Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
A T-Mobil oldalán 256MB RAM-val volt írva az tuti
-
blueMerle
veterán
A gyártó is és a szolgáltató is tisztában van a különbségekkel, nincs megtévesztés. Hogy ezen a digiport.hu-n milyen hülyeségeket hordanak össze az se nem a gyártó, se nem a forgalmazó sara.
Ugyanez érvényes a gsmarena.com -ra is. Egyik sem gyártó vagy forgalmazó hivatalos oldala.
-
Maxtreme
addikt
Ennek idehaza első jele a Blade nevű készülék, amelyet a jövő évben várhatóan három másik követ majd – az alsó kategóriát megcélzó Carl (2,8”-os kijelzővel), az exkluzívabb és 9,9 mm-es vastagságával tényleg elég impozáns Skate 4.3 (4,3”-os kijelzővel) és a V9 nevű tablet, amely nevével ellentétben 7”-os kijelzőt (800×480 pixellel) és 3,2 Mpixeles fényképezőgépet használ.
hmm
-
blueMerle
veterán
válasz
philoxenia #4287 üzenetére
Én mikor kértem a beszállítómtól iGo-t Androidra azt mondta nem létezik, úgyhogy én is csak Sygicet árulok. Persze lehet hogy csak hülyeségeket beszélt és létezik, csak Ő nem tud hozni.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
spence880522 #4291 üzenetére
RockPlayer - visszi az AVI-t az biztos
KApja be a Vodafone is, olyan csomagban vagyok amibe szinte ingyen kapom a telókat, erre most vettem a Trénél 2 év hűséggel
-
|AP|
veterán
Hmm... a gsmarena.com-on sincsenek tisztában a különbségekkel? Also known as Orange San Francisco
-
spence880522
csendes tag
Esetleg tud valaki olyan divx lejátszót amivel nem akad a film?
-
TOZ
addikt
Hivatalosan is bemutatkozott Magyarországon a ZTE Blade.
"A ZTE egyébként a márkanév felépítéséhez egy „átszínezett” 4-6-os villamost használ, a megcélzott imidzs pedig az olcsó, de stílusos kifejezéssel jellemezhető."
szerk: upsz megeloztek...
-
HXY
addikt
Úgy néz ki, hogy a másik két szolgáltatónál, és kártyafüggetlenül is lesz: [link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
agressor12 #4276 üzenetére
-
|AP|
veterán
Ma láttam egy Combinót T-Mobilos ZTE Blade reklámmal. Lehet hamarosan tv reklámot is látunk... ami számomra azt jelzi, hogy nem tesz le olyan könnyen erről a telóról a T.
-
tildy
nagyúr
Amúgy ha hamarabb szóltok, tudtam volna többet is hozni , így azt kell mondjam, tomate szemfüles volt
Keressétek a topikban az ő hozzászólásait ő hogyan boldogult az SF-el, mindent szépen leírt itt.
A kinti kijelzőjáéével - mint írtam nem volt gond , én hibát az SF nél nem tapasztaltam.
-
sto1911
veterán
válasz
agressor12 #4273 üzenetére
Hangbeallitasok > haptic feedback angolul
(2.2 alatt, de 2.1 alatt is ki lehet akorul kapcsolni)
-
tildy
nagyúr
Amit én behoztam SF , annaka kijelzőjének semmi olyan baja nem volt, mint amit leírtatok. Tomate el tudja mondani, ha elakarja, iilletve már le is írta, nála hogy muzsikál a készülék.
Még valami: kérlek csütörtöknél előbb ezügyben ne keressetek. Ha nem haragszotok a magyarországi tartózkodásom alatt szeretnék most a családommal/párom családjával lenni, és utána tudok csak válaszolni a privikre.
Valószínűleg több készüléket küldenék haza, egyik itteni fórumtárshoz, és tőle lehetne átvenni.
-
veector
senior tag
--tütütütü
-
HIGH-GIGA
csendes tag
Belezavarodok a sok progiba,így inkább rákérdezek
Használható naptár progit keresek,és valami ébresztőórás progit,és teló hangosító is jól jönne
Valaki tud ajánlani ?,lehetőleg magyarosított kéne,de nem feltétlenül,előre is köszi
-
agressor12
senior tag
válasz
philoxenia #4274 üzenetére
Van 800x480-ra is az én telomon tökéletesen megy.
-
MartOOn
addikt
válasz
blueMerle #4269 üzenetére
NEM amoledeset akarok mert azt tudom, hogy nem lesz hanem JÓÓÓ minőségű TFT is megteszi kisebb memóriával is akár. Ennyiért???! simán!
ercsük?
tehát akkor mégegyszer: van-e már valami infó arról hogy ami ezen a héten került az üzletekbe blade (nem SF: bluemerle!) azoknak is olyan a kijelzőjük mint az első szériának? és itt nem a technológiára gondolok kedves bluemerle hanem a minőségre!
köszi!
Ne kiabálj, olvass vissza, vagy használd a keresőt, nagyon sok jó kijelző van most is, gyakorlatilag pár ember írt sokszor a saját rossz kijelzőjéről....
[ Módosította: philoxenia ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
agressor12 #4145 üzenetére
Erre a kijelzőfelbontásra is? Az én linkemen minden telefonnál egyéni verzióról van szó....
-
agressor12
senior tag
Valakinek sikerült a 3 fizikai gomb rezgőjét kikapcsolni?
-
Sziasztok! Tényleg senki nem tudja, hogy működik-e Froyo alatt a mobilhálózatos helymeghatározás? (Settings->Location & security->Use wireless networks bejelölve, Use GPS satellites nincs bejelölve)
Kicsit sok erre az off, szerintem is hagyni kéne már ezt az SF témát.
Köszi előre is! -
spence880522
csendes tag
Tud valaki linkelni olyan oldalt ahonnan értelmes, használható térképszoftvert le lehet tölteni? (Sygic vagy ami műxik)
-
blueMerle
veterán
válasz
MartOOn #4268 üzenetére
Akkor neked még egyszer, mert nem tudsz visszaolvasni 15-20 hozzászólást
A T-Mobilnál SOHA nem lesz AMOLED-es 512MB RAM-os verzió mert azt csak és kizárólag az Orangenak készítette a gyártó. Ezt eddig ketten írtuk le pár hozzászólással előtted még egy videót is linkeltek erről.
Úgyhogy ha megelégszel a butább verzióval akkor megvárod amíg újra lesz a T-Mobilnál vagy hozatsz Angliából tildyvel aki ottani áron elhozza neked. Lehet választani.
-
MartOOn
addikt
na eladtam a heromat, ugyhogy szereznem kell egy bladet magamnak de qrva gyorsan!
hogy állunk? tudjuk már hogy az "új" szállítmány milyen minőségű?
-
cellpeti
nagyúr
-
kentucky
őstag
válasz
MoRiCKaXXL #4260 üzenetére
be lehet loni, sokkal kevesebb baj volt a froyovalmint a tobbi rommal, es a tmob. honlapjan is fennvan a szoftverfrissites ikon, tehat lehet varni az offical froyo updatet (az ibdex azt irta januar korul fog kijonni)
egyébként Froyoval a blade sokkal gyorsabb lett
nekem tokeletes a magyar blade
igazatok van kicsit tulzasba viszem a dolgot, dehat ilyen vagyok
vki hero of spartat probalta froyon?
-
blueMerle
veterán
1. ezt már pár hsz-el előtted is leírtam, felesleges ismételni.
2. khm, a mobilaréna partnerénél az xxl-nél is van úgyhogy ez nem magyarázat
tildy: maximális respect neked ezért, de valljuk be, Te egy vagy a millióból aki ezt megteszi
sto1911: Majd akkor esnek pofára ha megint tele lesz a T-Mobile vele
Addig amíg szinte nem kapható, biztos hogy eladnak belőle. Nem mindenki tud Angliából hozatni 99 fontért SF-t, erre alapoznak. Bár 50K-ért már SF-t is kapni
Tudjátok mi lenne az igazi pofon? Ha kisülne hogy ebben is 512MB RAM van csak le van tiltva
Láttunk már ilyet nem ez lenne az első eset.
-
Addel
senior tag
Akik haszálnak navigációt azoktól kérdezem, hogy Sygic Mobile Maps-ot vagy a Sygic Aura-t használtok a bladen?
-
-
Lagler
tag
Thx!
Üdv. -
Lagler
tag
Segítsen valaki: ha használom az Advanced Task Killert, akkor a beállított ébresztőórámat is lelövi
Ma reggel majdnem elkéstem emiatt. Valaki ötlet? Megoldás?Üdv.
-
Nyiscsák
aktív tag
Nem tudom tudjátok e de már lehet kapni függetlenül is a telót! [link]
-
Воланд
titán
1.: A san fransisco csak és kizárólag a brit orange számára készült megrendelésre, nem lesz kapható más európai országban. Tessék, itt a videó, az orange-os srác elmondja benne, hogy egyéni megrendelésre készült.
2.: Nincs teszt. Bog már fentebb leírta, hogy miért nincs még a telefonról teszt. Egyrészt szolgáltatótól nem kapnak, függetlenül meg nem egyszerű beszerezni, másrészt nem egy nap alatt írnak meg egy tesztet, harmadrészt (amit egy ma-s sem fog leírni) hibás a teló. Nemcsak az itthoni, de a uk-s változatban is vannak érdekes dolgok. A kijelző mindkét országban produkál érdekes dolgokat, hiába amoledes a kinti, a szoftver meg bug-osra sikerült, főleg az orange-os változat. Az itthoni t-nél nem véletlenül nem lehet rendelni, az, hogy egy pár darab maradt készleten az üzletekben nem releváns. Az indexen előbb van teszt. Jah csak az a teszt nevetséges és hiba tesztnek hívni (most komolyan hasonlítsátok már össze egy ma-s teszttel).
Személyes vélemény: Nincs tökéletes telefon, ez sem az. Ha lenne fölös 40.000 huf-om biztos, hogy hozatnék be egyet a britektől, mert a hibái ellenére jól sikerült és szoftveresen lehet a meglévő hibákat javítani (a kijelzővel kapcsolatos jelenségekre még nem olvastam sehol egyértelmű magyarázatot, megoldást, valószínű, hogy csúnyán elb*szták a kalibrálását a gyárban), de az biztos, hogy nem fizetnék ugyan annyit egy kiherélt változatért, mit amit itthon is árulnak.
Nyiscsák: Annyiért (jó, nem ezen a szar árfolyamon, ami a napokban van) hozat be az ember a britektől sf-et. Gari meg mindkét megoldásra ugyan annyi van.
-
sto1911
veterán
Itt megtalalsz mindent, ami a moddinggal, visszaallitassal kapcsolatos.
El kell kuloniteni a recovery/boot es ROM reszt. Sarkitok, de a recovery/boot az a resze a telefon programjanak, ami bekapcsolaskor betolti a ROM-ot. Tehat ROM visszallitassal nem tunik el a recovery, es forditva. Mind a telepites, mind az uninstall ket lepeses folyamat, amennyiben teljesen gyari allapot a cel.
-
xdx@
aktív tag
Ha behoztam a recoveryt és hirtelen meggondolnám magam (nem lesz ilyen) akkor meg lehet csinálni hogy a telefon vissza legyen állítva az épp rajta lévő rommal?
-
72mviktor
senior tag
válasz
agressor12 #4166 üzenetére
-
cellpeti
nagyúr
válasz
agressor12 #4238 üzenetére
és ha esetleg mégse jön be a téma, hogyan szedem le a telóról?
-
bbandi
tag
válasz
MoRiCKaXXL #4234 üzenetére
Egyébként az Orange SF/ZTE Blade árának összehasonlítása teljesen értelmetlen, ugyanis az Orange nyilván kevesebb nyereséggel adja, hiszen minden egyes telefon reklámhordozó.
A T-nek meg ez csak egy olcsó kínai telefon. -
tildy
nagyúr
válasz
kentucky #4245 üzenetére
Igazad van, ez a topic a bladeről szóll, aki akar privátban keressen meg ne itt offoljon. Csak gondoltam itt szólok, mert itt mindenkihez eljut.
Amúgy a két telefon egy és ugyanaz - csak több memóriát és más kijelzőt kap. A másik blades topikban is ott vannak a san franciscosok.Egyébként a moderátorokmajd szólnak, ha nem ide való dolog lesz, ne tetszelegj topikgazda címben. Tomate is itt van ebben a topikban még bladesként emlékeim szerint.
Egyébként Bluemerle, de. Én teljesen ingyen és bérmentve hoztam Tomatenek. akkori árfolyamon 36 ezer magyar forintért. 109 font ugyanis egy 10es feltöltést meg kell hozzá venni, de adnak hozz: plusz egy órát, mobiltokot, rubikkockat, franciakártyát.
-
kentucky
őstag
menjetek valami adok veszek topikba, ez a ZTE Bladeről szól, nem pedig az orange san fraciscoról
-
agressor12
senior tag
válasz
MO.-t ne hasonlítsd más Európai országgal....
-
blueMerle
veterán
válasz
agressor12 #4238 üzenetére
Nekem a töltőre dugva így is kiírja százalékban az akksit a feloldóképernyőn töltés közben, hogy teljesen gyári ROM van benne.
Mercutio_: Szlovákiában teljesen más a szolgáltatók üzleti stratégiája mint Magyaroszágon, nálunk előfizuban minden filléres, viszont prepaidban csak olcsó, alsós ócska telók vannak efféle cuccok nincsenek mint a ZTE Blade és a kínálat is 1-2 telefonból áll. Előfizuval pedig szinte biztos hogy 1 euró lesz. A boltokban viszont a kivett Bladek drágák lesznek, úgyhogy nem éri majd meg ezt előre tudom
A 38K brutálisan jó ár most a magyar T-nél, én is azért onnan vettem. 50K-ért már nem kellene Angliából, Amoled és 512RAM ide vagy oda, kicsit hozzáteszek és már van egy n97 minim
Szvsz annyit nem ér meg, jó telefon, de vagy 38 000 Ft-ért itt vagy 99 fontért odakint, 50 ezret Amoleddel és a plusz RAM-al sem ér. Persze ez szigorúan szubjektív vélemény.
-
bba
tag
Dettó, én is inkább fizetek az AMOELD-ért és az 512MB egy picit többet, még a gari se nagyon érdekel, csak legyen akkor jó, És főként kapható.
Bár igazad lenne és jönne AMOLED-s a T-hez is, de ezt azért kötve hiszem, mivel szolgáltató függő erősen az ellátás belőle, nem?
Fura lenne, hogy csak a magyar T kapna jobb készüléket, mint a többi T-s ország pl a németek.. -
blueMerle
veterán
válasz
Nagyon jól tudom hogy mennyibe kerül ott, a plusz néhány ezret a szállításért kell fizetni plusz jutalék aki elmegy a boltba és kiveszi neked. A két szép szemedért senki sem fogja neked 99 fontért eladni.
Erre ugye nem gondoltál?
bba: épp azt ecseteltem 5 perce hogy mivel a szlovák T-Mobile is majd csak most fog kapni a TFT-s verzióból, kizártnak tartom hogy a magyar T-Mobile AMOLED-est kapna az új szállítmányból.
Másrészt az AMOLED-es verzió neve ORANGE San Francisco, tehát nem kell sokat agyalni rajta hogy az az Orange számára készeített exkluzív verzió. Ennél fogva kizárt, hogy a T valaha is kapjon AMOLED-es verziót.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
agressor12 #4220 üzenetére
Ez nem is rossz dolog, jól néz ki vele a telcsi!
-
agressor12
senior tag
Tényleg rosszat linkeltem Fastboot
-
palad
tag
Azért nem semmi hogy a mobilarénás srácokat még az index is beelőzte.
-
Lagler
tag
válasz
agressor12 #4218 üzenetére
agressor12
Csak jelezném hogy a T-mobile ROM és a Fastboot egy és ugyanazon link. javítsd légyszi!
Üdv.
-
peje
tag
válasz
agressor12 #4219 üzenetére
Köszönöm, megcsinálom a leírtak alapján.
És ki kellene töröltetni amire te is azt írtad, hogy nem jó, mert ezt csináltam meg én is legelőször és elcseszte a színeket a telón.
De az első HSZ-ben is rossz. -
tildy
nagyúr
Mindenkinek aki SF-t akar rajtam keresztül majd. Legyetek kicsit türelemmel, egy hetet vagyok Magyarországon, szeretnék kicsit a családommal lenni , de ígérem, csütörtökön reagálok midnenkinek. Úgy néz ki egyik fórumtársnak küldenék futárral több 5-10 db telefont, nála lehetne átvenni .Még kidolgozzuka részleteket .
-
agressor12
senior tag
Nah akkor peje kollegának csinálok egy leirást!Lehet jó lesz másnak is!
Gyári T-Rom visszaállítása:
1.ClockworkMod custom recovery -> Flash zip T-Mobile ROM
2.Majd ha kész telo kikapcs.
3.Töltsd le a Fastboot programot.
4.Csomagold ki pl: C:\Fastboot\
5.Töltsd le a DUMP-ot és a recovery.img,splash.img,boot.img-t másold át a Fastboot könyvtárába.
6.A telefont kapcsold be Fastboot módban( Hangerő fel és bekapcs gomb folyamatos nyomva tartása sokáig)
7.Dugd rá a telefont a PC-re
8.Inditsd el a Paracssort(Start menü->programok->kellékek->parancssor)
9.Lépj be vele a Fastboot könyvtárába és ird be a következő parancsot:fastboot-windows flash boot boot.img
fastboot-windows flash splash splash.img
fastboot-windows flash recovery recovery.imgHa jól csináltál mindent akkor mindegyik után OKAY feliratot kell látnod!
Majd mehet egy reboot:fastboot-windows reboot
Természetesen mindezekhez a Driver-nek fenn kell lenni a PC-n!
-
kentucky
őstag
valaki megmondaná, hogyan kell témát rakni bladere, és, hogy honnan tudok letölteni?
-
Félreértettél. Nálam alapból ki van kapcsolva a GPS, csak autós navigációhoz használom, mivel elég jól meg tudja dobni a fogyasztást.
Viszont gyalog, BKV-val járva, otthon, irodában ülve, gyakran megnézek ezt azt a Goggle Mapsen. Budapesten nagyon pontosan megmondja a helyet GPS nélkül is, pusztán a cellaadatokból. Egy szemvillantás alatt bejön, működik beltéren is, nem növeli a fogyasztást, és rögtön az aktuális pozíciómat mutatja a térképen, ami nekem nagyon praktikus. Ezt lehet megadni a My Location alatt a Settingsben (használjon-e GPS-t, vagy csak mobilhálózatot (illetve WiFi-t), vagy egyiket sem). Nekem régóta (a Pulse-omon is így volt, és 2.1-es Blade-n) csak a hálózat volt bejelölve. Most 2.2 alatt nem működik, azt mondja a Maps, hogy nem érhető el a pozícióm. -
kentucky
őstag
de bírom azt aki az index cikkéhez kommentált: "ne vegyet ilyen készüléket, mert kijelzőhibás, pixelhibás, .. etc"
-.-
ez az olyan ember aki foszlányokból építkezik
-
peje
tag
válasz
agressor12 #4206 üzenetére
van a fórumon leírás, hogy hol a jó recovery és hogy teszem fel? és utána hogyan teszem fel a t-s romot?
-
Sziasztok!
Először is köszönet Asturelnek a 2.2-ért!
Nagyon tetszik, egy dolgot kivéve. Nem megy a mobilhálózat alapú helmyeghatározás (a Settingsben szépen be van állítva a My Locationnél a "Use wireless networks" opció). A GPS megy szépen, de én szeretem, ha GPS nélkül is a helyére ugrik a Maps.
Másnak mi a tapasztalata? -
peje
tag
pedig megmarad a recovery. mármint az első hsz. alapján felrakott, ami elcseszi a színeket.
sajnos nem tudom leírás nélkül megcsinálni agresszor tanácsát.
-
Glatius
őstag
Annak lenne-e kockázata, hogy az Android 2.2 vel működő telefont továbbra is T-s kártyával használnám? A tudás bővítése tetszene, de nem vagyok benne biztos, hogy a szolgáltató nem kérdezi-e le esetenként (rendszeresen?) a saját előfizetőinek a készülékét.
-
pepevfr
csendes tag
[link]
ha minden igaz....
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest