Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@ngel
tag
Ismerem, néztem már én is... Gyönyörű a cucc, de félek tőle, hogy nem szólhat túl jól.. Remélem nem sértek meg senkit, és persze tisztában vagyok vele, hogy a Harman Kardon cég nem adja akármihez a nevét, de nekem meggyőződésem, hogy ebből a 42.900 forintből kb 20% a dizájnra ment el.... A Harman Kardon név még 25%..... a marketing még 10% és akkor ki kell hozni egy komplett 2.1-es szettet kb 20.000 forintból....
Szóval biztos vagyok benne, hogy jól szól, és szép is, és jó érzés a havernak azt mondani ''nézdwazzeharmankardonomvan'', de.... Nem tudom! Az M-Audio-t valószínűleg baltával faragták, és nem is akkora név, de olyan érzésem van, mintha ők a külcsín helyett a belbecsre fókuszáltak volna. És személy szerint nekem ez fontosabb!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest