Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Saccco
nagyúr
válasz
Glatius #27546 üzenetére
Nem szedtem le, de ha nem bootanimation.zip a neve akkor át kell nevezni arra és bemásolni a másik helyére.
(#27545) Lasy:
Szerintem elbeszéltek egymás mellett. Az ADW EXnél a saját beépített backup restoreról van szó szerintem, nem külső programról. Vagy azzal nem megy? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
energy_ #27596 üzenetére
Az nem a kijelző alatt van, hanem a touch panel alatt. Valószínű valamelyik gasket nem zárt rendesen. Vagy szétszeded otthon (kockázat+gari vesztés, ellenben biztos tiszta lesz és hamar kész) vagy megvárod azt a 2 hetet, amíg megjavítják.
Nekem van vízindikátorom a Blackberry-s időkből (ez az a kis fehér pötty, ami a csavaron van a jobb felső sarokban). Szóval nekem nem ugrik a garim, ha megnézem a belső részeket...
-
Alexios
veterán
Nekem semmi bajom a wifivel, a laptopba n-es wifi van, az kicsit messzebről is veszi, de ez max 1-2 m különbség. Szóval átlagba ahol a notinak van jel ott a telónak is.
-
zsolt681
csendes tag
Hali.
Nekem semmi bajom a wifivel.Emeletes nagy házam van és a nappaliban van a router és az emeleti szobákban még primán fogja a jelet.A kertben is kipróbáltam a ház ellentétes oldalán kb 25 méterre még volt jel.A routerem tp link TL WR 541 g tip.Tavaly év végén ez volt a boltban a legolcsóbb 5600ft.
De ha a hivatalban vagyok akkor a routertől 7-8 méterre megszünik a jel.A telefon sem meg a laptop sem veszi a wi-fit.Ott tehát úgy gondolom erősen router függö a dolog. -
esox
senior tag
Win7-es wifi hotspot. Nálam sajnos nem műxik, kollegámnál viszont igen.
-
energy_
senior tag
válasz
pkardos #27588 üzenetére
amugy wifi nekem is rohadt gyenge itt van a másik szobába egy router most 3 csikos de ha 2 szobával arébb megyek már alig fogható a jel
asszem én egy elég selejt bladet kaptam tele van pixelhibával,telemegy a kijelző alatt kosszal+alig birja a procija a húzást és gyenge wifi
-
samub
csendes tag
És sztetek ezt garizzák így, ha odamegyek h "Hát gyenge a wifije. nagyon gyenge." ?
-
pista59
őstag
10 emelete panelban lakom a tizediken. 7.-en van egy router, azt nem látja a tizediken, de lent az utcán igen. (kb 25 m, és pár betonfal)
Fenn a tizediken az erkélyen viszont lát jópárat, fene tudja hol vannak, de az egyik biztosan a Széchenyi téren (hotspot pécs) az jó 4 km-re van. -
kelzsoca
félisten
Mindiiiiiiig minden körülmények között???
Valami gond van, ez nem a való világ topic
Biztos rossz hatással vagy az android bioritmusára.
Tedd fel a csodazip-et ha még nem tetted meg.
.......................................
(#27579) KombatHát erre szerintem senki nem tud válaszolni, itt most a topicban.
-
Kombat
őstag
A rosszul/egyáltalán nem érzékelő kijelzős telefont kérdés nélkül cserélik gariba?
Egyszer már vittem vissza és több mint két hetet kellett várnom, hogy visszakapjam.
(Akkor más volt a baja, végül cserélték.) -
Joshi
titán
Egy olyan "problémám" lenne, hogy nem tudom hogy miért de a felső állapotjelző (idő, térerő, aksi) mindig minden körülmények között kint marad. Azaz a futó alkalmazásoknál is, ezt hol lehet kikapcsolni?
A másik meg a billentyűzár, ha képet nézegetek vagy videót nézek akkor is aktiválódik. Miért?A telón a gyári 2.1-es t-mobil rom van.
Segítségeteket előre is köszi.
-
samub
csendes tag
Az én blademnek a wifije kb 5m-ig "lát el", ez elég kevésnek tűnik nekem, írnátok páran h nektek mennyire erős(példákkal). Nekem pl falon át esélytelen h fogja a jelet.
Több routerrel is próbáltam.
kösz
-
Keeperv85
nagyúr
Ehj... erről a korábbi kis animációról ez jutott eszembe.
Remélem működik a beágyazás...
Szerk: nem. Hát akkor link.
-
esox
senior tag
"Zene- és hangfetisiszták" véleménáyt kérnék agybadugós füles ügyben.
Eddig nem volt ilyenre szükségem (Sennh HD-490-em van), de most úgy hozta a sors, hogy néha kellene egy "fülbevalós" cucc is. Mit ajánlanátok? V-moda-t pl használ valaki? -
kelzsoca
félisten
válasz
fredikrugo #27565 üzenetére
-
Rogue2
csendes tag
Láttátok, hogy telónk már 39 a T-nél kártya nélkül és 41 Dominósan?
-
kelzsoca
félisten
válasz
fredikrugo #27561 üzenetére
-
sto1911
veterán
válasz
fredikrugo #27561 üzenetére
-
fredikrugo
csendes tag
sziasztok....kéne neekem a beautiful widget. Valaki eltudná nekem küldeni vagy egy linket ahonnan letudom szedni. Előre is köszi....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Technoman #27556 üzenetére
Képet menteni lehet, csak egy apró gond van, hogy kell hozzá egy PC (laptop pl.). Legalábbis én másik progiról nem tudok, ami root nélkül megy. Lehet a többiek igen.
Más: rájöttem mitől halt be a WiFi. Ez a user error a köbön. Nem piszkáltam én a WiFi fájlokat, csak éppen tegnap kernelt cseréltem egy próba erejéig... Egyből kinyírta a WiFi-t...
-
kelzsoca
félisten
válasz
pecsenyelaci #27554 üzenetére
Csak ha tuningolsz, de hát ez egyértelmű.
(#27555) anglergab
Törölni lehet, hozzáadni dolgokat főleg a rendszerhez már más történet.
Csengőhangok törlése és ilyen dolgok nem járnak kockázattal.
Az hogy a még nem telepített romban vagy a futó romban végzed ugyanazt az alakítást, azonos eredményt hoz.
(#27560) Keeperv85
Na ugye hogy buheráltál valamit, magától a wifi nem romlik el
-
Eclips21
őstag
Nem tudja valaki hogy miért dobálja el a sim kártyát a telefon mikor megvettem akkor csinálta elég sokszor így kicseréltettem a simet és egy darabig jó volt de most megint elkezdte
-
Technoman
őstag
Tudnátok segíteni?
A gépemen 2 féle GPS található (IGO8, Navitel) Barangolásaim során leszeretném menteni a kijelzőn látott adatokat/útvonalakat. Van olyan progi/képlopó (akár a marketbe) ami mindenfajta feltörés, a készülék szoftveres átalakítása nélkül (azt hiszem, talán ezt hívják rootolásnak) csak úgy simán feltehető a 2.1-es Android-ra ?Köszi a választ
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca #27550 üzenetére
Köszi a választ!
Ha betűtípust/bootanimációt/appokat etc szeretnék módosítani, akkor a rom zip fájlját is manipulálhatom (törlés belőle/bemásolás a megfelelő helyen), illetve futó rendszer /system mappájában/ba törölhetek/másolhatok, a kettő módszer pontosan ugyanarra az eredményre vezet?
Ha ez igaz, akkor a flashelés nem más, mint a /system, /boot partíciók tartalmának cseréje, illetve a /data (és cache(-ek)) formázása. Ez így igaz? -
lafaty80
addikt
Fejlesztőknek, tesztelőknek egy kis érdekesség: [itt]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Keeperv85 #27537 üzenetére
Csodazip
Már működik is. Mondjuk fogalmam nincs mi lelte, de most már egy dologban 1000%-ig biztos vagyok:
A csodazip (legalábbis nálam) NEM tölt be még a MENU gomb nincs lenyomva. Addig csak bootloader módban megy a a teló. Kipróbáltam most a kis reboot progival is. Az után is. (akku ki-be próba is volt)
-
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #27544 üzenetére
Ha kell a tuning lehetőség akkor igen.
Egyébként az r11 alapon olyan gyors általános használatra mint a jellyfish szétuningolva.
Nem benchmark eredmények és játékok futtatására gondoltam, hanem normális használat mellett a rendszer gördülékenyebb és gyorsabb.
(#27551) Keeperv85
Jó is az a csodazip
-
ux1
addikt
Nekem probléma mentesen kezeli azokat a widgeteket amik elmentik a beállításukat, vagy van settingse és azzal előre beállítom, pl. FancyPro majd jön az ADW->restore és a helyén van.
Valóban vannak olyan widgetek amiket nem rak vissza, de ez szvsz. nem az ADW hibája. Amúgy mint tudjuk... ugye a widgetek csak a belső memben működőképesek, tehát nem lehet || érdemes őket az SD-re pakolni pl. Move2SD.
-
Lasy
veterán
válasz
PpenoO #27535 üzenetére
tessék azt írja ki mentés után egyből a visszaállításnál, hogy problem loading widget.
Tehát az ADW ex sem tudja ezt kezeni. mint mondottam.Carline:
nem lehet, hogy kettőszőr másoltad fel, vagy két mentésed van a memkarin, és nem csak egy fájlt választottál ki hanem azt, hogy mindet tegye fel?anglergab
Amennyiben szeretnéd, hogy legyen benne Magyar nyelv tedd fel nyugodtan, amúgy szinte ugyan az. -
anglergab
addikt
Kelzsoca: az RLS9-ről mi a véleményed? Megéri R11-ről arra frissíteni?
Vagy az inkább downgrade lenne? -
tariattila
veterán
válasz
kelzsoca #27539 üzenetére
kösz az r11 romot! (és a fordítóknak is!)
végre jó a gyári browser és eddig a telefonáláskori csatlakozásos hibaüzik se jönnek...Blade wifi fix sem kell (eddig) ...szépen visszacsatlakozik ébresztés után..
már csak a folyamatos wifikapcsolat hiányzik... na ha azt a feature-t megoldja egy következő rom majd akkor fogok váltani...végre használható a gép!!! kösz
-
Lasy
veterán
nem érted, amint újra rakom a romot, és mindent mentésből tennék vissza, a widgeteket újból kell kitenni, hiszen maga az Android rendszer miatt nem csinál mentést róla, de máris leszedem az exet.
amúgy a launcherpro is kiírja, hogy az Android miatt nem tudja menteni.
-
Keeperv85
nagyúr
Asszem' jön a "csodazip". Meghalt a WiFi-m
Tegnap estem még jó volt, most pedig ez fogadott:
Akku ki-be megvolt...
-
Carline
őstag
Érdekes dolgot vettem észre a telefon névkezelésében.
Van egy telkonyv.vcf fájl amit beimportálok a telefonba.
A telefonkönyv megjelenítési beállításainál csak a helyi névjegyek van kipipálva. Ennek megfelelően a telefonkönyvben 143 névjegy van.
Máshol nincs névjegy (sem simen sem google contactban).
Ha beállítok egy névjegyhez képet akkor a telefonkönyvben meg is jelenik, de ha hívom vagy az az illető hív csak az android fej látszik a kijelzőn.
Ezekután azt vettem észre, hogy ha sms-t akarok írni akkor a személyek keresése mezőre kattanva minden névjegy 2x van benn a listában ugyanazzal a névvel, telszámokkal.
Ez mitől lehet?
Eredeti 2.1 van rajta. -
Saccco
nagyúr
válasz
anglergab #27500 üzenetére
Azt csak még változtattam rajta kicsit.
(Bootanim csere, launcher csere, Generation X Red téma beépítve)
Eddig nagyon jó. Végre rendesen megjelennek a képek is minden contactnál, híváskor és a handcentben egyaránt.
Azt nem tudom, hogy érdemes-e R11ről váltani, mert azt nem próbáltam.(#27508) Land:
De lehet. Desktop visualizes is kell hozzá, de írják is.
ADWbe nem lehetett saját dockot betenni (csak témával együtt), most már lehet külön is (a kiírás alapján).(#27516) embe:
Az a hiba még most is megvan. -
Keeperv85
nagyúr
Kicsit más téma. Kiloptam az egyik játék intro videóját, ami tökéletesen megy a Baldeünkön külön is. Éppen most szedek le egy progit, amivel elvben a FFDShow Codec-el összeházasítva lehet pontosan ilyen videót csinálni bármiből. Akit érdekel, a videó pontos adatai:
D:\test.mp4
General
Format : MPEG-4
Format profile : Base Media / Version 2
Codec ID : mp42
File size : 6.73 MiB
Duration : 36s 37ms
Overall bit rate : 1 566 Kbps
Encoded date : UTC 2010-04-01 17:36:07
Tagged date : UTC 2010-04-01 17:36:12
Video #2
ID : 2
Format : MPEG-4 Visual
Format profile : AdvancedSimple@L3
Format settings, BVOP : Yes
Format settings, QPel : No
Format settings, GMC : No warppoints
Format settings, Matrix : Default (H.263)
Codec ID : 20
Duration : 36s 36ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 1 499 Kbps
Nominal bit rate : 1 536 Kbps
Width : 854 pixels
Height : 480 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.153
Stream size : 6.44 MiB (96%)
Language : English
Encoded date : UTC 2010-04-01 17:34:56
Tagged date : UTC 2010-04-01 17:36:12
Audio #1
ID : 1
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Format settings, PS : Yes
Codec ID : 40
Duration : 36s 37ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 63.0 Kbps
Nominal bit rate : 64.0 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 277 KiB (4%)
Language : English
Encoded date : UTC 2010-04-01 17:34:56
Tagged date : UTC 2010-04-01 17:36:12 -
Thrawn
félisten
válasz
pecsenyelaci #27518 üzenetére
Ez csak egy vicc MoDaCo-n
-
syl5
őstag
Mondjatok már legyetek szívesek egy olyan appot, amivel törölni tudom a sim-ről a számokat!
Köszönöm!Már megőrülök ebbe a romolásba, meg abba, hogy egyik contact app se tudja normálisan sd-re menteni a számokat :S
-
hi all!
yxplayerrel kapcsolatban lenne kérdésem, nem tudom ki használja en is leszedtem viszont nekem regisztrálást kér, van ezzel kapcsolatban valakinek infoja ? Ugyanis ez nem ingyenes?
-
kelzsoca
félisten
válasz
anglergab #27510 üzenetére
1. Miért eddig is ment?
Ez lett aktiválva:
Nano is a text editor that can be run from the ADB shell on your
computer or from a terminal emulator (e.g. ConnectBot) on your
Android device. To run it from a shell, type: nanoThe scripts 'sysrw' and 'sysro' will also be included to make it
easier to mount the /system folder (as read-write or read-only)
for file editing purposes.Mivel a Paul romokban alapból le volt tiltva ez az opció és a jellyfish romokban nem, ezért aktiváltam.
2. hát igen, ez majd friss romot kíván, egyenlőre nem tudom mikor.
-
angyall
tag
Felraktam a HUN Rom-ot, de sajnos a WIFI kapcsolódáskor kell neki vagy 5-6 próba, hogy kapcsolódjon, pedig a WIFI Fix-et is felraktam. Tipp? Köszi!
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca #27505 üzenetére
kelzsoca: örülök, hogy sikerült a nano aktiválása
1. "Tehát mostantól működik rendesen az androidos emulátor a telefonon.":
ezt nem értem, pontosan mire gondolsz?
2. A nano támogatásához újabb romot kell felraknunk? Ha igen, az kb. mikorra várható?Előre is köszi a választ!
-
kelzsoca
félisten
Sikerült engedélyeznem/aktiválnom a nano-text editort a paul féle r11-es romban.
Tehát mostantól működik rendesen az androidos emulátor a telefonon.
Viszont azt nem értem hogy az a2sd parancsokra miért nem reagál semmit, minden más parancsot elfogad, de ami az a2sd-vel kapcsolatos azt nem hajlandó.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest