- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvse1995 #28729 üzenetére
Igen, legfeljebb az ébresztő adatait kell törölni, mert visszatértem a gyárira, inkább azt szépítem majd kicsit
Néha én is belegondolok, hogy miért csinálom ezt, dehát... a másik 2 eszközömre van ROM dögivel, így ameddig vannak, akik még ezt is használják, és akad időm, nem tervezem a továbblépést
-
TRob1
veterán
válasz
tvse1995 #28507 üzenetére
Total Commanderrel simán tudsz belőle törölni amit akarsz... persze csak óvatosan (hangokon kívül nemigen érdemes mást)
(Amúgy meg nem oszthatom meg, mert a Root Explorer fizetős)
(#28506) sün:
Nincs mit.Azért maradjon kis hely (pl. hogy ha jön egy Play frissítés, lehessen beleintegrálni a régi helyére Titaniummal
)
-
-
gytallian
tag
válasz
tvse1995 #27524 üzenetére
Köszi a választ. Ha kihagyom a menü gombot, úgy a piros led elalszik 1-2 másodperc után, de a recovery akkor se jön be. Van rajta , mert márciusban még működött. lehet elszállt a rendszerben valami? közben egyszer szét lett teljesen szedve, volt rajt kijelző és érintőpanel csere. (nem tetszett neki, hogy rá lett csukva a kocsiajtó) Lehet hogy a csere miatt sérült esetleg a szoftver rész is valamilyen módon???
-
törölt tag
válasz
tvse1995 #26801 üzenetére
amik szabadon törölhetők
Apollo.apk - zenelejátszó *
BasicDreams.apk - live/wallpaper
Calculator.apk - számológép *
CMFileManager.apk - fájlkezelő *
DeskClock.apk - óra, ébresztőóra, stopper *
Development.apk - dev eszközök, debugger
DSPManager.apk - EQ
Effem.apk - FM rádió
Email2.apk - email, POP/IMAP/Exchange fiókokhoz
Exchange2.apk - Exchange fiók támogatás
LiveWallpapers.apk - live wallpaper támogatás
QuickSearchBox.apk - keresődoboz
Stk.apk - szolgáltatói shortcutok, pl. lottó
SoundRecorder.apk - hangrögzítő
VoiceDialer.apk - hangtárcsázás
media/audio-n belül a notifications, ringtones, alarms teljes tartalma
bootanim -
OrLiX
tag
válasz
tvse1995 #25457 üzenetére
tvse1995Komplett előlapot akarsz venni?
Nem elég az érintőpanel?
Mert ha elég, akkor nézz szét így! -
Speeedfire
félisten
-
zcsongor
tag
válasz
tvse1995 #25099 üzenetére
Igen, ezt én is megtaláltam. Nem néztem végig a videót, de az első két komment:
gigearo
what you did with the tape?techblogGR
removing the fingerprints! Szerkesztettem az előző hozzászólásomat, linkeltem egy útmutatót. Végül is talán 3 ezer forintot megér, aztán lesz, ami lesz. Új telefont ezért nem szívesen vennék.
-
gonger
senior tag
válasz
tvse1995 #25077 üzenetére
Én épp 2 napja tettem fel a Swedish Snow RLS7-est. Mindenhol azt olvastam, hogy FM Radio 0.6-ost kell felrakni a ROM-ban lévő 0.5-ös helyett és akkor majd az helyre rakja a hangot. Ez így is van: Ha telefon bekapcsolás után elindítom az FM rádiót, majd egyből bezárom, akkor frankón működik (belső hangszórón) a VIBER!. de ez csak a következő újraindításig OKÉ, utána újból kell futtatni a rádió appot.
Idáig jutottam, ha valaki tud jobb megolást, szóljon lszi!
Köszi -
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
tvse1995 #23146 üzenetére
Ugye véletlenül sem a launcheredhez telepítesz témát vagy ikoncsomagot a CM7 témák helyett?
Gapps-ot ugyanúgy kell felrakni, mint a romot, csak nem kell előtte wipe-olni, a témázás pedig annyi, hogy a fórumokról vagy a play-ről felraksz egy témát (kereséshez: "cm7 theme"), aztán a beállításokban átállítod.
-
TRob1
veterán
válasz
tvse1995 #23140 üzenetére
Akk tényleg júzer error.
Az összes cm rom magyar nyelvű, több kinézet választható alapból (általában), és millió téma található rá a neten.
(#23141) Keeperv85:
De ha egyszer igaza van? És ha jól tudom eleve tiltott hirdetni topikban, amit egy házigazda elvileg tud is.(De lehet rosszul tudom, már rég olvastam az alapelveket
)
-
TRob1
veterán
válasz
tvse1995 #19440 üzenetére
Mitől másabb a nightly kinézete? A stabil 7.2-től???
Semmivel se másabb. Amúgy meg az összes CM7 Rom úgy néz ki, ahogy Te akarod.(#19441) ^Clown :
De ha ma megjelent egy újabb "nightly" stable néven (eddig meg stable-k jelentek meg "nightly" néven, tökmindegy mi van odaírva), akkor miért rakná a régebbit?
Sztem jobb így nézni/linkelni, és mindig a legújabbat felrakni/kipróbálni, a nevétől függetlenül... -
^Clown
addikt
válasz
tvse1995 #19424 üzenetére
Legfrissebb CM nightly, Swedish Snow RLS7, esetleg Ice Armor III.
(#19426) ziyan: nem az ICS-vel van baj, hanem a 3.x kernel meg a driverek hiányával. Én még egy májusi romot teszteltem, nem volt rossz, de voltak gondok vele, pl. rebootok, fagyások, híváskor csengőhang hiánya, ilyesmi. Ha nem lenne munkaeszköz a telefon, maradhatott volna, de a 2.3.x romok stabilabbak (hangsúlyozom, ezt a májusi állapotról mondom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest