Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Golyo69
senior tag
PES 2011
gyári romon egy picit szaggat...de simán játszható -
lac14548
aktív tag
Elsőre sikerült!
Megy...
Bekonfigolom, aztán majd kérdezek, ha elakadtam...
Kösz Kelzsocsa...
-
spence225
aktív tag
válasz
tariattila #29392 üzenetére
Kösz a választ !
A clockwok recovery megvan, kicsit feltöltöm a telót aztán nekiugrok.
-
sto1911
veterán
válasz
tariattila #29392 üzenetére
Orulok is neki, hogy gyartotol fuggetlenul probaljak megoldani az emberek, csak sajnalatosnak tartom, hogy nekik kell :S Ettol persze meg drukkolok, csak ne eljuk tulsagosan bele magunkat.
-
spence225
aktív tag
Újabb kérdés : Ha felrakom a Kelzsoca r11_hun 2.2 Froyo féle romot akkor ugye nem fogja ezt kiírni: Enter SIM network unlock code T-mobilos függő sim kártya esetén ?
A választ előre is köszi ! -
d@minator
addikt
válasz
lac14548 #29385 üzenetére
Mehet. Én egyszer akadtam meg itt: "Nyitsz egy parancssort, majd beadod neki ezt:" Természetesen először win parancsablakot nyitottam.
Majd amikor rájöttem, hogy ez nem lesz jó: bal SHIFT folyamatosan nyomva tart közben jobb klikk a "C" merevlemez meghajtóra a sajátgépben és válaszd a "Parancsablak nyitása itt" a legördülő menüből. Ez után a DOS ablakba csak bemásoltam soronként a parancsokat a promt után. Természetesen enterrel a végén.
-
DM43
őstag
válasz
bikebutcher #29260 üzenetére
van kül. gps app amivel figyelheted a teljesítményét, nekem a rekort 23 műhold volt aminek a jelét látta és tudott is csatlakozni rá.
Ha ez igaz, akkor gyorsan dobd ki azt az app-t. A GPS rendszer 21 aktív és 3 tartalék műholdból áll, amelyek közül a Föld bármely pontjáról egy időben max 12 darab látható. -
Csoknyai
csendes tag
Tényleg a hivatalos gyáriról semmi hír?
-
sto1911
veterán
válasz
tariattila #29383 üzenetére
Arra ne vegyen senki merget, hogy egy barmilyen hivatalos rom garanciat jelent a wifi problemara. A google is tud a dologrol mar vagy egy eve, ha nem regebben, megsem tortent elorelepes az ugyben...
-
lac14548
aktív tag
Kelzsoca leírása alapján próbálkozom...
Tartsd nyomva a hangerő + gombot, és így kapcsold be a telefont. Ne engedd el a gombokat, várj kb. 10 másodpercet.
Akkor jó, ha a zöld droid figura marad a képernyőn, és látszólag itt megáll.
Csatlakoztasd a telefont közvetlenül a számítógéphez az usb kábellel.Ha a Windows kéri az eszköz drivereit, add meg a mappát (cd blade\driver) Várd meg, amíg végez a telepítéssel.
Ha nem megbízható forrást emleget, akkor is telepítsd.Eddig jutottam...
A windows (7) azt mondta nem talált drivert, nem engedte, hogy megmutassam neki, hol találja...
csak a netről akart frissíteni...megkerestem az eszközkezelőben az Android-ot, hogy ott frissítsem a driverét.
megadom az elérési utat, de nem települ fel, mert aWindows nem tudja telepíteni a következőt: Android
A windows nem talált illesztőprogramot az eszközhöz...Hogyan tovább?
-
spence225
aktív tag
Kelzsoca r11_hun 2.2 Froyo - ezzel a rommal kapcsolatban mi a tapasztalat ?
-
lsebestyen
addikt
ma meg volt az első bugom a telóval...
itthon reggel még gyors megnéztem postaládám, meg piacos updateket lenyomtam, benn a suliba vsznt nem akart felcsatlakozni a netre. de egy idpő után nem is látta már.mondom, rohadt jó...3 reboot után se volt jó, gondoltam akk töröljük a hozzáférést, csináljuk újra (huszonvalahány karakteres a jelszó) de úgy végülis jó lett.
am ezt a MixZing Basic tényleg tök jó, evvel hallom is. Ja és suliba volt hallás vizsgálat, és mindent jól hallottam, szval nem a füllel van a baj, ezt itt most lezárhatjuk -
Lasy
veterán
válasz
dragon1993 #29369 üzenetére
itt van a link hozzá
kereső jobb felső sarok. t-mobilra -
spence225
aktív tag
Belevágok a rom cserébe az első hsz-ben linkelt wlf leírása alapján. Kérdés hogy melyik rom-ot ajánljátok ami magyarított?
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993 #29369 üzenetére
Nem kell ezen csodálkozni, amelyik rom megérdemli odakerül, sem a 2.1-es sem a jj9-es nem való oda, azok szigorúan teszt jelleggel készültek és kerültek fel.
(#29373) spence225
Nézz be a logout blogomba.
-
nemkovacs
tag
válasz
zulobravo #29368 üzenetére
az extended controls tutira
rádiót nem látok, ja hogy csak a vezetéknélküli dolgok vannak kirakva arra gondolsz, hát extended controls-nál be lehet állítani sokmindent, én pl az usb háttértár kapcsolóját szoktam rárakni, de lehet battery stat-ot is akár vagy csak 1x1-es kockákat és egymás fölé szép sorban, szal lehet vele kreatívkodni..
-
dragon1993
őstag
Szimorúsággal tölt , hogy kelzsoca nem teszi ki a romjait a blogjára.
Valaki tudna addni egy linket ês egy changelogot kelzsoca modósított 2.1-es t alapú romjához . -
Skullen
tag
Helló!
Január 28-án vettem eBay-en fóliát Blade-re ( [link] ), nagy örömömre - és meglepődésemre - ma meg is érkezett. 2 oldalán védőréteg, nem az a kis vékony valami, amivel V*terán találkoztak néhányan. Egyet felraktam próbaképp, hogy mégis mennyire tartós...alig tudtam leszedni. Ujjlenyomat ami marad rajta, azt 1 pzs-vel áttörölve könnyen el lehet törölni, érzékenység minimálisan csökkent, de bőven a tűrhető tartományba esik.
Ahogy látom jelenleg nincs fent ez a fajta, de gondoltam megosztom a tapasztalatom.
-
Saccco
nagyúr
válasz
zulobravo #29362 üzenetére
Tippre ezzel:
Minimalistic Text
Itt egy hasonló screen.
Még egy. - djkrisz1 nagyon aktív ezen a fronton. -
latis666
aktív tag
Nem olvastam még ilyen hibát de lehet csak nem szurta ki a szemem. Mindenestre érdekes. A régi telefonom azzal huzta ki a gyufát hogy telefonáláskor a kapcsolat létrejöttekor rebootolt. Nem találtam megoldást cseréltem a telefont. Megvettem a blade-et és nagyon élveztem, hogy a hiba a múlté. Tegnap felraktam a magyar r11-et és ma kezdtem használni. Egyszercsak bevillant egy sim kártya jel piros kereszttel majd nemsokkal utána hivás közben a telefon ujraindult. 90% hogy a sim kártya a ludas. De lehetséges hogy ugyanazt a hibát hozza elő egy wm 6.5-ös htc-ből és az androidos bladeből? Meg aztán ez a kártya van a bladeben lassan két hónapja és ma láttam ilyet először. Valakinek hasonló tapasztalata esetleg?
-
zulobravo
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni annak a két appnak a nevét, amivel az alábbi képen létre hozták azt a színes, oldalsó függőleges kezelő felületet.
És azt az egyszerű wifi, bluetooth, gps, screen kapcsolót. -
Dani82
senior tag
nincs valami program,driver amivel XP felismeri a blade-t? mert nem tudom osszecsatlakoztatni a laptoppal
-
Gyb001
senior tag
valami win emulator letezik androidra ? egy régi rpg játékon gondolkodtam hogy el lehetne e inditani rajta (amnesia rpg www.moondragon.hu/)
-
pojakcs
senior tag
-
spence225
aktív tag
Esetleg egy másim probléma : Az 1 hsz.-ben volt egy link ahol megtalálom az eddigi módosított romokat. Ott olvastam hogy van egy progi amivel a telepített progik apk fájljait vissza lehet menti az sd karira, viszonz nem találom ott a progit.
Tudna valaki még ebben segíteni hogy melyik ez a progi? -
Saccco
nagyúr
Már annyit olvastam, hogy halk a telefon, hogy végre rászántam magam és beledugtam a fülest. Hááát elég jó a fülem és simán hallgattam max hangerőn... tényleg nem valami hangos. Másik telefonjaimat nem tudtam maxon hallgatni. Ettől függetlenül csendes szobában elég kb 1/3ad hangerő.
-
spence225
aktív tag
Én még az eredeti T-s romot használom, (csodazippelt ram-al).
Bár most már azért gondolkozom a rom cserén , eddig kicsit féltem tőle mivel első androidos készülék. -
lac14548
aktív tag
Készülök felrakni a 2.2 magyarított ROM-ot.
Mekkora legyen (mekkora lehet?) az Ext2 (vagy Ext3?) partició a kártyán?
Vagy a 2.2-hez már nem is kell particionálni, megy a kártyára telepítés anélkül is (FAT-re)? -
spence225
aktív tag
Üdvözlök mindenkit !
Ritkán szólok hozzá a dolgokhoz, mert eddig nagyrészt sikeresen meg tudtam oldani olyan dolgokat amiket eddig nem tudtam köszönhetően az eddigi hozzászólásotoknak, mégis lenne egy olyan problémám hogy a telefon belső memóriája kevesebbet mutat egy adott app törlése után mint előtte. Tud esetleg valaki olyan progit ami frissíti a teló memóriáját (esetleg valamiféle töredezettségmentesítő) ?
A választ előre is köszi !
-
Re-Tech
aktív tag
Sziasztok!
Kelzsoca féle r11es rommal kapcsolatban lenne kérdésem, hátha van valakinek ötlete mi lehet a gond:
Telefon csodazippelve, wipeolva és rom telepítés után nem tudok videot lejátszani. Olyat sem, amit a gyári alap rommal tudtam, alap lejátszóval (mp4 file). Most az Ezt a videót sajnos nem lehet lejátszani üzenet fogad. Rock Player Lite sem tudja lejátszani, az pedig can't open file üzenettel zavar el (több file-al és formátummal is próbáltam).
Bár sok köze nem lehet hozzá, időközben került bele egy új sd Karcsi, de ezt is leformáztam fat32re újra. Youtube viedólejátszás működik.
Szokott fagyni még a zenelejátszó is ritkán, de azt még kibírom. -
sto1911
veterán
válasz
sto1911 #29165 üzenetére
System/app alkalmazas ugyben azt talaltam ki kis segitseggel, hogy az app azert FC-zik, mert hianyolja a lib-jet, ami az apkban benne van. Amennyiben kezzel felmasolom a libet, gond nelkul elindul.
Ket kerdes van:
- eleg-e ugyanaz a lib a legtobb apknak, ha nem, akkor mik kellenek meg (tesztelesre szorul, hasznalt apptol fugg nyilvan)
- ha nem uazt hianyoljak, akkor hogyan lehet automatizalni a folyamatot. Mert egyet bemasolok a ROMzipbe, nem gond, de 20 appbol valogatni egyesevel nem szimpi. -
kmisi99
addikt
A poweramp Gyönyörűen működik!
De úgy látom nem a widget volt a probléma! A korábbi problémám sikerült előidéznem egy DJ programmal is! Valamiért az zenét nem kedveliDe nem baj azt úgyse sűrűn használom! örülök hogy a zenelejátszás jó lett!
-
sydon
csendes tag
PowerAMP, winamp4android ezekhez is van widget.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kvojnovics #29320 üzenetére
Igen, sajnos a JJ9-es rom több esetben dob ki FC hibával, ezt még nem jelezte senki sem, a fényerő állításánál jelentkező FC-ről már tudok.
Ezt a JJ9-et inkább csak teszt jelleggel tegyétek fel
(#29330) kmisi99
Mint azt már előttem valaki leírta, valószínűleg beragad a widget, és ez okozza a közel 100%-os CPU használatot, tehát majdnem kifagy tőle a készülék.
-
kmisi99
addikt
válasz
latis666 #29325 üzenetére
A videó valóban homályos de mivel a topikban a legtöbb ember ismeri ez a telefont nem szükséges látnia az írást hogy tudja mi történik szóval látszik hogy nem szól a zene és belassul a teló és látszik a 100% cpu használat! Megfogadom a tanácsod kipróbálok más zenelejátszót! Tudnátok valamilyet ajánlani? A lényeg hogy egyszerű legyen lehessen lejátszási listát csinálni és legyen widgetje!
A powerAMP eddig jónak tűnik!
-
hekmi
tag
Ahogy elnézegettem, nem volt még téma, viszont felmerült bennem egy kérdés, hogy lehetséges-e valamilyen formában FM transmitterként használni a telót? Vagy ez csak csupán programmal nem megoldható?
Bocs, ha kicsit buta a kérdés.. -
latis666
aktív tag
válasz
kmisi99 #29315 üzenetére
Ez olyan mint valami ufo jelenség előbb leáll a másik telefonod hogy ne tudd lefilmezni aztán nem jön elő és végül mikor feltöltöd a videot olyan homályos hogy a szem belefájdul ha az ember nézi. Nekem ilyenkor egy módszerem van ami mindig eredményes. Tiszta romot fel másik zenelejátszó másik widget. Ha előjön a hiba akkor nem a player widget párosban volt a hiba. És igy tovább.
-
tpeti78
senior tag
Ha valakit érdekel,3G Watchdog Pro,skynet blogján a leírás.
-
kvojnovics
tag
válasz
kelzsoca #29227 üzenetére
Üdvözletem!
Először is köszönet és fejhajtás, amiért ilyen nagyszerű ROM-okkal lepsz meg minket! Tiszteletem a tudásodért!
Másodszor viszont lenne egy kis problémám a Japanese Jellyfish RLS9 magyarított változatával:
ahogy a nagykönyvben le van írva úgy tettem fel kipróbálásra az említett ROM-ot, de újraindítás és "újratelepítés" után is abba a probléma ütközöm, hogy mikor minialkalmazást szeretnék hozzáadni FC-zik!
Nem tudom mitől lehet, de mivel eddig másokat nem láttam ez ügyben kommentálni, gondoltam megkérdezlek!
Segítséged előre is köszönöm!
Ui.: az R11-es ROM-od is nagyon bejött! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Lagler
tag
Helló!
Erre valaki valamit?
Hi!
Azt vettem ma észre, hogy reggel a beállított ébrsztőhang helyett a csengőhanggal ébrsztett, bármit állítottam be! R11-es rom.
Valakinek valami ötlet?
Üdv. Á -
roKas
tag
Most írom le sokadszor, hogy 2.1 -es T-s rommal MŰKÖDIK a mobil tv. ( kezd úgy kinézni a topic, hogy szelektív látással, és olvasással mindenki a nem működik szavakra izgul rá).
Ahhoz pedig , hogy a mobil tv használata warez -nek minősül főzött romon, csak annyit tennék hozzá, hogy ez ugyan olyan szolgáltatás mint a mobil net és a gsm telefonálás, és még senkit nem torkolltak le azért ezen a fórumon hogy pl. megszakad a telefonálás közben a hang, vagy nem tud sms-mms küldeni, vagy bármi a t-mobil szolgáltatással kapcsolatos nyűgje van és abban kér tanácsot. -
sch_a
addikt
Üdv!
Szeretnék mobilnet előfizetést, viszont jó lenne ha csak akkor menne fel a netre arról, mikor én szeretném. Jó lenne ha a programok se járnának fel frissítésért a háttérből, stb. Ez kivitelezhető valahogy? -
kmisi99
addikt
Na újraindítás után újra előjött a hiba! Itt a videó! Youtube
Lehet látni hogy hiába nyomkodom össze vissza eléggé megfagy a zenelejátszó! -
kmisi99
addikt
Régebben próbáltam más lejátszóval is akkor is előjött! Majd kipróbálom a powrampot is!
De ez szórakozik velem! Le akartam videózni a hibát rögtön elő is jött csak a szar n82 őm lemerül pont amikor a hiba előjött! Ki bekapcs bekapcsnál nem akar indulni akku ki akku vissza most már jó! Na kezdjünk neki a videózásnak újra! És az istennek se tudtam most előidézniPedig úgy nyomogattam mint a hülye össze vissza váltogattam a számok közt és semmi! Bezzeg kb fél óra alatt kb 3x jött elő most meg nem tudom előhozni!
Mindjárt kikapcsolom meg be hátha előidézhetem és levideózhatom újra!
A gyári lejátszót használom! -
Saccco
nagyúr
-
kmisi99
addikt
Ez nem igaz! Alig fél órája raktam fel a legújabb kb 1 hetes kelzsoca r11 et! Erre már megint szar a zenelejátszás! Elindítom a zenelejátszó widgetről valamelyik számom és random szerűen van hogy jó de van hogy megint csak 0:00 át ír ki felül az értesítések köz kiírja hogy folyamatban .... zeneszám de mégse szól ellenben a cpu 96-100% környékén van mindaddig míg nem indítom újra!
Hiába zárom be hiába próbálok mást indítani nem jó! Ugyan elindul más zene de cpu továbbra is 99 körül! És nem az adott zenével van gond! Mi lehet a gond? Ezt csinálta az egyel régebbi kelzsoca r11 ben is és mindent pontról pontra követtem formáztam azt a wipe data akármit is! A gyári T-s romal nem vol ilyen problémaÖtletek?
-
_NCT
addikt
válasz
PpenoO #29300 üzenetére
Ez nálam is ígyvolt, ezért váltottam JJ RLS9-re Diego-tól, gyors, stabil rendszer, egy éjszaka alatt 3%-ot merült a telefon
Folyamatos wifi használat mellett óránként kb 2%-ot merül az akksi. De a folyamatos alatt a tényleg folyamatosat értsd
Jah és még nem is csináltam akksi kalibrálást
-
syl5
őstag
válasz
Nekemnyoc8 #29258 üzenetére
Hát sajnos muszáj feltenni a froyo-t, nem lehet megúszni...
Sőt már azzal is lassan le leszünk maradva...(#29285) nemkovacs
Magával a clockwork-el van probléma, az összes verzióval
AmonRA-val egy gondom sem volt. Backup/restore-t még nem próbáltam, de az összes többi funkciója hibátlan.(#29281) Nohab61
Ezt lehet megnézem hétvégén. Flibble jó romokat szokott csinálni.
Aktív témák
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest