Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeroCaptan
tag
válasz runner 125 #8283 üzenetére
Az Kína, ahol a legtöbb helyen jóval kevesebbet keresnek 120ft/óra mint pl. itt. Bár azt tegyük hozzá 1 kilo rizs kb 20 ft itt meg 200 körül De ott nincsenek szociális támogatások, ha valaki munkanélküli az éhenhal, hacsak nem talál munkát vagy valami mást Az előbb felsorolt 3 ázsiai ország gyáraiban jóval többet keresnek már az ilyen gyárakban mint itt. Utóbbi 10-20 évben fejlődtek ezek az országok majdnem annyit mint Japán, elég ha megnézed Dél-Koreában miket gyártanak már amik teljesen a sajátjaik, kocsi, mp4 lejátszók (cowon, iaudio), minőségi számítógép-alkatrészek.
[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
ZeroCaptan
tag
válasz dudika10 #8280 üzenetére
Én egyre több alkatrésznél veszem észre a made in Taiwan, Malaysia, Korea feliratot. Ismerek is valakit aki Malaysiaban dolgozik 1 ilyen gyárban (betanított munka) ahol számítógépes alkatrészeket gyártanak. Nem tudom mennyit keres, de valszeg többet mint itt mert 1 agyontuningolt újfajta Lancerje van
[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
ZeroCaptan
tag
válasz dudika10 #8238 üzenetére
Kínai az Edifier? Mindig is szerettem az ázsiai cuccokat, azokban ritkán lehet csalódni, bár főleg ugye japán és dél-koreai cuccaim vannak, nem kínai.(tudom minden made in china, de akkoris) De valamit csak tud ha már itt is árulják és nem 500 ft-ért. Lehet utánanézek még ezeknek mielőtt veszek hangfalat. Szerintetek mennyit kérhetek az x-530-ért 2.5 éves, kicsit már el van használva de végülis semmi baja nem volt még.
[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
ZeroCaptan
tag
válasz Tothgera30 #8232 üzenetére
Kicsik a szatelitek és csak 2 van belőle, ahhoz képest nagyon drága szerintem...Nem venném azt 20 felett és jóval drágább. Bár nem hallottam, de majdhogynem ugyanolyan méretűek azok a kishangszórók mint az x530 vagy z506nál... És ránézésre sem különböznek nagyon, felőlem aztán szétrobbanhatja a házat a mélynyomó, már az x530 is bőven elég volt ablakot dübögtetni max basszuson+winamp eqval ráadtam még és x-fi hangkártyával.
NHL, NBA, Soccer
-
ZeroCaptan
tag
válasz Tothgera30 #8229 üzenetére
Én is épp most vásárlok hangfalat, az x530-at meguntam, meg kissé elhasználódott. Genius 2000-3000 között gondolkozok.
NHL, NBA, Soccer
-
ZeroCaptan
tag
válasz Tothgera30 #8223 üzenetére
Újonnan 14 a genius hf 3000 és 2000 is, akkor nem értem miért akarsz max.25ezres keretből használtan venni
NHL, NBA, Soccer
-
ZeroCaptan
tag
Amúgy van egy Genius HS-G500V gamer headsetem. Végülis megvagyok, azaz meglennék elégedve vele, de van 2 hibája, az egyik nagyon idegesítő. Elvileg ez a Genius csúcsmodellje fejhallgatóban, többet vártam... (5500 ft)
- van alapzaja nagy hangerőn, mint mikor rádiót hallgatsz és nem tiszta a frekvencia ezzel még ki is vagyok békülve, úgysem lehet igazán hallani ha megy a zene/játék
- előfordul hogy recseg, bizonyos zenénél, illetve játékoknál NA ez aztán már idegesítő egy 5+ fejhallgatónál, a régi 1500 ft-osom se recsegett..... (x-fi xtreme audiom van a hangfalaim nem recsegnek vele)
De legalább:
-jó kinézet, nagyon kényelmes, király a mikrofonja, vezetéken is van hangerő állítás, vibráció szint választás 0-1-2,vibrációs funkció, még haszna is van játéknál, vagy zenénél, de hosszabb használat fejfájdító
Csak írom, ha már a Genius hangfalakról van szó. Nem értem hogy recseghet, még az alapszintűek se szoktak. Szerintem sok neki még az Xtreme Audio is, a Sennheiser 2000 ft-os fülhallgatóm jobb zenei hangzást ad mint ez.NHL, NBA, Soccer
-
ZeroCaptan
tag
Játékra notebookot venni olyan, mint országúti kerékpárversenyre BMX-et!"
Egyik haverom épp most akarja felújítani a notebookját, 150-ért vett 2.5 éve 128 megás valamivel egyet, most intel i3-at nézett valami GMA videokártyával 140 ezer ft-ért 3dmark06-ban 600 pontot csinál a gép, de ő hajthatatlan.
A hangfalra visszatérve, nekem tetszik az 1800-as verzió, de ha találnék sima 1250-et akkor azt venném, az 1255 hányok ha ránézek és asztalon lenne.[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
ZeroCaptan
tag
Ez a hangfal pocsékul néz ki és ha jól látom 20 wattos. Genius SP-HF 1800A 2.0 nem jobb? 50 wattos, nagyobb a súlya és jobban néz ki, ugyanúgy Genius 2.0Ez a hangfal pocsékul néz ki és ha jól látom 20 wattos. Genius SP-HF 1800A 2.0 nem jobb? 50 wattos, nagyobb a súlya és jobban néz ki, ugyanúgy Genius 2.0
NHL, NBA, Soccer
-
ZeroCaptan
tag
Üdv. Valaki ajánljon már nekem valami jó kis hangfalszettet gépre, főleg zenehallgatásra 5-22 között. Legfontosabb az lenne szépek legyenek a közép-magas hangok.
Most logitech x-530-am van de már nem olyan mint fénykorába, sokat volt használva, meg zenére amúgysem a legjobb. Másik kérdésem, ha veszek mondjuk 2.0-ás genius szettet akkor arra rátudom kötni a logitech mélynyomóját? Semmi bajom a kisebb rendszerekkel, csak eltűnik a basszus, legalább azt megoldaná a logitech.
Láttam, van ilyen hogy genius 1800A 13ezerért, meg 11-ért 1250 2.1-esekben ezeket dícsérik[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest