- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Üdv!
A problémám az lenne, hogy szerettem volna rárakni a Blade az ICS ClodFusion-t, amihez egy nagyobb partíciót kellett csinálni TPT helperrel.Ráraktam egy olyat, hogy 136 Mb system, 37 cache és 267 data.Power+hangerő fel+menu gomb nyomva tartásával meg is csinálta.Namost wipe-oltam a cache-t, dalvik cache-t, factory reset is megvolt, majd rámentem, hogy install zip from sd-card.Kiválasztottam a coldfusion-t, majd dobott egy ilyen szép üzenetet:
installing update:assert failed: getprop ("ro.product.device") == "blade" II getprop(ro.bE:unknown command [uild.product")]
E:error in /sdcard/update-cm9-9-20120515-snapshot-blade-coldfusionX-tilal6991-signed.zip (status 7)
installation aborted.
Ok, mondom akkor ez f*s.Csináltam 2 hete kb. 2 darab backupot.Mondom akkor restore-olok egyet.Rámegyek, hogy restore, aszondja nincs .img file.Másikat is megpróbáltam, ugyanez.Akkor mondom megpróbálom csatlakoztatni a géphez.Recovery: advanced-->mount USB Storage.Hibaüzenet...Már lendült a kezem a fal felé, telefonnal a markomban, mikor eszembe jutott, hogy megpróbálom DFU módban.Akksi ki, hangerő le+fel+power gomb megnyom.A windows nem ismerte fel
Mit csináljak vele?
Ha az SD kártyát átrakom egy másik készülékbe (nokia 5130), majd azon keresztül felmásolok egy cm 7-et, ami eddig is ment, majd vissza az én telómba, utána install zip from sd card-dal jó lesz szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged