- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
Akár hogy húzom a hd2900pro-t nem nagyon szereti a vantageot. Ennyit tud a cucc. Talán egy erősebb procival menne még feljebb.
-
keIdor
titán
-
Racecam
nagyúr
Emberek!!
Ez a 3DMark Vantage topic. Egyszer már figyelmeztetve lettek Gusgus és Napster1979, hogy fejezzék be az értelmetlen hozzászólások gyártását. Most kapnak mindketten 3-3 óra pihenőt. További felesleges ráadásul flame keltő offok elkövetői csatlakozni fognak hozzájuk!!
-
dergander
addikt
sziasztok tegnap vettem egy Quad-ot....nemtudja valaki miért csak 3 magot lát a win vista nameg vettem hozzá egy Ageia kártyát azt meg fel se ismeri pedig biztos helyről vettem és az eladót megkérdeztem aztmonta ezt vegyem,hogy a 3D Mark tuti lefusson
-
Brumi˘
addikt
válasz
Foglalt név #784 üzenetére
Akkor lemaradtam róla.
Nálam az én linkem is műxik. Igaz linux alól vagyok most, de itt műxik.
-
Rusher
őstag
válasz
Napster1979 #782 üzenetére
Biztos, hogy nem képet mutass róla.....vicc....am meg minek regeltél kétszer....
-
Brumi˘
addikt
-
Napster1979
csendes tag
Szevasztok az hogy lehet hogy Angol Sp3-as Xp-n lefutott a Vantage gyönyörü szép eredménnyel . Ez nekem tetszik !!!
-
gduck
addikt
Na EZ már picivel jobb lett
Szar az alaplap (abit ib9)! Ha az EIST be kapcsolva, akkor a szorzó 6-on marad 9 helyett! XP alatt jól működik, csak VISTA alatt csinálja! De mivel a 3D-s pont nem változott, ez azt is jelenti, hogy 1,8Ghz-en is kiszolgálja a CPU a 8800GTX-emet
-
Gusgus
csendes tag
Hú baker az SP3-as eredeti angol xp-n simám lefutott a Vantage!
Atom. -
Geresics
addikt
3679 pont... szánalom...
LINK
...pedig csak ez miatt sz@ptam a Vistával... -
BaLee
addikt
Nekem lefutott simán SP1 nélkül is.
Vista 64 bit, E6550@2968, HD3870 (805/1201) - 3930 pont (CPU 5171, GPU 3639)
-
Rover623
félisten
válasz
TazLeacher #760 üzenetére
Ja, el is felejtettem, ha nagy Vista-ellenes vagy.
Ez miből...?
Honnan...? -
Rover623
félisten
válasz
TazLeacher #758 üzenetére
Szerinted?
Súgok: Vantage nem lesz...legalábbis én nem fogok csinálni... -
Rover623
félisten
válasz
TazLeacher #755 üzenetére
Új 2005/2006, vagy Vantage...?
A válasz: az egyik talán igen, a másik tutira nem... -
Bundás22
őstag
úgy néz ki muszáj hozzá az sp1
mondjuk az én konfigomat olyan 3500 és 3800-ra saccolom, a videót pedig már láttam a neten tehát kár vesződni vele -
aya
addikt
Demo nincs a progiban?
A régiekben volt... -
aya
addikt
5142 pont, E6550@3500 8800gt 750/1800/2000
2 email cimmel kétszer lehet regisztrálni -
leviske
veterán
Mint már kérdeztem... szerintetek esélyes, hogy lesz Vantage a HD48-asok csomagolásában? Kiindulva abból, hogy a Sapphire logoja is felbukkan az egyik tesztben...
Am. az offoló újoncoknak megjegyezném, hogy a 3dmark topik nem feltétlen arra van, hogy segítsenek. A 3Dmark-ot inkább egy versenynek tudnám titulálni. Ha pedig valaki annyira gyerekes, hogy az egészséges kritikát, az ércelődést nem képes elviselni...az ne linkeljen képet.
-
CJ3
senior tag
Sziasztok valaki meg tudja mondani hogy mikor lefut a program az eredmény hogy jön be???
Mert mikor végez a CPU test 2 vel is bejön hogy
View Results Online rákattintok de csak irások a honlapon meg ilyenek..
Szoval hogy onnan hogy kell behozni az eredményt? -
(Kolombusz)
veterán
Jah, nagyon jó, míg az első két faszi kinyírásáig meg nem unod.
Mert utána a maradék 7 ugyanaz marad. Menj a bureauba, mássz fel néhány view pointba, menj el a megjelenő helyekre: fenyíts meg egy prédikálót, lopj el egy levelet, hallgass ki egy beszélgetést. Ha ezek megvannak, vissza a bureauba, aztán kinyírhatod a csávót és kezdődik minden elölről.És lopakodni sincs értelme, akár 50 emberrel is lazán elbánsz, egyedül a templomosok nehezebbek.
-
keIdor
titán
válasz
(Kolombusz) #740 üzenetére
Ízlések és pofonok szerintem nagyon jó lett!
-
danati
senior tag
Már megvan a Vista is már csak az SP1 kell
-
rumkola
nagyúr
válasz
Napster1979 #727 üzenetére
te sem vagy 79-es....
-
(Kolombusz)
veterán
Én ezt nem tapasztaltam soha, pedig egy időben elég sokat 3dmarkoztam. Általában akkor, mikor új vga-t veszek. Vagy mikor valóban felsőkategóriás vga-m volt, a 6800GT idejében. Huhh, mennyit szórakoztam vele, hogy még pár kicsikarjak a rendszerből a listán való előrébbjutáshoz.
Bár most főként xboxon játszom, egy erős pc-t sem tartok kizártnak. Elképzelhető, hogy össze fogok rakni egy nagyon erős, nagyon halk gépet, aztán azzal lehet majd markozni is.
-
Gusgus
csendes tag
Régen mekkora örömmel toltuk a Commodore 64-en a Laderboard Golf-ot. Fél óra volt mire megtaláltam a kazettán
-
Gusgus
csendes tag
A mai fejlődés mellett 3 havonta lehetne venni új gépet. Sajna!
Csak hát ki bírja! -
Napster1979
csendes tag
Nehagyd magad GusGus igazad van vannak emberek akik ezt nem tudják értékelni !!!
-
Napster1979
csendes tag
Üdv mindenkinek !!!
Látom megy az ócsárolás szeretem az ilyen fórumokat mikor nem arról beszélnek amiről kell !!! Dergandernek üzenem azért nincs DX10 támogatásod mert az AMD NOT SUPPORTED
-
Gusgus
csendes tag
Ezeknek a képeknek és hozzászólásoknak pl. az lehet a lényege ha valaki új cuccot akar venni , itt szétnézhet, hogy melyik termék teljesít jól melyik gyengébben. Jó kiindulópont lehet, de senki nem kíváncsi a nagyképűek becsmérlő szavaira.
-
Gusgus
csendes tag
Nem is arról van szó, csak az ember felrak egy képet és egyes moderálatlan emberek rögtön gúnyos megjegyzéseket írnak mintha ez annyira nagy dolog lenne. Rögtön kiröhögik a másikat mert neki éppen jobb videókártyája van. Az ilyen becsmérlő hozzászólásokat kellene moderálni és akkor nem alakúlnának ki ilyen viták.
-
Gusgus
csendes tag
A fél óra alatt inkább azon gondolkoztam, hogy a jövőhavi fizumat mind a gépem fejlesztésére költöm, hogy versenybe maradhassak az itteni nagyágyúkkal. Nem fizetekbe egyettlen számlát se , sőt a két gyerekemnek se veszek még ennivalót se , mert a gép sokkal fontosabb. Higyjétek el nekem is ez az életcélom és nincs is szebb, mikor az én gépem a legütősebb egy topikba!
-
Gusgus
csendes tag
A modi bácsika mérges lett. Biztos túlhúzta a prociját. Pedig a Kiskopasz megmondta, hogy nem szabad
Fél óra pihenő először...
[ Módosította: Thrawn ]
-
Thrawn
félisten
Ezt be lehet fejezni!
Aki nem a témához szól hozzá érdemben az ne tegye, nem szólok többször!
-
old gray
addikt
válasz
Dare2Live #703 üzenetére
Ez tényleg érdekes, amíg az nv volt feature-ok terén előnyben, addig úgy optimalizálták a futuremark-ék a progikat, h atin (ami régebben le volt maradva dx xx verziókban) gyengén / egyáltalán ne fussanak most az atinak van dx10.1, ergo újabb feature-készlet és mégsem optimalizáltak rá. Itt v.mi bűzlik..... mocskos biznisz lehet a háttérben, olyan mint a politika.
-
dergander
addikt
Sziasztok elmondaná valaki miért nincs DX10 támogatásom?
A konfigom 3000+AMD 1024ram x1600pro ati
-
Dare2Live
félisten
És azért fölöttébb gyanus mert fordított esetben mindig ott volt az új technika a 3DMben.
Ugye X800 nem tudott SM3at és 0pontot kapott és így 6800 verte ami komoly dolog volt akkoriban még eladás ügyileg is mert gyak az egyetlen dolog volt amiben NV így jobb volt.
Ezen felül 3dmek mindig a jövőbe mutattak pl ott a 06 amikor megjelent sehol se voltunk shader ügyileg.... Ez a 3DM meg....
hátennyi.
-
Twinsen2
tag
Ezt énis észrevettem. ati 3750 x2-m ventije csak néhány másodpercre kapcsolt magasabb fokozatra, amúgy alapon ment. És szaggattak szinte végig a tesztek, azért durva !
Jó a procim nem túl erős, de nemhiszem emiatt lenne (c2d 6550 3.0-n)
Jah és siralmas eredmény, alig kaptam többet 6 ezer pontnál :S -
keIdor
titán
Ez durvább... Szánalmas az Nvidia... tuti, hogy ő van a háttérben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest