Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dorkababa
aktív tag
Modacos főzőcske ehhez van vagy csak SF-hez jó? (nem látok utalást,bár lehet vaksi vagyok)
-
vadászcsiga
félisten
-
Patrik915
csendes tag
Sziasztok! Felfedeztem 1 dolgot: Turbo SIM:
Az lenne a kérdésem, hogy ez belemegy a telóba? És müxik is rendesen? -
Gusztáv
addikt
válasz
72mviktor #5169 üzenetére
Nekem meg pont a kinézete tetszett meg. Én szeretem ezt a selymes tapintású műanyagot, mert nem gyűjti annyira az ujjlenyomatokat (ha már fém nem lehet). Nekem pl a SGS-en a hátlapon rém gagyinak tűnik a fényes műanyag. Meg a 3 első gomb kialakítása is jó lett, pl a Spica azért nem tetszett mert telepakolták gombokkal.
Még a Motorola Defy tetszett, de ki tudja mikor lesz a T-nél, és valószínűleg az ára is más kategóriában fog mozogni. Ez a telefon ár/érték arányban egyszerűen verhetetlen.
-
llaszlo
veterán
válasz
vadászcsiga #5165 üzenetére
Mire gondolsz pontosan? Mit akarsz lecserélni?
fattyu666: Nem vagyok moderátor, de tisztelem más munkáját, illetve a fórum szabályait. És a káromkodás is tiltott.
-
Nova96
őstag
Van már hír a 2.2-ről?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Davidka0716 #5183 üzenetére
Froyo LITE - van benne magyar, de a rendszer nem lesz tőle magyar. csak a programok tudnak majd esetleg magyarul. Nem hibátlan, de nem rossz.
-
djozsi
senior tag
Egy cserére én is bementem, ha már mindenki és szerintem ez, amit most kaptam nem képernyőgondos. Widget jó, háttér nem vibrál, milyen teszteket nézzek még?
-
djozsi
senior tag
És jó minőségben szóló olyan fülest, amin van felvevőgomb (ne bluetooth headsetet!)?
-
fattyu666
tag
Amikor majd jönnek az új hibátlan telók
és mindenkinek olyan lesz.
A mi pengéink lesznek az igazi kuriózumok, mert ezek nem hibásak, ezeknek patinája van mint a jó boroknak.SENNHEISER CX300: [link]
-
Ronam
addikt
tudtok ajánlani vmi fülhallgatót,ami jó árban van és faszán szól?a gyári elég ratyi
-
72mviktor
senior tag
válasz
miketrail91 #5161 üzenetére
Tutira van hibátlan, nálam
Nash2
Lásd feljebb
Kétségtelen hogy kissé,olcsó hatást kelt a teló, bár számomra nem annyira.Rögtön a megjelenéskor vettem meg és azóta semmi hibával nem találkoztam,pedig végig mentem az összes teszten nagyítóval.A blade elött omnia2-őm volt és meg kell mondjam,semmi hiányérzetem nincs,esetleg a kamera meg a hangzás ami gyengébb a blade-en.Az meg csak hab a tortán hogy gyorsabb mint az o2,igaz azt win rendesen megfogta néha.De tegyük a szivünkre a kezünket....az o2 120 volt ez meg 30 párezer. -
Ronam
addikt
nálam ha filmet nézek jönnek elő ezek a problémák,máshol nem is nagyon látom.a menü tökéletes,home screen is,a böngésző meg vmi eszeveszett jól néz ki
-
nash2
tag
válasz
Simán kaphatsz gradiens hibásat, ahogy én is, ráadásul a szervizesek csak néhány darabot bontanak fel...
-
nash2
tag
Sziasztok,
azt hiszem egyenlőre feladom a gariztatást.
A gradiens hibás telefonom helyett a boltban alaposan letesztelt, tökéletesnek látszó vadonatúj csere Blade is hibás volt, nagyon minimális gradiens hiba, amit csak a lagom.nl tesztje mutatott, háttérképeken, home-on nem látszott. Ráadásul ez a telefon addig bírta amíg hazavittem a T-pontból, mert akkor meg térereje nem volt már, állandóan leszakadt a hálózatról. Másnap vissza T-pont, újra csere, ezúttal rosszabb gradiens hibás vibrálós telefon, de ennek legalább van térereje. Szóval két hét, két csere és rengeteg rohangálás után ott tartok, hogy van egy vadonatúj, kicsit jobb kijelzőjű telefonom, mert ez legalább nem kékes, nincs csík a power widgeten és nem vibrál annyira mint a régi, de a jótól azért messze van ez is.
Szerintem per pill. nincs hibátlan kijelzőjű Blade, legalábbis a szervizesek ezt az álláspontot erőltetik. Amiket én láttam, azok mind hibásak voltak, és előttem bontották fel mindet.
Találgatnak hogy mi okozza a problémát, emlegették hogy a GSM modul bezavar a kijelzőbe(Persze a kijelzőhibák flight mode-ban is megvannak, na erre már nem tudtak mit mondani ) meg hogy szoftveres hiba, de olyan kijelentés is elhangzott, hogy közlemény fog születni arról, hogy a gradiens hiba illetve a villódzó kék pixelek nem lesznek garanciális hibák, csak a pixelhiba ! Javított 2.1-re és Froyo-ra rákérdeztem, sehol semmi egyenlőre.
Viszont hogy írjak jót is, mivel Magyarországon nincs szervize, ezért bármi behal rajta, nem javítják, hanem cserélik 2 éven belül bármikor. Azért ez érdekes lesz így, olyan eldobható kategória feelingem van......
-
vadászcsiga
félisten
Melyik apk felelhet a lockscreenért hogyan tudnám kivenni a zipből és lecserélni egy másikra? Egyáltalán a system/app mappában van?
-
kentucky
őstag
Sacco tennél fel videót a froyo lite custom rom telepítéséről ?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Többnyire az. Froyo: 1. hsz.
-
gabaglukk
csendes tag
a systemwide cuccok oke, azok nem is erdekelnek, rabizom a droidra mi kell neki.
de most, hogy igy nezegetem a task cuccokat, feltunt, hogy a calculator pl killelhetetlen. fut a sima mail kliens is lelohetetlenul, pedig el sem inditottam meg soha, miota romot csereltem (2 oraja), de az is megerne egy miset, hogy a voice search miert van betoltve?...
szoval jo ez igy, vegulis boven van annyi memo, hogy beleferjenek ilyenek -
Saccco
nagyúr
válasz
Davidka0716 #5155 üzenetére
Cellpeti ezt elsiette, csak custom ROMon tudod áttenni, vagy 2.2-n.
llaszlo:
Senki nem warezolt. -
Saccco
nagyúr
válasz
gabaglukk #5148 üzenetére
Azért a taskmanagerbe feltűnnek olyan programok is amit el sem indítottál, legalábbis tudomásod nem volt róla, valamint a widgetek is, ez az android sajátossága. Ha meg váltogatni akarod a programokat akkor 2.1en az utolsó 6ba, 2.2-n az utolsó 8ba csak benne van a kívánt program. Nem mellesleg a kilőtt programok cachelnek (nem mind), szóval hiába zárja be az android, amikor elindítod újra ugyanaz fogad mint amikor máshova léptél belőle.
Davidka0716:
Nekem a Shift 2.1-en nem ment fel 110+ MB hellyel sem. 2.2-n meg simán. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Davidka0716 #5152 üzenetére
tedd át a többi progit SD-re
miketrail91:
Froyo
-
Davidka0716
csendes tag
hogy lehet nagyobb játékot feltelepíteni (NFS Shift)
mert mindig azt írja ki, hogy szabadítsak fel több helyet. -
72mviktor
senior tag
válasz
miketrail91 #5149 üzenetére
Simán vissza vinném és megmutatnám a képet, hogy ezt mégis hogy képzelik? Nagyobb eséllyel cserélnek azonnal
Amúgy a problémáidat orvosolandó,tedd fell a 2.2 őt.Hihetetlenűl gyorsabb tőle minden
-
72mviktor
senior tag
válasz
agressor12 #5145 üzenetére
Hopppááá... igazad van
Félreértelmeztem
De attól még fenntartom a jogot arra, hogy szomorú legyek a FP hiánya miatt -
miketrail91
csendes tag
Köszi Saccco a helpet.
Leírom pár észrevételemet a telóról:
-A billentyűzetbe való írást lassan érzékeli
-Képeket lassan hozza be a képnézegetőbe
-Kijelző nekem is gradiens hibás
Angry birds szaggat jópár helyen+találtam a telón egy képet,amin rajta van egy kép: ahol vettem a telót levan fotózva két nő,és azt nem én csináltam...
kérdés: szerintetek vigyem vissza? van esély pixel hiba mentes telóra?:S
-
fattyu666
tag
válasz
miketrail91 #5139 üzenetére
Használj PowerAmp player-t olyan EQ van benne, hogy csak na
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
Mo-n csak az xxlgsm-nél lehet ilyen telót kapni függetlenül?! - gugliztam ezerrel de semelyik másik boltnál nem láttam :S valaki tud esetleg olcsóbban mint a fenti bolt? -
esox
senior tag
Nem tudom észrevették-e már az új kérdezők, hogy folyamatosan a sim lock, gradiens, kék csík, új szállítmány, és egyéb kérdések mennek már oldalakon keresztül! Használjátok már a keresőt, lapozást, stb!
-
Saccco
nagyúr
válasz
gabaglukk #5137 üzenetére
Hosszú nyomásra pont a taskswitchert kapod. Azért csak annyit mivel a régebben futott programokat lehetséges, hogy már bezárta a rendszer a memória-menedzselés miatt.
miketrail91:
Ne hallgasd max hangerőn, károsítja a fület.
A ramhoz meg tedd fel például a Quick System Info-t. -
Maxtreme
addikt
Srácok. Alkalmasint érdekelne valakit egy kb 2 hetes blade? Nem karcos, nem kijelzőhibás, tartozékokkal együtt.
mittomé' 29.500-ért. +pk a vevő terhére.
Ha igen, esetleg dobjon rám az emberke 1 PÜ-t -
miketrail91
csendes tag
Hol lehet megnézni hogy mennyi RAM van a telóba?
Mellesleg most hallgatok zenét a telón 320 as és max hangerőn eléggé recseg... nektek is?
-
gabaglukk
csendes tag
home gombot nem tudom atdefinialni vmivel, hogy hosszu nyomasra ne a legutobb hasznalt szoftokat mutassa, hanem egy taskswitchert dobjon be?
vagy a vissza gombra, vagy menure, vagy mindegy, de jo volna valami azonnal es mindenhonnan elerheto taskvalto. -
kelzsoca
félisten
válasz
ReSeTer #5126 üzenetére
Olvastam vmi sim lockról. Mi lenne ez? És a zte-t ilyennel adják a tmobilnál?
Ez azt jelenti hogy szolgáltató függő a készülék, tehát csak T-s kártyával tudod használni.
Namost vagy szerzel hozzá turbosim-et és használod azzal és a garancia megmarad, vagy körbenézel a neten és találsz rá más megoldást, de akkor a garancia ugrott.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
kvojnovics #5104 üzenetére
Semmi gond, nem basztatásnak írtam.
Elég jól halad a fejlesztés, és javítani szokták az ilyen alap hibákat.
-
miketrail91
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem én is a blade-et.
A homescreen nekem kicsit akadva megy meg néha mintha meggajdulna ha nagyon szélen érintem vagy nem is tudom.tapasztalat?+1 kérdés: USB ről hogy is lehet a netet beállítani? gépről rákötni
köszi előre is
-
ReSeTer
senior tag
Olvastam vmi sim lockról. Mi lenne ez? És a zte-t ilyennel adják a tmobilnál?
Másik kérdés mondjuk nem ide kapcsolódik, de ha van előfizetésem 2 évre, akkor az alatt hányszor vehetek telefont azon az előfizetői áron? 1 évben csak 1x?
Ennyi lenne.
Köszi. -
TOZ
addikt
shop.orange.co.uk
De! Jelenleg a webshopban a szurke out of stock, a feher, meg soon...
Boltokban van fekete, meg a modacon olvasottak szerint ujabban, itt-ott mar feher is.
Alapesetben 100GB+20GBP kotelezo top up, ha offline veszed. Online eseten 10 a kotelezo feltoltes. (de jelenleg ugye nincs online).
24k-nal tobbre jossz ki... -
rjg
őstag
válasz
agressor12 #5102 üzenetére
Jogos, de összességében mégis pozitív a cikk konklúziója. Egyébként én még jóval a cikkek előtt, ennek a fórumnak a hatására mentem bele két nappal a megnyitása után a vásárlásba, már tudva a tft kijelzőről és a 256MB RAM-ról. Egy Hero-ról váltottam és nem bántam meg. A cikkek sajnos csak részben tudják megválaszolni az emberben felmerülő kérdéseket, a fórumban viszont (jó esetben) több szem többet lát alapon, jobb áttekintést kap, mielőtt fejest ugrana egy lészülék megvételébe.
-
fattyu666
tag
válasz
Davidka0716 #5119 üzenetére
Meg lesz az...
Úgy keress rá (persze csakis a boltban), hogy Motonav.
Saint_: Én nem. A hárombetűs meg a Navigon szerintem bőven elég.
-
Magnum_
nagyúr
NDrive-ot használ vki?
-
sch_a
addikt
Most voltam T-pontban, természetesen nincs náluk
Ráadásul az oldaluk is egy rakat gané most, ott se tudom megrendelni..
-
fattyu666
tag
válasz
Davidka0716 #5114 üzenetére
Ja!
Én már meg is vettem neked.
Ment privi. -
-
fattyu666
tag
válasz
Davidka0716 #5101 üzenetére
Pontosan yxplayer v1.5.9
640x272 felb. avikat zökkenő mentesen viszi.
720x304 már picit lassú, de ha átállítod a képet, hogy ne húzza ki a teljes kijelzőre akkor azt is viszi.Saint_: Én simán kiraktam widgetnek egy oldalra a partnereket, aztán csak rábökök az illető képére és mégegyszer a hívásra, vagy sms...stb.
Igaz ez már két bökés -
Magnum_
nagyúr
válasz
Ren Hoek #5006 üzenetére
neeeem, független gyárilag. frankó a cucc. csak mégse tudtam belőni a mobilnetemet.
aki pannonos, segítsen
ill. mi az a progi, amivel egy kontaktomat ki tudom tenni főképernyőre, és mi az a progi, amivel be lehet állitani, hogy rábökök és rögtön hívja, ne rákérdezzen, hogy mit szeretnék? ill. hiteles battery widgetre tipp van?
köszi!
-
marcitp
őstag
válasz
Davidka0716 #5101 üzenetére
Valaki írta már:
yxplayer -
rum-cajsz
őstag
válasz
kvojnovics #5095 üzenetére
2. Ezt írják a 3. hozzászólásban:
"# Coarse location (location from WiFi / 3G) does not appear to be working. GPS is working great." -
Davidka0716
csendes tag
ezen a 480x800-as kijelzőn nem kellene már mennie avi filmeknek, konvertálás nélkül, mert nekem akad a rockplayerrel.
nem tudtok valami jó lejátszót hozzá?
esetleg ha bekapcsolom a hardwergyorsítást az segít ebben?
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Cipő topic
- ASUS routerek
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest