-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Kész is.Igaz nem értem el a 16e pontot a VGA-al, de 15e pont főlé tudtam vinni
.Lehetne több is, de a proci már nem tud többet.Az az érdekes, hogy a mag órajelet, nem tudtam 900Mhz fölé vinni, viszont a memóriát teljesen meg tudtam hajtani amennyire csak engedte, és sokkal jobban kapta a pontot így, hogy a memóriát húztam meg, mintha a magot húztam volna.Annyi zavar még, hogy nem tudok több feszt adni neki, mert ezzel az OC-val is csak 59-60 fokos volt a VGA.és itt egy Physx eredmény érdekességnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen egeret válasszak?
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Lehetne több is, de a proci már nem tud többet.Az az érdekes, hogy a mag órajelet, nem tudtam 900Mhz fölé vinni, viszont a memóriát teljesen meg tudtam hajtani amennyire csak engedte, és sokkal jobban kapta a pontot így, hogy a memóriát húztam meg, mintha a magot húztam volna.Annyi zavar még, hogy nem tudok több feszt adni neki, mert ezzel az OC-val is csak 59-60 fokos volt a VGA.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)