Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Lehet fogom, oszt mivel a jelenlegi win kuka, rászánom a tesztre... pár kék halált fagyást még elbír...

Mellesleg a win hamar fent van a vantage szintén hamar fent van, elvileg az NV driver is... Más asszem nem kell! Kicsit biztosra megyek
Az a 30499pont elég húzós, örülök ha Jones meg lesz 
-
Laraxior
titán
válasz
jones965
üzenetére
csak halkan jegyezném meg hogy én egy félig halott alaplappal Vantage-eztem

Két restart után hazavágta a Winem is...ezzel az UD7-el meg milyen érdekes..egyből bejött a már kész Windows

Kicsit még ismerkedem a biosszal,aztán belevágok...holnap-holnaputánra leszek valami eredménnyel.
Cybertrone: 7 órakor nekiállsz Wint telepíteni,meg tuningolni,mire lemegy az első teszt arra 10 óra lesz...meg 5°C

-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone
üzenetére
Legfeljebb megfázol.

Azt már az esti hsz-ben akartam írni, hogy Szolnok beelőzte Debrecent!

-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
na, ez hozzáállás !
hajrá ! -
helkis
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
drukk-drukk! remélem van észak-északnyugatra nyíló ablakod

-
Cybertrone
veterán
válasz
jones965
üzenetére
Rakok egy szűz wint, csak vanateggel, megy egy NV driverrel
... Összeszedtem valami szaros falovat, aztán kicsit betegeskedik most a rendszer
Reggel 7-re lőttem az órát akkor még finom csípős az idő, és nekiszellőztetek! Bár ha nem sikerül, akkor így jártam
Tessenek drukkolni! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
helkis:
Egész délelőtt a ház másik oldalát süti a nap, mikor délután ide fordul itt még mindig deres a fű... Na most hidegből van bőven
Csak a cuccba is legyen elég szufla! 
subaruwrc:
Ja hozzáállás, jó nagyot éghetek

-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone
üzenetére
Azt megnézzük, hajrá!
-
N_A_S
veterán
Komolyan mondom kéne egy Autoexe.bat ami indítja a Markot, meg a mellé szükséges hitelesítő progikat.
Keresd a hibát: Javított v2
subaruwrc
de a másodikon megbuktál
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone
üzenetére
Felesleges, ráadásul 980Mhz-nél kifagy a kártya, mindenfajta színben játszik. Itt már csak a cpu score, mint írtam is ami hiányzik.
-
jones965
Modder
Megvan fogva Laraxior
, most a 30k-s eredményre gyúrok, nemsokára jövök. -
Djuree
félisten
ezek az eredmények a toplistában minden alap vintage beállításokkal van?
ja már látom

-
Gyula84
veterán
Ez mit takar ? (Driver status FM Approved )

-
ffodi
veterán
Pontosan. Nagyobb áramfelvétel hatására, szépen megnő a teljesítményfelvétel, és hamar TDP limitbe ütközöl, amin szerencsére segít a powertune.
Anno még, amikor 4870-em volt, nem igazán volt afterburnerben feszállítás stb., úgyhogy a rivatunerrel kellett csintalankodni az I2C bussal, adtam is neki szépen 1,4V-ot és 890-900MHz körül ment a GPU vantage alatt. A cypress-el és a cayman-nal szemben valóban rosszul skálázódott az RV770, fesz/gpuórajel szempontjából.

-
DeaTHeX
tag
válasz
DeaTHeX
üzenetére
Leírás:
Stopped workingProbléma-aláírás:
Problémaesemény neve: CLR20r3
Probléma-aláírás: 01: 3dmark11.exe
Probléma-aláírás: 02: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 03: 4cf8d81d
Probléma-aláírás: 04: UiCore
Probléma-aláírás: 05: 1.0.0.0
Probléma-aláírás: 06: 4cf8d52e
Probléma-aláírás: 07: 3c
Probléma-aláírás: 08: 0
Probléma-aláírás: 09: System.IO.FileLoadException
Operációs rendszer verziója: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040eezt a hibát dobja ki...
-
04ahgy
nagyúr
[link] - ezt a listás eredményem kérlek javítsd át, elfelejtettem megmondani, hogy a kártya Gigabyte. Pedig Gigabyte HD6970 BIOS van benne, és Gigabyte HD6950-ből lett. A giga ki szokta tölteni a subvendort, ezért nem is gondoltam, hogy mondanom kellene.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Igen, a FurMark eredmények alapján az látható volt, hogy nagy áramfelvételnél elkél a +20... És a tuning az nagy áramfelvétel.
A régi 4870-ed jól mehetett, de ez is. Alapfeszen 850MHz volt a vége, de nem skálázódik jól fesszel a HD4800 széria, kivéve a HD4890-t, mert az közepesen jól.
HGyu
-
MPowerPH
félisten
Mivel valamiért VGA tuning mellett a Vantage utcsó tesztje hibával leáll, így csak a proci végét tudtam megnézni. Ez lett belőle. Jobban nem hajtom szét így levegővel.
-
monosz
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát kösz!
Physx-es eredményt nemakarok közölni,de ha valakit érdekel,akkor itt prezentálok egyet. -
MPowerPH
félisten
válasz
tom_tol
üzenetére
Hát, én próbálgattam. A True -8C környékén, ráirányított nagy ventivel meghalt egészen.
Úgy baja nem lesz, de at vettem észre, hogy idle-ben szépen mászik föl a hőmérséklet.monosz: Ha most Vantage közben 75C-s, akkor ne adj neki 1.45v-t mert attól tuti elmelegedne. 85C fölé nagyon ne engedd.
ffodi: Persze, határ a csillagos ég.

-
tom_tol
addikt
a hűtős topikban a madár sem jár , talán itt lesz válasz
[link] -
monosz
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kösz.

Léggel nem nagyon merem már ,de lehet hogy,iszom még egy sört,aztán a gátlások eltünnek.
Lehet hogy még jövök,ha nem,akkor megfeküdt a rendszer.
-
DeaTHeX
tag
az miért van h nem indul el a program? Egyszerűen mihelyst elindítom egyből leáll és csak bezárás illetve megoldás keresése...
-
Cybertrone
veterán
Haj haj... már csak 8. vagyok

-
Laraxior
titán
GTX580 egy GPU-s Vantage rekord

Kicsit durva lett a rendszer...kb 50%-ot vertek a mi eredményeinkre
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
Tapasztalat: semmi gond nincs. Az a 200 pont eltérés 0,5% körüli. Simán, sőt, kétszeresen simán belefér a mérési bizonytalanságba. Nekem a totálisan változtatatlan rendszer ennél nagyobb eltéréseket is produkál.
Csináltam nektek egy érdekes tesztet egy HD6950 @ HD6970 kártyával. A teszt lényege, Vantage alatt mennyire van hatással a power control 0-ról +20-ra állítása a végeredményre: szintén mérési hibán belül. Nem úgy FurMark alatt, ahol kemény FPS-ek repdesnek hatására pluszban. A kártya alapórajelen, a CPU tuningolva futott.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
-
04ahgy
nagyúr
Egy HD4870 eredményt osztanék meg a közösséggel, egy igazi gyöngyszemet. 925/1190, 11.2 driver, 1,65V GPU, vízhűtés. [link]
HGyu
-
Lui76
őstag
Sikerült a15004pont.
A hideg jó hatással van az idegrendszerre
Palit 460GTX Smart Edition.
Proci 3900MHz
NB 2600MHz -
jones965
Modder
válasz
BraveHeart
üzenetére
Cpu valós: 1,36V
Uncore:1,38VMenni kellene ennek 30k környékén, legalábbis a célom ez. Aztán lehet hogy lehetőség marad...
-
BraveHeart
tag
válasz
gyurczy
üzenetére
egyre jobban tetszik, csak még mindig nem értem a bus inerface-nél a @ utáni 8-as értéket... 
de a cf király!

..és milyen érdekes! a Tiéden ugye EK blokk van, az enyémen meg XSPC blokk.. és láss csodát, az EK javára dölt el a mérleg, még úgy is, hogy először az XSPC-s blokkba megy a hidegebb rész.. kb. -5°C az EK javára ...

néztem a 6970CF-es konfigos eredményt.. hmm.. kb. +10-15%.. erős túlzással,persze, főleg hogy a 2 cpu azonos pontszámmal van...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jones965
Modder
Laraxiol-t még nem sikerült beérnem, de még a 980X előtt a jelenlegi procimmal megpróbálom befogni.
Igaz részmentéseket nem csináltam, így fogadja mindenki fentartással, viszont ez nem vátoztat azon, hogy
GPU score 30661 pont volt,
CPU score pedig 27601. Ez sajnos nem jött össze komplett tesztben, de már sejtem, hol a gond.
A mai nap eredménye:Természetesen kérnék frissítést!

-
gyurczy
őstag
válasz
BraveHeart
üzenetére
Látom szépen muzsikál a cucc.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
BraveHeart
üzenetére
Habár az egyértelmű, hogy CPU limited nem igen volt, de van még abban a prociban tartalék... GT1 szerintem lehetett volna jobb is nagyobb MHz-en.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Whit3Rav3n
üzenetére
[link] Helyesbítek. Az összes CPU foglalatra értendő...
HGyu
-
Wukiwo
senior tag
Alap órajeles eredmény ...kicsit karcsúnak tűnik :S
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
11.1-es driverrel csinálta. A bináris verzió látszik a GPU-Z ablakban. 11.1a a 8.820.
A Cypress nem RAM sávszél limitált, így hiába megy nálad majd 200MHz-cel többet a ram, és párral a GPU, a GPU számít az eredménybe. Neki a Sandy Bridge miatt előnye van, mert a CPU-jában a PCI-e vezérlő, ami ismét csak a késleltetést csökkenti és a GPU score-t növeli.HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
na jó, jó lesz hajnali 2h-körül is... 

Az a 30499pont elég húzós, örülök ha Jones meg lesz

Majd rajta leszek a témán az asszonnyal, és visszafejlődünk

, csak quad.De mint írtam, nemsokára.