Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
BraveHeart
tag
válasz
zalaszen2
üzenetére
... há' nemtom... van itt vki, bárki, aki azt mondja, a Vista cool?
én 3 hétig sz.rakodtam vele anno... a 3 hét alatt felk.rta az agyam, mikor 2 hét alatt 35gigára nőtt a kis bestia, meg minden szart megkérdezett 47x, s akkor sem biztos, hogy nem kéne é rendszergazdai jogosultságot kérnem a saját gépemhez??? persze, a 3 hét tanulmányozás, meg fórumozgatás után eljutottam odáig, hogy mit hol kell kikapcsolni, meg mit kell átírni, de nemán!!! Kiadnak vmit, ami fos, nincs kész, tele van hibákkal, s én szenvedjek vele... aztán egy format c: megoldotta a problémát, XPSP3 fel, s egészen a win7-ig minden okés volt... win7-nél csak az volt a szívfájdalmam, hogy a megjelenéstől számítva 1-2 hónap eltelt, mire kapcsolt Anus, s "csinált" driver-t a "vacak" Rampage-hez... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ehh... dejólesett!
tényleg hasznos a csoportterápia, főleg ha közben nem szól bele senki!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én 3 hétig sz.rakodtam vele anno... a 3 hét alatt felk.rta az agyam, mikor 2 hét alatt 35gigára nőtt a kis bestia, meg minden szart megkérdezett 47x, s akkor sem biztos, hogy nem kéne é rendszergazdai jogosultságot kérnem a saját gépemhez??? persze, a 3 hét tanulmányozás, meg fórumozgatás után eljutottam odáig, hogy mit hol kell kikapcsolni, meg mit kell átírni, de nemán!!! Kiadnak vmit, ami fos, nincs kész, tele van hibákkal, s én szenvedjek vele... aztán egy format c: megoldotta a problémát, XPSP3 fel, s egészen a win7-ig minden okés volt... win7-nél csak az volt a szívfájdalmam, hogy a megjelenéstől számítva 1-2 hónap eltelt, mire kapcsolt Anus, s "csinált" driver-t a "vacak" Rampage-hez... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tényleg hasznos a csoportterápia, főleg ha közben nem szól bele senki!!!