Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali!
Na, újból rávetettem magam a sakkfiguráimra, s a következő megállapításokra jutottam:
A futó készítése közben megbizonyosodtam róla, hogy valóban létezik olyan, hogy weld-elés után a spline kezdő- és végpontján is fehér négyzet figyel, ekkor azonban a Lathe módosító hibázik:
A kapott test felületi normálvektorainak irányítása nem egységes (Hú, de szépen mondtam! - Remélem jól is.
), ill. bizonyos felületek - ld.: bástyám alja - hibásak lesznek.) A javítási kísérleteim (Cap Holes módosító és Flip Normals béállítás, valamint a problémás edge-ek törlése a sakkfigura alján) rendre kudarcba fulladtak, újra kellett alkotnom a kiindulási görbét.
(A bástyát viszont sikerült a fenti módszerekkel javítani.
)
A Cap Holes kiválóan működik a gyalog tetején, már nem lyukas!
Ja, és elkészült a paripa is!
Ezt meg csak úgy, ha már a múltkor előkerült a téma: Bővebben: link
(Avi vátozat is létezik belőle, három másodperc, és több, mint öt órán át számolta a gép!
)
Menthirist: Közben kézhez kaptam egy Max-ban készített Maranello-t (8104 poligon), textúrázva (a kocsi négy, az abroncs két réteget kapott), bevilágítva (1 skylight + 1 omni light). A járgány egy egyszerű, szürkés háttér előtt áll. Le akartam renderelni 320x240-ben, de úgy három perc után lelőttem, mert mihelyt elért az autóhoz, mintha megállt volna gép. (Pedig dolgozott az szorgosan...)
Szóval...az a BMW biztos meglesz 20 mp. alatt, vagy ezt textúrák+egyebek nélkül kell érteni?

Az avi-t majd küldöm.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)
)