- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
válasz
NvidiaRTX #62556 üzenetére
Azt meg nem értem miért vagy fennakadva az APTX-en, örülj neki hogy többet tud mint amit oda írtak neki.
- Mint mondtam, nem zavar az, hogy aptX HD-s. Csak annyiból, hogy ez dokumentálva sehol sincsen. Piros pont, mindenképpen ez, számomra.Minden hangszórót meg kell hogy szokjon a füled gondolom ezért hiányolod a vokál erejét. Én is közép hiányosnak hallottam először az S3000-ret.
- Akkor várok még vele. Biztosan javulni fog akkor, ez a vokálos dolog.Nem tudom levenni a szemem arról a polc tetejére felrakott PC-házról ami olyan szinten elrontja az összképet, hogy csak na.
- Muszáj valahova a gépemet tennem. Ott fent szellőzik a legjobban. A földön, csak útban lenne.Táv nélkül csak a hangszórón lévő poti marad vezérlésre.
- Bekapcsológombot nem találok, valamint olyan gombot, amivel manuálisan lehetne váltani a források között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest