Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Hali!

Na, újból rávetettem magam a sakkfiguráimra, s a következő megállapításokra jutottam:

A futó készítése közben megbizonyosodtam róla, hogy valóban létezik olyan, hogy weld-elés után a spline kezdő- és végpontján is fehér négyzet figyel, ekkor azonban a Lathe módosító hibázik:
    A kapott test felületi normálvektorainak irányítása nem egységes (Hú, de szépen mondtam! - Remélem jól is. :) :D), ill. bizonyos felületek - ld.: bástyám alja - hibásak lesznek.) A javítási kísérleteim (Cap Holes módosító és Flip Normals béállítás, valamint a problémás edge-ek törlése a sakkfigura alján) rendre kudarcba fulladtak, újra kellett alkotnom a kiindulási görbét.
    (A bástyát viszont sikerült a fenti módszerekkel javítani. :C)

A Cap Holes kiválóan működik a gyalog tetején, már nem lyukas! :)
    Ja, és elkészült a paripa is! :)

Ezt meg csak úgy, ha már a múltkor előkerült a téma: Bővebben: link :D
    (Avi vátozat is létezik belőle, három másodperc, és több, mint öt órán át számolta a gép! :Y :DDD)

Menthirist: Közben kézhez kaptam egy Max-ban készített Maranello-t (8104 poligon), textúrázva (a kocsi négy, az abroncs két réteget kapott), bevilágítva (1 skylight + 1 omni light). A járgány egy egyszerű, szürkés háttér előtt áll. Le akartam renderelni 320x240-ben, de úgy három perc után lelőttem, mert mihelyt elért az autóhoz, mintha megállt volna gép. (Pedig dolgozott az szorgosan...)
    Szóval...az a BMW biztos meglesz 20 mp. alatt, vagy ezt textúrák+egyebek nélkül kell érteni? :F :)

Az avi-t majd küldöm. :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák