Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmarci
senior tag
Hát gombcomp eléggé ráver a mezőnyre...

-
Brumi˘
addikt
Update:
Darko
Laraxior
gombcomp
Seitec
Janix12
ateszm
Tomate
B@ldrick
LÁZ
ffodi
Beowulf_78
B-L-A-C-KKategoriakat megcsinaltam 1 GPU tuningba. Máshol nem lesz kategorizálás mert szerintem felesleges. Aki nem ért egyet szóljon és megvitatjuk.
-
Laraxior
titán
úgy kellene mint a sima 3dmark06 lista...ugyanazok a kategóriák..és akkor le van tudva a gond
max egybevenni a pirosat és a zöldet... 
-
Brumi˘
addikt
válasz
schwartz
üzenetére
Kb fél óra múlva meglátod.
De nem lesz szétbontva nagyon, 4 fő kategória lesz 1 gpus tuningba, a többi meg marad egybe. Szerintem így a legjobb. Ám ha sokaknak nem tetszik majd változtatok rajta. Az alap már kész, csak az új eredményeket kell updatelni, és töltöm is fel. -
Laraxior
titán
egy kis órajelnövelés,az esti nagyteszt előtt
ha sikerül végre beindítanom azt a nyamvadt Pistát akkor izzíthatod a két kazánt... a kéket és a pirosat

-
yx
csendes tag
válasz
donsergiooo
üzenetére
bocsesz, töbször ment el, soryyy
-
yx
csendes tag
válasz
donsergiooo
üzenetére
nem 2 db 4850 van a gépedben,?

-
yx
csendes tag
válasz
donsergiooo
üzenetére
eh.
mit állitottál szanaszét?
-
Brumi˘
addikt
válasz
donsergiooo
üzenetére
Ilyenkor az van hogy nem kéne szanaszét álligatni a vantaget... Előre kialakitott profilokkal ad csak pontot, hogy ne lehessen csalni... Listára kerülés feltételei itt!
-
donsergiooo
senior tag
Ilyenkor mi van kedves fórumtárasak? LINK
Szívesen bekerülnék az eredménylistába!

-
Laraxior
titán
az enyém már büntetett.... 7714pont... a videokártya alapon,mert megbolondult a riva tuner Vistán.... B-L-A-C-K eredményének még így is odavertem
de nem csak a proci miatt, a videokarira is több pötty született.... de mindjárt átmegyek Vistára,addig szüneteltetem az XP-t

-
B-L-A-C-K
titán
Na csináltam egy tesztet, még sosem csináltam ilyet ugyhogy érdeklődnék ez milyen eredménynek számit
: [link]Konfig:
Alaplap: Giga P45-DS5
Proci: E8500~4500Mhz
Vga: Galaxy 9800GTX~805/1953/1235
Ram: Apogee 4GB Kit DDR2-1066 -
viktor82
őstag
Egy kis javitás!
[link] -
viktor82
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Ezen az órajelen amin futtattam lefutott,de próbáltam 720/1530/1300-on ott kifagyott mikor a 3dmark06-on simán lefutott!
-
schwartz
addikt
Uj, erosebb proci, kevesebb pontszam.
Ennyit "gyorsult" a Catalyst 8.8 a beta-hoz kepest. P6929
E6700@3636Mhz; HIS HD4850 (700/2150); Catalyst 8.8 -
viktor82
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Én a listát néztem és még ott nincs az eredményem bocsi,de nem tudom mért de kikapcsol a moitor mikor a 3dmark06-on stabil volt mért lehet?
-
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Az engem nem érdekel, hogy a procinak köszönhető nem az volt a felvetés, hogy mi miatt annyi az annyi hanem, hogy van 4870-el 10k feletti eredmény.

-
Beowulf_78
addikt
válasz
SzlobiG
üzenetére
Szép eredmény... de nem gondolod hogy a QX9650-nek köszönhető ami nem mellesleg 4,4ghz ketyegett?
A te procid és az én procim között van 3700p különbség, és igy is jobb egy hangyaf@sznyival az én eredményem.
Vedd vissza 3750-re, ás lássuk a medvét!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viktor82: bocs 10781p... rosszul emlékeztem. 11426-10781=645p.

-
viktor82
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Azért a 2000 pont nem elhanyagolható!!

-
viktor82
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Szerinted gyenge ,az ati 4870-es széné húzva még a 10-est se érte el!Szerintem nem rossz majd még megpróbálom 4ghz-en a quadot meghúzva a karival majd meglássuk mire képes!

-
viktor82
őstag
Egy szerény tuning még menni fog csak egyenlőre elég az első helyhez!
[link] -
Brumi˘
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nah ugye hogy ugye, mennyivel jobb erzes, hogy az uj karival 1. lettel.
Am grat! 
-
Beowulf_78
addikt
Vista alatt nem akar sokkal stabilabb lenni sajnos.
De azért az első hely megvan!
[10781p] -
Bagira01
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Procit nem lehet tovább húzni?
-
Brumi˘
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Nah igen ezt mar sanszom sincs befogni.
Szep eredmeny!
(en az 1 helyert csak meghuznam meg 1 kicsit) -
Beowulf_78
addikt
Megvan az az eredmény aminél feljebb nem akarok menni. Óvatos duhaj vagyok, a max. tuning sosem érdekelt. A Procit is megránthattam volna 3840-re, de nem akartam. Ez a 10730p is úgy gondolom fémjlezi a 260-as széria erejét, de leginkább a BFG-nél végeztek jó munkát.
Bírta volna tovább is, mert csak 75% ventifordulatig toltam, és itt is max. load 65 fokos volt a GPU a tesztek alatt. Mindenképp olyan eredménnyel akartam képviseltetni magam ami lehetőség szerint a mindennapokban is használható lenne. -
Brumi˘
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Gondoltam, hogy nem ez a vege, de ha 9K-t elerek a 4850-nel mar elegedett leszek.
Amugy sem egy kategoria a 2 kari. 
-
Brumi˘
addikt
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Hohooo, ezt meg befoghatom a kis 4850-nel.
Am jo kari es igy utolag belegondolva en is azt valasztottam volna a 4870 helyett. -
Beowulf_78
addikt
Akkor itt egy Physx mentes eredmény...
[9075p] -
Beowulf_78
addikt
Bejelentkeznék az új kártyámmal, egyenlőre alapon...[10183p]
BFG rlz!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TreZ4
csendes tag
válasz
csakegyreg
üzenetére
Na de arban is veri

-
TreZ4
csendes tag
Sziasztok!Remélem nem off a téma de most tervezem hogy veszek egy uj gépet,nem nagy durranas egy AMDx2 5000+,2gb ddr2,250GB winch.stb...De nemtudom milyen videokártyát vegyek bele.Mindig is Nvidia party voltam hiaba mutattak a testek erosebbnek az atit, vhogy gyakorlatban mindig jobbnak tunt az Nvidia.Ebbe a gépbe egy GF8600 GT akartam,de sokan aztmondtak hogy az Sapphire Ati HD3650 GDDR3 sokkal erosebb ebben az arkategoriaban.Tanácsot szeretnék kérni melyik erosebb stb..Melyiket erdemesebb venni,es hol talalok realis teszteket
Előre is thx a segitseget! -
ffodi
veterán
Sziasztok.
Itt az új eredményem, az új videókártyámmal......nagyon megy a kicsike......egyelőre még csak ennyit mertem neki adni.......Sapphire 4870 XOC Biossal 850/4600 venti 75%-on, és még nem tudom hol a vége........Proci természetesen 412*9-en........
-
Brumi˘
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Reméltem is hogy alkotsz végre ide valamit.
Más: asszem hétvégén ha lesz időm kicsit át fog alakulni az oldal és felkerül mindenki aki még nincs fent. Az átalakítás lényege hogy kategóriákra lesznek bontva a karik, mert már eléggé sok eredmény van. Kérdésem milyen kategóriák legyenk. Várom az ötleteket holnap estig.
-
szeretnék felkerülni a listára,egy alapórajeles eredménnyel. köszönöm

-
Brumi˘
addikt
Ideje lenne ha valaki lenyomna végre, mert már uncsi magammal versenyezni.
Azért itt egy kicsit jobb eredmény: 8603 -
LÁZ
addikt
hali, szeretném ezeket az eredményeket közzétenni a listán.
E8500+gpower 2, Gainwad 4870+hr03gt 8.7cat, 4g 1066os dominator, p5e az alapkonfig.
Köszöntem

-
gombcomp
senior tag
Na ehhez mit szóltok?
Futuremark
A 7. hely azért nem olyan rossz!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Brumi˘
addikt
Meg egszer es utoljara elmondom hogy privibe ne kuldjetek eredmenyt, meg idiota kerdeseket hogy mikor lesz mar frissitve az oldal, stb. Aki tovabbra se kepes felfogni az tuti nem fog felkerulni a listara.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó lett szerintem! Ha a GPU scoret nézzük 3. vagyok a kategóriámba 
)
max egybevenni a pirosat és a zöldet... 
De nem lesz szétbontva nagyon, 4 fő kategória lesz 1 gpus tuningba, a többi meg marad egybe. Szerintem így a legjobb. Ám ha sokaknak nem tetszik majd változtatok rajta. Az alap már kész, csak az új eredményeket kell updatelni, és töltöm is fel.

tessék szépen karbantartani az ódalt,ha már itt kínlódok azzal hogy odaverjem a Pirosszkádat
Mar csak Laraxior-ban van minden remenyem, hogy kicsit helyre alljon a rend. (az uj driver + szenne huzott quad+Ultra majd jol bebuntet
)
: