-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
#96302336 #1230 üzenetére
Na, beléd is van kötve.Együttérzésem.
Vista SP1-en és 1.2-es patch-csel jónak tűnik a Crysis (60%-os gyorsulás mellett). Anno 1.0-n nyomtam, de textúrák ott sem tűntek el, amint az ASUS karira ASUS drivert tettem, nem referenciát. Ja, és geometria-kérelem engedélyezése kellett neki, meg még pár más programnak is.
Fegyveren fagyást láttam, nem havat, de így messziről visszagondolva nem biztos.
nV-s tesztig még nem jutottam el ez ügyben.wwenigma: Kétlem, hogy hiányoznál valakinek.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#96302336 #1230 üzenetére
nV megoldotta már, hogy a víz tukrozodese real time legyen?
Nem csak felhúzom a grafot maxra, hanem rendesen beállított driverrel, ahogy kell. Akkor nem fogsz írni marhaságokat, hogy 5FPS-el megy a Crysis.
És ezt vérpistike tudja, aki apuci anyuci pénzén vesz gétéikszet?
UI: bocs srácok, de megyek, felrakom a 8.5ös drivert. Bárcsak most csinaltak volna meg a Vantage cuccot, sok luzer AMD-s nem szembesult volna eddig azzal, milyen fostalicska kártya van a gépében. (azért eltörném a kezét aki tervezte a Vantage-t, szvsz nagyon csunya semmi fantazia nincs benne)
-
szacsee
nagyúr
válasz
#96302336 #335 üzenetére
Abu-ék már vesézik Gbors-al a témát, hogy ha valóban tényleges DX10-es játékok jönnek ki, akkor NV elhasalhat, akinek meg Ati-ja van fogyassza majd egészséggel.
De ez már ki lett vesézve...ATI = dx9 élvezhető gyorsaság, dx10 (valós) megfelelő teljesítmény
NV = dx9 nagyon gyors, dx 10 (valós, nem szponzorált dx9 mögé írt bughalmaz) fatal error.. -
szacsee
nagyúr
válasz
#96302336 #327 üzenetére
Szerinted?
GPU-GPU felépítéshez jobban hajaz az ATI, no meg teljes értékű DX10.1...szerintem ezt az átlagos bigyót is csak azért tették bele, hogy nemá ATI-ék elhúzzanak, mivel G92 nem szeresse a DX 10.1-et.
Nade nem akarok kirobbantani egy ATI-NV vitát már megjelenés elött, majd ha megjelenik a progi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest