- Fórumok
- Videokártyák
- 3DMark Vantage eredmények
- (kiemelt téma)
- OLED TV topic
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
-
6000 - 5901
16793 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-08-20 15:22 Téma összefoglaló
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
igaza van subaruwrc-nek, nézd meg Kirtam eredményét, nekem a memó még magasabb órajelen ment egy picit, és mégis neki a több, nem is kicsit

-
ffodi
veterán
Ha csinálnál azt megköszönném.
Jól húzd meg a radeont(legalább 1000/1250) , 1280*1024, 4xAA, 4xAF, DX11, Tessalation ON, shaders HIGH, fullscreen. Egy ilyen tesztet szertnék. 
-
Kirtam
tag
Hát akkor ennyit a vantageról. Mondjuk nem 1280*1024-ben játszom az is biztos. Azért egy i7-es konfiggal rendelkező személytől akinek 5870-ese van, és jól meg van tuningolva, kiváncsi lennék mondjuk egy unigine heaven benchre. Az a topic eléggé haldoklik, multkor küldtem eredményeket oda, de sehol senki.
én csináltam heaven benchet, még a core duo+5870-el, most h megvan az i7 még nem próbáltam, de mostmár nincs 5870-em
.Ha gondolod nyomok egyet 5850-el, majd arra leszek kíváncsi, milyen lesz 2Db-al de arra még várnom kel egy pár hetet

-
Kirtam
tag
-
ffodi
veterán
Hát akkor ennyit a vantageról. Mondjuk nem 1280*1024-ben játszom az is biztos. Azért egy i7-es konfiggal rendelkező személytől akinek 5870-ese van, és jól meg van tuningolva, kiváncsi lennék mondjuk egy unigine heaven benchre. Az a topic eléggé haldoklik, multkor küldtem eredményeket oda, de sehol senki.
-
subaruwrc
félisten
-
ffodi
veterán
-
subaruwrc
félisten
Hm..... jó eredmény, de neked is valamiért elég kevés pontot ad a GPU-ra, annak ellenére, hogy 1000MHz-en megy. Láttam itt több eredményt is amiben 1000MHz-hez közeli értéken ment a GPU és (5870), és bőven 20k fölött kapott a GPU-ra. Nekem 1060/5400 körüli beállítás kell, hogy 20k-nál egy picit több legyen a GPU pontszám. Ez vajon mitől lehet?
Jó példa rá EZ. 990/1300-on 20565 pont a GPU-ra. Itt valami anomália van.

mert processzor limites a teszt amd-vel.
-
ffodi
veterán
Nekem 5870-em van, de 990/1300-on kb 19,3K-t kapok a GPU-ra. Szóval itt valami más gond van. És ráadásul nekem 10.3 pre van fennt.
-
CptMisi
őstag
Hm..... jó eredmény, de neked is valamiért elég kevés pontot ad a GPU-ra, annak ellenére, hogy 1000MHz-en megy. Láttam itt több eredményt is amiben 1000MHz-hez közeli értéken ment a GPU és (5870), és bőven 20k fölött kapott a GPU-ra. Nekem 1060/5400 körüli beállítás kell, hogy 20k-nál egy picit több legyen a GPU pontszám. Ez vajon mitől lehet?

nem tudom, én is néztem, gondolom ennyivel jobb egy 5870....amúgy 10.2es driverrel ment, talán az új majd javít rajta még egy kicsit

nekem a cpu pontszám jobban fáj
-
ffodi
veterán

-
CptMisi
őstag
-
subaruwrc
félisten
folytasd már ezt a megfelelő topikban ha lehet

-
sakto
őstag
Nem. Letörölsz minden vga drivert. Aztán csökkentett módban a driver sweeper nevü progival leirtod a maradék vga driver "elemeket". Ha kész, akkor kikapcsolod a gépet, és berakod az nv vga-t(a radeon ugye már alapban bennt van). Indítod az oprenszert, és úgy telepíted az ati drivert hogy bennt van az nv kari is. Ha kész, akkor restart, és telepíted az nv drivert is. Ezek után patch, stb, a cikkben leírtak alapján.
Ha így sem jó, akkor vess egy pillantást a biosra, és nézd meg mi van beállítva az "init display first"-nél. PEG(vagy PEG1) legyen beállítva, és természetesen a radeon legyen a felső slotban.
"init display first"-nél. PEG(vagy PEG1)
nekem csak vagy bekapcsol vagy kiapcsol van..
Megcsináltam amit irtál...
Lepusztitottam mindent
Beraktam az ati mellé az nv-t de ismételten csak akkor van kép ha rádugom a monitort az nv-re...
Menjünk át ide mert morgás lessz
[link] -
ffodi
veterán
Nem. Letörölsz minden vga drivert. Aztán csökkentett módban a driver sweeper nevü progival leirtod a maradék vga driver "elemeket". Ha kész, akkor kikapcsolod a gépet, és berakod az nv vga-t(a radeon ugye már alapban bennt van). Indítod az oprenszert, és úgy telepíted az ati drivert hogy bennt van az nv kari is. Ha kész, akkor restart, és telepíted az nv drivert is. Ezek után patch, stb, a cikkben leírtak alapján.
Ha így sem jó, akkor vess egy pillantást a biosra, és nézd meg mi van beállítva az "init display first"-nél. PEG(vagy PEG1) legyen beállítva, és természetesen a radeon legyen a felső slotban.
-
sakto
őstag
ez mi?
"driver sweeperrel is"
tehát ha jol értem vegyem ki a radeont? mert mint irta ha berakom az ati mellé az nv-t akkor a radeon nem ad képet,csak ha már áll arendszer és ádugom a monitort az nv-röl az ati-ra -
ffodi
veterán
Értem.
Akkor próbáld meg azt, hogy letörölsz miden drivert(driver sweeperrel is). Berakod az nvidiát, és úgy telepíted az ati drivert, hogy az nv is bennt van, ezután restart --> nv driver............és mindent folytatsz a leírtak alapján.
-
sakto
őstag
Ha sikerült, és minden rendben van, de nincs ott a physx a menüben, akkor újra kell raknod a drivereket nincs mese. Mindent törölj, le, és használj csökkentett módban driver sweepert is!
Ha mindent lepucoltál, akkor a cikkemben(amit korábban linkeltek) minden le van írva, lépésről lépésre, ha ezt követed, nem ronthatod el.
196.21-nél újabb drivert ne rakj fel. Physxből is csak a 9.09.1112-t tedd fel(csak azér ezt, mer ezzel tuti jó, az újat még nem próbáltam.)Szerk.:
Ha valaki esetleg 1,35V-nál több feszt szeretne adni az afterburnerben 5850/5870, esetleg bármely voltera VT1165 vezérlővel rendelkező vga-nak, az szóljon, mert vantageban minden pont számít.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Értem,csak ott kezdödik a gond hogy ha nincs semmien driver a gépen bent van a radeon és felrakom hozzá a meghajtot,gép kikapcs berakom az 9500gt uraindit ,akkor már nem kapcsol be a monitorom
Ha viszont átdugom az nv-re akkor van kép.. -
ffodi
veterán
Ha sikerült, és minden rendben van, de nincs ott a physx a menüben, akkor újra kell raknod a drivereket nincs mese. Mindent törölj, le, és használj csökkentett módban driver sweepert is!
Ha mindent lepucoltál, akkor a cikkemben(amit korábban linkeltek) minden le van írva, lépésről lépésre, ha ezt követed, nem ronthatod el.
196.21-nél újabb drivert ne rakj fel. Physxből is csak a 9.09.1112-t tedd fel(csak azér ezt, mer ezzel tuti jó, az újat még nem próbáltam.)Szerk.:
Ha valaki esetleg 1,35V-nál több feszt szeretne adni az afterburnerben 5850/5870, esetleg bármely voltera VT1165 vezérlővel rendelkező vga-nak, az szóljon, mert vantageban minden pont számít.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sakto
őstag
-
viktor82
őstag
-
sakto
őstag
Ki is probálom,gondoltam

Bele hajitottam egy 9500GT-t de a monitorom be se kapcsol..a win felál de nincs kép
?? -
sakto
őstag
és egyépként ez hogy müködik,mellé rakok egy nv kareszt és kész? Nem kell összekötni vagy valami? Van egy 9500gt azzal is menne?
Telepiteni kell az nv drivert? -
subaruwrc
félisten
-
sakto
őstag
Ahamm, ezt nem tudtam..
Mindegy ha jon a 480GTX visszaváltok NV-re továbra sem változott a véleményem az Ati-rol..9800 ota..
Ha megy akkor bazi gyors de drivert még mindig nem tudnak hozzá irni.. -
pszichiater
senior tag
-
viktor82
őstag
-
subaruwrc
félisten
-
sakto
őstag
Na, de legalább lefutott.Egy kicsit gyenge valóban.1.02-re feluppoltad? Nekem egy db 295 11680 körül ment.
persze..de az a 11680 is gyengusz..nekem hogy csinált akkor 20000 -et?
-
pszichiater
senior tag
-
sakto
őstag
Közbe felraktam e vantage patch-t most lefutott de nagyon hulla eredmény...
16xxx..
A 295GTX-em 20xxx-et csinált -
pszichiater
senior tag
-
sakto
őstag
Akkor elmondanám hogy catalyst 10.3-al most nekem sem indul..pedig tegnap azzal ment egész nap, sőt egy defaultot meg is csináltam vele. Leszedtem, újra fel, és nem indul. Viszont 10.2-vel megy csak mínusz kb 1800 pont. Hát ki érti ezt?
Visszatérve a te próblémádra...vantage verzió? sorrend: felrakod a vantage-t, utána hotfix, frissíted 1.01-re, és végül 1.02-re szerintem úgy jó kell hogy legyen. 06-nál ugyanez, frissítés, frissítés, az időközben megjelentek szerinti sorrendben.

Tudnál egy linket adni mert nem szeretnék hülyeséget letölteni
hotfix -
pszichiater
senior tag
Akkor elmondanám hogy catalyst 10.3-al most nekem sem indul..pedig tegnap azzal ment egész nap, sőt egy defaultot meg is csináltam vele. Leszedtem, újra fel, és nem indul. Viszont 10.2-vel megy csak mínusz kb 1800 pont. Hát ki érti ezt?
Visszatérve a te próblémádra...vantage verzió? sorrend: felrakod a vantage-t, utána hotfix, frissíted 1.01-re, és végül 1.02-re szerintem úgy jó kell hogy legyen. 06-nál ugyanez, frissítés, frissítés, az időközben megjelentek szerinti sorrendben.

-
sakto
őstag
OP rendszer melyik?
win 7 64bit
De most néztem a 3d06 se indul ott meg valami opendll kéne nekli de hiába töltöm le nem tudom hova illeszem be.. -
pszichiater
senior tag
-
sakto
őstag
Ajaj..És minden alapon van? Vagy "tuning" üzemmódban vagy? Millió lehet, de melyik drivert tetted fel?
Minden alapon
A hozzákapottal is ezt csinálja..most meg 10.2 van fent és azzal is
Az a baj hogy rohadtul nem értem ezt a driver cserés dolgot a 9800pro ota nem volt Ati-m
PL le kell szedni az elözö drivert? vagy mehet rá? -
pszichiater
senior tag
Ajaj..És minden alapon van? Vagy "tuning" üzemmódban vagy? Millió lehet, de melyik drivert tetted fel?
-
sakto
őstag
Hát jó...egyébként öt mérés után.
Szia,látom egyforma kareszunk van.
Van egy kis gondom,elinditom a vantagét és kb az ürhajos rész után fekete képernyö és nem megy tovább... mi az isten lehet
És csak reset segit.. -
pszichiater
senior tag
Hát jó...egyébként öt mérés után.
-
subaruwrc
félisten
Felraktam a driver lemezen található asus smartdoctor nevű okosságot, és mínuszolja kb.200 ponttal az eredményt.

azt a smart doctort felejtsd el. msi afterburner a barátod
-
Cadal
őstag
Felraktam a driver lemezen található asus smartdoctor nevű okosságot, és mínuszolja kb.200 ponttal az eredményt.

töröld le gyorsan...

(amúgy nem lehetséges 200 pontos szórás két eredmény közt?) -
pszichiater
senior tag

-
danati
senior tag
Unatkoztam ezért csináltam egy alapórajeles tesztet. Az eredmény ez lett:

Katt a képre!
Ez az eredmény a tuningos eredményemtől több mint 43%-al gyengébb.

-
BeLucZ
addikt
-
zuchy
őstag
-
BeLucZ
addikt
-
subaruwrc
félisten
Én elhiszem, hogy jobban értetek hozzá, de alapórajelen is ki kéne hoznia simán!
Leteszteltem 4 gigára hajtott q9550el is no változás, szerintem a kari hűtésével van gond mert terhelésnél felmegy 115 fokokra majdnem 120ra is 100as ventivel és gondolom ilyen hőmérsékletnél nem olyan jó, mint ha hüvösebb!
Kiprobáltam hideg inditásnál egyből rányomtam a vantaget és majdnem hozta az elvártat, a végére megint beforrosodott!Nálam idleban 80 fokos a gpu 100as ventivel, ami nem normális, terhelésnél kéne addig felszöknie max!tessék itt egy alapórajeles q6600 is ki tudta hajtani de érdekes:
hát ha 100 fok a kártya akkor valószínű lecsökken a gpu órajel terhelés közben hogy ne égjen el. valamit kell csinálni azzal a hűtéssel. oké hogy gx2 de az akkoris túl forró.
-
BeLucZ
addikt
Én elhiszem, hogy jobban értetek hozzá, de alapórajelen is ki kéne hoznia simán!
Leteszteltem 4 gigára hajtott q9550el is no változás, szerintem a kari hűtésével van gond mert terhelésnél felmegy 115 fokokra majdnem 120ra is 100as ventivel és gondolom ilyen hőmérsékletnél nem olyan jó, mint ha hüvösebb!
Kiprobáltam hideg inditásnál egyből rányomtam a vantaget és majdnem hozta az elvártat, a végére megint beforrosodott!Nálam idleban 80 fokos a gpu 100as ventivel, ami nem normális, terhelésnél kéne addig felszöknie max!tessék itt egy alapórajeles q6600 is ki tudta hajtani de érdekes:
-
subaruwrc
félisten
alig várom...hát arra énis kiváncsi leszek.
-
pszichiater
senior tag
-
pszichiater
senior tag
Eddig nem bántam meg nv-ről atira a váltást.
Asus HD5970 alap:23077 jövök még a tuninggal, és azt követően a CF-el is
köszi a figyelmet 
-
subaruwrc
félisten
-
Kirtam
tag
24/7-es beállításaim.
Felraknátok? (most mindent lefényképeztem amit kell asszem.

-
ADAM1337
nagyúr
Ha nem fogadja el hogy azt a gpu score-t amit említett, egy 3.8ghz-s i7, vagy egy 4ghz-s e8400/q9550 hozza ki a vga-ból akkor innentől felesleges gyözkődni szerintem.
Alapórajelen biztos nem fog kapni annyit. -
subaruwrc
félisten
sziasztok!
mi lehet a gáz ezzel a 9800gx2-vel?:S 10800 gpu scorenak kéne lennie kb tudtommal alaporajelen, ehelyett kaptam egy harmat gyenge eredményt, mit kell beállitani a driverben vagy nem vágom hogy lehet ilyen gyenge!

q9550 van alatta alaporajelen az is, elvileg ez a legfrisebb hozzá kiadott driver és a venti végig 100%on pörög, de még idleban is egy idő után, normális ez?:Selőre is köszi a helpet
a második gpu teszt alá kell processzor is. a - 2*100mhz vram órajel se dobja meg éppen az eredményt.
-
BeLucZ
addikt
EP45-UD3R biosában kell valami fontosat beállitani a videkártyára vonatkozóan???
-
BeLucZ
addikt
most csak a gpu scorera voltam kiváncsi, performance módban volt 1280ban nem azzal van a gond hanem azzal hogy a krátyának hoznia kéne a pontszámot de nem hozza
-
AtG
aktív tag
3,6 ghzra huzott q9550el is ugyanolyan szar eredményt kaptam, szóval proci kizárva mint korlátozo tényező:S
akik csináltak alaporajeles 9800GX2 eredményt, mit állitottak a driverben?performance mód?vagy mit?ugyanolyan referencia 9800gx2-m van mint másnak 600/1000/1500 orajelekkel readásul a legfrisebb nv driverrel és mégis szar az eredmény hmm
1280x1024-es felbontásban kéne futtatnod a Vantage-et, az az alapértelmezett (pontszámra amiatt kapsz nullát). Szerintem nálad nagyobb felbontás van beállítva.
-
BeLucZ
addikt
3,6 ghzra huzott q9550el is ugyanolyan szar eredményt kaptam, szóval proci kizárva mint korlátozo tényező:S
akik csináltak alaporajeles 9800GX2 eredményt, mit állitottak a driverben?performance mód?vagy mit?ugyanolyan referencia 9800gx2-m van mint másnak 600/1000/1500 orajelekkel readásul a legfrisebb nv driverrel és mégis szar az eredmény hmm
-
BeLucZ
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
-
BeLucZ
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
hát ez nagyon érdekes, láttam itt eredményt aki e8400el kihajtotta, nehogy már egy q9550 ne legyen elég alá!
driverbe mit kell állitani?
tudod mint atinál legjobb teljesitmény, itt nekem kicsit fura az egész
volt hogy performancera raktam a csuszkát még rosszabb eredményt adott,
vantage profilnál a texturát high perfomancare raktam de hát én nem tom
az első gpu test normális értéket ad 30 fps körül de a második borzadáj kötve hinném hogy a cpu val lesz gondmelyik driverrel probálkozzak?
de ez az állando 100% venti ez kiakaszt, hogy idelban is ilyen rohadt forro 100% ventivelHuzd fel 4gigára és jó lesz a gpu pontod.

A ventit meg rivaval vedd lejebb de lehet melegszik eléggé a kártya. -
BeLucZ
addikt
sziasztok!
mi lehet a gáz ezzel a 9800gx2-vel?:S 10800 gpu scorenak kéne lennie kb tudtommal alaporajelen, ehelyett kaptam egy harmat gyenge eredményt, mit kell beállitani a driverben vagy nem vágom hogy lehet ilyen gyenge!

q9550 van alatta alaporajelen az is, elvileg ez a legfrisebb hozzá kiadott driver és a venti végig 100%on pörög, de még idleban is egy idő után, normális ez?:Selőre is köszi a helpet
hát ez nagyon érdekes, láttam itt eredményt aki e8400el kihajtotta, nehogy már egy q9550 ne legyen elég alá!
driverbe mit kell állitani?
tudod mint atinál legjobb teljesitmény, itt nekem kicsit fura az egész
volt hogy performancera raktam a csuszkát még rosszabb eredményt adott,
vantage profilnál a texturát high perfomancare raktam de hát én nem tom
az első gpu test normális értéket ad 30 fps körül de a második borzadáj kötve hinném hogy a cpu val lesz gondmelyik driverrel probálkozzak?
de ez az állando 100% venti ez kiakaszt, hogy idelban is ilyen rohadt forro 100% ventivel -
ADAM1337
nagyúr
sziasztok!

Az eredménnyel semmi gond.
Egy alapórajeles q9550 ennyire hajtja ki.
Nézd meg az eredményemet: [link] itt egy 3.8ghz-s i7 volt alatta.
Physx-et kapcsold ki driverben.
A venti vezérlése meg olyan amilyen elég forró fejű vga. (Nálam már 1db elhalálozott.) -
BeLucZ
addikt
sziasztok!

-
Dark KillerX
addikt
-
subaruwrc
félisten
-
Laraxior
titán
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
nem árt egyforma márkájú de az is elég ha mindkettő referencia nyákra épül. ha az órajelük is egyforma az megint jópont de működik különböző órajeleken is.
-
sintek
csendes tag
-
viktor82
őstag
-
DeSanto
őstag
-
Alister71
nagyúr
-
subaruwrc
félisten
-
viktor82
őstag
-
Alister71
nagyúr
-
viktor82
őstag
Hali,szerintem még ilyen nem volt!

8800ultra SLI -
setherian
tag
-
subaruwrc
félisten
-
setherian
tag
sziasztok
bocs az offért, de a vantagenak nincs kompatibilis verziója xp-vel?
az új vinyóig nem akarom a 7-est felrakni, de megküldeném a vga-t, hogy ne lustuljon(nem vagyok nagy játékos) -
joshua7
veterán
Hi. Az való igaz, hogy nem egy tömegcucc. A 4830 tárgyi tévedés, megnézném mikor hozna ilyen eredményeket egy 4830, még szénné tuningolva sem.
A HD4860 egy csökkentett paraméterekkel rendelkező RV790-re épülő kártya. Nekem bejön, főleg ez a Sapphire gyártmány, igen komoly 4 heatpipe-os hűtéssel.Oldalon van fönt szépen megrántott HD4830, ami majd 9k-t nyom gpuscore-ra. 640 shader ugyanúgy, leginkább a GDDR5 nyomja meg ennek a teljesítményét.
Egyébként mennyibe került? Nem akarod eladni? Szívesen megrángatnám.
-
moli99
csendes tag
-
joshua7
veterán
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
creedszl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
6000 - 5901
16793 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- 3DMark Vantage eredmények
- (kiemelt téma)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4946, 100% Akksi
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
Jól húzd meg a radeont(legalább 1000/1250) , 1280*1024, 4xAA, 4xAF, DX11, Tessalation ON, shaders HIGH, fullscreen. Egy ilyen tesztet szertnék.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szedd szét, tisztítsd ki, 120 fok az baromi sok.
![[link] [link]](http://img718.imageshack.us/img718/8986/clipboard019.th.jpg)