Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Hali!
Köszi a hozzászólást!
Nos.. a ''rendezői'' egyik oldalnál sem lóg bele a kasztniba a lámpa, amit látsz, az a HDRI-lámpabúra-lökhárító tükröződése. Ha jobban megnézed, akkor valamennyire látszik a lámpabúrán is az az árnyalat különbség. De megnéztem a MAX-ben is, és ott sem lóg bele.
A gumi 2 Bump-ból van, sajna csak kis felbontású kép, így nehéz lesz belőle éleset csinálni. A 2. renderen látszik már, hogy visszább vettem a Speculart.
Render:
Már én is kerestem a Bounce-ot a Brazilban, de sajna nem találtam sehol. A Skylight egymagában nem segített rajta.
A környezet találkozásánál én is gondoltam, hogy kellene vmit, de nem ez volt a fő szempontom.
Az útat pedig, ha jobban megnézed, akkor a vonalak alapján állítottam be a kocsihoz, ami egy sávot jelent. Ez nem igazán csatornafedő akar lenni, de majd arrébb tolom a textúrát, hogy ne látszódjon. Bump sajna nem volt kifejezetten ehhez a texturához, de majd csinálok belőle bump map-et, aztán megnézem, mennyivel lesz jobb.
A kipufogó meg így néz ki, majd a belső krómot befeketítem, mert így tényleg csak ide-oda verődnek a fotonok.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest