Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Projektor topic
- Raspberry Pi
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zanik
addikt
Azért nehogy már egyetlen egy véleményből induljunk ki, hisz AMDFan 'tesztje' is csak egy (szubjektív) vélemény a sok közül. Ráadásul nem biztos, hogy nem volt részrehajló egy picit a saját hangfalai irányában (jah, az 1800A-n jobb volt a Pendulum, de azért 0 pont!).
Félre ne érts, én alapvetően elhiszem, hogy a 3000A jobb, mégis van pár (engem) zavaró dolog azért abban a cikkben, ami miatt igazságtalannak érzem az 1800A fikázását. Egyrészt csak rövid ideig volt nála az 1800A, nem biztos hogy be volt járatódva, aztán bass és treble félállásban - miért is? Legyen csak mindkettő alapon (Patice kommentben le is írja miért!). És végül a választott számok sem elég változatosak, mind pop, nincs jazz, komoly zene, hard rock, pedig lehet, hogy pont abban jó az 1800A.
Igen, az 1255A jobb az 1800A-nál, de ez még nem azt jelenti hogy az 1800A szar lenne!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
ricshard444
veterán
Amúgy jó cucc volt
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
<NewL>
addikt
válasz ricshard444 #8189 üzenetére
06-1-777-4853
hívd fel őket holnap és mond el a problémád. be kell diktálni a serial számot ami a szateliteken van vagy a távirányitón. nincs szervizük, javítani nemtudnak. kapni fogsz egy Z-623-ast helyette.[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
ricshard444
veterán
Sziasztok
Tönkrement a Z-2300am mélynyomója, de van rá gari
Ez a gariztatás hogyan zajlik?
Tudtommal nem is nagyon gyártják már, akkor mire lesz cserélve,és hogy adom fel?Vannak dolgok...
-
Tothgera30
Ármester
Logitech Z4 vagy Z523-at válasszam? Esetleg 10-15k-s kategóriában milyet érdemes venni, főleg 2.1-re pályázom, de a Genius fadobozos 2.1-k sem állnak távol tőlem, de ugye a Logitech-nek rohadt jó garanciáztatása van!
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
ZeroCaptan
tag
Játékra notebookot venni olyan, mint országúti kerékpárversenyre BMX-et!"
Egyik haverom épp most akarja felújítani a notebookját, 150-ért vett 2.5 éve 128 megás valamivel egyet, most intel i3-at nézett valami GMA videokártyával 140 ezer ft-ért 3dmark06-ban 600 pontot csinál a gép, de ő hajthatatlan.
A hangfalra visszatérve, nekem tetszik az 1800-as verzió, de ha találnék sima 1250-et akkor azt venném, az 1255 hányok ha ránézek és asztalon lenne.[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
-
PuMbA
titán
válasz ZeroCaptan #8184 üzenetére
Kisebb, mert az 1201A csak 2 utas..., de emiatt nem jobb nála az 1250A.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz ZeroCaptan #8182 üzenetére
Kifutott termék, ha valami baja van akkor az szívás. 1201A-t nézted? Az van a legközelebb az 1255A-hoz most.
-
dudika10
veterán
válasz ZeroCaptan #8180 üzenetére
W-okra tegyél magasról.
Nem, nem jobb, mert 3 hangszóró van benne páronként ami azt jelenti, hogy egyre kevesebb összeg jut.
Az 1800A elvérzik az 1255A-val szemben. Ndruu csinált egy összehasonlítást Logoutra talán régebben úgy rémlik.Mellesleg szerintem is csúnya az 1255A, de hát nincs annyiért szebb ami szól úgy.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
ZeroCaptan
tag
Ez a hangfal pocsékul néz ki és ha jól látom 20 wattos. Genius SP-HF 1800A 2.0 nem jobb? 50 wattos, nagyobb a súlya és jobban néz ki, ugyanúgy Genius 2.0Ez a hangfal pocsékul néz ki és ha jól látom 20 wattos. Genius SP-HF 1800A 2.0 nem jobb? 50 wattos, nagyobb a súlya és jobban néz ki, ugyanúgy Genius 2.0
NHL, NBA, Soccer
-
dudika10
veterán
"Nem."
Na me mé nem? Megoldható ha nagyon akarja valaki. Más kérdés, hogy értelmét így ebben a formában én nem látom.
Egyébként eltűnik, csak ezek az olcsó bassreflex ládák se fogják visszaadni. (<50-60-70Hz-ről beszélek)
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz ZeroCaptan #8175 üzenetére
Genius 1255A
"Másik kérdésem, ha veszek mondjuk 2.0-ás genius szettet akkor arra rátudom kötni a logitech mélynyomóját? "
Nem."Semmi bajom a kisebb rendszerekkel, csak eltűnik a basszus, legalább azt megoldaná a logitech."
Nem tűnik el, csak nincs eltúlozva.Járókeret: 2.0-ból én a Genius 1255A-t mondom.
[ Szerkesztve ]
-
Járókeret
senior tag
sziasztok!
pár hónapja beszélgettünk itt, hogy szeretnék venni hangcuccot.
arra emléxem,hogy mindenki a Genius 2000A szériát ajánlotta 20 ezer FT alatt...
na már csak az a kérdésem,hogy 2.1 vagy a 2.0 legyen ebből a szériából ?
köszönöm.
üdv
-
ZeroCaptan
tag
Üdv. Valaki ajánljon már nekem valami jó kis hangfalszettet gépre, főleg zenehallgatásra 5-22 között. Legfontosabb az lenne szépek legyenek a közép-magas hangok.
Most logitech x-530-am van de már nem olyan mint fénykorába, sokat volt használva, meg zenére amúgysem a legjobb. Másik kérdésem, ha veszek mondjuk 2.0-ás genius szettet akkor arra rátudom kötni a logitech mélynyomóját? Semmi bajom a kisebb rendszerekkel, csak eltűnik a basszus, legalább azt megoldaná a logitech.
Láttam, van ilyen hogy genius 1800A 13ezerért, meg 11-ért 1250 2.1-esekben ezeket dícsérik[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
<NewL>
addikt
nagy pirospont az Av40 mellett, hogy nem zavarja a telefon
ennyi pénzért mondjuk bele is rakhatjákThere's an app for that
-
Kirrr
aktív tag
Hello. Melyiket ajánlanátok az alábbi két típusból:
Klipsch ProMedia 2.1 vagy Cambridge Soundwork Megaworks THX 250D ?
Egy kisméretű hálószobát kéne megtöltenie a rendszernek. Vegyes stílusban hallgatok zenét, mind az elektronikus, mind az akusztikus műfajt kedvelem. Egyelőre az a két típus tetszett meg. Esetleg valami más ötlet?
-
Y2J
csendes tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni, XBOX 360-hoz, kimondottan csak játékra és filmre milyen 2.1-es hangszórókat ajánlanátok?Annyi kikötésem lenne, hogy rendelkezzen fejhallgató kimenettel is, az ár max 15-17k. Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
-
laci06
senior tag
Valszeg végül a Behringer MS40 lesz. Az sokkal ideálisabb lenne méretben az asztalomra, illetve mivel eddig gyakorlatilag normális hangszóróm nem volt, az egy ideális belépő lenne eléggé szerintem. Meg nagyon tetszik, és klappol a géphez, ami szintén nem mellékes, és ha jól tudom nem is szól rosszul.
Meg onnan később ha akarok tovább tudok lépni majd.
Arról lebeszélnél? -
dudika10
veterán
Jól gondolod, ha digitálisan kötöd össze akkor a hangfal DAC-ja lesz a meghatározó.
Esetleg gondolkozhatnál sztereo rendszeren is. Behringer MS30, MS40, Maudio, Esi.
Használtan ha jól emlékszem volt aprón 50k körül egy KRK Rokit G5 még az előző szériából. Az igen jó vétel lehetne annyiért, nem tudom most is van-e még. De ha szereted a több basszust és 2.1-et szeretnél akkor az Edifierek közül az egyik a megfelelő számodra.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
W_
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket szeretném kérni: jelenlegi, Logitech X-230 + alaplapi ALC 888, nem túl kiegyenlített hangzású "hangrendszer"-emet szeretném lecserélni valami minőségibb 2.1 hangszóróra, esetleg hangkártyát is veszek, ha indokolt (kizárólag PCI-E hangkártya jöhet számításba). Amit rá tudok szánni, az max. 50e Ft. Elsősorban zenehallgatásra, és némi filmnézésre lenne használva a cucc. Elolvastam az utóbbi pár hónap hozzászólásait, és arra jutottam, hogy ami számomra jónak tűnik, az Edifier HCS2330 + Asus Xonar DX , vagy pedig egy Edifier S330D az alaplapi ALC888 optikai kimenetével meghajtva.(gondolom itt az S330D optikai átalakítóján múlik a minőség, emiatt a külső hangkártya nem javítana ezen, vagy tévedek?). Mit gondoltok?
Köszönettel vennék bármilyen tanácsot, illetve beszerzési forrást.
-
<NewL>
addikt
válasz Azazello- #8164 üzenetére
hasznaltan vettem, a srac jobb minosegu, dragabb kabelt hasznal a ket hangfal kozott. igy azt vennem kellett. (viszont a tapkabel eleg rovid, 1m kb. nekemepoen hogy elert a hosszabbitoig)
nem bantam meg hogy megvettem, szerintem te sem fogodlattam a maces topikban a kerdesed. miert nem itunest hasznalsz?
There's an app for that
-
Azazello-
senior tag
-
levelunye
tag
Hali
Mi a véleményetek egy Genius 500A-ról?
Megéri azt a ~6k-s árat? Ugyan az a kérdés mint eddig, koleszba kéne, jó hangzással, max 7k-s hangfal, nem kell, hogy dübörögjön, csak jól szóljon.
Info
Ha ez nem jó, akkor linkeljetek olyat ami szerintetek jobb lenne. 2.1 is jöhet, de 2.0 jobb lenne, max 7k. -
titán
Az ESI Near05 magasai nem olyan precízek, mint az AV40. Viszont a teljes tartományt figyelembe véve az ESI jobb. Ha belefér a keretbe, én azt választanám a listáról.
(#8159) Dummbeata
Ezt inkább a hifi topicban tedd fel.[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
laci06
senior tag
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy milyen hangfalat vegyek, és csak egyre több alternativa lesz.
Nem tudom, hogy mi az amit az X-Fi-vel ki lehetne még hajtani, aránylag jól mutatna az asztalomon, és szép a hangja.
Néztem már a Behringer MS40-t, az M-Audio AV40-t, nézegettem az Edifier 2.1-es szettjeit, most pedig az ESI Near05-t.
Itt van róla egy Orosz teszt, pár grafikonnal.
Egy hozzáértő véleményezni tudná, hogy ez 50k-ért mennyire jó vagy sem, vagy inkább mit kéne helyette?
Fostex PM04? -
Dummbeata
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam szakavatott segítséget kérek a tömegektől, milyen sztereó hangfal párt ajánlotok egy 2X50Wattos erősítőhöz, árban a pár maximum 60k.
Telefonon gyorsabb...
-
Blashe
aktív tag
Megjött a minap a Edifier Multimedia HCS2330. Hát ez valami fantasztikusan szól..beleszerettem.
-
titán
Félreértetted, nem a remasterek számától függ a dinamika, hanem attól, hogy melyik évtized melyik szakaszában jelent meg az újabb kiadás. Az egyre újabb kiadások egyre kisebb dinamikatartományt kaptak, az éppen aktuális divatnak megfelelően.
(#8154) alexan Realteknél nyugodtan mehet 100%-ra, és az Edifieren szabályozd a hangerőt. Kényelmesebb, és tisztább is.
[ Szerkesztve ]
-
Karex
senior tag
És hangforrástól függetlenül? A loudness war cikkbe csak beleolvastam, de úgy tűnt, mintha csak a sokszorosan digitally remastered zenéknél lenne ilyen jelenség.
+ Adódik a kérdés: melyik kártyánál hol van ez a határ? X-fi-nél írtátok az 50%-ot, egy macbooknál tippre a 30-at. Van valami jól hallható különbség egy bizonyos hangerőbeállítás felett?
[ Szerkesztve ]
-
deathtania
senior tag
szóval akkor ha úgyis a hangcucc hangerőgombját tekergetem, akkor belőhetem az alaplapi realtek hangerejét 100%-ra, aztán adjunk a dolognak? vagy érdemes kicsit kisebb értékre letekerni? most engem is elkezdett érdekelni a dolog....
és amúgy ha halkítani akarok, akkor a gépen érdemesebb a hangerőt levenni vagy inkább a hangcuccon?
[ Szerkesztve ]
-
Karex
senior tag
Akkor itt álljunk már meg egy kicsit, mert most én szeretnék lenni a napi nem-hozzáértő.
Az utóbbi pár hozzászólás alapján jól értem, hogy egyik hangkártyánál sem érdemes szoftveresen túl magasra tolni a hangerőt, mert csak rontja a dinamikát?
Vagy ez csak az egypálcás alaplapi csodákra igaz?
-
Shufny
őstag
Nem olvastál még soha olyat, hogy az alaplapi hangkártya használhatatlan? Ezt valahogy erősen kétlem. Mellesleg senki nem vesz külön Realtek -et. Lehet nem lenne vész. Úgyse lehet elkerülni, hogy ne sírjanak hülyeségekért. Még olyat is láttam, hogy valaki azért sírt, mert 0dB volt a legmagasabb beállítás az egyes hangfalaknál a THX -nél, és az előző hangkártyájával meg +6.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Az loudness war kialakulásának okai a rossz minőségű jukeboxok a bárokban és a gyenge fülesek a nagy zenei boltokban (pl Virgin Megastore) voltak (bocs a nyelvi zűrzavarért, de nem tudtam kifejezni a múlt időt máshogy, a magyar nyelv kicsit szegényes a múltidő kifejezése terén). A vásárlók azt a lemezt vették, ami a legjobban szólt egymás utáni meghallgatásban, azaz amit legalább hallottak. Ez ellen kezdtek el úgy védekezni a kiadók, hogy egyre hangosabbra kompresszálták a zenéket, hogy az övéké legyen a leghallhatóbb ilyen helyeken.
De ennek szvsz semmi értelme a hangkártyáknál, hiszen nem hallgat senki egymás után 10 hangkártyát, és választja ki a leghangosabbat közülük.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy minek tesznek bele digitális "hangosítást" bármelyik hangkártyába is. Szerencsétlen user nem tudja, aztán csak szívja a fogát, hogy így szar, meg úgy szar.
(#8144) <NewL> A kettő között milyen kábelt használsz? Mert megérdemli oda is egy normális darab.
(#8143) alexan Örülök, hogy tetszik
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
délután megjött az Av40-em.
kinézetben, hangzásban megvagyok elégedve
pont elég mély van benne, ettől több egy cseppel sem kell nekem. de természetesen nemtud mélyben annyit mint egy jobb 2.1-es pc-s hangfal. zenehallgatásra tökéletes ennyi pénzért.délután vettem hozzá kábelt, egy közeli hangszerboltban. 600ft volt másfél méter, elég vastag (1cm is van), nem úgy néz ki mint a média márkiban a 130ft-os gagyókábelek
akitől a hangfalat vettem, eléggé vágta a témát.(genelec 8050a hangfalát beszélte volna rámfele) azt mondta szoftveresen még véletlenül se tekerjem túl, inkább a hangfalon állítgassam mindig a hangerőt. 33%-ot mondott, hogy ennyit állítsak be a gépen. ez honnan jött neki?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
deathtania
senior tag
megjött végre az Edifier HCS2330-am!
összeraktam, az elején kicsit furán szólt, de rájöttem, hogy a win7 beállításainál bent marad egy pipa, ami nem kellett volna. a két hangszóró a monitor két oldalán vannak, a mélyláda meg a gépházamra került az asztal alá. pont befértek egymás mellé. valami kegyetlenül jól szól ennek a mélye. már 35ös hangerőn sz@rráremeg az asztal. még tudom, hogy kell pár nap, hogy teljesen beálljon a hangja, vagy akár pár hét is, de azt kell mondjam, hogy nekem már most bejön, és baromira tetszik!
köszi a tanácsot mindenkinek, és főleg schawo-nak, aki először ajánlotta ezt a cuccost nekem.
és persze ezek után mindenképp ajánlom a cuccost mindenkinek!!!!
-
Azazello-
senior tag
osszehasonlitsi alapkent ha veszek egy Denon DM 35 -ot. Ehhez kepes hogy szol?
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
titán
válasz levelunye #8138 üzenetére
Nem működik, amiről beszélsz. A Z323-on is van hangerő szabályzó, és kis hangerőn (ugyanakkorán, mint amekkorán a másikat is hallgatnád) is sokkal jobban szól, mint bármi, amit vehetnél ennyi pénzért újonnan. A wattokkal ne törődj, azok nem bántanak. Az olcsóbb nem azért olcsóbb, mert halkabb, hanem azért mert szarabbul szól.
[ Szerkesztve ]
-
levelunye
tag
Az oké, csak én nem azért veszek most hangcuccot, hogy minél nagyobb basszus meg hangerő legyen. Tudom, hogy a Z323 jobb annál amit választottam, de felesleges mert nem használom ki. Elég nekem az 5-6ezres kategória, csak minőségi legyen az a 2.1. Halkan hallgatnám, zenére és filmnézésre délutánonként és esténként a koleszban.
Akkor ajánljatok egy-két jót, akár innen a hardverapróról is vagy akár árgépről. -
dudika10
veterán
válasz levelunye #8134 üzenetére
Akkor egy Genius inkább mint a 2.1-ek.
Rosszul teszed. A használt cuccokkal nincs semmi baj általában. Már jópár 30+ éves használt cucc megfordult a kezeim közt különösebb bajok nélkül. És minek bolti garancia ha van logitech gar. ? Na de Te tudod, nem akarlak én meggyőzni.
szerk.: 1255A leginkább.
[ Szerkesztve ]
-
levelunye
tag
válasz dudika10 #8133 üzenetére
Halk használatra venném, csak diszkréten szóljon. Nem kell 30Watt RMS, elég ha laptop hangszóró hangerején szól, csak szépen szóljon mert idegrohamot kapok ha laptopon kell filmet néznem vagy zenét hallgatnom. Használt / nem bolti garanciás terméket amúgy sose veszek ha hangcuccról van szó.
-
dudika10
veterán
-
levelunye
tag
Hali
Szeretnék venni minél olcsóbban egy 2.1-es hangcuccot, lehetőleg valami normális márkájút ami jól is szól annyi pénzért. Koleszba venném, nem kell, hogy dübörögjön csak szóljon jól ha pihi mellé be szeretnék rakni valami zenét. Sajnos megőrülök a laptop hangszóróitól meg a TESCO-s 2.0 hangfalaktól, nem bírom tovább, muszáj vennem egy normális hangcuccot.
Én ezt néztem ki, szerintem arra a felhasználási célra amire én használnám tökéletes.
Szerintetek jó választás? -
Azazello-
senior tag
hmm nem ertelek. hogy erted, hogy nem nagy szam? mihez kepest?
az av40-re mindenhol 5*-ot adtak es csak jo velemenyt lehet olvasni rola. es ha nem nagy szam, akkor minek veszed?
mod: allitolag az av40 siman szebben szol a hasonlo kategorias Bose-oknal.
[ Szerkesztve ]
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Azazello-
senior tag
jo volna majd vlami info a cuccrol, mert ugyan ezen modell es a kistesoja -av30- kozott kellene dontenem. nem nagyon talaltam ebben az arkategoriaban hasonlo minosegu hangfalat. nagyon jo kritikakat kap mindenutt.
-
RexpecT
addikt
Ahogy nézem, csak RCA in van a tévémen
-
Azazello-
senior tag
-
<NewL>
addikt
holnap jön meg az M-Audio Av40-em. a két hangfal közé milyen kábelt vegyek? meg hol, itt Debrecenben?
There's an app for that
-
F.B.I.
veterán
Üdvözlet!
Egy 18 nm helyiségbe néztem volna ezeket: Philips, Genius.
Feltétel: egy X360 , fejhallgató, és egy PC bekötése, a fenti tér megtöltése hanggal, zenei izlés változó, klasszikusok nem lesznek hallgatva.
Valamiért a Logitechet nem is néztem, tudtok esetleg itthon is könyebben beszerezhető, fentiektől jobb termékeket ajánlani vagy maradjak valamelyiknél a 2 közül (Philips subom már volt, korrektül szólt)?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
RexpecT
addikt
Van 2.1-es optikai bemenetes hangrendszer(a TV-t szeretném összekötni vele)?
Valami baráti árút keresnék ha lehet .HDMI kábellel van összekötve az LCD-TV-m és a számítógépem, illetve a TV fülhallgató kimenetére kötöttem a hangfalamat, de ha feltekerem a hangerőt, akkor hallatszik, hogy sípol a hangfal.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
2.0-ás hangfalszettet szeretnék venni, pc-hez. A hangkarim egy xonar d1. A keret 12k lenne, nagyon max 15.
Egy kérdés 7.1-es hangzást egyáltalán támogatja valami?
KösziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Chesterfield
őstag
Én meg a sima C2 mellett voksoltam. Már nagyon várom.
-
Blashe
aktív tag
2.1 mellett döntöttem végül. Megrendeltem a Edifier Multimedia HCS2330 2.1 -t, remélem nem fogtam mellé vele.
-
Electrohead
csendes tag
Különös, mert most már nem csinálja, csak közvetlenül az összeszerelést követő első néhány használat során tapasztaltam a hangot. Bekapcsolásnál valóban egy puha kattanásféle hallható, kikapcsolás során pedig egy rövidke, lefelé ívelő sípolás szerűséget hallat.
[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
válasz Electrohead #8103 üzenetére
Nem normális. Nagyon kicsi, halk, tompa pattanást kéne hallanod.
Nincs itthon csokid??
-
Blashe
aktív tag
Valaki tudna ajánlani 5.1-et max olyan 23k-ig? Filmnézés és zenehallgatásra használnám.
-
titán
válasz Electrohead #8103 üzenetére
pattan egyet? mert az normális. nem lesz semmi baja tőle.
-
Electrohead
csendes tag
válasz Electrohead #8102 üzenetére
Bekapcsolásnál, amikor áram alá kerül, egyébként rövid, kissé éles felbúgó hangot ad - ez ugye normális?
-
Electrohead
csendes tag
Na végül lecsaptam az általatok oly nagyra értékelt 1255A-ra. Mit is mondhatnék... még így, bejáratás nélkül is százszor jobban szól mint a régi hangszóróm. A zenei élmény új dimenziói nyíltak meg számomra, köszönet mindenkinek a jó tanácsért
-
titán
válasz deathtania #8100 üzenetére
Grat, majd légy szíves, jelezz vissza, hogy tetszett, minden rendben van-e vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest