- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Dell notebook topic
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
04ahgy
nagyúr
válasz bigkocka #14197 üzenetére
Töltsd le a legfrissebb, 1.1.0 verziót, mert ez a CPU pontszámot nem csak a CPU, hanem a GPU és a CPU alapján számolta, továbbá a felbontást próbáld a teszt erejéig 1280*1024-re állítani, és úgy szerintem jó lesz.
Felül az ablakban váltogass a presetek közt, válassz ki extreme-et és úgy tedd vissza Performance-ra.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
bigkocka
csendes tag
ÜDv!
Tegnap este le futattam a 3Dmark Vantage-t, és vártam a fantasztikus eredményre mikor ez vált nagy "0", mondm ez mi és akkor gondoltam h fel jövök és segítséget kérnék h ez mitől lehet.........UI: többszöri lefuttatás után is ez a jelenség....le futattam Low-on meg High-ban is....[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=bigkocka&submit=
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
04ahgy
nagyúr
válasz helkis #14189 üzenetére
Most nem tudom miért nem lehet abban a kategóriában? Nézzetek a listára. A négyes kategória 15000+, a hármas ~9000, a kettes ~9000. A mostani eredményemmel meghoztam (volna, amennyiben joshua nem hajlandó feltölteni, de akkor a HD5670 640SP-nek sincs helye itt) az egyensúlyt a hármas kategóriának a kettes és a négyes közt, mert a jelenlegi helyzetben erősen egyezik a kettes és a hármas kategória teteje. GPU-k jönnek, GPU-k mennek, a 9800GT Ultimate-nek meg leáldozott.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz #35434496 #14190 üzenetére
Ki volt kapcsolva, és listaképes. Gondolkozz rajta, meg a topikban is olvass vissza. Meditálj rajta, mint Yoda mester az eltűnt bolygó esetén, és megbizonyosodsz a dolgok valóságáról.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz joshua7 #14185 üzenetére
És ezt már tudod, melyik kategóriába rakd?
ASUS ENGTX680 Direct CuII TOP. Hűtése gyári volt, a CPU-n víz.
P43272HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz joshua7 #14185 üzenetére
Igen, abba, amelyikbe én is gondolom. Helkist üdvözlöm.
Amúgy, ha a 640SP-s HD5670-nek helye volt ebben a kategóriában, akkor ennek is, lazán. No meg beláthatod, hogy a 720SP-s HD5750-ek ellen azért nagyon gyenge, hogy azokkal egy kategóriában legyen.
Amúgy a poént értem.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz 04ahgy #14180 üzenetére
Egy másik, kissé tuningosabb VTX3D HD6670-t nem tudtam kihagyni, hogy a saját gépemben is meg ne tuningoljam, az eredmény egész másképp fest:
A CPU-t víz hűtötte, a VGA 1,575V magfeszültséget és 2V RAM feszültséget kapott, vízhűtés mellett. Történt rajta OVP és OCP mod ezen túl, valamint GPU és DRAM PWM frekvencia növelő mod.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz 04ahgy #14180 üzenetére
Azta, a 2-es kategóriában a VTX3D 2048MB-os kis HD6570 hőse az egyetlen 2GB VRAM-mal szerelt kártya.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Anyum és tesóm gépe új VGA-kat kapott, mert húgomnak a 8600GT, anyumnak meg a 7300GS kezdett kevésnek bizonyulni. Mielőtt azonban beépítettem őket, egy Vantage-re ránéztem, húgom gépében.
Húgom VGA-ja, Sapphire HD6670 1GB, gyári hűtő, alapfeszes tuningeredmény. A CPU-n is gyári hűtő volt. Vantage P8208
Anyum VGA-ja, húgom gépében, VTX HD6570 2GB, gyári hűtő, alapfeszes tuningeredmény. A CPU-n is gyári hűtő volt. Vantage P4213
Listára kérem szépen őket.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
-
tom_tol
addikt
kis javítás [link]
melyik a legjobb driver a 7970-hez ?
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #14166 üzenetére
Csak alumíniummal nem érintkezhet.(No contact of "Coollaboratory Liquid Pro" with aluminum.) Az én procihűtöm pedig EK Supreme HF EN Full Nickel.
-
04ahgy
nagyúr
válasz subaruwrc #14168 üzenetére
Mármint listára nem kerül, mert ott van alatta, ami kiüti. Így legalább nyoma van, de töröltetem, ha akarod.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
PowerColor PCS+ HD7870 2GB GDDR5 (Vortex II Edition), gyári hűtéssel, feszemelés a nem alapórajeles esetben volt. CPU víz.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
-
törölt tag
5000Mhz-n kevesebb a cpu score mint 4950-en. Mi lehet a gond?
-
04ahgy
nagyúr
válasz jones965 #14152 üzenetére
Kívánunk további sok, megbízásban és kivitelezési munkában gazdag, jövedelmező elfoglaltságot.
HGyu
-
jones965
Modder
válasz tom_tol #14142 üzenetére
Gratulálok, ezzel az eredménnyel is megelőztél.
Tegnap néztem HWbot-on.Lassan végzek a kivitelezési munkáimmal, aztán előveszem én is a hardvereket. Jön hozzám megint 3db 7970-es kari, így a 4way cf-et megnézem megint. Bár jó lenne egy asus maximus V extrémet szerezni,mert ott bizonyos bench-ekkel szakítana a 3770K.
Na majd meglátom.[ Szerkesztve ]
-
kopaszraszta
csendes tag
-
04ahgy
nagyúr
válasz katona.jozsi #14144 üzenetére
Már egy kártyánál is.
HGyu
-
tom_tol
addikt
karik: asus referencia stock
asus dc2t víz
2x msi lightning stock -
subaruwrc
félisten
válasz csiribacsi #14129 üzenetére
hello,
tudsz olvasni? ez nem ez a topik. -
csiribacsi
tag
Hello, PCI-e vidikártyát keresek aminek van analóg kimenetele, van ilyen? köszi : )
Üdv. Ádám
-
Rexcor
őstag
Az mitől lehet, hogy megemeltem a 680 órajelét 1285-re és a GPU score alacsonyabb lett ?
[ Szerkesztve ]
-
icon
senior tag
Srácok egy kérdés: hibrid PhysX rendszerem van, mindenből a legfrissebb driverrel.
Hogyan tudom a Vantage-ot rávenni, hogy használja is a PhysX-et, mert ha a pipát kiveszem, akkor is kemény 5 FPS-el megy a teszt, az órajelek alapon, tehát be sem kapcsolja a lelkemhttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
Gomez1984
aktív tag
[ Módosította: jones965 ]
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
Motion_Blur
félisten
válasz jones965 #14115 üzenetére
Persze Látszólag minden rendben, apply-ra úgy viselkedik ahogy eddig is szokott csak éppen nem adja meg neki a feszt amit beállítok. Ja és monitorozni se tudja, ahogy GPU-Z és ASUS GPU Tweak sem. Ezzel szemben az AIDA64 'látja'...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
jones965
Modder
válasz Motion_Blur #14114 üzenetére
Afterburner-nél a cfg fájl-t módosítottad?
-
Motion_Blur
félisten
válasz subaruwrc #14112 üzenetére
Egyik se megy sajnos. Próbáltam már szűz W7, XP alatt is de nem megy. AB-ben engedi ugye 1.3V-ig, de a gyakorlatban marad az 1170mV. Amit észrevettem: GPU-Z és ASUS GPU Tweak is a VRM feszt monitorozza ott ahol a GPU fesznek kéne lennie. Próbáltam BIOS-t cserélni de csak a sajátját fogadja be, a többinél 'téglásodott' a kártya.
jones965: mert ramokat egyelőre még nem tudtam beszerezni, így most jobb híján a jó öreg GT-k vannak szolgálatban, abból meg csak egy pár van
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
jones965
Modder
válasz Motion_Blur #14111 üzenetére
Bár a vantage nem érzékeny a memória csatornák számára, de miért csak dual-ban mennek.
-
subaruwrc
félisten
válasz Motion_Blur #14111 üzenetére
afterburnerből nem megy ?
vagy max asus gpu tweak -
-
joshua7
veterán
válasz kopaszraszta #14104 üzenetére
Ott is spd jön be először, ha nem tévedek, nem 1866-on fog indulni, hanem 1333-on. 1866 attól lesz, hogy manuálisan átállítod.
Mindegyik rendszernek megvan a max hivatalos órajele, ezért alapnál csak az az elfogadott. SB 1333, IB 1600, Bull 1866 stb, stb. Lásd szabályzat.Semper Fi
-
joshua7
veterán
válasz kopaszraszta #14102 üzenetére
Alapnál az számít, hogy a gyárból hogy jött ki az adott típus. Ha rátoltak 100% tuningot gyárilag, az még mindig az alap listára fog menni.
Egyébként az eredményed alapra nem jó, mert az SB max alap ramórajele 1330Mhz. A tuningosra rá tudom tenni, ha oda kell.Semper Fi
-
kopaszraszta
csendes tag
2600k+corsair h100
p67 sabertooth
16gb 1866mhz corsair vengeance
ocz vertex3 120gb
zotac gtx 580 3gb refminden full alapon semmi tuning!
szerintem erre a listára egyáltalán nem való a OC/matrix kártya, mivel az már eleve tuningolt.
de ez csak az én emglátásom.[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat