-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Lord Vader, subaruwrc:
Hehe.
Már tervbe volt véve múlt héten, de megszívtam egy Leadtek karival - ugye írtam a GTS450 topikjába, hogy amint föltettem a drivert (mindegy, hogy melyiket - gyári lemez, 260.99 stb.), a rendszer reboot után fagyott az üdvözlőképernyőnél. De a tulaj volt olyan jófej, hogy visszavette. Most úton van egy Giga, első körben örülök majd, ha gond nélkül települ a driver...Mr.Rain: azt hiszem, teljesen gyári karival nyomja, ilyennel.
subaruwrc: hát ne tudd meg... Kari be, driver föl, reboot. Fagyi... Mondom wtf? Ezer éve nem láttam ilyet, h ilyenbe belefagyott egy rendszer. Néztem több drivert, használtam driver sweeper-t stb, még alaplapi Bios-t is cseréltem, de nem ment tovább. A legrosszabb az az egészben, h bedobtam egy XP32-es vinyót, ami szintén fagyott. Szóval most kissé tartok attól, h talán valami inkompatibilitás van itt. Természetesen a Leadtek kari azóta gond nélkül megy az előző tulajnál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Windows Insider Program
- Spórolós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Honda topik
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest