- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
xcsaba1975 #23198 üzenetére
Szvsz 20K körül.
-
barnam_
nagyúr
válasz
krypton #23182 üzenetére
Olyan van hogy Swedish Snow, ez a Svéd 2.3.5 alapján készült.
Amit én próbálgatok, az a legutolsó Blade/Libra rom, a Moldovai 2.3.5. Értelemszerűen ez gyári rom, ezért sokat nem tud.(#23193) jzsi86: 25 ezer???
Inkább egy tízessel kevesebb...
-
jzsi86
csendes tag
eladó az Orange San Francisco telefonom, ár25ezer, sürgős
megkímélt álapotban,android 2,3,4 blade_sweet_dreams_III , dobozos,headset nincs hozzá
személyesen átvehető budapesten -
enzahobi
aktív tag
válasz
csabinka #23190 üzenetére
szia
Én pár honapja használom az ice armor 2 rebornt és meg vagyok vele elégedve, igaz a kernelt lecseréltem egy archana nevűre ami sztem sokkal jobb mint az eredeti. Ha gondolod keresek linket v. folrakom dropboxra. A romot pedig a hungariandroid.com - rol tudod letolteni.
Ja és az akkuideje olyan jó mint egy ss7 nek! - legalábbis nekem ez a tapasztalatom -
csabinka
tag
Sziasztok! Egy 2.3.7-es romot keresek ami atom stabil cm 7-el melyiket ajánljátok ? köszi!
-
Benderke
csendes tag
Üdv! A Blade-em egy ideje azt mondja, hogy a cache partíció tele van.
Pedig ennyi az egész:
/cache/:
drwxrwxrwx 1 root root 2.0K Oct 1 07:57 .
drwxr-xr-x 15 system system 0 Oct 1 07:57 ..
drw-rw-rw- 1 root root 2.0K Oct 1 07:57 lost+found
drwxrwxrwx 1 root root 2.0K Oct 1 07:57 recovery
/cache/lost+found:
drw-rw-rw- 1 root root 2.0K Oct 1 07:57 .
drwxrwxrwx 1 root root 2.0K Oct 1 07:57 ..
/cache/recovery:
drwxrwxrwx 1 root root 2.0K Oct 1 07:57 .
drwxrwxrwx 1 root root 2.0K Oct 1 07:57 ..
-rw-r----- 1 root root 0 Oct 1 07:57 last_log
-rw-rw-rw- 1 root root 0 Oct 1 07:57 logEz mitől lehet? Próbáltam már feltenni rá egy eddig működő üreg img-t, de akkor sem működik. Mappát tudok csinálni rajta, de reboot után az is eltűnik. Ha a recovery mappát törlöm le akkor pedig reboot után visszajön.
Próbáltam már a vodától leszedett gyári frissítést is, de ugyanez a helyzet... -
Nono76
tag
válasz
Speeedfire #23151 üzenetére
Vibert is frissítsd le, mert pont a napokban adtak ki egy problémás verziót. A proximityvel szarakodott és szívta az akkut mint az állat.
-
pinnacle
nagyúr
Kijött egy újabb Nightly. Hol van leírva, hogy mit javítottak benne?
-
Firstaye
tag
Hello
Van a 2.2-nél újabb hivatalos rom t-és készülékre?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Speeedfire #23175 üzenetére
Eddig is volt, csak nem figyelted meg.
Illetve most sincs, csak most jobban érdekelt. 22 óra készenléti idő még nem esik a normális érték alá.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Speeedfire #23173 üzenetére
Itt koránt sem a rádió a gond...
Nézd csak pl. ezt:
217 alarms: act=com.jb.gosms.goim.CANCEL_SLEEP flg=0x4
217-szer keltette fel a Go SMS.
RTC_WAKEUP #9: Alarm{2b5a4628 type 0 com.vp.alarmClockPlusDock}
Ezeket is nézd meg... folyamat csesztetik a rendszert.
..és nem utolsó sorban:
cmp=com.facebook.katana/com.facebook.orca.push.mqtt.MqttPushService
Ugye...
Hiába teszed erre rá a Watchdog-ot, ami csak feleslegesen ront a helyzeten, mert tekeri a háttérben procit még az is. A Fancy Widget-et már ne is mondjam....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Speeedfire #23171 üzenetére
Mivel a telóban vagy ilyenkor, így a telón keresd a fájlt majd, az SD gyökérben.
dumpsys alarm > valami.txt
Ezzel fájlba írja.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Speeedfire #23169 üzenetére
Tudsz nekem egy kimenetet mutatni az Alarm Managerről?
Ezt kéne csinálni (parancssor, adb):
adb shell
su
dumpsys alarmA kimenetet légyszi had lássam!
-
apeelme
addikt
válasz
tomgabor #23131 üzenetére
Minden leírást és segítséget megkaptál, csak olvasni és értelmezni kellene.
Egyébként nem, nem jó.
Mint azt Keeperv85 is leírta (#23130) "Mindent töröl" a TPT, miért raknál fel reco-t TPT előtt?CWM-ben backup ha szükséges, TPT partícionáláshoz szükséges image mappa benne image.bin az SD gyökerébe...és a kívánt CWM recovery zip-jét is rakd oda, mert később frissítened kell.
Kikapcs, akksi ki-be, nyomvatartod a MENÜ és HANG FEL gombot, és bekapcsolod a telót...elindul a frissítés (kis kék csík) ha jó helyen van a fájl, engedd el a gombokat ha elindult, ha végzett akksi ki-be, lépj be CWM-be a szokott módon, igen a tpt partícionáló CWM-et is cserél (picit bug-os ami felkerül mert nem működik a Mount USB menüpont), install zip from sdcard-al telepítsd a korábban - fent - említett CWM recoveryt, ha megvan akkor itt CWM-ben advanced - reboot recovery, most már a kívánt CWM köszön vissza, már csak annyi a dolgod hogy felrakod a kívánt rendszert...Remélem így megfelel...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Dehogy is nem megy aludni! Szerinted azok a fekete sávok minek vannak ott? Akkor alszik. Meg kell nézni mi ébresztgeti fel közben.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #23162 üzenetére
Nekem a CM7 repülő módban kb. két hét után merült 50% körüli állapotra, szóval bírja az
Barátnőm Blade-je 2.3.5-s gyári rommal 2 napot bír, mondjuk ő sokat telefonál -
TRob1
veterán
válasz
Speeedfire #23162 üzenetére
"CM oldal"
-
TRob1
veterán
válasz
Speeedfire #23159 üzenetére
Sztem a Te telefonod akkor nem fogja most se szeretni a CM-et. Az enyém az SS-t nem szereti (igaz, Én sem
)
De ahogy eddig olvastam, kb. akinek a CM-ok, annak az ss-nem, és fordítva...
Amúgy mindig a legújabb nightly az ajánlott.HTC-nél azt is olvastam hogy azért be-beakadozik a sense, meg elfogy a memó. Idegesítene ennyi pénzért.
-
Speeedfire
félisten
Neki nagyon bejött a htc. Van egy másik ismerősöm neki, one x-val. Na ő már 3x vitte vissza szervizbe a telefont.
Nagyon sokáig cm-et használtam, de nekem nem nagyon bírta.
Mikor felraktam a SN rls6-ot nekem az egy megváltás volt. Igaz, azóta nem próbáltam egy cm-et sem, ez kb február óta?! Nem tudom pontosan mióta van rajta az rls6.De ha azóta változott a cm, akkor teszek vele egy próbát.
Esetleg van ajánlott cm7 rom? -
tomgabor
senior tag
válasz
tomgabor #23131 üzenetére
Senki?
Mivel ti csináltátok már egy párszor így alva is megtudjátok csinálni, de mivel már több 1000-szer meg lett kérdezve nem akarjátok leírni, jól gondolom vagy nem értek ehez sem?Az 1. hsz-be sincs benne pedig már februárban is valaki megkérdezte hogy:
Ennyit oly nehéz lenne beleírni, nem bonyolult??
Erre valaki: "hamár egyszer építkezik"...téglából!Azt nem írom le hogy mi a felfogásom, mert sokaknak nem tetszene.
-
TRob1
veterán
válasz
Speeedfire #23156 üzenetére
(Az utolsó hsz-ek között épp pattogó hangokról meg pixelhibáról van szó... nem örülnék ha ennyiért vennék telefont... persze egy olcsónál sem, de drágábbnál dühítőbb
)
Cm romok nálam mindig bírták 2-3 napig (de ha keveset használtam, 4-5 napig is) De van akinél meg gyorsan merül.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #23153 üzenetére
Tegyél fel egy CM7-t, azon minden működik.
Sajnos az alsó kategóriás telefonoknál nincs benne az árban a programozók munkája... -
TRob1
veterán
válasz
Speeedfire #23153 üzenetére
Meg a közép és felső kategóriásokkal is (ez csak nézőpont kérdése)
Remélem te sem gondolod komolyan ha "2kilóért" veszel telefont akkor már minden szép, minden jó...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Nem véletlenül nem az a rádió van alapból a romban
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
tvse1995 #23146 üzenetére
Ugye véletlenül sem a launcheredhez telepítesz témát vagy ikoncsomagot a CM7 témák helyett?
Gapps-ot ugyanúgy kell felrakni, mint a romot, csak nem kell előtte wipe-olni, a témázás pedig annyi, hogy a fórumokról vagy a play-ről felraksz egy témát (kereséshez: "cm7 theme"), aztán a beállításokban átállítod.
-
TRob1
veterán
válasz
tvse1995 #23140 üzenetére
Akk tényleg júzer error.
Az összes cm rom magyar nyelvű, több kinézet választható alapból (általában), és millió téma található rá a neten.
(#23141) Keeperv85:
De ha egyszer igaza van? És ha jól tudom eleve tiltott hirdetni topikban, amit egy házigazda elvileg tud is.(De lehet rosszul tudom, már rég olvastam az alapelveket
)
-
tvse1995
senior tag
Az utóbbi időben csak a baj volt vele... Random újraindulások, a programok folyamatosan leálltak.
Szerk.: Júzer error gyanús a dolog de a legnagyobb problémáim, hogy nem magyar és a kinézete.
Ezeken segítene ha valamelyik magyar cm-en alapuló romot és egy másik témát tennék fel? -
Williams
aktív tag
válasz
Sir Riccio #23136 üzenetére
Hírdetésed helye
Többen nézik a hírdetések között valöszínűleg olyanok, akik venni akarnak... -
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
ma tettem fel először custom romot ami a cm 7.2 lett viszont nem nagyon tetszik.
Milyen az ajánlott romok vannak még?
(A teló gen2-es.)Előre köszi.
-
Sir Riccio
addikt
Érdekelne valakit egy fehér színű angliában vásárolt Orange San Francisco (ZTE Blade) készülék? Android 2.3 alapokon (Kelsoca & Appelme féle Ice Armor ROM), 2GB microSD kártya, egyszer leesett, akad rajta néhány apróbb sérülés, de a kijelzőn újkora óta fólia van, a kijelző így karcmentes, vigyáztam rá, a hozzá kapott headset bontatlan, doboza, papírjai megvannak. Árnak 18.000Ft-ra gondoltam.
Képek: http://bit.ly/SVP0wI
Bocsi az offért? -
Fóti
csendes tag
sziasztok!
nekem a 08.27 es konsta ics van fent, es eléggé szivja az akksit. Fel or netezes alatt lemegy vagy 10-max 15 % -ot. ez normalis?
van mar ujabb verzioja? -
veector
senior tag
Hali
Rég írtam már ide, mert épp eléggé halott állapotban van a Blade-em, de néztem hogy van már JB port is a telóra. Na esetleg akinek JB van a mobilján és van egy USB OTG kábele és egy USB DAC-ja (igen, csupán ennyi kéne) az meg tudná nézni, hogy esetleg képes volna működni a dolog?
Mert ~használható állapotba tudnám hozni 5e-ért és akkor egy zenelejátszót varázsolnék belőle.
Köszi -
tomgabor
senior tag
válasz
Keeperv85 #23130 üzenetére
Ok. Telefon feltöltve és ráérek.
Akkor elöször ezt install zip from sd card.
újraindít, rendszer feláll és telefon kikapcs.
MENU+ hangerő FEL lenyomása és nyomvatartása mellett telefon bekapcs és átparticiónálja magát.
Ilyenkor nem tudom mi jön.
Aztán megint install zip from sd card és felmegy a rom, utána rendszer feláll kikapcs és megint recovery install zip a gapps-al.
És használható a telefon.Most a 4.0.0.5 recovery van fent, a 6.0.1.2-ben is így van? A menüben a hangerő + és hangerő - gombokkal lehet navigálni, a "vissza" gomb értelemszerűen visszalép, a "home" (házikó) gomb pedig az ok/enter.
-
tomgabor
senior tag
válasz
Keeperv85 #23128 üzenetére
Köszi! Most annyira nem érek rá, picit később megcsinálom.
Még 2 kérdés: azt írja hogy "Recovery-t is ajánlatos frissíteni, mondjuk a 4.0.0.5-ös verzióra!" ezt ugye nem kötelező? Mert még nem találtam meg a mikéntjét.
Miután felment az új rom, jól emlékszem hogy valami cache cuccokat kell törölni? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
tomgabor #23126 üzenetére
Ehhez amit linkeltél is, nem kell a GEN2 alatt semmit visszatenni, ugyanis a TPT romfüggetlen művelet, mert azt a bootloader végzi el.
Tehát felrakod a csomagot az image mappába (image.bin fájl), majd kikapcs, menü+hang fel nyomvatart, bekapcs. Mindent legyalul. Utána mehet fel a választott rom, nem kell semmit wipeolni, mert a TPT leszed mindent.
-
bubi92
őstag
ez az új JB nagyon jó. tegnap 3 órakor kb. 100%-ra töltötten kihúztam, azóta majdnem végig ment a wifi(ugyan alvó módban,ha nem használja semmi, akkor kilövi) volt egy óra beszélgetésem, videót próbálgattam, és még kicsit buziztam a kinézetet is és most így tartok 58%-on.
egyetlen egy FC sem volt, egyetlen egy restart sem. videó megy tökéletesen. kb. 20 videóból egy lett ami kicsit laggos. -
tomgabor
senior tag
válasz
Keeperv85 #23125 üzenetére
Köszönöm!
2.1-es Gen1 volt, de PC-vel lefrissítettem gyári 2.2 Gen2-re. Utána feltettem (már nem emlékszem hogy mert rég volt) ezt és ezt.Minden egyes művelet előtt csináltam egy backupot, ami meg is van.
Ez tűnt a legbiztonságosabb átparticionálási módszernek, de ehhez vissza kell varázsolnom a 2.2-őt ami ott van backupban. Csak már nem nagyon emlékszem a dolgokra, igazából ez a cache törlés zavar be nagyon hogy mikor kell törölgetni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tomgabor #23123 üzenetére
Nem lesz egy sétagalopp úgy érzem ez után a kérdés után.
Először meg kéne tudni, hogy milyen verziós az a teló Gen1 vag Gen2. Ettől függően kell rá egy custom recovery-t telepíteni. Ha megvan, akkor azzal is fel lehet flashelni egy romot.
Alternatív megoldásként lehet TPT-vel is indítani, de Gen1-ről nem szerencsés TPT-vel átállni Gen2-re. Oda inkább a Windows alap flasherek valók.
Sok utánajárást igényel, szóval olvasgass róla mondjuk:
Generáció váltás
Egy rom felrakási példa recovery-vel
Recovery felrakása..és így tovább...
-
TRob1
veterán
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok!
Megéri új rom felrakása előtt átparticionálni a telefont?
Most a gyári 220-as van, amiket néztem ott nagyon kevésnek tartom a 2MB-os cachet.Másik kérdés: hogyan tudom én visszatenni a gyári 2.2-őt?
-
TRob1
veterán
-
hentes555
senior tag
Üdv!
A problémám az lenne, hogy szerettem volna rárakni a Blade az ICS ClodFusion-t, amihez egy nagyobb partíciót kellett csinálni TPT helperrel.Ráraktam egy olyat, hogy 136 Mb system, 37 cache és 267 data.Power+hangerő fel+menu gomb nyomva tartásával meg is csinálta.Namost wipe-oltam a cache-t, dalvik cache-t, factory reset is megvolt, majd rámentem, hogy install zip from sd-card.Kiválasztottam a coldfusion-t, majd dobott egy ilyen szép üzenetet:
installing update:assert failed: getprop ("ro.product.device") == "blade" II getprop(ro.bE:unknown command [uild.product")]
E:error in /sdcard/update-cm9-9-20120515-snapshot-blade-coldfusionX-tilal6991-signed.zip (status 7)
installation aborted.
Ok, mondom akkor ez f*s.Csináltam 2 hete kb. 2 darab backupot.Mondom akkor restore-olok egyet.Rámegyek, hogy restore, aszondja nincs .img file.Másikat is megpróbáltam, ugyanez.Akkor mondom megpróbálom csatlakoztatni a géphez.Recovery: advanced-->mount USB Storage.Hibaüzenet...Már lendült a kezem a fal felé, telefonnal a markomban, mikor eszembe jutott, hogy megpróbálom DFU módban.Akksi ki, hangerő le+fel+power gomb megnyom.A windows nem ismerte fel
Mit csináljak vele?
Ha az SD kártyát átrakom egy másik készülékbe (nokia 5130), majd azon keresztül felmásolok egy cm 7-et, ami eddig is ment, majd vissza az én telómba, utána install zip from sd card-dal jó lesz szerintetek? -
pinnacle
nagyúr
Valaki próbálta már az új Nightly-t?
Nekem a cm-7-20120909-el ha elindítom a GPS-t leáll a 3G, kikapcsolás után se jön vissza, újra kell indítani. GoogleApps-ot tudnátok linkelni, mert ami nekem van azzal, nem jönnek le a levelek? -
thealkimist
csendes tag
válasz
thealkimist #23103 üzenetére
Ne fáradjatok, kikutattam 1-2 óra alatt...
-
gajdikuka
tag
Hello, melyik a legjobb rom a telefonra?
-
thealkimist
csendes tag
válasz
thealkimist #23072 üzenetére
Vki erre ötlet?
Újra kellene partícionálnom az SD-t Recoveryben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jelszókezelők
- EAFC 25
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- TP-LINK routerek
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest