-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
nah kód már megvan
-
Bundás22
őstag
mennyi ideig tölt már?
fölraktam az ati hotfix-et és pár perce csak ezt látom: initializing gui...
be patient
biztos h nem kell hozzá sp1? mert az nekem nincs nekem csak csupasz vista 64 van fent
thrawn: köszi a linket bár a kulcsot még nem kaptam meg de azt írták elküldik(mennyi idő míg kapok kulcsot?)
valami nem stimmel, guru3d-ről töltöttem -
old gray
addikt
Neked tudathasadásod van
Először lefikázod a tesztprogramokat meg az azokat használókat, utána elmeséled, hogy a háromdémárkok neked hogyan és miként jöttek / nem jöttek be, meg írsz vantage-eredményeket..... Nem mellékesen megállapítasz olyan dolgokat, amiről már egy 5 évesnek is van tudomása.
Sztem hanyagold a www.prohardver.hu oldalt és keress más játszóteret a hülyeségeidhez.
-
GuguGuru
tag
Sziasztok,
nekem ez elég jó eredménynek tünik
bár látom a quadokkal most is szebben lehet mutatkozni, talán egyedül ebben a programban

Viszont én amióta létezik nagy 3DMark fan voltam, de ez évről évre szánalmasabb...
Már nincs benne Demo, amit imádtam, már egyre kevesebb a teszt... történet semmi, és nem azért, de szerintem még ronda is.Már az is felb*szta a fejem anno, hogy a 05, 06 között nem volt semmi ujjitás,(bár ott legalább a zene, és a demo jó volt, csak nem volt új) csak grafikailag,és featureben ami persze ok hiszen ez egy teszt, de nehogy már ennyire ne legyen fantázia ebben a cégben... Nem bírnak egy uj designt-történetet összerittyenteni 1 év alatt, és még ezek akarnak játékot fejleszteni, mi lesz az DX10 Pacman ?

És elhiszem hogy midnen csili vili, meg full Feature, de ennél a szarnál ma kb. bármi szebb... ! Nézzük már az utóbbi idők játékait:
Assassins Creed, Rainbow Six Vegas 2, Crisys, és ami nekem mindegyiknél százszorta jobban tetszik, és hihetetlnül szép a grafikája: CALL OF DUTY 4

kb. 10szer szebb mint ez a szar, mégha nem is használ minden Feature-t, ezenkívül kurva jól is van skálázva, ár egy átlagos gépen is tök jól fut, az én gépemet meg normál felbontásban kb. képtelen megfektetni... Érdemes lenne a FutureMarkosoknak átnézni az Activisionhöz... Tanulhatnának ezt azt.
Arról nem is beszélve, hogy ha ilyen undoritó dolgokat csinálunk majd a Feature-ökkel, akkor köszönöm, marajunk a régi dolgoknál...
Tudjátok mi az ami előre mutat ? megmondom én nektek: Nvidia Human Head
Egy agyon húzott GTS 512-vel már futtatható, na az olyan hogy bárki összetojja magát.
Az a benchmark, és az előremutató Teszt, nem ez. Szomorú vagyok, pedig hónapok óta kiváncsi voltam erre... -
törölt tag
Már rengetegszer le lett írva, hogy ez egy hobby, annak minden velejárójával. Nem az a lényeg, kinek miből van rá pénze, az sem lényeges, van-e értelme, az a lényeg, hogy vannak olyanok, akiket bizony motivál a ponthajhászat, ez a topic az ő gyűjtőhelyük.
Az itteni viselkedésed kb. olyan, mintha elmennél egy rock koncertre és elkezdenél hőbörögni, hogy mi ez a szutyok zene, Britney Spears az igazi.

Csak példa volt. -
Gusgus
csendes tag
Ez csak a pénztárcák harca és semmi másé. Azért csinálják ezeket a tesztszarokat, hogy a "gazdag apuci" fiacskái minnél több pénzt hagyjanak a boltokba

-
Gusgus
csendes tag
Lejárt az ideje a 128 bites videókártyáknak, lassan már semmire se jók. A 8600GT nem ér egy kalap szart se. Min. 512 megás 256 bites kártya kell ehhez a szarhoz. A Core2Duók jól viselkednek és iszonyatosan meg lehet húzni őket, jól bírják. Az AMD kapaszkodhat.
Hogy mi felesleges meg mi nem azt nem hiszem, hogy te fogod eldönteni, mert a világon nincs hozzá semmi közöd. Arra buzdítok minden tesztfüggő kockafejet, hogy amit apuci ad neki pénzt, azzal rohanjon rögtön az első számtekboltba és adja oda az eladónak, valami csodaszerkentyűért, hogy első lehessen a topikversenyben. Ez biztos nagy kielégülést jelent számára, és akkor gratulálhat magának! -
old gray
addikt
" És talán a PH-nek is ezt kellene megvenni, ha a tesztjeiben használni akarná."
Na persze, főleg ha majd kiderül hogy erre a vga-ra vagy arra a cpu-ra jobban van optimalizálva vagy pont nincs optimalizálva. U.akkor a PH általában valós alkalmazásokkal tesztel, nem ilyen szintetikus sz@rokkal.
Már meg is jelent hozzá hotfix? Derossz....

-
Gusgus
csendes tag
Itt egy eredmény: http://kepfeltoltes.hu/view/080429/3DMark_Vantage_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Lehet megint beleőlni a 10-ezreket a gépbe, venni a 2 magos videókártyákat! Kockafejek harcra fel!

-
mindfreak
őstag
A hozzászólásokból ítélve elég szarul sikeredett, akkor inkább fel se rakom emiatt a Vistát.

-
törölt tag
Hát gyerekek. Ilyen csúf progit rég láttam.
Megkockáztatom, hogy a Mark06 is szebb... -
DeSanto
őstag
válasz
donsergiooo
üzenetére
Ott 8 mag dolgozott szvsz mivel 9775 prociról lévén szó gondolom 2x4 mag ment benne.
-
gV
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Elviekben:
Trial: ingyenes, semmit nem lehet állítani, egyszer használható
gyakorlatban
amikor elinditod beirod amit kaptál serialt és kész (bármennyiszer lefuttatható) -
emre33
addikt
Érdekes megközelítés:
Gépem fogyasztása: Tudom mennyit fogyaszt a gépem ha a cpu és vagy a vag terhelve van.
Teszt alatt jóvel kevesebet fogyasztott az elvártnál, gépet bármelyik gamej obban megterheli mind ez a game. 30-40 wattal kevesebbet fogyaszt!
Vga szinte meg se dolgoztatta, nem csak a fogyasztáson látszik, hanem be se kapcsol a FAN-ja. Tök hideg a vga..
Ezt a programt direkt és a program készítője miatt szaggat. Egyszerüen nem dolgozik folyamatosan a cpu és a vga.
Tessék megnézni!Egyszerüen Szarcsi

És ezért még pénzt kiadni. Szánalom
-
Fori23
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
A Professional kereskedelmi, reklám felhasználás miatt annyi. Kiírja az eredményt, ment excelbe.. Pl. egy gyártó azzal reklámozza valamelyik zsugáját, hogy 3DMV-ben hány pontot ért el. És talán a PH-nek is ezt kellene megvenni, ha a tesztjeiben használni akarná.
-
Vistaboy
veterán
Nekem személy szerint ebből a förtelemből elég volt egy futtatás is. Bár megnézném, hogy milyen full-csutka beállítással, de mivel még az alapbeállítással is csak úgy kb. 10 fps-t volt képes kifacsarni a gépemből, így inkább eltekintek a vásárlástól. Majd ha valaki tud, készítsen egy rövid videót vagy képet a max. felbontásról. Addig csőváz "DX10"-es Benchmark, majd ha jön a rendes DX10-es játék, akkor esetleg megéri pénzt kiadni érte.
-
Foglalt név
addikt
-
Foglalt név
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mi az a +5$?

-
donsergiooo
senior tag
Azért valakinek a 20.000 pont nagyon oda tesz! a CPU csak 30k

-
Crytek
nagyúr
Komolyan csak szaros 4 teszt van ebben vagy csak a letöltött verzió miatt ilyen kevés?
-
TazLeacher
nagyúr
A gépem ennyit tudott...
-
eXodus
őstag
Nah megnéztem (videón
)
Az első teszt valami borzasztóan ronda... Ennyit sikerült kihozni? Azokat a lövéseket komolyan gondolták? Még pár év és superpi lesz a 3dmarkból. És még szaggat is...
Cserébe csilivili effekteket rányomtak, az aztán nagyon kell. -
m4rc!
őstag
Lehet már volt róla szó, de mi a különbség a 3 verzió között?
-
aya
addikt
Kiütve a 20k is Performance modban!!!
20016 pont -
aya
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Használhatod egyböl a koddal, cdt utolag kapod.
-
Thrawn
félisten
-
fiftyke
tag
Lefutattam a trial versioval, amikor meg akartam nézni az eredményt időtúlépés lett, frissítettem aztán kiírta, hogy csak egyszer lehet használni a serialt... szánalom

-
keIdor
titán
Mondom megvettem...
4k nem pénz érte, 2 évig úgyis használva lesz...Mod: Public link...
-
aya
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, valószinüleg doboz verzió.
-
DeSanto
őstag
Ennyi erővel 2 vonal is lehetne neked csak a végén adjon egy pontszámot.
-
keIdor
titán
Kövezzetek meg, de megvettem én is az Advanced Edition-t... úgy gondoltam, hogy 25$-t megér... kb. 4000Ft, nem pénz érte.
Észrevettem, hogy délután alapon ment a kártyám, mert Vistában nem volt beállítva a tuning RivaTuner-ben. Most meghúzom és felteszem a legújjabb 175.12 bétát és megnézem úgy is. Remélem így már kb. 5500 pont lesz a Grafika teszt!
-
Az első teszt tényleg olyan ócskának hat (igaz csak youtube-on láttam)..
Olyan, mintha túlméretezték volna a water plane-t... A hullámok akkorák mint egy tsunami idején... Legjobban akkor látszik, amikor a konténer belepottyan a vízbe és kelti a hullámokat. Ráadásul még a wave méretét és rugalmasságát is elszúrták... A modellek mozgása
kb. olyan, mint amit 2005-ben készítettek amatőrök. -
TTomax
félisten
válasz
Foglalt név
üzenetére
Az okay,de az Ultra 15%al erosebb?Mert szerintem csak ebben a tesztben.Meg ugy latom physx kartyara dob 10%-ot....Mondjuk engem nem fenyeget a veszely hogy lefuttatom mert iden nem tervezek Vistat venni illetve atallni.
-
aya
addikt
Vagy ki akarják szorni a maradék 8800gtx-et raktárrol, ha elfogyott akkor gyorsabb lesz a 9800gtx
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fori23
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Majd oszd meg a serialt. Ha 166-an használjuk, akkor csak 1Ft-ra jön ki havonta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vistaboy
veterán
Igen, ezt én is osztom. Azért egy tesztperiódus nyugodtan belefért volna az ingyenes időszakba. Pl. mint a World of Warcraft 10-napos Free Trial-ja. Itt is lehetett volna egy hétig tesztelni engedni a programmal, mielőtt meg kellene venni a véglegeset. Az egyszeri lefutás még arra sem volt jó, hogy érdemi képet kapjunk a dologról.

Keldor papa: Hát ha ez a DX10, akkor inkább maradjanak a DX9-nél. Látványban nincs sok különbség, de legalább nem 5-10fps-el megy.

-
keIdor
titán
Arra lennék egyébként kiváncsi, hogy mennyire lehet ez valós DX10... mivel Nvidia gondolom semennyire...

-
TazLeacher
nagyúr
Komolyan mindenkinek sír a szája? 20+5$ az advanced edition. Bele lehet rokkani...holnap dobok pénzt a kártyámra és megveszem. Ha ezt is 2 évig használtam, akkor 166Ft-omba volt havonta...
-
Foglalt név
addikt
3850/256@ 930/1950
4500@2940P4083
CPU 5005
VGA 3847 -
emre33
addikt
válasz
Vistaboy
üzenetére
Egy tesztprogram tesztelésre való, és nem egyszeri futásra.
Letesztelni hogy cpu/vga tuning vagy vga driver cserétől mennyire gyorsul a gép.De hogy mindenzért fizetni kelljen.
3DMARK a nagy elterjedés miatt nem népszerü..
Még rá se kérdezhetek az okosságra, mert kitiltanak innen.
Ezért a programért nem csak az NVIDIA, hanem az user is fizet? ez a f***** F*** egy pénznyelő cég
-
DeSanto
őstag
Le lehet többször is futattni csak ne zárd be

-
aya
addikt
Ha több email cimröl kérsz kódkérelmet akkor többször is le lehet futtatni a teszteket külön koddal, a pcmark vintage proginál ez bejött.
-
Bundás22
őstag
én majd a youtube-on megnézem a tesztet és tojok rá

-
DeSanto
őstag
Én majdnem lehánytam a monitort az első tesztnél.
Ebben mi a 9-11fps?
Víz egy hulladék az emberek úgyszintén. -
CJ3
senior tag
Én is lefuttattam a tesztet View Results online de kinyomtam és nekem se jön be az oldal mit lehet tenni valaki ötlet?
Tehát hogy hány pontom lett meg lehet tudni valahogy? -
emre33
addikt
Mi? egyszer lehet csak lefuttatni?
Marhajó...
Ez lesz ám az elterjedt tesztprogram. Buktaprogram!!!
-
aya
addikt
Vicces az a sapphire hajó, nem tudom mibe került nekik, de ezekután simán adni fogják a hd tipusú ati karikhoz bonuszba.
-
TazLeacher
nagyúr
Ezt már én is kérdeztem, de úgy vagyok vele, hogy 14$-ért (kb. 2300 Ft) nem fogok szórakozni. Egyszer kell megvenni, az meg kitart 3 évig.
Ja, aki megvásárolta (hátha vannak többen is.):
Ugyan ezt a Trialt kell letölteni, csak más a kód, vagy ez valami extra. Hogy működik a vásárlás? Csak azér érdekelne, mert én veszem, de nem én fizetem. Ez számít-e?
-
BITBOYS
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Persze, hogy nem. Bíztunk benne(d)

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Gari 2028.11.26. -ig - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - ASUS ProArt RTX 4060 Ti OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- HP RTX 3080 10GB GDDR6X 320bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)