- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomgabor
senior tag
válasz
tomgabor #23131 üzenetére
Senki?
Mivel ti csináltátok már egy párszor így alva is megtudjátok csinálni, de mivel már több 1000-szer meg lett kérdezve nem akarjátok leírni, jól gondolom vagy nem értek ehez sem?Az 1. hsz-be sincs benne pedig már februárban is valaki megkérdezte hogy:
Ennyit oly nehéz lenne beleírni, nem bonyolult??
Erre valaki: "hamár egyszer építkezik"...téglából!Azt nem írom le hogy mi a felfogásom, mert sokaknak nem tetszene.
-
tomgabor
senior tag
válasz
Keeperv85 #23130 üzenetére
Ok. Telefon feltöltve és ráérek.
Akkor elöször ezt install zip from sd card.
újraindít, rendszer feláll és telefon kikapcs.
MENU+ hangerő FEL lenyomása és nyomvatartása mellett telefon bekapcs és átparticiónálja magát.
Ilyenkor nem tudom mi jön.
Aztán megint install zip from sd card és felmegy a rom, utána rendszer feláll kikapcs és megint recovery install zip a gapps-al.
És használható a telefon.Most a 4.0.0.5 recovery van fent, a 6.0.1.2-ben is így van? A menüben a hangerő + és hangerő - gombokkal lehet navigálni, a "vissza" gomb értelemszerűen visszalép, a "home" (házikó) gomb pedig az ok/enter.
-
tomgabor
senior tag
válasz
Keeperv85 #23128 üzenetére
Köszi! Most annyira nem érek rá, picit később megcsinálom.
Még 2 kérdés: azt írja hogy "Recovery-t is ajánlatos frissíteni, mondjuk a 4.0.0.5-ös verzióra!" ezt ugye nem kötelező? Mert még nem találtam meg a mikéntjét.
Miután felment az új rom, jól emlékszem hogy valami cache cuccokat kell törölni? -
tomgabor
senior tag
válasz
Keeperv85 #23125 üzenetére
Köszönöm!
2.1-es Gen1 volt, de PC-vel lefrissítettem gyári 2.2 Gen2-re. Utána feltettem (már nem emlékszem hogy mert rég volt) ezt és ezt.Minden egyes művelet előtt csináltam egy backupot, ami meg is van.
Ez tűnt a legbiztonságosabb átparticionálási módszernek, de ehhez vissza kell varázsolnom a 2.2-őt ami ott van backupban. Csak már nem nagyon emlékszem a dolgokra, igazából ez a cache törlés zavar be nagyon hogy mikor kell törölgetni.
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok!
Megéri új rom felrakása előtt átparticionálni a telefont?
Most a gyári 220-as van, amiket néztem ott nagyon kevésnek tartom a 2MB-os cachet.Másik kérdés: hogyan tudom én visszatenni a gyári 2.2-őt?
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok!
Kicsit meguntam az Ice Armor II - ReBoRn kinézetét, így feltettem a Go Launchert az ICS témával csak eléggé belassítja.
Másik rendszert szeretnék feltenni de nem tudom melyik a jó mindennapos használatra, ICS vagy JB?
Mire használom: telefonálás, Opera Mini Next, TuneIn Radio, Camera360, Gmail, Sygic, Shazam.
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok.
Most egy olyan problémám lenne ha kapok sms-t nem rezeg a telefon.Beállítások->Hangbeállítások->Rezgés->Mindig
Szóval elvileg be van állítva de mégse csinálja
icearmor 2 reborn -
tomgabor
senior tag
-
tomgabor
senior tag
Jól van na
, a "mivel nincs benne SD kártya"-ig visszaolvastam, gondoltam jó ez nem érdekes megkérdezem.
Azt nem tudom előtte is csinálta-e mert tokban hordom és így nem láttam, csak most lusta voltam visszatenni.
(#17197) Mr.C: van SD kártyám.
-
tomgabor
senior tag
Sziasztok.
Ice Armor II. Reborn van a telefonomon és olyan problémám lenne hogy néha magától felébred. Tapasztalt már ilyet valaki? -
tomgabor
senior tag
Köszönöm.
Így jól fogom csinálni:
clockwormod mappát elmentem 4 merevlemezre hogy biztos meglegyen.
A letöltött .zip-et másoljuk fel az sd kártyára, recovery elindít.
wipe data/factory reset -> törli a data partíciót, tehát minden programunkat, beállításunkat
Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcardNem akarom átparticionálni.
-
tomgabor
senior tag
válasz
tomgabor #15972 üzenetére
1 óra waiting for device után ráengedtem a motohelper drivert és felment a recovery.
De a leírás megint nem egyértelmű:Indítsuk el a telefont recovery módban: a "hangerő mínusz" nyomva tartása mellett kapcsoljuk be. Ne engedjük el a gombokat, amíg a recovery nem jön be. Megvolt
Készítsünk mentést az aktuális romról: backup and restore/backup Backup megvolt, restore-nak mi értelme mert azt akarja feltenni amit az előbb mentettem le?
Ami itt van alul az egyértelmű, de jól értem amit most backupoltam azt később recoveryből feltehetem és a gyári 2.2 lesz rajta és utána már csak a gyári recovery kell felvarázsolnom rá ugye?
Recoveryből menjetek végig ezeken:mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Kiválasztod a romot, majd felteszi, aztán újraindítod a telefont, és szép lassan indul a rom (az első bekapcsolás rom felrakása után hosszabb időt vesz igénybe)
-
tomgabor
senior tag
válasz
tomgabor #15968 üzenetére
Visszakerestem a recovery szó alappján:
ZTE-Handset-USB-Driver-5.2066.1.11.exe drivert írják hogy kell de halott a link(szerencsére a telefon fölajánlja ha bedugom és most fel is tettem)
MotoHelper_2.1.32_Driver_5.4.0.exe-t is mondják, ezt is megprobálom, DE miként távolítsam el a telefont a gépről: zöld droid van és waiting for device is.
ZTE Blade Gen 2 2.2 gyári T, Win 7 64bit. -
tomgabor
senior tag
Help!
Fel akartam tenni a recovery-t de waiting for device állapotban van, mit csináljak? Húzzam le a telefont, milyen drivert és hova telepítsem?ZTE-Handset-USB-Driver-5.2066.1.11.exe elvileg már fent van.
-
tomgabor
senior tag
Ice Armor II - ReBoRn
Kezdjük:
Rootolni is kell a telót vagy csak a recovery kell, a proximity szenzort hol kell kalibrálni(most nem találom, vagy ez csak 2.3 lesz látható)?Ez alapján teszem fel a recoveryt, a romot is így tegyem fel vagy inkább e szerint [link]?
Először original kernel aztán patch -install zip from sdcard-al, újraindítás szükséges valamikor?
Meg kell tanítani neki használni az akkut?Recovery felrakás után kell backup amit elvileg az SD kártyára tesz, ezmiez? Rakjam el biztonságos helyre?
-
tomgabor
senior tag
válasz
Psychonaut #15924 üzenetére
Megvolt (nem tudtam mennyire aktuális), köszi az ajánlást.
(#15923) apeelme: rendben visszaolvasok.
-
tomgabor
senior tag
Keresek egy segítőkész személyt aki tud ajánlani egy mindennapi használatra alkalmas 2.3-as rendszert(+ leírást hozzá) + segít ha elakadok valahol.
-
tomgabor
senior tag
válasz
sampgamer #9344 üzenetére
Nem figyeltem
, na szóval bluetooth-on való fájlfogadással van problémán.
Nem voltam egyértelmű, igen/nem válasz megfelelt volna. A rom cserés írásokat nem igazán értem (jelenleg nem is érdekel), videó jobb lenne róla.
Na szóval azért kérdeztem az ext-et mert a Blade gyári feladatkezelőjében is át tudok helyezni egyes app-okat az SD-re (csak nem találom meg hogy hova teszi ezért jött a kérdés), még elég helyem van a telefonon. -
tomgabor
senior tag
2 Hülye kérdéssel fordulnák hozzátok:
Mióta frissítettem a telefonom 2.2-re(T-s) egy kis hibával küszködök.
2.1-el képes volt bármilyen fájlt küldeni és fogadni de most 2.2-el finnyáskodik.
Küldeni nagyjából mindent tudok (rar fájloknál válogat), leírom miket fogad és miket nem:
PC BlueSoleil --> Nokia 3120C --> Blade ł PC BlueSoleil --> Blade
Fogad: mp4, mp3, rar(válogat), jpg, avi.
Nem fogad: mkv, apk, flv, exe.
Hogyan tudom megoldani hogy megint mindent fogadjon?App2sd-hez kell Ext2 partíció 2.2 alatt?
-
tomgabor
senior tag
válasz
Psychonaut #8825 üzenetére
Elolvastam többször is, de biztos ami ziher. Kártyák tartalmához nem nyúlt hozzá.
Köszönök mindenkinek mindent
, most már 2.2 van rajta, a folyamat végén feldobott egy ablakot hogy: Download successful.
-
tomgabor
senior tag
-
tomgabor
senior tag
Még egy kis segítséget kérnék mert a T-sek nem veszik fel a telefont, itthon szeretném lefrissíteni 2.2-re de amikor a PC-n elindítom a programot ez az üzenet jelenik meg és 3-szor kell le OK-ézni utána jelenik meg a "kezelőfelület." is a ATAPI device, we don't detect it
Mit akar ez jelenteni, merjem elkezdeni? -
tomgabor
senior tag
válasz
Psychonaut #8706 üzenetére
Halkan megkérdezem ugye a Build-ot kell nézni mert az 0B03, mert van a Baseband az 0B01?
-
tomgabor
senior tag
válasz
Psychonaut #8700 üzenetére
Köszönöm.
Még 2 kérdés.
Akkor beviszem a szervízbe és szó nélkül megcsinálják?
Elég rég voltam T-s szervizbe, melyik jobb Eurocenter vagy WestEnd? Értsd: hol csinálják tényleg meg és nem küldik tovább, WestEnd közelebb lenne -
tomgabor
senior tag
Sziasztok.
Van egy Gen1-es Blade-em 2.1-es Androiddal, van rá valami mód hogy 2.2-es esetleg 2.3-as rendszer legyen rajta?
T-mobile oldalán van valami frissítés de nem egyértelmű hogy gen1 vagy 2-re való [link] , arra gondoltam elviszem egy T-s szervízbe és ott megcsinálják, mint régen a Nokiámnál
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest