- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
subaruwrc
üzenetére
Hát akkor ennyit a vantageról. Mondjuk nem 1280*1024-ben játszom az is biztos. Azért egy i7-es konfiggal rendelkező személytől akinek 5870-ese van, és jól meg van tuningolva, kiváncsi lennék mondjuk egy unigine heaven benchre. Az a topic eléggé haldoklik, multkor küldtem eredményeket oda, de sehol senki.
-
ffodi
veterán
válasz
CptMisi
üzenetére
Hm..... jó eredmény, de neked is valamiért elég kevés pontot ad a GPU-ra, annak ellenére, hogy 1000MHz-en megy. Láttam itt több eredményt is amiben 1000MHz-hez közeli értéken ment a GPU és (5870), és bőven 20k fölött kapott a GPU-ra. Nekem 1060/5400 körüli beállítás kell, hogy 20k-nál egy picit több legyen a GPU pontszám. Ez vajon mitől lehet?
Jó példa rá EZ. 990/1300-on 20565 pont a GPU-ra. Itt valami anomália van.

-
CptMisi
őstag
2szer

-
CptMisi
őstag
Helló!
sikerült összehoznom egy jó eredményt, tegyétek fel a listára, ha kérhetem
ímeAMD Phenom II x4 955BE @3725MHz
Asus 5850
Corsair XMS3 DHX 1333MHz 4*1Gb -
sakto
őstag
-
ffodi
veterán
Nem. Letörölsz minden vga drivert. Aztán csökkentett módban a driver sweeper nevü progival leirtod a maradék vga driver "elemeket". Ha kész, akkor kikapcsolod a gépet, és berakod az nv vga-t(a radeon ugye már alapban bennt van). Indítod az oprenszert, és úgy telepíted az ati drivert hogy bennt van az nv kari is. Ha kész, akkor restart, és telepíted az nv drivert is. Ezek után patch, stb, a cikkben leírtak alapján.
Ha így sem jó, akkor vess egy pillantást a biosra, és nézd meg mi van beállítva az "init display first"-nél. PEG(vagy PEG1) legyen beállítva, és természetesen a radeon legyen a felső slotban.
-
ffodi
veterán
Ha sikerült, és minden rendben van, de nincs ott a physx a menüben, akkor újra kell raknod a drivereket nincs mese. Mindent törölj, le, és használj csökkentett módban driver sweepert is!
Ha mindent lepucoltál, akkor a cikkemben(amit korábban linkeltek) minden le van írva, lépésről lépésre, ha ezt követed, nem ronthatod el.
196.21-nél újabb drivert ne rakj fel. Physxből is csak a 9.09.1112-t tedd fel(csak azér ezt, mer ezzel tuti jó, az újat még nem próbáltam.)Szerk.:
Ha valaki esetleg 1,35V-nál több feszt szeretne adni az afterburnerben 5850/5870, esetleg bármely voltera VT1165 vezérlővel rendelkező vga-nak, az szóljon, mert vantageban minden pont számít.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sakto
őstag
válasz
pszichiater
üzenetére
persze..de az a 11680 is gyengusz..nekem hogy csinált akkor 20000 -et?
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
5970 cf?
-
sakto
őstag
válasz
pszichiater
üzenetére
Közbe felraktam e vantage patch-t most lefutott de nagyon hulla eredmény...
16xxx..
A 295GTX-em 20xxx-et csinált -
sakto
őstag
válasz
pszichiater
üzenetére
Tudnál egy linket adni mert nem szeretnék hülyeséget letölteni
hotfix -
pszichiater
senior tag
Akkor elmondanám hogy catalyst 10.3-al most nekem sem indul..pedig tegnap azzal ment egész nap, sőt egy defaultot meg is csináltam vele. Leszedtem, újra fel, és nem indul. Viszont 10.2-vel megy csak mínusz kb 1800 pont. Hát ki érti ezt?
Visszatérve a te próblémádra...vantage verzió? sorrend: felrakod a vantage-t, utána hotfix, frissíted 1.01-re, és végül 1.02-re szerintem úgy jó kell hogy legyen. 06-nál ugyanez, frissítés, frissítés, az időközben megjelentek szerinti sorrendben.

-
sakto
őstag
válasz
pszichiater
üzenetére
win 7 64bit
De most néztem a 3d06 se indul ott meg valami opendll kéne nekli de hiába töltöm le nem tudom hova illeszem be.. -
sakto
őstag
válasz
pszichiater
üzenetére
Minden alapon
A hozzákapottal is ezt csinálja..most meg 10.2 van fent és azzal is
Az a baj hogy rohadtul nem értem ezt a driver cserés dolgot a 9800pro ota nem volt Ati-m
PL le kell szedni az elözö drivert? vagy mehet rá? -
sakto
őstag
válasz
pszichiater
üzenetére
Szia,látom egyforma kareszunk van.
Van egy kis gondom,elinditom a vantagét és kb az ürhajos rész után fekete képernyö és nem megy tovább... mi az isten lehet
És csak reset segit.. -
sakto
őstag
válasz
pszichiater
üzenetére
Egyépként itt nem nagyon jön ki a külömbség
Nekem a 295GTX-el 20xxx hozott inkább game alatt...na ott van külömbség! (pedig NV-s vagyok) -
pszichiater
senior tag
Hát jó...egyébként öt mérés után.
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
azt a smart doctort felejtsd el. msi afterburner a barátod
-
Cadal
őstag
válasz
pszichiater
üzenetére
töröld le gyorsan...

(amúgy nem lehetséges 200 pontos szórás két eredmény közt?) -
pszichiater
senior tag
Felraktam a driver lemezen található asus smartdoctor nevű okosságot, és mínuszolja kb.200 ponttal az eredményt.

-
subaruwrc
félisten
-
danati
senior tag
Unatkoztam ezért csináltam egy alapórajeles tesztet. Az eredmény ez lett:

Katt a képre!
Ez az eredmény a tuningos eredményemtől több mint 43%-al gyengébb.

-
BeLucZ
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Én elhiszem, hogy jobban értetek hozzá, de alapórajelen is ki kéne hoznia simán!
Leteszteltem 4 gigára hajtott q9550el is no változás, szerintem a kari hűtésével van gond mert terhelésnél felmegy 115 fokokra majdnem 120ra is 100as ventivel és gondolom ilyen hőmérsékletnél nem olyan jó, mint ha hüvösebb!
Kiprobáltam hideg inditásnál egyből rányomtam a vantaget és majdnem hozta az elvártat, a végére megint beforrosodott!Nálam idleban 80 fokos a gpu 100as ventivel, ami nem normális, terhelésnél kéne addig felszöknie max!tessék itt egy alapórajeles q6600 is ki tudta hajtani de érdekes:
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
hát arra énis kiváncsi leszek.
-
subaruwrc
félisten
válasz
pszichiater
üzenetére
5970 cf? nebasszáki
-
pszichiater
senior tag
Eddig nem bántam meg nv-ről atira a váltást.
Asus HD5970 alap:23077 jövök még a tuninggal, és azt követően a CF-el is
köszi a figyelmet 
-
Kirtam
tag
24/7-es beállításaim.
Felraknátok? (most mindent lefényképeztem amit kell asszem.

-
BeLucZ
addikt
EP45-UD3R biosában kell valami fontosat beállitani a videkártyára vonatkozóan???
-
BeLucZ
addikt
3,6 ghzra huzott q9550el is ugyanolyan szar eredményt kaptam, szóval proci kizárva mint korlátozo tényező:S
akik csináltak alaporajeles 9800GX2 eredményt, mit állitottak a driverben?performance mód?vagy mit?ugyanolyan referencia 9800gx2-m van mint másnak 600/1000/1500 orajelekkel readásul a legfrisebb nv driverrel és mégis szar az eredmény hmm
-
BeLucZ
addikt
hát ez nagyon érdekes, láttam itt eredményt aki e8400el kihajtotta, nehogy már egy q9550 ne legyen elég alá!
driverbe mit kell állitani?
tudod mint atinál legjobb teljesitmény, itt nekem kicsit fura az egész
volt hogy performancera raktam a csuszkát még rosszabb eredményt adott,
vantage profilnál a texturát high perfomancare raktam de hát én nem tom
az első gpu test normális értéket ad 30 fps körül de a második borzadáj kötve hinném hogy a cpu val lesz gondmelyik driverrel probálkozzak?
de ez az állando 100% venti ez kiakaszt, hogy idelban is ilyen rohadt forro 100% ventivel -
-
BeLucZ
addikt
sziasztok!
mi lehet a gáz ezzel a 9800gx2-vel?:S 10800 gpu scorenak kéne lennie kb tudtommal alaporajelen, ehelyett kaptam egy harmat gyenge eredményt, mit kell beállitani a driverben vagy nem vágom hogy lehet ilyen gyenge!

q9550 van alatta alaporajelen az is, elvileg ez a legfrisebb hozzá kiadott driver és a venti végig 100%on pörög, de még idleban is egy idő után, normális ez?:Selőre is köszi a helpet
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Más architektúra a 2 proci.
Szerintem full jó a gpu score-ja így se kevés. -
subaruwrc
félisten
válasz
Dark KillerX
üzenetére
nem feltétlen.
az egyik párost egy 4.368ghz-es i7 a másikat 4600-as wolf hajtja. vantageban értelmetlen összehasonlítani őket. -
subaruwrc
félisten
-
viktor82
őstag
Hali,szerintem még ilyen nem volt!

8800ultra SLI -
setherian
tag
sziasztok
bocs az offért, de a vantagenak nincs kompatibilis verziója xp-vel?
az új vinyóig nem akarom a 7-est felrakni, de megküldeném a vga-t, hogy ne lustuljon(nem vagyok nagy játékos) -
moli99
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jól húzd meg a radeont(legalább 1000/1250) , 1280*1024, 4xAA, 4xAF, DX11, Tessalation ON, shaders HIGH, fullscreen. Egy ilyen tesztet szertnék. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szedd szét, tisztítsd ki, 120 fok az baromi sok.
![[link] [link]](http://img718.imageshack.us/img718/8986/clipboard019.th.jpg)