Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Én semmin se röhögök!

Viszont lenne egy kérdésem feléd: mit tanulsz a fősulin?
ÉS most egy kérdés úgy mindenki felé, aki tud segíteni: én már végeztem fősulit, de totál mást, pedagógus vagyok (rehabilitációban, gyerekekkel dolgozom).
Viszont ez a pálya engem nagyon érdekelne, mármint a 3d modellezés főképp, és textúrázása. Az animáció is érdekelne, de az esetleg később.
Rajzolni (szabadkézzel) ''tudok'' (úgy érzem, ceruzával szinte mindent többé-kevésbé le tudnék rajzolni, de lassan, és sok megfigyeléssel), jártam 2 évet rajziskolába is külön. Mindig érdekelt a képzőművészet, csak abból nem nagyon lehet megélni, sajna. Viszont ez is nagyon érdekelne. De már az állam nem támogatná továbbtanulásom...
Milyen irányba lehet mozogni? Studio21-ben nagyon drága egy tanfolyam... (300K... nekem erre nincs pénzem...). Egyedül próbálok, amit lehet, egyelőre hobbiszinten megleszek. De fejlődni szeretnék. Milyen irányba nézegessek? VAgy a szakirányú felsőfoku végzettség nem alapfeltétel egy esetleges jövőbeli munkakereséshez? 
Remélem nem voltam túl bonyolult...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest