- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Ezt mire véljem?
9.11-es és a legfrisebb hotfixes catalyst-al is próbáltam. Először végigment, de azóta 2x ezt dobta.
Minden alapon, konfig az adatlapomon.
-
danati
senior tag
Csináltam egy gyors tesztet. 7614
Proci 3800-on ment a teszt alatt 1,4V-al. 195.62 WHQL driver van fennt.
Amint meglesz az új tápegységem javítok az eredményen. Ha több feszt adok a procinak akkor a táp nem bírja és leáll a gép.
Addig kérem rakjátok fel az eredményt a listára. -
Zsubi
őstag
Tesztelgettem egy kicsit: [link]
-
jumbo71
tag
válasz
joshua7 #5296 üzenetére
oké legközelebb bent lesz minden adat
Nem merem több fesszel,és jobban húzni,mivel az érzékelő nem a valós értéket mutatja a hőfoknál.ezzel az értékkel 70 fokot mutatott! /mellesleg simán meg tudtam fogni a hűtő legeslegalját,ami nem arra következtet hogy ekkora lenne a hő a prociban/ezért nincs meg a 4.1GHz most. -
Storms
őstag
-
jumbo71
tag
E8400 C0+HD4890 nemigen látok itt,mi több.szinte mind 4 magos
na akkor itt az én eredményem így első nekifutásra.
4890 -
odorgg
addikt
Na akkór kérném frissíteni a Tuning eredményemet is
-
Alister71
nagyúr
Klikk Mini tuning.
-
odorgg
addikt
Sziasztok!
Volt 1 kis proci update, az új alap eredményemet tegyétek föl légyszi
Hamarosan lessz tuning is
-
plejik
addikt
Sziasztok!
Én is készítettem egy kis tesztet.
CPU:i7 920 C0 - 3610Mhz
VGA: MSI GTX 295 / hűtés - h2o
PhysX - offÉs ha kérhetném a listára való felkerülést ,azt megköszönném!
-
olanor
tag
Ha lehet akkor én is felkerülnék a listára.
Alap eredmény : [link]
VGA : Sapphire Vapor - X , hűtés természetesen gyári.
-
joshua7
veterán
válasz
aboriginal74 #5276 üzenetére
Nincs ramfrekis ablak.
Lord Vader: vga gyártója?
-
Alister71
nagyúr
Alapórajeles, proci szorzó: 15-ös.
-
aboriginal74
tag
-
P100
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék felkerülni a listára:
Processzor: Intel E5200 2.5Ghz
VGA: MSI HD3850
RAM: 2GB Kingston 800MhzGyűri hűtés, AMD 9.11-es driver.
Köszi
-
szabessz
tag
Hi
Nekem gépem Asus P5wDH Deluxe Q6600 proci 2,8-ne megy 4GB DDR2 Ram Sapphire 5850 vga alpon.
Szerinted jók ezzek eredmények?Score: 11952
Gpu:12738
CPU:1086 -
Cobrusz
senior tag
ez most csináltam szerintetek milyen lett?
[link]14036pötty - GTX 260
-
joe777
senior tag
Mivel IGP-s redményt nem tartalmaz a lista, hát itt van egy tuningos, bár a procinál nem tudom még mi a vége, alapfeszen csak a szorzót toltam fel 240re...viszont a gpu 500mhz helyett 1000mhzen megy eredeti hűtőbordával de elé lett téve egy 8cmes ventilátor.
Memória gyári értéken 7-7-7-20 1600mhz
Viszonyításképpen hogy ez mennyire is számíthat jó eredménynek :[link] -
joe777
senior tag
IGP-vel voltak már tesztek ?
-
Beri
addikt
válasz
gamekiller01 #5262 üzenetére
Mekkora fesszel megy 820at az a GPU?
-
Daniford
tag
Egy picit sikerült javítani.
[link]Viszont sajna elértem az alaplap tudásának a végét...
1880-as fsb-nél nem megy már tobbet ez a P35 deszka így húzni sem tudom tovább... -
tom_tol
addikt
8800GT+i7-920
ez valójában egy ref. inno3d msi biossal
de egész jó lett
(kár hogy nincs itt a giga8800 mert az ment 800+) -
Daniford
tag
-
milbo
aktív tag
Kicsit még tudtam javítani az eredményemen de ez volt az utolsó.
Ma megvették tőlem a kártyát.Felraktam ide is az eredmény, beférkőztem a harmadik helyre.
-
LK
addikt
Olvastam régebben,hogy win7 alatt nem indult, vagy kifagyott a vantage 4850-nél. Akkor írtátok,hogy nincsen még kiforrott driver. Most már van,a f.mark honlapján is fentvan. Feltettem,az eredmény ugyanaz. Mi a gáz?
-
Egy kis érdekesség: screenshot, orb.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Lambswool #5246 üzenetére
Lehet kicsit nyers voltam, de ilyen vagyok. A topicba ha rákeresel megtalálod a hosszabb eszmefuttatásokat, még akkorról amikor elkezdődött a physix láz. Én akkor viszonylag sokat foglalkoztam vele és tapasztalatból (sok sok teszt) tudom hogy kb szart se számít ha csak 1 kártya van a gépbe, kivéve vantage-ba ahol megrúgja a cpu scoret. Annak idején körbenéztünk külföldi listákon is és mindenhol így megy szal itt is így fog. Persze van ráció abban is amit te írsz, de ez a lista arra lett kitalálva, hogy legyen egy kb képünk melyik kártya milyen teljesítményt nyújt más és más gépekbe.
-
milbo
aktív tag
válasz
Lambswool #5246 üzenetére
Drága vagy!
Ha majd sikerül elolvasnod azt amit el kell, nem teszel fel ilyen kérdéseket.
Akkor nem is kapsz ilyen válaszokat. Megsértődni persze lehet.
Az meg hogy "egyszer megérti" nem igazán sértő, olvashatsz itt még cifrább dolgokat is.
Ha valamit nem lehet, akkor nem lehet. A világon sehol nem lehet. Elég sok NVidia-s kolléga van itt de még senki nem kérdőjelezte meg a szabályokat, mert elfogadják hogy így működik a lista. -
Lambswool
csendes tag
Milbo!
Szánalmas hogy egy ilyen hozzászólás egy magát humanoid lénynek valló valamitől, írás formájában eljut ide! Köszönöm a szakértelmed eme kivetülését!
Brumi!
Számomra, amit közöltél néhány mondatban semilyen formában nem írja le, amit gondoltál magyarázatként a tesztelő programmal kapcsolatban! Cinizmust annál inkább... de hagyjuk. Hogy egy alkalmazás, nevezzük(játék) gyorsul-e vagy csak befolyásolható-e PhysX által a kívánt sebesség/minőség, az arra vonatkozott, hogy ott senki nem kérdőjelezi meg a tesztekben kapott eredményeket. Arra lettem volna kíváncsi, hogy ha egyszer pont az a lényeg, hogy ha a kártyát mérjük, akkor tegyük azzal amire és amivel gyártották! Ennyi!
Futuremark oldalára befutó eredmények, sőt a top1-es tesztek sem hinném hogy physx letiltásával futnak be. -
Brumi˘
addikt
válasz
Lambswool #5243 üzenetére
Akkor próbáljuk még 1x. Nem elfogadott az physix használata mert fals eredményt ad. Nem a videokari tényleges teljesítményéről kapsz képet. Szerintem ez elégé nyilvánvaló hogy physix-től nem lesz gyorsabb egy játék sem annyival mint amennyit vantage a hatalmas cpu score növekedés miatt hozzátesz. Szal nem lesz physix engedélyezett amíg én döntök a lista sorsáról. (és ez így lesz még egy jó darabig)
-
Lambswool
csendes tag
Hát nem tudom... Itt technológiák csatája is zajlik, nem kéne párhuzamot vonni a két dolog között, hogy mindkettő VGA! Háborúban, jelen esetben Vantage tesztek döntik el, a két fél között miben jobb a másik! Ne kelljen már visszafognia az egyiknek magát a másik miatt, mert az valamiben hiányt szenved! Az nvidia kártyáját úgy kell mérni, ahogy azt elkészítették!
Abban viszont igazad van, hogy lehetne két lista, viszont akkor ennyi erővel igazán nem is lehet majd soha összehasonlítani a két konkurenciát!
Nem kötözködésből, de játékok tesztelésénél is kikapcsolják a PhysX-et, hogy az Ati-hoz lehessen "idomulni"? Vagy itt ezt elnézik és ott lehet? Hogy van ez? -
_core
aktív tag
válasz
subaruwrc #5238 üzenetére
Engem csak a GPU pontszam es FPS ertekek erdekeltek, hogy megnezzem mit tud kezdeni egy ilyen oregecske gep egy modern VGA-val (lehet masnak is jol jon ez az info).A kartya nincs a tulajdonomban es csak par oraig jart nalam.Az En GTX260-as kartyam 24/7-es tuning beallitasal jelenleg ennyit produkal ugyan azon oprendszer alatt: [link]
-
Lambswool
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Megkérdezhetem minek kikapcsolt PhysiX-es eredményeket kell készíteni?
Köszi:
Lambswool -
gamekiller01
tag
-
hossszú
őstag
-
_core
aktív tag
E6750@3800Mhz + Sapphire ATI Radeon HD 5870 alapon
GPU Score: 15748
-
Brumi˘
addikt
válasz
rayman2006 #5232 üzenetére
A cpu score lehetetlen, még physixel is (simán elírtad szerintem). Am a végére kapott pontszám jónak tűnik. De az aláírásomba ott a lista linkje ott nézelődhetsz még.
-
rayman2006
tag
Hello
Nekem Q6600 4GB Ram 4890 Vapor-x minden alapon.
score:9525
GPU score :10057
CPU 82225Szereintetek jó ez a pontszám erre configra?
Üdv. -
hoax
senior tag
Physx-et illik használni a teszt alatt, vagy kapcsoljam ki és úgy mérjem...?
-
Rover623
félisten
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de a P**** mért annyi amennyi, amikor a vga is kap egy pontot meg a cpu is és picit eltérő eredmények ezek.
Tehát a P******mit jelent?? -
Alister71
nagyúr
-
hát ugy látom nem fog senki sem sem segiteni,alapórajelen sem tudom leteszteln,most akkor akad valami?vagy hibás a proci?másnak is 64bites win 7 van szóval oprendszer tuti jó hozzá
egyébként már a teszt legelején egyböl hibát ír nem is kezd el számolni,szal nem értem a vga teszt külön lefut 7000pont körü van 9800gtx el ha a sima cpu 1 tesztet futatom nem ís ki eredményt csak valami po-t valaki mondhatna valami ötletet mit csináljak,vagy nem jó topikbaírok hogy alig járnak ide?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GTX 1080Ti 11GB Videókártyák! /Jótállással!/Beszámitás!/Posta ok!
- SAPPHIRE Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X PCIE
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- ASRock RX 6950 XT 16GB GDDR6 Phantom Gaming OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Gainward GeForce GTX 1660 Ti Pegasus OC 6GB GDDR6 + egyéb alkatrészek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest