Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pont az előbb néztem ezt a tesztet.....nagyon beteg. Kell az az új kategória.

-
CyDoN
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szép eredmény!!!
GTX 580 GDDR4-es memóval ???? -
ffodi
veterán
Láttam már van eredmény GTX 580-al, elég komoly az a magas GPU-score. Ehhez kapcsolódik a kérdésem:
GTX580/később megjelenő 69xx-nek nem kellene új kategória? Már csak azért mert 5870/gtx480-al ilyen magas gpu score-t az életben nem lehet elérni.

-
Alister71
nagyúr
-
toldy
őstag
Látom felkerültem a listára

Jövőhéten jövök megint egy gts 450el ( az már tartósabb lesz).TTomax: grat a kártyához, fájdítod a szívem.

-
-
toldy
őstag
-
subaruwrc
félisten
válasz
pottyantós
üzenetére
ezekszerint valamit igen, mert ilyen akkor van ha egyedi felbontás v másmilyen beállítást használsz
-
pottyantós
aktív tag
-
klac
aktív tag
Ezzel is listára kérném a felvételt, tuningos.
XFX HD 4890 Black 1000MHz. Gyári hútőjével. -
válasz
KingDesign
üzenetére
Meg kéne rángatni azt a procit meg a vga-t is.

-
joshua7
veterán
Köszi.
Van még a rendszerben tartalék, csak tényleg túl meleg van még.subaruwrc: ahogy nézem az előrejelzést, csak kb. egy hét múlva várható lehűlés.
McSico: valahogy csak bent maradt a Fiziksz. Egyrészt ott a pipa, másrészt látszik a cpu test 2-n.
Ilyen procinak 30-31k a normális érték alapon.KingDesign: ilyet se linkelnek be minden nap.

-
KingDesign
csendes tag
-
subaruwrc
félisten
túl meleg van rendesen tesztelni ...
-
klac
aktív tag
Ezúttal Q9550 8.5 x 450 = 3825MHz.
Physx kikapcs., még a futtatás előtt..
Lehet ez megfelel listára kerüléshez ?
A videókártya Gaiward gyártmány, Accelero XTREME 4870X2 hűtés van rajta.
A CCC is mutatja a kártya tuningolva. -
subaruwrc
félisten
válasz
gombcomp
üzenetére
Mellesleg lehet,hogy mindenképpen kell hogy az "egyesben" is legyen kártya.
most látom csak hogy módosítottál.
az első körben amikor még nem tudtam a problémáról, így indítottam de a másik kártyát nem is látta a windows...
tehát ha 1-3 ban vannak a kártyák akkor van kép is, be is bootol rendesen csak éppen a második kártyát nem használja a rendszer... -
-
subaruwrc
félisten
Egyébként mi az a biostar lap ott az asztalon, csak nem visszaváltasz AMD-re?
szerdai kellékamúgy a rampage valamiért nem látja a 3.4 slotban a vgakat szóval max 1-2 be tudnak menni úgy meg rohadtul fűteni fogják egymást.
jó lenne ezt szerdáig meg tudnám oldani ....
ma inkább estefelé tesztelek mert meglepően meleg van .. -
subaruwrc
félisten
valóban minden relatív mert egy 3.7ghz-es 920 hoz képest meg gyenge.
de szerintem világos volt hogy nem az eredményt becsméreltem le hanem arra akartam rávilágítani hogy semmi értelme 3 ilyen izmos gput egy ilyen procival hajtani vantageban.
az lehet hogy a mindennapokban nem durva a limit de ez a vantage topik innentől engem a mindennapos használat nem érdekel.
az új architektúra nyilván gyorsabb, de spec ha a cpu scoret nem nézzük, egy 4.3-as 920 egálban van egy 4.3 as gufltownnal ....
csak ugyebár a gulf a másfélszeresét nyomja cpuban.kicsit később lövök egy warmup quadfire eredményt

-
ffodi
veterán
Most nem a szélsőségekről beszélek. Elmondható, hogy általánosságban mennek 4ghz-en a q9550-ek.
Egyébként komolyabb tuningról beszélek, nem pedig "optimalizált tuningról", mint pl. egy 24/7 beállítás. Ha van megfelelő hűtés, akkor miért ne lehetne egy i7-es procinak 1,5V-ot adni, amikor az intel spec szerint 1,55V a max?. Mindent ésszel kell csinálni.

"tőled se vennék amúgy használtan semmit,az biztos."
Nem tudom miért mondja mindenki ezt......
Csak teszt erejéig feszegetem a határokat. Mindennapi használatra nyilván nem kap a vga 1,4V-ot és a proci 1,5V-ot.Ha már itt tartunk volt anno, egy 900-as celeronom, aminak ha jól emlékszem 1,75V volt a névleges feszültsége. Egy véletlen folytán több napon keresztül üzemelt 2,8V-on, és semmi baja nem volt (azt tegyük hozzá hogy olyan szar lapom volt hozzá eredetileg, ami nem engedte rendesen állítani a feszt, és ki kellett törni pár megfelelő lábat a cél érdekében, aztán lett hozzá egy másik lap, azon pedig ilyen lábkiosztással 2,8V volt a def., amit csak később vettem észre.). Ha jól emlékszem intel szerint 2,1V volt a max annak a procinak.
-
TTomax
félisten
Hát azért én ezt megcáfolnám... nekem volt q9550-em X48-ban...az nem hogy 4Ghz-et de még 3.8-at is éppen vittem,adhattál te neki 2V-ot is...
A másik ami szemet ütött... 1.5V alatt nem is tuning a a tuning..majd egyszer szépen elszáll valamid akkor is jusson eszedbe...
tőled se vennék amúgy használtan semmit,az biztos... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Insolent
aktív tag
Majd javítom magam

-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hát igen, minden relatív, mert egy 3770-en járatott q6600-hoz képest jó eredmény. Viszont a q6600 jó esetben megy 4ghz-en, egy q9550 pedig simán megy 4ghz felett, szóval......
Illetve ha tuningos eredményeket rakunk be, akkor ne sajnáljuk az alkatrészeket, és ne 3800 körül menjen az a proci, mert rossz ránézni.
1,5V alatt nem tuning a tuning. 
Szeretem, amikor nem tudják egyesek felfogni, hogy kevés az adott proci, a vga(k)hoz. Jelen esetben 5970+5870-hez, legalább egy olyan i7 dukál, ami nem alapon jár........
Szerk.: q6600-ról i5 750-re váltáskor, nem hittem a szememnek úgy begyorsult minden, pedig mindegyik 4 magos, dualch. ram, stb.......
-
h.adam.92
őstag
üdv
felekrülhetnék én is a listára?

mit kell megnyitni a ventidzs után a cpu-zben? és a fícsör teszteket le kell nyomni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)