Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz Ndruu #3245 üzenetére

Hát igen,de 2.1-ben szeretném megoldani a hangzást mindenképpen(az 5.1-el az a baj,hogy sok a zsír,nekem meg sok macskám van,akik rohangálnak és balhéznak,szal nem egy életbiztosítás,zsínornélküli meg drága:D ),és lehetőleg optikaival,mert vettem lcd tv-t,azon van optikai kimenet,és a laptopomon is az van,és ha már ilyen is rendelkezésre áll,akkor miért ne használjam ki a jobbat?:)
    Mondjuk drágábban se lehet kapni optikás 2.1-et?
    És mi a helyzet a házi barkáccsal? Haverom régen épített mélynyomót otthon, de nem tudom,hogy optikásat lehet-e házilag csinálni, mert ez nem az én szakterületem..

Erre gondoltál: Edifier S330D 2.1 Speaker Set 72W ?
    Mert már olvastam róla a fórumon. Milyen a hangja? 27k körül árulják,megér ennyit?
    Azért érdekes,hogy manapság mennyire el vannak terjedve az optikai kimenetek,de nincsenek 2.1-esek optikai bemenettel..:S

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák