgy csak jókat tudok mondani a Zotac-ról. 50%-on is elképesztően halk a ventillátora(az alap 30%-ról nem is beszélve),a chieftec táp bőven elnyomja,pedig az sem túl hangos.
A tuningot eddig nagyon jól bírta,a Gigabyte OC órajelein használom,és semmivel sem melegszik jobban,csupán pár fokkal kb.,az alapórajelhez képest.(és így kb. 25-30 fok a szobahőmérséklettől függően)Meg vagyok vele elégedve,bátran ajánlom mindenkinek,jó vétel a Zotac GTS 450.
-
subaruwrc
félisten
válasz
joshua7 #8377 üzenetére
sokszor egy sima driver telepítés is nagy örömet okoz
ha ennyire durván mindehol fagy akkor lehet inkompatibilitás
esetleg nem ref pcb a kártya?
merthát a ref pcb-sek között sok különbség nincs max ugye a bios.énis leizzadtam ma amikor az életmentő x300am nem adott képet a gépben a 4870-et meg már elvitték
-
joshua7
veterán
Lord Vader, subaruwrc:
Hehe.
Már tervbe volt véve múlt héten, de megszívtam egy Leadtek karival - ugye írtam a GTS450 topikjába, hogy amint föltettem a drivert (mindegy, hogy melyiket - gyári lemez, 260.99 stb.), a rendszer reboot után fagyott az üdvözlőképernyőnél. De a tulaj volt olyan jófej, hogy visszavette. Most úton van egy Giga, első körben örülök majd, ha gond nélkül települ a driver...Mr.Rain: azt hiszem, teljesen gyári karival nyomja, ilyennel.
subaruwrc: hát ne tudd meg... Kari be, driver föl, reboot. Fagyi... Mondom wtf? Ezer éve nem láttam ilyet, h ilyenbe belefagyott egy rendszer. Néztem több drivert, használtam driver sweeper-t stb, még alaplapi Bios-t is cseréltem, de nem ment tovább. A legrosszabb az az egészben, h bedobtam egy XP32-es vinyót, ami szintén fagyott. Szóval most kissé tartok attól, h talán valami inkompatibilitás van itt. Természetesen a Leadtek kari azóta gond nélkül megy az előző tulajnál...
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
joshua7 #8370 üzenetére
Lord Vader:
Ok,nekem annyi elég. Úgy tudom,mivel dual kit 4Gb-ot veszek,a dual channel nem fog menni a már a gépben lévő 2Gb miatt... Ez igaz? ha így van nem járnék jobban ha a csak a 4Gb-ot teszem bele?
joshua7:
utána lefuttattam physx nélkül is,de arról meg nincs képem. Majd hnap nekifutok mégegyszer. Sőt még piszkálom kicsit a GTS-t,hátha befogom Lord Vader eredményét,az övé a legjobb GTS 450-es pontszám ph.listán.
-
joshua7
veterán
Turbo mód miatt tuningos listára ment ez.
Egyébként ha nem érzékeli mind a 6 gigát, lehet, hogy a lapon elhajlott/eltörött néhány tüskeNFree, #8363: fölraktam a tuningost így is, az Afterburner is elfogadható. Ki is egészítettem az oldalon a 'Feltételek' részt.
Mr.Rain, #8360: a gpuscore reális, a végeredmény viszont nem összevethető a többi eredménnyel a Fiziksz miatt.
Taifa Díaz, #8345: tolnál egy képet a memóriáról, föltenném ezt is
-
Mr.Rain
senior tag
Nemsokára lesz +4GB ramom a gépben. Így a 2Gb helyett 6 Gb lesz összesen.
Szerintetek több pontot kapok a 3DMark-okban???
-
Mr.Rain
senior tag
-
NFree
addikt
Hali All
Nos jelentkeznék ha lehet egy e5300+gts450 kombóval ha lehet
[Alap]
[24/7tuning]Több eredmény lehet nem lessz mivel gyengus az alaplap s nem nagyon van értelme feszegetni a határokat.
Apropó csinálja még valaki a listát? fél éve nem jártam erre -
Ybron
senior tag
VGA: Gigabyte, driver: 263.09
[link]
(6gb ram helyett csak 4-et észlel az alaplap, viszont cpuz-ben 6gb) -
LackoMester
addikt
válasz
Taifa Díaz #8347 üzenetére
Már megvan a hiba. Ok minden.[link]
-
LackoMester
addikt
válasz
Taifa Díaz #8347 üzenetére
Bizony nekem valami végett csak DX 10-ben működik, de vajon mi lehet a hiba. Már a múltkor is furcsálottam, h. a Metro 2033 játéknál nemengedte a DX11 választani csak a a DX 10 , és akkor nem a 10.11 Catalyst volt fent.
Lövésem sincs. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
LackoMester #8346 üzenetére
A GPU-z ablak Computing sorában az utolsó, DirectCompute 5.0 sorából hiányzik a pipa
Valami a driverrel hibádzik. Én a 10.11-est fel se raktam. Észleli a hardvert, mégse rakja fel rá az illesztőprogramot
6850-es, win7x64-es rendszer. Megy a gyári lemez 10.10-es driverével.
-
Taifa Díaz
őstag
-
helkis
veterán
szerintem meg jó a 3dm11, itt nem a story a lényeg, hanem hogy milyen technológiákat/effekteket raktak bele, és ez elég meghatározó lesz a játékokban a jövőben valszg.. +majd ha fullHD-ben lefuttatjuk normális sebességgel a 11-et, akkor asszem le fog esni az állunk.. ahogy a vantage-nak is be kellett érnie.. illetve hogy a 06 meg már nem képes az új karikat rendesen mérni..
nekem az nem tetszik, hogy a sponzorok ennyire betörtek a programba..
remélem csak reklám jelleggel, és hogy a kódba nem élveznek előnyt..storynak meg ott a maxpayne.. hamarosan jön a 3. rész is, igaz már nem a remedy-ék gondozásában, de az a game elég ütős volt anno...
-
Sefi84
senior tag
válasz
Taifa Díaz #8339 üzenetére
Nincs vele gondom!
-
Themiamivice
csendes tag
73524es eredmény
Na ezen már bizots fut a crysis
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=262524 -
odorgg
addikt
válasz
Alister71 #8338 üzenetére
A 11-es 3Dmark szerintem dög unalom, nem tetszik nekem sem
Azért a Vantage-ben legalább van némi story, és kreativitás, és a 200. alkalom utánn is szívesebben végignézem a szőke csaj menekülését a barlangból, és az idegen bolygó betámadását az űrhalyókkal, mint hogy a 11-ben céltalanul koválygó tengeralatjárókat, és a dzungelben mozdulatlan kőszobrokat keljen bámulnom
Tudom hogy a benchmark szempontjából lényegtelen, de nekem az ilyen apróságok is számítanak. -
Sefi84
senior tag
Úgy néz ki ez a vége, meg a tápom még mindig nem bírja!
-
Sefi84
senior tag
6850-en kicsi tuning, még van benne csak nincs tápom, esetleg hétvégén majd javítok rajta
-
Sefi84
senior tag
-
odorgg
addikt
válasz
joshua7 #8327 üzenetére
Én is aszt gyanítom, hogy az i7-es hiánya nagyban közrejátszik a -1000-es Gpu score-nál, de szerintem ettől az elavúlt konfigtól azért, ez nemrossz eredmény
Egyébként a volt 4870X2-esem is 1000 GPU pöttyel kapott kevesebbet, a Subaruwrc, i7-el tesztelt, példányánálSajna korlátozottak a lehetőségeim, így azzal dolgozok, ami van
-
joshua7
veterán
Ha a listára is szeretnéd, akkor kellene egy Cpu-z ablak a ram órajeléről is. Ha lehet, húzd már meg a vgát, kíváncsi vagyok, mit tud egy ilyen OC2.
kertsa: gpu kapott feszt?
odorgg: érdekes, h hasonló órajelhez képest helkis gpuscore-ja mennyivel magasabb. Gondolom nála a 860 besegít már szépen.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #8325 üzenetére
Az összpontszám az nem, mert a vga mindenképp lehúzza, de nézd meg a cpu pontot, ott már van eltérés bőven.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
peetmaster #8321 üzenetére
OK!Értem.....
Akkor itt az új..... 6264
Nem sokkal kevesebb... -
kertsa
senior tag
-
peetmaster
senior tag
válasz
Szabikaa20 #8320 üzenetére
PhysX legyen kikapcsolva és a Cpu-z memory füle is hiányzik a képről.
-
Szabikaa20
őstag
Hello!
-
Heffi
őstag
Nagynehezen "megszültem" a tuningolt változatot. Nem sikerült valami jól 2 dolog miatt: 1, A procihűtőm korlátolja a frekiemelést (most nem igazán jut eszembe jobb, minthogy kiköltözök a fagyba a teraszra, de most éppen +18 van ott is
); 2, a vga-t csak a catalyst-al tuningolom, és az eléggé korlátozza a lehetőségeket.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Taifa Díaz #8313 üzenetére
nem lenne hatalmas a cpu limit akkor érne többet is az a 20mhz gpu
optimális esetben 0.8-1 egész fps-t kellene javulniuk a teszteknek -
Alister71
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #8311 üzenetére
Csak kiszenvedted az 1000-et? ablakot rányitottad mi, a család addig a szomszédba volt, nehogy megfázzanak?
-
Taifa Díaz
őstag
Plusz 20 MHz, plusz 22 pont, nem sok, de ez a végleges teteje ennek a kártyának nálam, kérném a módosítást: kerek 9800 pötty
-
cettlee
őstag
x4 955@3,6
2*2gb 1500mhz ddr3
gtx460 768mb @800;100013800 pont reális?
-
Sefi84
senior tag
Nem a kupakot kell nézni, hanem a belső hőmérsékletet ami neked 83fok és az még belefér, de följebb ne nagyon menj! 100fokig bírják az I7-ek, de nem egészséges tesztre 80-90 a max 24/7-re meg 70-en a max!
Egy jobb hűtővel azért nyernél még pár fokot! Akár 10 fokot is!!! Noctua 14D..-vel ha elfér és van rá pénzed
Sőt a Zalmannál egy Mugen2 is sokkal jobb és 8k-ért már lehet kapni itt Ph-n!Azért kér keveset, mert alacsony vides a proci, de ezért is melegszik annyira, ha többet kérne akkor sem lenne melegebb, mert akkor magasabb vides lenne és azok kevésbé melegednek, tehát mind1 kb ugyan úgy melegednek egy közepes videssel lehet a legjobban ellenni, de a tied is jó nincs vele baj!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- SONY LCD és LED TV-k
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GTX 1660 OC 6GB GDDR5 Videokártya!
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- Eladó EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 Kiváló állapotban!
- Asus ROG Strix GTX 1080 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítok!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest