Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Ezt már én is kérdeztem, de úgy vagyok vele, hogy 14$-ért (kb. 2300 Ft) nem fogok szórakozni. Egyszer kell megvenni, az meg kitart 3 évig.
Ja, aki megvásárolta (hátha vannak többen is.):
Ugyan ezt a Trialt kell letölteni, csak más a kód, vagy ez valami extra. Hogy működik a vásárlás? Csak azér érdekelne, mert én veszem, de nem én fizetem. Ez számít-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest