Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Házimozi belépő szinten
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen... Valóban erős alapok kellenek hozzá, amit viszont az ember egymagában szerintem nem tud elsajátítani. Sajna most nincs a baráti körömben senki olyan, akitől tanulhatnék... Mindenki tőlem akar
De mindig, amikor elnézek egy 3d-s oldalra, összeszorul a szivem, hogy mennyit kell még tanulnom... Hihetetlen, hogy mennyire nem kezelem stabilan a Maya-t még... De jó lenne, ha valóban meg tudnám azt csinálni, amit szeretnék... És még jobb lenne, ha emellé kreativitásom is lenne... De sajna mindkettőnek híján vagyok.
Neked azt tudom mondani, hogy kitartás, tanulj sokat, fórumozz sokat, és ne akarj sietni nagyon... Stabil alapok kellenek. Keress egy olyan bandát, akik szívesen segítenek, és nagyon jók. Egy ideig lehetünk ezek mi neked, de mint mondtam, sajna én spec nem tudok még nagyon sok mindent, és azt is Maya-ban. Szal más progiban pedig nem is tudok segíteni neked... Szóval keress egy ilyen társaságot, és szerezz jó oktató anyagot. MAX-hoz nem ismerem a repertoárt, de Maya-hoz sajna magyar könyv talán csak egy van, a Maya 3D világa. Sokan azt mondják jó, én nem olvastam. Mindenesetre javaslom a tutorial videókat, az is sokat tanít. Igyekezz olyanokat szerezni, amik nem csak csinálják, hanem magyaráznak is. Ezért szeretem pl. a Gnomon videókat, mert ott az egész idő alatt nem csinálnak nagyon sok modellt, azok is alapszintűek, de végig magyaráznak. Minden menüt kitárgyalnak. Így nagyon sokat lehet tanulni belőlük...
És ami még fontos: ha úgy érzed, nincs kedved, sztem érdemes pihenni egy kicsit, mert azért nem az életed függ tőle. Én sajna néha olyankor is erőltettem, amikor nem kellett volna. Úgyhogy néha fogtam, és felhagytam az egésszel. De ezek pillanatnyi megingások voltak, most már idestova kb. 1,5 éve tolom a Maya-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Xbox One / Xbox Series játékok
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mindig, amikor elnézek egy 3d-s oldalra, összeszorul a szivem, hogy mennyit kell még tanulnom... Hihetetlen, hogy mennyire nem kezelem stabilan a Maya-t még... De jó lenne, ha valóban meg tudnám azt csinálni, amit szeretnék... És még jobb lenne, ha emellé kreativitásom is lenne... De sajna mindkettőnek híján vagyok.