Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Amíg nem lesz kész az új gép, addig egy default eredmény.
Mehet listára.http://img225.imageshack.us/img225/5685/vantagedefault.th.jpg
-
Cybertrone
veterán
válasz
Stukker1987
üzenetére
Batman, metro, és szintetikus tesztek... csak pár dolog...ffodi fórumtárs részletesen leírta a működést a logout blogjában!
6950-et preferállnám, időtálób lenne! 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Stukker1987
üzenetére
Physics-et csak NV kártyával tudod használni, amúgy meg a procid veszi át a feladatot. Ha akarod tehetsz be a kártyád mellé egy NV kártyát, de különbséget csak az azt használó játékokban fogsz látni. Pl: Batman.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Stukker1987
üzenetére
Nem ez az?
[link] -
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Nekem most eredmény helyett egy kérdésem van csupán!
Mégpedig hogy AMD kártya mellé hogyan is lehet physics-re Nvidia karit rakni?
Volt egy időszak amikor nagyon sok szó esett itt erről,sőt talán cikket is irt egy fórumtárs az egész témáról de sajna nem atlálom.
Ha valaki be tudná linkelni nagyon megköszönném... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Motion_Blur
üzenetére
N_A_S említette az egészet a Clarkdale topicban anno, furcsálltuk is hogy ez miért van.

-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Persze, de az megy EIST-tel is. Btw én is használom a C6-ot már régóta, de nincs SSD-m perpill.
Ha lenne már utána jártam volna
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Érzékelni nem fogsz 220mb/s és 180mb/s között, de mérhető.
-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nézd meg HD Tune -nal bekapcsolva és kikapcsolva is. Kíváncsi vagyok. Külföldi fórumon olvastam.
Btw a száj az pontos j
-
subaruwrc
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
persze elhiszem én, meg nem vagyok szkeptikus. csak azért is furcsa picit mert nálam általában a cpu config részben minden segédcucc ki van kapcsolva, ha tuningolok, ezek közé tartoznak a c statek is és mégis helyén voltak a pontok. lehet ha beállítom rendesen , nyerek még 300 pontot, mondjuk akkor már nagyon durva lenne az órajelhez képest
mégegy dolog amire nem árt figyelni 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
subaruwrc
üzenetére
Én se értem, de nem vagyok egyedül

-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Pedig igaz... kukukáztam a biosból a C6-statet... beállítottam, és láss csodát a mem bench szépen megy, és 4209mhz-en a vantage kb 280 pontal gyorsult!
Mondjuk azt meg kell szokni hogy az órajel ingadozik jobbra balra, de terhelésnél adja a teljesítményt ez a lényeg! 
N.A.S:
SSD-m van, nem tapasztalok lassulást!
-
subaruwrc
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én tudtam mi az a c6 state csak azt nem értem ez mondjuk egy , minden cpu erőforrást / multithreaded / kihasználó vantage cpu tesztnél hogy okoz pontszám növekedést? még egy 1 v 2 szálas aida tesztnél megértem, de nekem a vantage cpu teszt furcsa.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Egy i7-ről szóló cikkből:
"Továbblépés viszont az úgynevezett C6 state, melynek segítségével az egyes egységek egymástól teljesen függetlenül alvó állapotba küldhetőek, ilyen esetben az adott mag teljes áramtalanításra kerül. Ennek közvetlen következménye lehet a kisebb fogyasztás és a visszafogottabb melegedés. A fejlesztés további gyümölcse az is, hogy a PCU munkatempója jóval gyorsabb, mint elődei sebessége az állapotváltások között."
-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Pontosan mi ez a c6 state?

-
N_A_S
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Pedig Clarkdale topikba milyen régóta téma ez, le vagytok maradva

-
Cybertrone
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Zsámó te isten vagy... 1366-os topikba már mióta találgatjuk hogy miért alacsonyabb pár embernek az írási sebessége ebben a mem benchben, és most nekem megjavul 16k helyett 21k... köszike!

-
Motion_Blur
félisten
Sokan keveslitek a procira adott pontszámot.
Én is így voltam vele, és itt írta valaki hogy ha BIOS-ban bekapcsolom a c-state-eket akkor megdobja a pontszámot. Telitalálat, nekem ~300 pontot dobott az eredményemen
Bővebben=> link
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
pszichiater
üzenetére
akkor sikeresen tesztelted ezt a funkciót

-
pszichiater
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De, én marha! 166 e-mail jött.Köszi, köszi

-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
jones965
üzenetére
Na az bosszantó lehet. Nekem gyanús amúgy a lapunk... valahogy annó és is az ilyen fene sem tudja miért nem stabil a beállítás miatt hagytam fel a tuninggal.

De Aegis panellel illetve úja kedvvel ismét nekiállok. (még ki sem teszteltem a procit mióta megvettem, ide kérem a köveket! )
-
jones965
Modder
válasz
FoBCRaistlin
üzenetére
Köszi, de valami még nem kerek, mivel komplett teszt alatt nem hozza ezt az eredményt, sőt a kártyám állandóan összehányja magát, mihelyt komolyabb feszt emelek.
Egyelőre keresem a megoldást.
Részeredmények már vannak, de most már csak valami komolyabb eredménnyel szeretnék jönni, ami a jelenlegi pozíciómat javítaná.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
Nem nyomtál be véletlenül egy pipát a kedvenceknél erre a topikra? [link]
-
pszichiater
senior tag
Nem tudja valaki, hogy kinek kell jelezni hogy ne kapjak értesítést e-mailben minden egyes hozzászólásról? Természetesen a beállításomban úgy van hogy nem kérek.
köszi
-
gyurczy
őstag
Üdv mindenkinek, kicsit piszkáltam a motyót, kérném a tuning eredmények közé bevésni.
-
joshua7
veterán
válasz
emerico2004
üzenetére
Persze. noob.hu pl. tökéletesen megteszi.
-
joshua7
veterán
válasz
emerico2004
üzenetére
Most látom, h az összes korábbi shot-ot törölted. Ennek így nincs sok értelme, ha pár napon belül törölsz mindent.

-
Cybertrone
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Persze ha te nyomatod az intrikát azt el kell fogadni...
szemet szúrt az aláírás igen, és nem csak nekem... Ennyi erővel akkor mindenki írhatna mindent, oszt szépen néznénk ki... 
A lényeget én is leírtam neki, és BMW is... ha nem teccik hát nem teccik, attól még igazunk van!

minekaz:
Nézzél be a bloomfield topikba, ott majd tanulhatsz is!
-
N_A_S
veterán
Gigabyte GTX 460 OC2 P19006
-
minekaz
csendes tag
Szivesen fogadnek egy jol bevalt receptet hogy RIIIE -on i7 920-at 4.6 ra felvigyem stabilan
Gyorsan tanulok de nincs idom sokat kiserletezni,ahoz hogy fejleszteni tudjam a gepem ahoz melozni is kell valahol ami sok-sok es megtobb ido.
Elore is kossz.
-
Laraxior
titán
válasz
minekaz
üzenetére
átnézel ide?
Ha tudsz,ill van kedved megmutatod milyen erős a 3 Fermi?
Játékot is fel kell tenni hozzá,meg guru3d.com-on megtalálod a benchmarkot is
Tutira dob vagy átlag 90FPS-t
-
minekaz
csendes tag
Azert tettem fel az eredmenyeket hogy epito jellegu kritikakat kapjak valamint sagitseget nem pedig hogy valaki aki nem is ismer szemelyre szolo megjegyzeseket tegyen.
Aki segit annak koszonom aki meg csak kotoszkodni akar az valasszon a sok rossz kozul amit kivanok neki

-
Laraxior
titán
Cybertrone
(fanatikus tag)Érdemes megnézni hogy a 3db 470-nek annyi a gpu pontja mint 2db 580-nak... bika az 580!

Mellesleg szép az aláírásban az hogy 1.29v, meg 4.2ghz az i7-nek, csak a kutya sem hiszi el hogy ha stabilitást nézel levegővel 59fok! Ne prime95-el tesztej mert az lufasz... Egy jó kis 20 körös linx, 4096mb ram kiválasztása után elküldi majd 85fokig is a procit lég alatt!!! Ezt már csak kötözködés képpen!
itt kezdődött az egész...

only write....néha jó lenne segíteni is,nem csak a saját szarát hajtani az embernek...
mindegy..téma bezárva.
-
toldy
őstag
válasz
joshua7
üzenetére
Jogos, azt nem írtam.

driver ( amit gpu-z is ír) szerintem jó lesz megnevezésnek: 8.15.10.2202 és 128mb a max amit belehet neki állítani ( annyin volt).szerk, felnéztem intel honlapjára is igen ez a driverek megnevezése, most nézem a windows átvert azt mondta ez a legfrissebb mikozben van újabb, 2279, a mocsok.

-
Laraxior
titán
tényleg nem értem miért basztatjátok
csórikám egy szót sem szólt...
egy idióta beleköt,az összes többi megy utána
Neki jó a prime,akkor jó.Én sem LinX-ezem. Futtatok egy egyszerű IBT-t,de még azt sem teszem fel maxra,csak simán lefut és kész,de még sosem volt restartom,kék halálom
Neki jó az ami van,és higyjétek el,hogy 1920ban simán hazavágja az a 3VGA a GTX580 SLi-t is....tökmindegy mennyin megy a processzor. Megkockáztatom hogy egy 4.2-es Q9650 is elég lenne
-
toldy
őstag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ohh, ez nem olyan egyszerű mint tűnik.
Azért volt hogy elérte az 1 fps-t.

Egyébként köszi, neked is helkis.

Egyébként azt számolgattam hogy az erősebbik hd3000 igp az 5450 szintjén van így talán a 800-1000 pont összeszedhető vele, egy intel igp-től ez nem is olyan rossz....
-
helkis
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
egyetértek, ráadásul a prociteszt gyorsabb volt, mint a gpu

-
toldy
őstag
Én nem vagyok normális, komolyan mondom ilyen hülye is csak én lehetek.
Szeretnék listára kerülni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Intel i3-530 + Intel HD Graphics ( clarkdale )
alap:
Mire rájöttem hogyan kell ezt húzni, azt hittem felkötöm magam, ha lesz még hideg akkor lehet megpróbálok egy 210x22 cpu és egy 1100mhz-es igp-t összehozni.
-
jones965
Modder
válasz
Cybertrone
üzenetére
A plusz feszek nem mindenhol a megfelelő értéken voltak. Volt ahol sok, míg máshol kevés volt.
A cpu-nak elég az 1,36V a 4,4Ghz-hez, viszont az NB-nek a 3,8 Ghz-hez kell + 260mV.
A többi rendben volt. -
04ahgy
nagyúr
Az 5-ös kategóriába szeretném kérvényezni: ASUS HD5670 1GB GDDR5. 1,525V GPU fesz, vízhűtés. 1150/1150MHz. Antituning RAM-mal van megáldva.

Kép a rendszerről, ha érdekel valakit: 2,848 px × 4,288 px, 1,5MB!HGyu
-
joshua7
veterán
válasz
minekaz
üzenetére
A cputesztnél a cpu teljesítményére vagyunk kíváncsiak, nem a grafikus kártyáéra. Ezért nincs és nem is lesz elfogadva Fizikszes eredmény. Másrészt nemzetközi szinten sem fogadnak el sehol Fizikszes eredményt. Az itteni alkalmazása csak valami átmeneti 'elmebaj' eredménye lehetett, hiszen ugye se a régebbi 3dmark-ok, se az aktuális 3dmark11 nem használja és 100%-ra venném, hogy ez a jövő 3dmark-jainál is így lesz.
Inkább azt írhatnád meg, h milyen márkájúak a kártyák, mint sem hogy a már 1000x kitárgyalt Fiziksz miatt futunk egy 1001. kört.
Ja, és ha kérhetném, inkább privátban folytassátok már az off-ot!
-
minekaz
csendes tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
De tudod mit? futtatok egy LINX-et es kozlom veled az eredmeny hogy megnyugtassalak.
qpi mellesleg AUTO-n van mert kezdo vagyok es a ventikkel sem kerkedni akartam de nekem tenyleg alacsonyak a homersekletek
a mobilkijelzot pedig azert vettem le mert a cpu-z valamiert nem mutat cpu feszt.
Szoval azthiszem az ilyen "aludj csak tovabb" kijelenteseidet megtarthatod magadnak. Valamiert az a tapasztalatom hogy profik sosem ugatnak igy le kezdoket.... -
minekaz
csendes tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
Hat haver...Ha a tudasod is akkora lenne mint az aroganciad akkor meg sokra is vihetned...
-
minekaz
csendes tag
Valamint azt sem ertem hogy miert nem szamit bele a listaba a physx bekapcsolva eredmeny mivel a physx szamitasi kepesseg az resze az NVIDIA videokarinak es az ehitekturanak,az hogy most kikapcsoltatjuk hogy adjunk eselyt az ATIsoknak is az azt hiszem ertelmetlen. NVIDIA ezt tudja es kesz igy ATI meg eheti a kefet.
A vantage a processzor szamitasi sebesseget pontozza igy minek terhelni meg Physx-el is ha a GPU leveheti azt?? -
Laraxior
titán
nem értem...nem tökmindegy mennyit és milyen feszen megy?nem a miénk...aláírásba meg mindenki azt ír amit akar

-
Cybertrone
veterán
válasz
minekaz
üzenetére
Pfűűűű haver most aztán megkaptuk...

Nagyon szép ventillátoraid vannak a hűtődön, azta mindenit... És hidd el nem eszi meg a nagy zajos léghűtéseket
Mellesleg LINX a program neve, és i7-es topikban mindenki azzal tesztel, és nem véletlenül... lehet van alapja! De nem akartunk felébreszteni a kis világodból, aludj csak tovább...
Mellesleg ó hatalmas vízhűtéskirály, a qpi-nek nem kell itt még annyi fesz, mint amennyit a mobilkijelzőn látunk!
-
ffodi
veterán
válasz
minekaz
üzenetére
"Es azoknak akik lehuztak a H-50 et uzenem hogy megeszi a nagy zajos leghuteseket keresztbe ha rendesen van felrakva es nekem ebbol a ventibol ( http://www.arctic.ac/en/p/cooling/case-fans/77/arctic-f.html?c=2183 ) van ketto rajta csendes es 57 CFM/96,8 m³/h mert hat ugye az is szamit."
Nagy zajos léghűtők.
A te h50-ed azzal a két ventivel pont ugyan olyan hangos, mint egy léghűtő ugyan ezekkel a ventikkel. Nem rossz hűtő a h50, de egy D14 nyomába nem ér. Főleg, ha 2 komolyabb venti van rajt. Ha már a számokkal dobálózunk akkor pl 2 swif2 120p, ami ugye közel 130 m3/h légszállítást tud.Az eredmény egyébként nem rossz, de a cpu-nak kellene még adni, mert ebben a tesztben összpontszám ügyileg az a szűk keresztmetszet.
Egy ilyen 1,5h-s prime tesztet hőfokokkal együtt azért linkelhetnél, kíváncsi vagyok valóban olyan jól hűt-e az a h50
. -
minekaz
csendes tag
Am legyen kuldok tesztet physx kikapcsolva.
i7 920 4.2Ghz @1.29v 3x gtx470 es nincs physx
Es azoknak akik lehuztak a H-50 et uzenem hogy megeszi a nagy zajos leghuteseket keresztbe ha rendesen van felrakva es nekem ebbol a ventibol ( http://www.arctic.ac/en/p/cooling/case-fans/77/arctic-f.html?c=2183 ) van ketto rajta csendes es 57 CFM/96,8 m³/h mert hat ugye az is szamit.
Es egy kepet is mellekelek amin a cpu fesz lathato.
Es annak aki nekem azzal jott hogy ne prime95-el teszteljem hanem valami masik nemtudom mar mi volt a neve,annak csak annyit hogy ez nem olyan jatek hogy ki szarik nagyobbat.merje ossze mindenki egy progival ne pedig ezt a gyerekes kiabalast nyomjuk hogy "neked ugy sem menne azzal!" prime 95 masfel ora teszt 59c ennyi... -
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nem-nem. Egyébként biosban nem lehet ilyesmit állítani, max ott tudsz adni neki több feszt, de az úgy nem az igazi, mert akkor az a def. 3d fesz. Megvan erre is a korrekt megoldásom.

-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Az a baj, hogy itt is arról van szó inkább, kinek van több zöldhasú a zsebében(vagy ha nincs is olyan sok, ki fordít rá többet).....az, hogy ki milyen darabot fog ki az csak másodlagos kérdés.
Szerintem ilyen esetben az a valódi érdem, ha gyengébb/olcsóbb eszközökkel tudod hozni esetleg túlszárnyalni azt, amit más a drágább/komolyabb cuccal.(persze néhány esetben sajna ez nem kivitelezhető)
Az általad felvetett ötlet nem rossz egyébként.

Egyébként szégyen a 69xx tulajokra nézve, hogy csak nekem van eredményem a listán.......
u.i.: Ha lenne 980x-em + gtx580-am, akkor ................
(nem sajnálnám nekik a feszt.) -
Laraxior
titán
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
esélyes hogy vitte volna. az az én tápom volt és 2db 4870x2 sem volt akadály neki, ami szerintem többet zabbant mint az 580

-
Cybertrone
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nyilvánvaló... sőt még az 580-ak is tudnának éppen, mert 850mhz-re lőttük be őket... gondoltuk biztosra megyünk, és az sem uccso szempont hogy "csak" egy 850-es corsair állt a szolgálatunkba! Namost ha darabja a karinak 1ghz-n megy meg ott az i7 féltünk hogy lekapcs lessz
Bár így utólag visszagondolva, szerintem vitte volna! 
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
4.2ghz-es órajelen nincsenek éppen kihajtva a 470-esek sem. nem akarok elvenni az 580 asok erejéből, de még ez a cucc is tud többet gpu scoreban.
-
subaruwrc
félisten
egyenlő hőmérsékletek, ugyanolyan konfig, a lényeg ugyanaz amiről beszélünk csak más szemszögből. léghűtésekkel senki nem megy odáig hogy degradálja a cuccot a következő versenyzőnek. úgysem fog megvalósulni egy ilyesfajta verseny,de én azért megnézném ki hol végezne ..

-
MPowerPH
félisten
válasz
Cybertrone
üzenetére
Ha a H50-re gondolsz, akkor az még hihetetlenebb, mivel még a H70-et is kipics@zza egy Mugen 2, ami egy közepes léghűtés... És akkor még a True és a D14 -ről említést sem tettem.

-
Cybertrone
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Javítanom kell magamat nem levegővel hűti, hanem egy nívós léghűtőhöz hasonló teljesítményű corsair művízzel... Szép dolog hogy kitalálta corsair azt a hűtést, csak az a 2dl víz ami keringhet benne, nemhiszem hogy nem melegedik át teszt alatt kb 2 perc alatt... a víz nem itt kezdődik el

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen videókártyát?
- Horgász topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Xbox Series X|S
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
6950-et preferállnám, időtálób lenne! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mondjuk azt meg kell szokni hogy az órajel ingadozik jobbra balra, de terhelésnél adja a teljesítményt ez a lényeg! 

vagy töltsem fel valami tárhelyre és linkeljek vagy hogyan ?