- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zcsongor
tag
válasz
tvse1995 #25099 üzenetére
Igen, ezt én is megtaláltam. Nem néztem végig a videót, de az első két komment:
gigearo
what you did with the tape?techblogGR
removing the fingerprints! Szerkesztettem az előző hozzászólásomat, linkeltem egy útmutatót. Végül is talán 3 ezer forintot megér, aztán lesz, ami lesz. Új telefont ezért nem szívesen vennék.
-
gonger
senior tag
válasz
tvse1995 #25077 üzenetére
Én épp 2 napja tettem fel a Swedish Snow RLS7-est. Mindenhol azt olvastam, hogy FM Radio 0.6-ost kell felrakni a ROM-ban lévő 0.5-ös helyett és akkor majd az helyre rakja a hangot. Ez így is van: Ha telefon bekapcsolás után elindítom az FM rádiót, majd egyből bezárom, akkor frankón működik (belső hangszórón) a VIBER!. de ez csak a következő újraindításig OKÉ, utána újból kell futtatni a rádió appot.
Idáig jutottam, ha valaki tud jobb megolást, szóljon lszi!
Köszi -
-
tvse1995
senior tag
UP
Arra gondoltam, hogy a hang a beszédhangszóróból szóljon ne pedig a másikból.
Másik kérdés: A telefonomnak betörött az előlapja. A kijelző nem sérült, használatban semmi bajt nem okoz egyszerűen csak ronda. Szerintetek érdemes rendelni hozzá utángyártottat és itthon kicserélni? Azt a 15dollárt nekem megérné ha hülyebiztosan ki lehet cserélni.
Harmadik: Gyári sd kártyával érdemes ext partíciót csinálni vagy nagyon lassú hozzá?
Előre köszi.
-
airwawes
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség.
Van egy alkalmazás (nevet nem mondhatok, nagyon sért pár dolgot).
És a leírásban benne van hogy melyik ország használhatja, (EU és más többi országok).
Sajnos Magyarországot ígyis kihagyták.
Nem lehetne megoldani hogy az alkalmazás ne ellenőrizze azt, hogy melyik országban vagy, vagy hogyan lehetne elhitetni az alkalmazással az, hogy mondjuk Angliában vagyok.
A linket az alkalmazáshoz PÜ-ben küldöm. -
Chiller
őstag
Melyiket tegyem akkor?
cm-9-20121031-KonstaKANG-blade.zip
A blade név a fájlban nem blade-re utal?
Innen vettem egyébként. -
GAbre
veterán
Üdv!
Van 1 zte bladem.
Az a bajom,hogy ha hívást indítok elsötétül a kép,és nem tudok semmit csinálni,csak ha lerakták.
Visszaraktam gyári beállításokra,cseréltem kijelzőt is.
Android 4.1.2.
Nem tudom másikkal csinálja-e,volt 1 másik bladem,azzal jó volt a 4.1.2. -
Chiller
őstag
Sziasztok, ICS 4-et akartam feltenni, de elakadtam...
Lépések.:
1. Letöltöd ezt , feltelepíted és rootolod vele a telót. Nem indítod újra a Blade-et.(bár itt nekem újraindult magától, nem kérdezett semmit, csak restartolt)
2. Letöltöd ezt és feltelepíted.
Ha minden igaz mostmár van recovery-d. Kikapcsolod a telót utána meg a hang lefelével kapcsolod be amíg be nem jön a recovery.
3. Letöltöd a számodra szimpatikus ROM-ot és a SD gyökerébe másolod.
4. Recovery módban índitod a telót (hangerő lefele és bekapcs amig be nem jön)
...
- choose zip from sdcard itt kiválasztod a felmásolt ROM-ot.
És itt.
Installation aborted
assert failed: getprop(“ro.product.device”) == “I9300″ || getprop(“ro.build.product”) == “I9300″ || getprop(“ro.product.board”) == “I9300″
Error in /sdcard/android-4-1-1-ics-rom-latest.zip (status 7)Mi a gond?
-
zcsongor
tag
Sziasztok!
Betort a kijelzom, kineztem egy ilyet: http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=400350057238&index=4&nav=SEARCH&nid=95546372405Ez vajon kompatibilis, van barmi, amire figyelnem kell? Gondolom ennel olcsobban nem uszhatom meg.
-
flame654
csendes tag
Üdv!
Rég jártam már itt és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik a legjobb rom?? Még mindig az Ice Armor II - ReBoRn? Más: Nálatok is porosodik a kijelző belülről? Nekem 2 hónapon belül már harmadjára van szervizbe és a Telenor nem akarja kicserélni... -
lorcsi
veterán
a google play-em már megint egyfolytában összeomlik
régebbről vannak vending.apk-k de ezek is mind összeomlanak
kezdem unni ezt a 4-5 havi rom pakolgatást
mert még az smseket simán le tudom menteni..de hogy az összes programom is és azokban a mentéseket stb
volt már olyan hogy a lementett programok visszaállítása után újra megvolt a hibaszal' a backup semmit nem ért
-
lorcsi
veterán
szerenék romot frissíteni
mióta az Ice armor 2 reborn kijött ezt használnom, de mostanra elég sokat hibázik..szal'
ha már újat teszek valami frisset és nagyon stabilat szeretnéka cm-7-20121209-NIGHTLY-blade találtam
van ettől jobban ajánlott ?JB-t olvastam itt lenry-nél..de az fog menni 160-as partícióval ?
a gyárin tolom még és ext-sd-t tettem hozzá egy 500 megát -
bubi92
őstag
aki használja a 256-os bladere való MIUI-t régebb óta az írjon már tapasztalatokat!
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
Swedish Snow RLS7-hez van valami fix, hogy rendesen működjön a viber? -
trialboy
tag
Sziasztok!
Már jó rég óta használom a Bladen az Ice Armor 2 reborn ROM-ot, nincs vele semmi bajom, viszont érdekelne, hogy van-e ennél jobb rom ami bevált. Esetleg a 4 es android rendszert érdemes-e feltenni a telóra?
Előre is köszi!
-
DCI_market
tag
nálam is ezek voltak + nem tudtak hivni, olyan volt mintha le tettem volna, google alkalmazások nem voltak meg, etc, mindezt asszem 4.1.2 alatt, akkor tértem át a 4.0.4re és hibátlan. Nem tudom mi lehetett ez, tudsz ütletet adni hogy kezdme elölröl? A2SD meg társai fent se voltak.
-
B-L-A-C-K
titán
Cm7-nél hol lehet kikapcsolni azt hogyha a töltőre csatlakoztatom ne kapcsoljon be automatikusan a wifi?
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Tudom ,hogy felhasználó függő ,de tudtok valami jó rom-ot ajánlani a blade-hez. Kevés memo igény fontos lenne.
-
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sulthekk #25066 üzenetére
Nálam a Home megy, de a többi ugyan ez. Ha nyomok egy factory resetet, akkor a setupwizard a második lépsből nem jön ki többet. Tehát addig enged még az időt állíthatod, aztán FC, vissza az elejére, megint óra, megint FC... Mondjuk ez nyilván más, hisz ez Grand X, de érzem hogy a két gond közel lehet egymáshoz...
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
Keeperv85 #25063 üzenetére
Azt nem tudom, hogy foglaltat jelez-e ilyenkor, de néha nálam is letiltja a HOME-ot, ilyenkor úgy jön helyre, hogy beillesztek egy értéket a beállításokba:
sqlite3 /data/data/com.android.providers.settings/databases/settings.db "INSERT INTO secure (name,value) VALUES ('device_provisioned','1');"
Nem hiszem, hogy a ROM-ban ez lehet a hiba, de hátha...
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #25060 üzenetére
Miért, kellene hogy legyen benne? Marketről letöltöd, és kész
Most már megy, mert egy arc megcsinálta az OpenMAX drivereket armv6-ra. -
hatarfos
csendes tag
Sziasztok!
Eddig Konstat féle cm10-et használtam, és link2sd nélkül látta szépen az sd kártyán lévő ext2 partíciót, arra telepítette a programokat, nem a belső memóriába. Kipróbáltam most a cm10.1-et, de sehogy sem tudom elérni, hogy lássa alapból az ext2 partíciót, link2sd nélkül nem megy. Sajnos már nem emlékszem, hogy cm10 alatt hogyan sikerült megoldani, hogy alapból lássa... Miről feledkezem meg? Tud valaki segíteni?
Köszönöm!
-
-
Speeedfire
félisten
-
-
nincs Home gomb... mi lehet a nyűgje? lehet, hogy valami el lett állítva?
-
Keeperv85
nagyúr
Miből gondolod, hogy nincs meg az IMEI számod?
-
gonger
senior tag
válasz
gonger #25044 üzenetére
Olvasgattam az IMEI vesztésekről és az a sajnálatos tény, hogy Én a ROM csere előtt semmiféle fájlt nem mentettem ki a telefonról. De a doboza még megvan, az eredeti IMEI számot tudom.
Van még ilyenkor lehetőség, hogy ezt a telefonra juttassam, vagy adjam el alkatrésznek az egészet? :-((( -
barnam_
nagyúr
Blade-re rá lehet varázsolni valahogy a Chrome-t? CM9 van fenn, de Play-ben azt írja, hogy egyik eszközömmel sem kompatibilis.
szerk.: közben rájöttem, hogy csak ARMv7... -
gonger
senior tag
Sziasztok,
feltettem a Swedish Snow 7-es Romot, újra indítás után minden megy, de nem tudok hálózatot választani és imei lekérdezés sem sikerül. korábban ez egy Gen 1-es T-mobile-os volt, amit gyári 2.2-esre firssítettem, majd egy exés megoládssal Ginger 2.3.5-ös rom került fel rá. most cseréltem, egyszerűen recoveryből telepítve, előtte factory resetet nyomtam neki.
segítsetek lszi, IMEI-t vesztettem? vissza lehet még csinálni a folyamatot? -
TommyY2
tag
válasz
barnam_ #25033 üzenetére
Köszi a választ, gondolom a viber itt sem működik?
Egyébként mitől akkukímélőbb? Elképzelhető, hogy főként a beállításokon múlik, vagy le van tiltva néhány alkalmazás?
Remélem, hogy hamarosan kijön egy újabb cm-9 KontaKANG rom, mely ismét jobb lesz, talán még a viber is fog rajt működni.
TommyY
-
gonger
senior tag
válasz
Speeedfire #25032 üzenetére
ohh, nagyon köszönöm, akkor ez kell nekem!
már pár napja várom a választ a kérdésemre, de sajnos még nem kaptam :-S
szóval 2.3.5-ös Ginger rom van most fent amit cserélni szeretnék. Pigfish azt mondja, hogy Gen 2-es a telefon android 2.2-vel ... ??? - ezt nem értem.
jelen rom telepítésekor meg mintha valami gen3-asítást kellett csinálni.. lehet, hogy rosszul emlékszem?
na most, ha 2.2 gen 2-es a telefon, akkor miként kell eljárnom? csinálhatom Lenry korábby hozzászólása alapján?
először felrakom a megfelelő TPT-t és utána SD kártyáról a recoveryből telepítem az új ROM-ot?
További kérdésem, hogy SD kártyán ilyenkor lehet más? vagy a telepítés során egyébként is megmaradnak a rajta lévő korábbi adatok? -
RunTimeError
tag
Üdv!
Melyik legújabb, de stabil romot ajánlanátok a telóhoz? Esetleg linkkel együtt. -
barnam_
nagyúr
válasz
TommyY2 #25021 üzenetére
Ilyen mértékű lassulást ennél nem láttam, de érzésre a CM7 gyorsabb egyébként.
Nincs nagy különbség a két rom között, ez frissebb build, de pár extra funkció hiányzik belőle, ami a CM9 KonstaKang-ban benne van. Én tiszta telepítést javaslok.(#25019) ampulla: A Play-n van hozzá grafikus kezelő program: [link]
-
Doze
aktív tag
válasz
gonger #25027 üzenetére
OFF
Talán azért mert, autó b*zi vagyok, de egyébként meg elég hasznos kütyü. Ez nem telefon, android téma. De nagyjából arról van szó: egy Alpok turán az autó-t megfőztem. Különleges az volt benne hogy semmilyen műszaki hiba nem volt, ráadásul a gyári műszerfalon lévő óra meg sem mozdult 90 fok... mikor bugyogott akkor is 90 fokvicc... kicsit utánaolvastam és elképesztő de az óra vezérlése kozmetikázott. A vezetőnek magas komfort érzetet adjon akkor is ha már forr a víz (mintha oda ragasztották volna) Régebben is gondoltam hogy ilyen stabil hőmérséklet a világon nincs..
Másrészt mikor hideg az autó és elindul vele az ember, a valós keverék helyett 10X-ét is benyomja az elektronika, azért hogy a vezető érezze -30 ban is lóerőket jéghideg motornál.
Meg sok más adatot is ki lehet nyerni..
Pedig csak egy SX4-ről van szó, mondjuk egy BMW-nél mi lehet?
ON
Valaki [link] ??
-
dkpisti
tag
Hellosztok az a problémám hogy cm9 konstakang alatt ha videót veszek fel és visszanézem be-be akad a video és vizszintes csíkók vannak benne gépen is ilyen szal nem a lejátszással van a baj nálatok is ilyen?
JB alatt normálisan megy a videózás ? -
szkun02
csendes tag
-
Doze
aktív tag
Hy!
2 évig megelégedéssel használtam ZTE Blademet, most lecseréltem egy Grand X IN-re, a kis Bladet viszont használni szeretném autóba "beépítve". Kérdésem az hogy nem akarok benne Sim kártyát használni+a hálózathoz tartozó egyéb progikat is ki szeretném operálni, melyik romot ajánlanátok, és mit szedjek ki belőle?
Extra kérdés: Van olyan, hogy a telefon bekapcsolása után automata módon futtat egy progit a teló? Nem háttérbe hanem meg is nyitja? Egyébként egy Ilyen társaságában szeretném majd használni..
-
TommyY2
tag
válasz
barnam_ #25002 üzenetére
Szia!
Én már hónapok óta a cm-9 KonstaKANG rom-ot használom. A legnagyobb problémám vele, hogy néha nagyon belassul (ilyenkor a bejövő hívásnál nem írja ki a hívó fél nevét sem).
Meg tudnád mondani, hogy mi a lényeges különbség a két rom között? Az eco menürendszere ugyan olyan praktikus, mint a cm-9 KonstaKANG rom-é?Szerinted fel lehetne telepíteni update-ként (csak cache törlés), hogy minden beállítás megmaradjon?
Előre is köszönöm a válaszokat
TommyY
-
gonger
senior tag
válasz
Speeedfire #24966 üzenetére
Ezen a swedish snow 2.3.5-ös romon megy rendsen a wifi, 3g és a Viber?
-
ampulla
aktív tag
válasz
barnam_ #25016 üzenetére
Darktremor A2SD- felraktam recoveryből, de semmi nem történt, EASEUS-ből látom hogy az ext2-es partíciót felismerte magától, amint látom arra rakja az appokat is. [link]
Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom menedzselni az appokat az ext partíció és az internal storage között.( Fájlkezelőbe nem látom az ext2-öt.) -
szkun02
csendes tag
Jó estét az Uraknak!
Segítséget kérnék a hozzáértőktől, hardveres gond van. Hozzájutottam egy "kijelzőhibás" Blade-hez. Szétkaptam darabokra, kitakarítgattam minden csatlakozást, de meg se mukkan. Bekapcsolom, tápot kap, mert felvillan - először sötétebb, majd rezgés és felvillan fényesebbre, ahogy kell- de az LCD háttérvilágításán kívül addig sikerült eljutnom, hogy bekapcsoláskor picit pirosas háttérrel megláttam a kis zöld droidot fél másodpercre.
Valakinek valami ötlet? Menthető még? -
DCI_market
tag
Fellált a rendszer, köszönöm a segítségeket. a CM10 valamiért nem oké CM9 utolso verziója viszont hasít. kapott egy 710mhz tuningot és elkezdtem belakni ( ami nekem nem sok, navi, google appok és BT autó kihangositásra használom össz vissz). Itt láttam vagy SGS topicokba hogy létezik valami progi ami tudja a cpu energia gazdálkodását állírttani?
-
válasz
cjvt3o #25006 üzenetére
én így használom már egy jó ideje, nem volt még vele probléma. boot után megszoktam várni, hogy eltűnjön az SD kártya előkészítését jelző ikon.
értelemszerűen az SD kártyát nem érdemes leválasztani, én a telefonra FTP-n keresztül másolok.mindenkinek, aki ezzel kapcsolatban fordult most hozzám:
a Playes verzióját nem használtam még ennek a programnak, korábban CWM-ből kellett lefuttatni, ott tulajdonképp pár nextből meg néhány pipálásból áll az egész. talán jobb is inkább azt használni.innen a 4.6.2 Aroma Installert tessék tölteni, aztán szokásos CWM-es telepítés és kezelés annyi nehezítéssel, hogy a képernyő fejjel lefelé lesz
leokézod az üdvözlőszöveget, custom telepítés, bepöttyözöd, hogy át akarod rakni a /data, /data/app és /data/data mappákat. a többi résznél nem kell semmit állítani. lefut, újraindítasz, készen vagy.
ha van Terminál Emulátorod, akkor df parancsra látni fogod, hogy a /data-n több hely van, vagy ellenőrizheted FreeSpace-szel is.
-
barnam_
nagyúr
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok.
Egy olyan problémám van hogy nem működik a Google Play, mióta letöltöttem a mount2SD progit. Ott kérte a busyboxot és a scriptet, a scriptet le is töltötte, de a boxot nem tudta. Utána letöröltem, clear data, ugyan ez a Playnél is clear data, volt reboot is az se segített a hibaüzenet kódja pedig 492. -
cjvt3o
aktív tag
őőő. de. igen.
csinálsz egy ext partíciót az SD kártyára, és a /data helyére mountolod ezzel az appal. máris akkora lesz a /data, mint az ext partíciód.Hm... És ez bootnál nem jelenthet problémát figyelembe véve, hogy a használt devfs az usb eszközök felépítését később kezdi meg?
(Néztem a review-kat az apphoz, de nem nagyon van, ahogy elnézem.)
-
barnam_
nagyúr
válasz
Speeedfire #25004 üzenetére
Nincs link, a gépemen van
Mindjárt feldobom dropboxra.
-
válasz
cjvt3o #24998 üzenetére
az SD kártya pedig értelemszerűen nem tudja megoldani a szűkre szabott /data-ból fakadó gondokat.
őőő. de. igen.
csinálsz egy ext partíciót az SD kártyára, és a /data helyére mountolod ezzel az appal. máris akkora lesz a /data, mint az ext partíciód.(#25001) x1port milyen patch? hol? egyébként nem, nem telepítettem a ROMon és a GAppson kívül semmit
-
barnam_
nagyúr
Én most pár napja az Eco-CM9 nevű romot használom, megcsináltam 136 MB-ra, frankón megy, nem tapasztalok vele bugokat. A CM10 nem jött be, 1-1 app megnyitása előtt túl sokat tököl, mint régen CM9-el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest