- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
04ahgy #15617 üzenetére
Szia!
1. Ezt János barátod már leírta. Ha nem lettem volna ezzel tisztában, akkor is elsőre nem értettem meg szerinted, Gyuri?
2. Neki már leírtam mellesleg: Az ő kommentje előtt is tökéletesen tisztában voltam ezzel. Nem tudom miért kell hülyének nézni a másikat, vagy amatőrnek...
3. Érdekes a logikátok. Csak azért, mert Vantage-ben nem kell se dual, se tri, se quad, attól még nem tehetek fel egy egyszerű kérdést? Nincs jogom kérdezni egy másik fórumtárstól, kíváncsiságból, hogy aztaa, miért pont így járattad, mindig így szoktad, ez a 24/7 setup? Direkt, vagy véletlenül esetleg rosszul döntöttél (quad chan platformba dual kit ramot vett) és még rosszul is raktad be (két egymás melletti slot, így single channel-ben hajtva őket) és még az órajelüket sem raktad magasra? Vagy esetleg csak egy program bug (ez esetben Jonesnak igaza van)? Vagy talááán háttal állsz a ram tuningnak és gőzöd sincs, hogy így nem aknázod ki a rendszerben lévő maximumot (akkor igyekeznék segíteni neki kihozni az adottságokból a legjobbat)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest