Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
juuzer #25994 üzenetére
Igaz én sosem húztam, de nekem a CM10 nem ment valami jól, nagyon lassú volt az egész telefon.
Felraktam a CM9et, ezzel viszont nagyon szépen megy, még most is ezt használom. Voltak gondjaim az sd kártya ext partíciójának felcsatolásával, de most már ez is megoldódott. Ja és a Nemus launchert használom. -
juuzer
addikt
válasz
gyjani22 #25995 üzenetére
Nekem erre a cm7 megfelel. Fruit Ninja gördülékenyebben fut rajta, mint a gyári rom-on.
Gyors launcher? ADW jó, a Launcher Pro is szépen futott nekem. Ha van elég szabad memóriád akkor GoLauncherre szavazokHa WP-s kinézetet szeretnél, arra ott a launcher 7 és a launcher 8, bár igaz azok hajlamosak megröcceni elég sűrűn
-
gyjani22
csendes tag
-
gyjani22
csendes tag
Üdv!
Ti milyen ROM-ot használtok a telefonotokon? Nekem egy olyanra lenne szükségem, ami jól néz ki, és lagmentes minden! (CM7-en nehezen oldottam meg, és nem látványos így) Nekem most 710-en megy a processzor, de nem szeretném húzni már, mert nagyon gyorsan merül is. -
x1port
addikt
Kipróbátuk ezt a mokee os v2-t.
Hát...iszonyat jó az egész.
Van benne egy ics téma alapból..+ rádobtam egy holo launchert.Az értesítési sáv is lapozható benne.
Csak ajánlani tudom.....és most jöhet a savazás érte
-
x1port
addikt
Ice II reborn ?! Azt hittem a fórum elején járok, de tényleg ez az utolsó bejegyzés
-
vargalex
félisten
Szia!
A hungariandroid-on megtalálod. A ROM tartalmaz minimal gapps-ot, de ez ott van a leírásban is.
-
pch
senior tag
Üdv!
Most nézem, hogy a zteportal átalakítás miatt zárva.
Fel tudja valaki rakni valahova az iceIIrebornt és hozzá a gappsot?
Köszi!pch
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
nikizolikaja #25979 üzenetére
Gari van még? Mert akkor sehol... Amúgy hátul. Csavarok ki. Panel ki. LCD ki. Utána sűrített levegő.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tejeskifly #25977 üzenetére
GEN3 (libra) rádiós lib-ekkel igen, de ugye alapból nem az van benne...
-
nikizolikaja
csendes tag
Sziasztok. A belső kijelző takarításhoz hol kell nekikezdenem? elölről a kijelző levételével, vagy hátulról a csavarokkal?
Por került bele, és ki szeretném tisztítani. Előre is köszi a válaszokat
-
Luke31
csendes tag
Sziasztok!
Én is feltettem az Ice Armor 2 reborn romot, és nagyon tetszik, kiváló munka. Egy kérdésem lenne ezzel a kapcsolatban használja ez a rom a hardveres gyorsitást? Utánna néztem és ebben a fájlban build.prop kéne lennie egy ilyen sornak debug.sf.hw=1 de nem találom sehol, a nincs a fájlban. Elképzelhető ilyesmi, most akkor használja a hardveres gyorsitást vagy nem? Kösönöm a válaszokat. Elnézést ha tul nagy baromságot kérdeztem.
-
x1port
addikt
Nem tudjátok,hogy a mokee féle rom -ból a v1 vagy a v2 -ben vagy Magyar nyelv ? (Nem én akarom feltenni
-
Thunderbolt
tag
Szaisztok!
Eddig kelzsoca Fingerprint T1 Rom-ja volt a pengémen, most rászántam magam, és feltettem az Ice Armor II Reborn-t. Tetszik is, de van egy problémám. Ha rákötöm PC-re a telót, a Win7 x64 létrehozza a meghajtót, de nem tudom megnyitni. Visszaolvastam, és írta valaki, hogy az Aida64 és a Hard Disk Sentinel bakavar. Megnéztem, és ilyenkor meg sem tudom nyitni ezeket a progikat. Ha ezeket előbb bezárom, és úgy csatlakoztatom a telót, akkor minden oké. Van erre vmi megoldás, hogy ne kelljen minden csatlakozáskor bezárni ezeket a progikat. A korábbi Rom-mal ilyen gond nem volt.
Előre is köszi a segítséget!
Thunderbolt -
barnam_
nagyúr
válasz
tejeskifly #25973 üzenetére
Technikailag a GEN3 is GEN2, a Libra fw-t illetik ilyen néven. Szóval a Libra nem fog hálózatot találni egy Blade-re készített rommal, és vica verza.
-
tejeskifly
aktív tag
na végülis felpakoltam haver telójára a legutolsó nightly kiadást + holo launcher + 710Mhz. Használhatóan gyors a cucc
Egyébként az előző tulaj már feltett valamilyen 5-ös verziójú cwm-et a telefonra, és egy ics cm rom volt rajta.
A telefonra a ask mr pigfish aztmondta gen2. Egyébként egy wayteq libra volt a telefon. Miután feltettem a cm7-es romot, és gappsot nem volt hálózat.
XDA-n ilyet találtam: CM9-KonstaKANG-GEN3.zip
Ezt feltéve már ment gond nélkül. (a zip nevében cm9, de cm7-en működik)Elvileg ez gen3-hoz van kiadva, akkor most egy gen3-as telefonja van havernak és mr pigfish hazudott nekem?
Első hsz-be mehetne a dolog (vagy csak én nem láttam?)...
-
barnam_
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #25971 üzenetére
a nightly is van annyira stabil, mint a stabil
Pár hozzászólással feljebb van link hozzá. -
SH4D0W2011
őstag
sziasztok!
ma tettem szert egy használt Blade-re (le kellett valamire cserélnem a melóstelefonnak használt SE V640i-met, gatya már az akksija, ez lett helyette), CM 7.2.0-Remastered apeelme&kelzsoca mod van rajta, IceArmor II.-ReBoRn build-del. érdemes ezt leváltani valamire? úgy látom ez az utolsó stabil verzió, maradjon ez, vagy érdemes ezt Nightly-ra cserélni, vagy bármire egyáltalán? nem kell semmi csicsa, stabil, jól működő rendszert szeretnék -
Keeperv85
nagyúr
válasz
tejeskifly #25969 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy telefont nem lehet gen1-esíteni, hanem hogy nem lehet gen2-re gen1-es romot tenni megfelelő kernel nélkül. Újra kell fordítani hozzá a kernelt és kell a gen1-es ril patch, akkor megy bármelyik.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
tejeskifly #25967 üzenetére
Nem lehet. Gen1-re kéne konvertálni a kernelt.
-
-
ampulla
aktív tag
válasz
tejeskifly #25959 üzenetére
Először is tudd meg hányas a telód generációja. Töltsd le az Ask Mr. Pigfish alkalmazást az majd megmondja, hogy milyen genes a telód. Aztán gen2 rakjál rá Google-ba írd be találsz rá megoldást. Romok terén jó a : Sweat Dream IV., Swedish Snow, CM 7.2.
-
barnam_
nagyúr
válasz
tejeskifly #25959 üzenetére
Ha stabil rom kell, akkor CyanogenMOD7.
Google Apps
A 2.3-s rom egy jó launcher-el gyorsabb mint a 4.0+ romok, hardveres gpu gyorsítás ide, vagy oda.
Tuningot általában 710Mhz-ig a legtöbb bírja, van ami fölötte is. -
tejeskifly
aktív tag
Sziasztok, haver most vett egy ilyen telefont, hogy melyik gen még nem tudom. Tudnátok esetleg romot ajánlani? Leginkább stabil gyors rom kéne, nem csillogó
Gondolom gb romok gyorsabbak, mint a 4-es verzió felettiek, vagy nem?
Proci tuningal hogy áll? Csak mert mondjuk tesóm galaxy ace-je már egy kis emeléstől kifagy, nekem hd2 meg 1,6ghz-ig bírja. -
bubi92
őstag
eltünt a gyári töltő fejem, amit használtam nokia töltő az meg beszart. viszont van csomó ilyen töltőfej itthon, mp3-hoz kapott, meg napelemes töltőhöz kapott. ezekkel töltődne a telefon, vagy kinyírnak benne valamit? mire kell figyelni
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
x1port #25942 üzenetére
A user errorok közül te éppen a kedvencemet csinálod: felteszel minden xart, utána meg >>
Úgy cserélgetitek a romokat, hogy fogalmatok nincs róla mi mire való. Ez így bő egy év távlatából (Kb akkor kezdett beindulni az élet itt), hatalmas fail...
CM10.1, mi? Nézzétek már meg mit összekínlódnak vele... oda-vissza backportolnak meg másolnak mindent, hogy egyáltalán felkeljen ezen a vason... Majd egy év múlva talán!
-
x1port
addikt
tegnap is kijött egy cm10.1 meg ma is.
11.2.2013 changelog:
reverted commits (1,2) that caused 'Process system isn't responding' issue on every reboot -
Bendo
tag
válasz
x1port #25932 üzenetére
Nekem is gyári gen2-es. A CM9, CM10 fagyogatott, CM9 jobban, de CM10.1 óta ez szinte 99%-ban megszűnt. Két hete nyúzom, frissítettem a 1.29-eire is, és összesen egy restartot tudtam produkálni, azt is játék közben.
Nekem ami zavaró, hogy a hárombetűs navi alatt, ha hívnak, hívás után fekete a képernyő, képernyőzár működik, de a navi már nem jön vissza, csak ha kilépek, és újraindítom. Illetve az alap negatívum, hogy nekem néha belassul, de aránylag hamar összeszedi magát utána.
-
juuzer
addikt
válasz
x1port #25932 üzenetére
Nekem gyárilag gen 2-es. Igazából stabilnak nem nevezném. CM 7 stabilabban működik rajta. Nekem a bajom az volt, hogy egyes programoknál elgondolkodott a telefon és hibaüzenettel kilépett. Vagy sokszor kiírt valami hibaüzenetet, hogy a program nem válaszol, be akarom-e zárni. Közben elindult már a program.
Példának okáért az Instagram nem is működött rajta: nem tudtam képet feltölteni, a kép betöltésénél "az instagram alkalmazás váratlanul leállt"
Továbbá pár naponta, vagy akár sűrűbben is produkált egy újraindulást.
Legalábbis a Konsta-féle cm10, meg anno a 9-es is. 9-est nem használtam jópár hónapja, nem tudom mit javítottak rajta -
Keeperv85
nagyúr
válasz
x1port #25932 üzenetére
Bíztam benne, hogy ezen túl vagyunk már... attól tartok még futni kell vele egy kört...
TPT >> Nem nyúl az NV tárterületbe, nem írja be a cefs.mbn-t, nem GEN2-esít, csak GEN2-esnek látszó paramétereket ad csak.
EXE >> Felülírja az egész NV-t, törlődik a cefs is, betölti a teljes gen2 layout-ot... stb...
Röviden: szezon és fazon...
-
x1port
addikt
Mondjuk arra nagyon kíváncsi lennék ,hogy akinek stabilan megy a cm9-10 annak milyen a telefonja.
Arra gondolok hogy gen kettesített vagy már gyárilag gen 2 es.?
És ha gen kettesítette akkor tpt-vel vagy exe-vel ?Egyáltalán ez számít ?
-
csemeteim
tag
Köszönöm a segítséget .
Cm7 romra kellett volna , ezek szerint nem fog menni, de a telepítés menetét megjegyzem. Köszönöm. -
csemeteim
tag
Halihó Segítséget kérek
Amit letöltöttem FM radio 0.6tar.-thogyan tudom rendszeralkalmazássá tenni?
Egy fm.apk. fájlt már bemásoltam a rendszeralkalmazások közé átírtam a Premissionst de hibával kilép.Van még valami Titánium B . akció is de azt még ennyire sem ismerem.
A tar fájl-ból hogyan lesz rendszeralkalmazás?
Segítsen valaki kérem.
Köszi -
x1port
addikt
Én még mindig fenntartom : kevés hozzá nagyon a hardver.
El lehet használgatni vele , de igazán jó sosem lesz.Ráadásul semmi előnye nincs szerintem a cm7-el szemben.
-
Telda
addikt
Hali!
Felraktam a KonsataKANG féle CM9-es romot, de azóta hely problémáim vannak. Az androidon kívül még kb 40MB van felrakva a marketről és már semmit nem enged telepíteni, mert hogy nincs elegendő hely. Pedig van ext partíció az sd kártyán, de valamiért nem használja.
A CM7-tel nem voltak ilyen problémáim. Van erre valami megoldás, vagy rakjam vissza a CM7-et? -
pch
senior tag
Van új CM
Errepch
-
juuzer
addikt
A 02.01-es CM7 Nightly-ról tapasztalata van valakinek?
-
juuzer
addikt
Üdv, MD5 rebuildet csinált már valaki?
A gyári rom restoreolásánál azt írja ki, hogy az md5 számok nem egyeznek :/ -
atus
senior tag
válasz
Thrawn #25899 üzenetére
olyan tutorial alapján csináltam, amiben elvileg a gen1-gen2 konverzió már benne van: http://sanfranciscoandroid.co.uk/android/how-to-root-and-install-clockworkmod-recovery-on-the-orange-san-francisco-zte-blade-zte-libra-u-v880/
rosszul tettem ezek szerint? hivalatos exe alatt mit értesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest