Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Én semmin se röhögök!

Viszont lenne egy kérdésem feléd: mit tanulsz a fősulin?
ÉS most egy kérdés úgy mindenki felé, aki tud segíteni: én már végeztem fősulit, de totál mást, pedagógus vagyok (rehabilitációban, gyerekekkel dolgozom).
Viszont ez a pálya engem nagyon érdekelne, mármint a 3d modellezés főképp, és textúrázása. Az animáció is érdekelne, de az esetleg később.
Rajzolni (szabadkézzel) ''tudok'' (úgy érzem, ceruzával szinte mindent többé-kevésbé le tudnék rajzolni, de lassan, és sok megfigyeléssel), jártam 2 évet rajziskolába is külön. Mindig érdekelt a képzőművészet, csak abból nem nagyon lehet megélni, sajna. Viszont ez is nagyon érdekelne. De már az állam nem támogatná továbbtanulásom...
Milyen irányba lehet mozogni? Studio21-ben nagyon drága egy tanfolyam... (300K... nekem erre nincs pénzem...). Egyedül próbálok, amit lehet, egyelőre hobbiszinten megleszek. De fejlődni szeretnék. Milyen irányba nézegessek? VAgy a szakirányú felsőfoku végzettség nem alapfeltétel egy esetleges jövőbeli munkakereséshez? 
Remélem nem voltam túl bonyolult...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest