Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
válasz
SunMount3r #62401 üzenetére
Végül, szerintem találtam hazai oldalon, egy ígéretes eszközt. Az eszköz neve: Fiio K3
Amit linkeltél eszköz, az kb 10eFt, amit meg én láttam, az kb 50eFt. Ha jól látom, amit én néztem Fiio eszköz, sokkal többet tud, mint azon eszköz, amit linkeltél. Valamint, ezen is megtalálhatóak, ha jól látom, azon csatlakozók, amik a csatlakozáshoz kellhetnének. Ezt a tényt megerősíti az egyik képen lévő Edifier 2.0-s hangfal, amit a promóciókban láttam.
Honlapja: Fiio K3 Tudom, mondtad lezso, hogy nem éri meg kiadni rá. Csak nem hagy nyugodni a téma. Emiatt elnézést kérek szépen!
Mondjuk, az eszköz azon részét nem értem, hogy minek erre is hangerőszabályzó. Azt, a hangfalon kell szabályozni, nemde? Ezen speciel jack csatlakozó is van. Akkor, gagyi lenne?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest