Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Engem érdekel

-
szacsee
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jöhet kiváncsi vagyok rá, de nem vagyok szerintem ezzel egyedül.

-
Alvin_ti4200
félisten
8800GTX eredmény érdekel valakit? Mert akkor lefuttatom (ha még nem volt).
-
jugeen
addikt
elso benyomasaimmal a vantage kapcsan, hogy latvanyra szepen megcsinaltak, vegre rendesen hasznalja a 4 magos CPU-t. felszinre tort a vagyakozas. hogy mielobb lathassam ezt a benchmark-ot 100 fps felett. aztan rajottem, hogy ahhoz meg el kell telnie meg jo par evnek. addig is egy "performance" eredmeny: 11044
-
BotaN
senior tag
Első próbálkozásom ennyire sikerült
http://kepfeltoltes.hu/080502/elso_eredmeny_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Alaplap: Gigabyte P35-DS3 (Bios: F12)
Memória: Corsair TwinX 2x1Gb @1022 MHz (5-5-5-18)
Videókártya: Inno3D 8800 GTS 512 Mb
CPU: Intel C2D E8200 @3.4GHz (Cooler Master Hyper TX2)Ha van vmilyen lista akkor az illetékes tegyen már fel légyszives.
köszönöm
-
bOtX
aktív tag
-
sysrq
őstag
E8200, ATI 3850/256, 3216 pont. [link]
-
sb1
csendes tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Azért azt is nézd meg, míg te a 4 magosad miatt 13000 ezer körűl kaptál a cpu pontra, úgy én csak 8000 környékén....Amennyiben nekem is 4magos lenne úgy az eredményem is több lenne pár ezer pöttyel....
-
DeSanto
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
A felbontás is stimmel.
1920*1200-ban futott a teszt.
Elárulod hogy húztad annyira a kártyád?

-
sb1
csendes tag
-
bOtX
aktív tag
Helósztok!
Honnan lehet egy iet beszerezni eredetiben? (a honlapjárol is lelehet tölteni de azért bankkártyával kell fizetni) valami bolt? vagy iesmi? -
Haart
addikt
válasz
DarthZolee
üzenetére
Szép is lenne ha szarabbul teljesítene. Bár sztem fele annyi árnyaló egységgel a 96gt is király. Ahhoz képest nem olyan túl sokkal marad el.
-
pentium4
senior tag
hali!
erőművem enynit tudott: [link]
VGA egy asus 8800gts g92 740/1800/2070Mhz órajellel!
pista x64 ulti alatt futott a teszt.
kicsit többre számitottam!P4
-
Alex123
senior tag
válasz
DarthZolee
üzenetére
Annyira nem "bőven", játékra tökéletes és amikor én vettem a 8800GT 50e felett volt én meg 35e-öt adtam érte...
(a 15e különbséget akkor egyszerűen nem érte meg, mostmeg már annyiért kapni, amennyi a 9600GT volt....ilyen ez....)

-
Alex123
senior tag
És ha már OC-s a 9600GT, akkor:
-
DarthZolee
csendes tag
E4500
nem ide vágó téma , de egy 4500-ösből elég szép teljesítményt csikartam ki -
Alex123
senior tag
-
rétisün
veterán

-
Beowulf_78
addikt
Vista X64 Ultimate, VGA alapon...azt se tudom ez mennyire számít jó eredménynek.

-
Foglalt név
addikt
Az első felháborodások után, ma rászántam egy kis időt a dologra és megnéztem mégegyszer a programot. A trial verzió tényleg elég rusnyára sikeredett, de egy high beállítással, már van ahol elég izmos látványt kapunk, cserébe nálam ritkán kúszott 5 fölé az fps számláló a végeredmény valahol 1500 pontnál(vga) állt meg. Az első teszt így is nagyon plasztikus, amit főleg a karaktereken venni észre. Az űrhajós ellenben igen impozánsra sikerült szerintem. Szívesen megnézném egyszer élvezhető sebességel is.
-
DeSanto
őstag
"Extreme" pontszámom

-
DeSanto
őstag
Ennyi jött ki a vasból.

-
dergander
addikt
Szevasztok fiatalok,én a vantage-ra kaptam 3200pontot 9600GT-re alap minden semmi huzás....

-
Core2duo6600
veterán
-
Core2duo6600
veterán
Én a linkelt képen látható eredményt kaptam
marciusi directx fent
Sp1 nélkül
Addigi összes frissités fent
Minden alapon
x64 ultimate -
pentium4
senior tag
hát nemtom hogy vagytok vele,de nekem az összes teszt szaggat, közbe párszor nem, de többnyire szaggat!
sztem elég bika gépem van, nem gondoltam volna hogy ennyire nem fogja birni!
igaz elvileg 1920*1200 ba ment a teszt
és csak 5900 pontot kaptam!
vélemény?P4
-
DarthZolee
csendes tag
Ha valaki beszerzi majd a hamarosan megjelenő Ati HD 4850, vagy 4870 valamelyikét kíváncsian várjuk a kapott pontszámot. Kérdés az Ati mikor fog hozzá kiadni használható Catalystot.
-
west
őstag
válasz
DarthZolee
üzenetére
o.k.thx.
net nelkul nem futtathato le?
nincs demo?
-
AusWolf
őstag
A Futuremark honlapján vannak linkek, ahonnan letöltheted. A futáshoz kulcsot kell kérni a cégtől, akik e-mailben küldik még a próba kulcsot is, amivel csak egyszer futtathatod.
Mod: Illetve többször is futtathatod, de csak egyszer írja ki az eredményt.
-
AusWolf
őstag
Hali.
Kipróbáltam a progit. Vegyes érzéseim vannak.
Grafikailag tetszik, a pontozás nem rossz, viszont nagyon sajnálom, hogy nincs benne demó, mint ahogy a 01, 03, 05, 06-ban is volt.
Miért kellett kihagyni? Részemről egy fekete pont a Futuremarknak! 
-
west
őstag
honnan lehet letolteni?ez is olyan mint a 2006?nem kell aktivalni a futtatashoz?
-
Vistaboy
veterán
XP alatt NEM LESZ DX10!
Tucatszor le lett írva, az MS nem fogja a DX10-et beletenni az XP-be, mert akkor senki sem venne Vistát. A lényeg az hogy addig, amíg az MS nem akarja a DX10-et XP alá megírni, addig nem is lesz. Persze ez nem jelenti azt hogy nem lesznek ilyen-olyan próbálkozások.
De azért azt nem szabad elfelejteni, hogy pl. a Halo 3-at is csak azért tudták működésre bírni XP alatt, mert alapjában véve DX9-es program. A full DX10-es programokat, mint amilyen a Vantage, nem lehet XP alatt elindítani, mert nem csak egy egyszerű trükk van benne, amivel Vista alatt akar elindulni.
Na, de térjünk vissza a Vantage-hoz...

-
joi29
őstag
-Hali volna egy kérdésem ha már a DX10-röl és a Vistárol folyik a vita,
ezt mire véljem?
-Már mint kamu vagy átverés
, vagy csak egy szimpla emulátoros verzió? 
-
Geresics
addikt
válasz
Rover623
üzenetére
OFF:
Én a hétvége óta használok Vistát, 3. telepítésre sikerült olyannak, amilyennek kell lennie (20GB kevés volt, kellett a 40 neki
), majd még eldöntöm, hogy veszek-e eredetit...
Viszont azt hallottam valakitől, hogy aki vesz eredeti Vista-t, az letölthet a Microsoft-tól jogtiszta XP-t, erről tudtok valamit? Mert akkor tuti veszek!
-
DarthZolee
csendes tag
Nehéz a választás az Nvidia és az Ati között. Mindkettő jó és minimális árkülönbség van köztük. Az biztos, hogy prociba az Intel a nyerő a 4500-öm kicsit túlhajva egészen szépen muzsikál. A Vantage-ba is bőven 5000 pont felett teljesít. De az MSI 8600 GT-m mindenféleképpen megérett egy cserére. Bár eddig a DX 10 játékokat is elég szépen bírta.
-
DarthZolee
csendes tag
Az tény, hogy lassan minden Nvidiára készül. Megpróbálják az Atit kiszorítani a piacról. Nekem is volt pár Ati kártyám már meg persze Nvidia is, de emlékszem még azora az időkre amikor az Nvidia azt se tudta mit kezdjen egy 9600 XT-vel mert az 5000-es szériája hatalmas bukás volt. A 9600 XT-m bőben verte az Nvidia 5700-ét, nem is beszélve egy 9800 XT-ről ami bőven megelőzte a korát.
-
leviske
veterán
válasz
DarthZolee
üzenetére
A Vantage inkább azt mutatta meg, hogy az nV mennyire pofátlanul szól bele az összes komolyabban vga-t használó program fejlesztésébe.
Egyszerűen elképeztő, hogy volt pofájuk így kiadni a 3Dmarkot, mondván, hogy átlépnek az új generációba... a DX10-be.
Érdekes, hogy akkor kitudták használni a friss fejlesztéseket, mikor az nV-volt előnyben ezek terén... csak most nem lehet, mikor az AMD van előnyben a ficsörök terén.

Többet vártam a Vantage-tól. Ez egyszerűen ratyi és nem azért mondom, mert ATi fan vagyok, hanem mert használhatatlan. Azért senki ne magyarázza már be nekem, hogy a 88GTS 320/640 legyűri a HD29XT-t és a HD3870-et. ÉS azt se, hogy a X2 és GX2 közt jogosan van 2000 pont különbség.

(#841) DarthZolee: szerintem várd meg a HD4800-asokat és aztán dönts. (Májusban jönnek) A HD3870 a 88GT-től -játéktól függően- 10-20%-al lemarad.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
DarthZolee
üzenetére
8800GT-t. Volt teszt is a PH--n, hogy melyik a jobb.
-
DarthZolee
csendes tag
Szerintetek Ati 3870-est érdemesebb beszerezni vagy Nvidia 8800GT-t? Mind a kettőnek elég jól alakúl az ára.
-
DarthZolee
csendes tag
Mindenesetre a Vantage megint megmutatta, hogy ki kell nyitni a pénztárcát valami bivalyerős VGA megvásárlására, ami a gyártóknak a malmára halytja újfent a vizet. Jól ki van ez találva.

-
DarthZolee
csendes tag
Persze ez így van. 6 év nyugalmas XP után én is átkényszerűltem a Vistára. Alapjába véve nincs vele bajom már megszoktam. Viszont a javára kell írni azt is, hogy jobban használja a 2 magos procikat mint az XP. Még a 3D Mark 05, 06 alatt is sokkal jobb a cpu-ra kapott pontom mint az XP-n.
-
Thrawn
félisten
válasz
Napster1979
üzenetére
The end...
-
Napster1979
csendes tag
I'm Forever
-
leviske
veterán
válasz
DarthZolee
üzenetére
A Vista nem rossz, csak tudni kell kezelni.
Ahoz pedig, hogy az SP3-ba integrálják a DX10-et... nem kevés munkára lett volna szükség...Gondolom te se dolgoznál egy olyan terméken, amit már kiakarsz vezetni a piacról.

Mind1... aki nem tud Vantage-ot futtatni, az nem hagy ki semmit.
A 06 sokkal több rendszeren futtatható és amellett előremutatóbb. -
DarthZolee
csendes tag
Sziasztok, én is XP párti lennék csak sajna ezekkel a DX10-es dolgokkal próbálják ránkerőltetni a Vistát. Kár, hogy az XP SP3-as csomagjába nem rakták bele a DX 10-et. Persze akkor mégúgy sem venné senki a Vistát.
-
strebacom
senior tag
Próbálta már valaki az új NV drivereket tényleg jobb mint a régebbiek?!

-
Rover623
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Többször írtál olyanokat a 3DMark06-os topicba, hogy "aki Vistát használ az megérdemli..."
Linket, lécci.
1. én nem használok (üzemszerűen) Vistát
2. egy alkalommal, nem is olyan régen, elmagyaráztam vkinek hogy miért kap Vista alatt kevesebb pontot.
3. egy esetben pedig, amikor vki panaszkodott hogy neki gyengébb eredményei vannak, de ez a Vista hibája, azt javasoltam neki, hogy akkor ne használjon Vistát.
Ebből azt a következtetést levonni, hogy én Vista ellenes vagyok, kicsit érdekes...
Ennek ellenére majdnem helytálló...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amíg lehet XP-t kapni, senkinek sem fogom a Vistát javasolni. -
törölt tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
A hivatalos oldalon: futuremark.com
-
Beowulf_78
addikt
Tudnátok adni egy linket hol lehet a kódot megigényelni?
-
danati
senior tag
Minden felvan rakva a vista fent van az sp1 is de a 3dmark nem megy fel...
Indítom a telepítést de csak tölt a gép és nem történik semmi
-
west
őstag
megjelent mar?ha nem mikor fog?
-
keIdor
titán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Ez egy moderátor eredménye az XS-en, gondolom magáneredmény... egyébként a shader a durva, 2900MHz!

-
keIdor
titán
Szép órajelei vannak annak a GX2-nek!
-
juliabrilke
veterán
Huh...Micsoda takarítás volt itt!
Próbálta már valaki notebookon (és ha igen, akkor milyen eredménnyel?) futtatni a 3DMark Vantage-t?
-
Racecam
nagyúr
A topic takarítva, de egyszerűbb lett volna nem reagálni, hanem egyből a modkerbe írni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sztem az nV az ilyen szoftver mutyizásokkal maga alatt vágja a fát.

uff...
(QX9650 jó lenne, csak iszonyat drága
)