Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
Ez kell ide [link]
-
MontyCrew
senior tag
HWBOTra szeretnék feltölteni egy eredményt, de egy ilyent kér, valaki segítene hogy mi ez?
összehasonlító url: validation is required
-
APC ADAM
tag
Sziasztok!
Én is javitottam kicsit
19911 -
AMD Power
titán
Ez Vantage mit takar? Olyan mint régen a PCMark?
-
APC ADAM
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Sajna nem,azt szerettem volna de sehol se volt 2600K volt még 1 darad,de 80ért nem éreztem Gamera tök fölösleg lenne

Joshua7:Sorry a kérdésért tudom hogy nem ide tartozna
-
joshua7
veterán
válasz
APC ADAM
üzenetére
Sandy Bridge topikban föltettem a kérdést még korábban, hogy ha 100 fölé emeled az értéket, az hosszabb távon károsíthatja-e a vinyót pl., azt a választ kaptam, hogy nem. Szóval elvileg semmi baja nem lehet. Ha restartol, add alább a tuningot és próbáld újra.
De ez már itt nagyon off. -
APC ADAM
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Cibálnám én csak félek nem bírja ha meghúzom PL105X36ra pár mp után újraindul bekapcs után és nem tom nem árt e ez neki akitől vettem PH-n azt mondta nem nagyon lehet húzni a simát és ezért van de Xarax-nak is ilyen a lapja és neki sehogy sem restartol bekapcs után 2-3mp-vel

RAMRA VALAMI ÖTLET? -
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
lemaradt 10.12 es cata.
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok !
3dmark vanteget akarok futtatni, de nem tudok, mert a monitoromon nincs 1280x1024, csak 1280x768 1360x768 stb, tehat akarmilyen felbontast probalok a monitorom, mindig hiba uzenet fogad. Szoval ha tudna valaki segiteni, h megis mit kezdjek ezzel a helyzettel, az kerem segitsen.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Gpu score akkor is kevés itt is

-
Motion_Blur
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
szerintem se fogja vissza, pl: [link]
-
subaruwrc
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
tényleg elég csirke
két dologra tudok tippelnivagy a cpu fogja ilyen durván vissza a karit, ami a kevésbé valószínű, azért egy 460 as nemhiszem h ennyire cpu limites lenne, vagy ami valószínűbb h vmi hiba folytán 2d órajeleken ment a kártya a teszt közben
az a driver verzió elég érdekes. -
gainwardgs
veterán
válasz
tomaszka88
üzenetére
Mért ilyen kevés a gpu score??
-
odorgg
addikt
Az a baj a Vantege-el, és a hasnló benchekkel hogy az egész konfigot pontozza. Ezen okból, kifolyólag tökmindeggy milyen VGA-val rendelkezzel, és édes mindeggy mekkora a tuningpotenciálja, mert ha mellette a konfigod többi része nem az aktuális csúcsot képviseli, akkor bizony feleslegessen nyúzod a VGA-t, ugyanis sohasem leszel a lista elején. Sajnos ezt el kell fogadni, nem lehet ellene mit tenni, és ezen egymillió féle kategória sem tud segíteni. Persze azért finomítani lehet a kategóriákon, de attól még a helyzet ugyanaz az marad mint eddig.

-
peetmaster
senior tag
Sőőőt, úgy is lehetne kategorizálni, hogy kinek mennyi a havi jövedelme és ebből mennyit fordít a pc-re...

-
joshua7
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ah, az már szvsz durván túl lenne úgy cifrázva. Azért elsődlegesen csak egy vga teszt ez.
Vegyen mindenki hatmagos intel-t és kész. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cybertrone
veterán
válasz
joshua7
üzenetére
Lehetne akár úgy is cifrázni hogy procik szerint is szelektáljuk a dolgokat... nem nehéz kitalálni hogy az első 10-ben 980x lenne... Legyenek kategóriák dual core quad core és 6core... és mindegyikben egy 10-es lista az első 10 emberkéről, külön ati külön NV... ez is kivitelezhető lenne szerintem!

-
joshua7
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Minden javaslatra nyitottak vagyunk, 11-nél már külön lesz a 460 és a 480, itt is mehet tőlem külön a 470/480-tól, végül is tök mindegy nekünk. Akár úgy is meg lehetne oldani, mint ahogy anno Rover csinálta, h a típusoknak külön lista van. Ehhez, ahogy írtad hozzá lehetne csapni ATi meg Nvidia oldalon is 1 gpu, multi gpu top10-eket + összesítettet.
Ezt a részt Brumi˘ csinálná, így ez lehet, h kicsit lassaban fog menni az elfoglaltságai miatt, de megoldható lenne.
-
schwartz
addikt
-
Laraxior
titán
válasz
joshua7
üzenetére
Hall of Fame: Mindig is a legmagasabb pontszámot elérők jutottak be oda.
Szerintem már ez is sok kategória.
Kellene két top10-et csinálni. ill 4-et az ati miatt... meg egy összesítettet és kész.
1GPU-multi GPU...ugyanezt ati vs nV...majd egy összesített...
Mert hogy így be van kategorizálva az oké...csak ki kategóriázza? Mert hogy a GTX460 és a GTX480 egy kupacban van az elég erős túlzás.Talán valaki azzal érvelt,hogy mindkettőnek 20k körül van a GPU pontja. Ez érvnek elég gyenge,ha meg megnéz az illető egy Vantage tesztet...akkor semmivé is lesz. Az életbe nem fogja behozni egy 460as a 480at...Max egy 980X-el lehetne hazavágni,egy nem túl tuningos 480as Vantage score-t.
De szerintem ezzel a készítő is tisztában van,csak nem ismeri el,vagy pedig nem tudja hova tenni a VGAkat.
-
joshua7
veterán
válasz
eveonline
üzenetére
Mivel nem alapon futtattad a tesztet (ezért kaptál 0 pontot), nem igazán tudjuk összevetni semmivel.
Másrészt a szokásos probléma itt is látható: összevetéshez Fiziksz off kellene. Ha futtatsz P-ben (1280x1024, semmit nem állítgatsz!), Fiziksz nélkül (a driverben a cpu-ra rakod), azt össze tudjuk vetni a többi eredménnyel. 
G4ula84. nem lesz, szvsz semmi értelme, mert akkor lehetne minden egyes típusról külön-külön. Az meg érdektelen a többségnél. Összességében meg ha jól rémlik, ffodi nyerne 1110+Mhz-cel egy HD5870-nél.

-
eveonline
csendes tag
Üdv minden "3DMark Vantage eredmények" fórumosnak!
Viszonylag új vagyok még a túlhajtások és a teljesítmény/pontszám hajszolások terén. A gépemet inkább 3d-s munkára (3ds max, CAD, Solidworks stb.) használom. Látva a fórumos eredményeiteket, úgy döntöttem megosztom veletek az enyémeket.
Rendszer:
AMD Phenom II X4 955 BE
Asrock 880GMH/USB3
2x2Gbyte Kingston DDR3 1333 CL9 Ram
WD 500Gbyte Caviar Black HDD
Gigabyte GTX460 OC1 1GB
Chieftec GPS-450A
InWin Fanqua házA 3DMark-ot extreme beállításokkal futattam, a hardverek túlhajtása nélkül.
Vélemény?
-
Toxic88
csendes tag
Még fél napos volt a kártya és nem volt időm állítgatni rajta. Este kicsit bűvészkedem vele,hátha megy az kicsit jobban. Köszi a hozzászólást.

-
b3Ro
senior tag
Sziasztok !
3dmark vanteget akarok futtatni, de nem tudok, mert a monitoromon nincs 1280x1024, csak 1280x768 1360x768 stb. Szoval ha tudna valaki segiteni, h megis mit kezdjek ezzel a helyzettel, az kerem segitsen.
-
subaruwrc
félisten
válasz
tomaszka88
üzenetére
konfighoz képest oké
többet nagyon nem lehet rá mondani -
subaruwrc
félisten
válasz
tomaszka88
üzenetére
mondjuk a cpura
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jó kikapcsolom,csak hol tudnám? Az Nvidia control panelen csak 3 fajta beállítás elérhető a set physX confignál : auto select(recommened),gtx460,cpu ezek közül melyikre kell rakni? A cpura mondjuk?
Köszi előre is a választ!
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha a memoablak is kint lesz, akkor meg foleg.

(#8922) Joker94 Ha a link gombra kattintva beilleszted a cimet, ez lesz belole: [link], sokkal kenyelmesebb.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
tomaszka88
üzenetére
Physx-et kapcsold ki a driverben és listaképes is lesz az eredményed

-
Joker94
aktív tag
http://i54.tinypic.com/102t6df.png
His HD5750 meg egy E6400 3,2n járatva.
A VGA 820/1250en ment
-
Gyula84
veterán
Lehetne egy legmagasabb freki Hall of fame lista is

-
TomiLi
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Csak ne Te mondtad volna!

De így van. Régen nem értettem ez mire jó... de most, hogy egy kicsit ráéreztem az ízére, így már más.....

(#8913) helkis gyorsan csináltam is egy screenshot-ot a listáról

(#8915) Laraxior és ez milyen igaz! Most kéne leállítanom magam, mert kezd elgurulni a gyógyszerem... Megint a vízes téma jött elő, de hát ahogy számolgatok, kezdek visszaszállni a földre...

-
TomiLi
addikt
Köszönöm Uram!

Hát igen! Nem sokáig kell várni a trónfosztásra! Jones965 már izzítja (pontosabban vizezi) a rendszerét!
Ami nem utolsó sorban nagyon szép is lesz!
De szinte ez már Tőle elvárás!

Szerintem még egy picit lehetne húzni, csak ahhoz már kellene egy másik bios is.
De nem akarom már tovább terhelni szegényként.. 1.15V-on valóban itt a vége....(#8904) jones965 Köszönöm szépen Uram neked is!

Nem tudom mi van ezzel a renszerrel, de nagyon jól megy... Ilyenem még nem volt!
Ehhez kell egy nagy adag szerencse is, hogy az ember jobb hardvereket fogjon ki....
Már megint valami nagyon szépet alkotsz!
Szép lett nagyon a hátlap!
Az alapkonfig marad a jól bevállt Foxconn?
Lehet, hogy lemenne Neked is a teszt egy kicsit nagyobb bclk-val is, de ha nem akkor majda vizezett GTX kompenzálja!(#8902) Laraxior lehet!

-
jones965
Modder
Sajnos késik a beszállító, de ami késik nem múlik.( most jött az e-mail, hogy kedden érkezik a futár)

(#8895) ceaser: gratulálok, szép eredmény. Fel van adva a lecke rendesen. Szép a cpu pontszámod is. Nekem 211 BCLK-n 1000 ponttal adott kevesebbet. Nem lesz egyszerű.
Addig is a festés előtti backplate, legalább a kártya egyik hátoldala már használható.

-
tka
tag
Srácok!3DMark 06 alatt ezt írja ki"IDirect3DDevice9:
resent failed Device lost(D3DERR_DEVILOST) ez most milyen hiba üzenet? 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chromecast topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Linux Mint
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kutya nem tudja hogy nem a tiéd... Engem meg nem érdekel a hwbot 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)