Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
levelunye
tag
Hali
Mi a véleményetek egy Genius 500A-ról?
Megéri azt a ~6k-s árat? Ugyan az a kérdés mint eddig, koleszba kéne, jó hangzással, max 7k-s hangfal, nem kell, hogy dübörögjön, csak jól szóljon.
Info
Ha ez nem jó, akkor linkeljetek olyat ami szerintetek jobb lenne. 2.1 is jöhet, de 2.0 jobb lenne, max 7k. -
levelunye
tag
Az oké, csak én nem azért veszek most hangcuccot, hogy minél nagyobb basszus meg hangerő legyen. Tudom, hogy a Z323 jobb annál amit választottam, de felesleges mert nem használom ki. Elég nekem az 5-6ezres kategória, csak minőségi legyen az a 2.1. Halkan hallgatnám, zenére és filmnézésre délutánonként és esténként a koleszban.
Akkor ajánljatok egy-két jót, akár innen a hardverapróról is vagy akár árgépről. -
levelunye
tag
válasz dudika10 #8133 üzenetére
Halk használatra venném, csak diszkréten szóljon. Nem kell 30Watt RMS, elég ha laptop hangszóró hangerején szól, csak szépen szóljon mert idegrohamot kapok ha laptopon kell filmet néznem vagy zenét hallgatnom. Használt / nem bolti garanciás terméket amúgy sose veszek ha hangcuccról van szó.
-
levelunye
tag
Hali
Szeretnék venni minél olcsóbban egy 2.1-es hangcuccot, lehetőleg valami normális márkájút ami jól is szól annyi pénzért. Koleszba venném, nem kell, hogy dübörögjön csak szóljon jól ha pihi mellé be szeretnék rakni valami zenét. Sajnos megőrülök a laptop hangszóróitól meg a TESCO-s 2.0 hangfalaktól, nem bírom tovább, muszáj vennem egy normális hangcuccot.
Én ezt néztem ki, szerintem arra a felhasználási célra amire én használnám tökéletes.
Szerintetek jó választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest