Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
jobbacsabba #25294 üzenetére
Az egyik felük a kernelben van, a másik a romban. Szétszedi a legkevésbé szerencsés őket kétfelé. Szvsz. nem.
-
Speeedfire
félisten
CM 9 alatt ha felébresztem a telefont, nem akar csatlakozni a wifire. Más tapasztalt már ilyet?
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
Most telepíteném a romot, telefon rootolva, de a Terminal Emulator nem engedélyezi a beírt parancsokat. -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Van ra stabil CM10?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
jobbacsabba #25287 üzenetére
Szia!
Meg kell nézni milyen a gyári kamerája. Ehhez szét kéne szedni a gyári kernelt vagy kéne egy ehhez való kernel forrás. Nem hiszem hogy valaki foglalkozott volna vele bármikor is.
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
jobbacsabba #25286 üzenetére
Valaki tud esetleg segíteni?
-
szezso15
addikt
válasz
jobbacsabba #25284 üzenetére
Az teljesen mindegy, ha jól emlékszem a Gen 3-ra is ezt mondja (mivel hivatalosan nincs Gen 3, amolyan kitatlált név.)... A verziószámot kéne tudnunk.
-
szezso15
addikt
válasz
jobbacsabba #25282 üzenetére
Szia!
Milyen rendszerverzióval kaptad meg a telefont? Android 2.x.x? Ezt jó lenne tudni, mert akkor tudjuk, hogy Gen hányas vagy, mert ha jól emlékszem, akkor Gen3-nál volt ilyen, hogy Gen2-es ROMmal nem ment a Kamera..(Remélem, jól emlékszem)
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
Szereztem egy fashiontv edition Bladet. Ez alapján felraktam a recovery-t, majd kipróbáltam kelzsoca sweet dreams IV és godfather romját, de a kamera egyik alatt sem működik. Visszaállítva az eredeti romot megy rendesen.
Van ötlet, tanács, hogy mit csináljak? Esetleg más rom ami hasonló a fenti kettőhöz, de beválhat?
Köszi,
CsabaNem vagyok otthon a témában, a recovery és rom telepítést a leírások alapján csináltam, szóval egyszerű vagy részletesen leírt segítséget várok. Köszönöm még egyszer!
-
spence225
aktív tag
válasz
x1port #25274 üzenetére
Üdv ! A beállításokban kikapcsoltam a gpu hardveres gyorsítást meg lejjebb vettem a proci órajelét és most 1 nap alatt nem indult még egyszer sem újra. Remélewm így is marad mert ice armor reborn II-höz képest sokkal gyorsabb alapvetően.
A viberes probléma megoldódott egy htc átírással
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Hivatalos Facebook 2.0 app megy rendesen a keszuleken? Gyari ROM van az enyemen es letoltottem de nem akar engedni belepni..azt irja, hogy idotulepes
Valakinek hasonlo problema vagy otelet? -
pch
senior tag
Fent van a legújabb cm10. Végre tényleg használható sebességbe is, meg mindenbe.
Egy kérdésem maradt. Nincs benne video lejátszó? Mit ajánlotok?pch
-
-
Thumas
tag
Sziasztok! Ajánlanátok nekem egy jó sms alkalmazást ami kiküszöböli a ékezetes betűk több karakteres megjelenését? Mert eddig a handcentet használtam meg is oldotta de mostanában azt veszem észre hogy alig írok pár sort és már 3 smsnél tartok! Vagy valahol ezt külön be kéne állítani?
Köszi -
spence225
aktív tag
Üdvözlet ! Rég jártam erre idő hiányában,de most akadt egy kis időm.
Feltettem a "Eco-CM9-20121217-stable-blade" romot és lenne 2 kérdésem :
Más próbálkozott Viber-el a romon ? Mert nekem működik de sajna a másik felet nem hallom. A másik fél hall, üzenetek is mennek,fogadni is tudok de a másik fél nem hall.
A másik kérdés: indult már újra valakinek a rom ? Nekem 2 nap alatt 2-szer játszotta ezt el. Ugyanazok az alkalmazások vannak telepítve amik Ice Armor II Rebor alatt tökéletesen működtek.
A válaszokat előre is köszi
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
Azt lenne a kérdésem, hogy a Blade kamerája másodpercenként hány képkockát tud rögzíteni?
Előre is köszi! -
Glatius
őstag
Mivel tud többet egy CM9 vagy CM10, mint a CM7+ADW Ex?
-
Monyos
aktív tag
Mik a vélemények az új frissítés utáni CM10-ről?
Jelenleg CM9 fut a telón, de frissíteni szeretném.
Mindennap használatra már alkalmas a CM10 vagy inkább maradjon a CM9?? -
twiister
csendes tag
Hello, milyen romot/tanácsot ajánlanátok arra, hogyha én 1 olyan rendszert szeretnék, amiben minden zökkenésmentesen megy? (itt nem játékokra kell gondolni, hanem mondjuk főmenübe lépéskor nem szaggat, ilyesmik) Az egész telefonra 1 db egyszerűbb játékot raknék, sok videót, és még ez kéne hogy ne szaggasson sehol..egyébként cm 7.2 stable van most rajta
-
bubi92
őstag
válasz
Speeedfire #25260 üzenetére
haha, köszönöm
-
bubi92
őstag
válasz
Speeedfire #25258 üzenetére
hát akkor nyomd a soha-ra!
-
bubi92
őstag
válasz
Speeedfire #25256 üzenetére
most tulajdonképpen mit is szeretnél?
ha azt hogy mikor a telefon alszik, akkor ne menjen, akkor nyomd a sohára.
-
bubi92
őstag
válasz
Speeedfire #25253 üzenetére
hát akkor mindig bekapcsolva lesz a wifi, még akkor is ha alszik a telefon. asszem
-
bubi92
őstag
válasz
Speeedfire #25251 üzenetére
wifi alvás beállításokat nézted?
-
dkpisti
tag
akksi nálatok mennyire merül nálam rendesen lehet hogy vennem kéne uj akksit max 3 ora wifizés és padlón van
-
dkpisti
tag
Hello felraktam a cm 10 konstakang jb-t meg kellett nyirbálnom,hogy 136-os systemre felférjen gapps-al ,de a telo megy viszont sms-t nem fogad,de hívni lehet melyik apk-(k) felelősek az sms-ért ?(sms alkalmazás nincs)
-
tvse1995
senior tag
válasz
#40993792 #25239 üzenetére
Ezt jó hallani. Tehát akkor a telepítés előtti lépések közül csak azt a kettőt csinálom meg és minden úgy marad ahogy volt csak a rendszer fog frissülni?
Egyébként cm10.1-et használok kicsit több mint egy hete és nagyrészt meg vagyok vele elégedve visziont van egy zavaró hibája: néha a lockscreen nem jön be, helyette újraindul a telefon.
Ezen kívül szerintem elég jól sikerült. -
airwawes
tag
válasz
Thrawn #25199 üzenetére
Tuti hogy valamivel tényleg gördülékenyebbé teszi a rendszert, mert CM10.1-et frissent most tettem fel, és ezzel, és még ezt a rádobtam, pont olyan gördülékeny 600Mhz-n mintha 710-re felvittem volna a maximum órajelet. Remélem nem csak beképzelem (előfordulhat ilyen is)
-
tvse1995
senior tag
Egy rom frissebb változatának felrakására van valami módszer? Hogy ne kelljen minden újra felrakni.
-
airwawes
tag
CM 10.1 friss update, mostmár a hardveres videolejátszás stb minden megy.
Link: -
kisorosz
tag
válasz
barnam_ #25228 üzenetére
a második microSD kártyát is eldobta (épp S2Et nézegettem a telon, miután megkapta a SU jogot, utána a kártyát nem akarta már felismerni), most már nem látja a második microSDt se, hiába veszem ki rakom be, a kártya tartalmát nem látja, viszont amikor kiveszem, érzékeli hogy a kártyát eltávolítottam.
a drivert modacoról szedtem, onnan frissítettem, fel lett rakva androidos SKD és onnan az USB driver. működik mert a Blade tool-lal feltudtam telepíteni a busyboxot a telóra, tehát a progi tudott kapcsolódni a telohoz.
viszont fastboot/Blade tool se tud recoveryt telepíteni, waiting for device van mindkettőn.Recovery Maganer így meg nem tud recoveryt letölteni hogy nincs microSD kártya benne (nekem meg nincs most adapterem, nem tudom leformázni laptopon).
egyéb ötlet addig is?
-
barnam_
nagyúr
válasz
kisorosz #25227 üzenetére
Rakd be kártyaolvasóba, és EaseUS-al nézd meg, van-e rajta partíció. Ha nincs, próbálj meg létrehozni.
Lehetséges hogy nincs rajta recovery, azért áll a zöld droid-nál. Ha fastboot nem ismeri fel, akkor valami nem jó a driverekkel, nézd meg az eszközkezelőt. Próbáld ki másik gépen is. Illetve, ha root-olt a telefonod, megpróbálhatod a Rom Manager-el feltenni a recovery-t. -
kisorosz
tag
válasz
kisorosz #25224 üzenetére
Üdv!
Memória kártyát cseréltem, ezt látja, a másikkal nem tudom mi történhetett, de a CWMet még mindig nem érem el. folyamatosan beragad a zöld figuránál.
fastboot folyamatosan wait for devicet ír ki.
TPT-nél felmásoltam image-t, viszont nem jön elő a zöld szöveg hogy frissítene. mit tudnék még csinálni
amúgy a telefon bebootol, működő képes, csak kompatibilitási problémáim vannak, és romot akartam cserélni.
mit tudok tenni?illetve nem teljesen idetartozó kérdés: hogyan tudom kihasználni az ext- partíciót, hogy a rendszer alapból oda telepítsen?
-
Minstrel
senior tag
Rájöttem mit baltáztam el, nem a sima Ice Armor-ra tettem az update-et, hanem az Ice Armor II - ReBoRn-ra ami már tartalmazza, de ezt hagyjuk is
Viszont nem mutatja az ext partíciót a belső tárhelynél, mint ezen a képen [link]
Nálam a normál 162MB a belső tárhely, pedig van 600MB-os ext2"- Settings.apk - SD és telefonmemória részben külön program nélkül is láthatjátok
a telóban lévő partíciók teljes- és rendelkezésre álló méretét, az EXT partícióval együtt!" -
hg75
csendes tag
Hát kipróbáltam én is a CM10-t a használhatóság határait súrolja de sajna alulról....:-((((
Iszonyt lassulások, xy nem válaszol leállítás/várakozás üzenetek tömkelege, dizájn, beállítások, akksi terén jó lenne, lehet a blade már kevés....:'-( -
kisorosz
tag
hali!
egy olyan kérdésem lenne, hogy a telom egyszer csak nem látja az SD kártyám, volt többször is restart, ki/betettem az SD kártyát/aksit, driver letöröltem, telepitettem, de nem látja se a telo, se a gép (még csak annyira se, amikor csatlakoztatom a telot kábelen, akkor ugye megjelenik, hogy van egy Eltávolitható eszköz, de még az se jelenik meg) illetve CWM se érem el, hiába nyomom a hangerő le gombot, a zöld figuránál megáll.
Szóval, se SD se CWM. mit csinálhatnék? (CWM 6.0.1.1 van rajta, mükődő ,mert telepitetem onnan, illetve ParanoidAndroid van rajta, egy régi release. Eddig müködtek, most valami elszállhatott:S )
Valami tipp? -
törölt tag
-
Minstrel
senior tag
Mit rontok el ha Ice Armor-ra ráteszem az 'UPDATE - 12-01-11'-et és megakad a zöld robotnál induláskor? Mindent a leírás szerint csinálok, formázok wipeolok stb. Teljesen friss rom és utána mindjárt az update-et teszem, de elakad.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #25198 üzenetére
http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120429-signed.zip
szerk.: DSPManager nálam sem működik Eco-CM9 alatt, pedig gondoltam kipróbálom milyen CM9 alatt. Erre funkcióra ott a Volume+, úgyis sokkal jobb...(#25200) cascada: a batterystats.bin felülíródik minden alkalommal, mikor rádugod a telefont a töltőre. Az csak az utolsó töltés óta eltelt akku statisztikát mutatja.
Készitenék CWM Recovery-vel teljes backup-ot a ROM-ról, utána mi kell, hogy legyen a következő lépés? Eredeti ROM visszarakáshoz vissza kell állitani az eredeti particio méreteket is. Tudtok ebben segiteni?
Pontosan. Leírás: [link] -
HollyBoni
veterán
Tud valaki dobni egy linket 3.0.2.8 vagy 4.0.0.5 recovery-hez? Olyan kéne amit recoveryből tudok frissíteni.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, melyik az a rom (ics vagy jb), ami jelenleg a legjobb hétköznapi használatra?
-
futo001
senior tag
Sziasztok,
Ez a CWM-mel telepített Mounts2SD működhet egy 2.3.5-ös droiddal futó HTC Wildfire S-en, vagy inkább csak az ICS-sel és attól felfele?
Barátnőm panaszkodik a kevés tárhely miatt állandóan, és nekem ez lenne a legszimpatikusabb megoldás.Vagy inkább App2SD jobb ehhez?
Köszönöm.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
cascada #25200 üzenetére
Szia!
"Elég jól bekalibráltam most az akksit. Kibirja olyan 4-5 napig kényelmesen egy töltéssel. Kérdésem az lenne, hogy meg tudom valahogy őrizni a battery stat fájlt? A cél az lenne, hogy majd az uj telóra, amit kapok ugyanezt a mostani rendszert és battery stat-ot rá tudjam tenni (az akksit ugye valszeg nem cserélik, az marad a saját)."
Ezt a részt felejtsd el! Nem lehet Andorid alatt kalibrálni, pláne nem lítiumos akkut. Ugyan úgy töltődik fel, sül ki még sok ezredik töltés után is. Nincs semmi csoda, ami ettől eltérő eredményt adna.
Az a fájl nem erre való. A rendszer nem is figyeli. Valamit rendszertől függően többször is törli magától is. Legkésőbb akkor, mikor 100%-ra töltöd az akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest