Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_
ó baccameg... valamit elszúrtam a bevitelnél...
Szóval. Most volt egy pillanatra a kezemben egy Blade, de durván pixelhibás. 8 pixel volt rajta halott - jó ebből kettő "csak" szubpixelhibás.
A tulaja tőlem kérdezte, milyen esélyei vannak a cserére a T-mobile-nál...Én meg tőletek kérdem, milyen eséllyel cserélik mostanában, csakmert hallom mostanság nem nagyon cserélgetik olyan készséggel, mint pár héttel ezelőtti időkben?
A válaszokat előre is köszönjük...
mrlujoak
-
törölt tag
Ahogy olvasom a ZTE call logban már javítva lett a fekete négyzet bug a nevekben. Ezt a javítás csak a magyarított tartalmazza, vagy van belőle angol is, ami csak ezt a bugot javítja? Mert feltettem a ZTE-s Contacts, stb. progikat, és megjelent a fekete négyzet. A ROM az még, amit sonique linkelt r11, angol nyelvű.
-
M4DdoG
csendes tag
Pda net nem talàlja drivert -.-
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Lagler #29803 üzenetére
Nekem uj szerias, minden stimmel a leirasod alapjan, kiveve a fekete
Kapcsolot.Nekem az lenne a kerdesem, hogy normalis-e, hogy az angry birds season azon palyai
melyeken fa van a disznok fedezekenek, azokon enyhen akad a blade. Van ahol a jatszhatosag hatarait is atlepi.
Erre van valami megoldas? Valami program?, probaltam kelzsoca osszes romjat. -
-
asturel
őstag
válasz
Saccco #29920 üzenetére
Kozben megoldottam, valamiert utolag nem irta logcatben a hibat :S
Igy mar kidobta szepen h W/AsyncQuery( 313): android.database.sqlite.SQLiteException: no such column: raw_contacts.mode_id: , while compiling
Persze jj rls9bol valamiert kiszedtek az sqlite3 binarist.. igy atkellett huznom pc-re a db-t..
alter table raw_contacts add mode_id numeric default 1; meg is javitotta -
-
M4DdoG
csendes tag
Sziasztok Vkinek vmi ötlet hogyan tudnàm megcsinàlni wifi vevönek gépemhez a telefont????
Kösxi
Üdv
Tomi -
Cool Face
aktív tag
Huh nagy problémám van
Boot logót flasheltem volna, de az egész befagyott "waiting for device" Ilyenkor mit tudok csinálni? Nem merem lehúzni
Valaki gyors help
F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5 F5
-
kelzsoca
félisten
válasz
tpeti78 #29967 üzenetére
Azt a csomagot amit tőlem leszedtél, na abban a fastboot mappában megkeresed a recovery fájlt ami eléggé hosszú nevű, azt átnevezed és berakod a létrehozott images mappába ahová a csodazipet kicsomagoltad, akkor jó ha kérdezi hogy felülirja -e, természetesen igen, ha ez megvan mehet fel az igages mappa az sd-re és hangerő fel+bekapcs. gomb megnyomni, flash indul, lehet örülni.
(#29966) ux1
Lesz többféle csodazip is, természetesen szájbarágós leírással
-
Miksz
tag
egy csapásra sok legyet ütni
-
ux1
addikt
válasz
bodoraudio #29861 üzenetére
Negyedik készüléken se Fc-zik nekem.... Esetleg "user error" ???
Természetesen nem kötelező használni, eddig viszont más nem jelzett vissza.
Saccco:
Azért a csodazipből hagyjatok meg egy "eredetit" is. Gariztatás esetére, mert nem igazán fogják elhinni, hogy a T tette rá a CW recovery-t -
OrLiX
tag
Feltettem egy témát az R11_hun-ra,
GenerationX Green Theme,
és az a problémám, hogy a háttérkép, maradt az, amit előzőleg beállítottam.Hogy érem el, hogy az legyen a h.kép, ami a témához van?
-
lac14548
aktív tag
Kelzsoca r11 HUN ROM-ban meg lehet változtatni ezeknek a gomboknak a funkcióját?
Példa kép:
Ezen a képen pl. a fényképező van a jobb oldalon...
-
Miksz
tag
Lassan csodazip-turbó lesz
-
Miksz
tag
Saccco köszi a részletezést, a nagy örömtől csak a végeredményről számoltam be
egyes pna-kon is hasonlóan lehet indítóképernyőt cserélni -
Saccco
nagyúr
válasz
tpeti78 #29955 üzenetére
1. Másold fel a csodazipet a telefonra az image mappába.
2. Nevezd át a clockwork-recovery imgjét -> recovery.img-re
3. Másold be a recovery.img fájlt a telefonra az image mappába
4. kapcsold ki a telefont
5. kapcsold be a telefont a hang fel + bekapcs gombbal
6. várj míg végez
7. kapcsold ki
8. hang le+bekapcs gombbal már be is tudsz lépni a recoverybe(#29939) kelzsoca:
(#29958) Miksz:
Leírtam lépésről lépésre.
Mondjuk nem neked. -
Miksz
tag
Működik az átnevezős-bemásolós-+hangerő-poewer on módszer
a csodazipes tartalom maradt csak a recoveryt cseréltem, így benyalta kapásból -
M4DdoG
csendes tag
Sziasztok...
Az lenne a kérdésem hogy szeretném telefonomat wifi vevöként hasznàlni a gépemhez...
Lehetséges ez? ?? Ha igen hogyan? ??
Köszi
üdv
Tomi -
jkorr
csendes tag
válasz
kelzsoca #29948 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors válaszokat
Nem sürgős, előbb a 4 gigás kártyámat 16-osra akarom cserélni, de szerintem utána meglépem a romcserét, a hivatalosra nem várok.
Igazából nem probléma, minden a Marketről van, AppBrainen keresztül, szóval elvileg nem lesz kunszt újratelepíteni az appjaimat 2.2-re. -
mira72
őstag
válasz
kelzsoca #29948 üzenetére
jár egy kedves barátom informatikára Balatonfűzfőre suliba most 12.es... vagy hogy monnyák most a negyediket
vett egy blade-t
parancssoron elvérzett... .. a könyvtárba-ból lépegetéseknél...
kérdem, mit tanultok akkor.. válasz: html, word, excell, pps...
na mondom, akkor a mai infós szakközepek, túlképzett titkárnőket gyártanak?
erre kicsit megsértődött...( azóta sincs CW a balde-jén )
ha jól emlékezem talán általánosba vettük mi a dos parancsokat? -
kelzsoca
félisten
válasz
tpeti78 #29946 üzenetére
A zip-et letöltötted és kicsomagoltad a megfelelő helyre????
(#29947) jkorr
Ha nem annyira égetően sürgős a rom csere, akár a hivatalos 2.2-re is lehetne várni.
Bizonyos nem gyári alkalmazások esetén működhet a backup, de ez sem valami jó megoldás, hiszen ezek a beállítások általában szorosan összefüggenek a rendszerrel, és egy másik verziós szoftver már másképp működhet, így valószínűleg csak problémát okozna.
Amit ajánlanék az lenne hogy a jelenleg belakott 2.1-es rendszer alól kellene egy backup csak az alkalmazások .apk fájlairól, tehát magáról a telepítőkről készíteni.
Ezeket az alkalmazásokat érdemes lehet megpróbálni feltenni a 2.2-re is, persze mindent újra kell beállítani, de az ilyen mértékű rom csere sajnos ezzel jár.
-
jkorr
csendes tag
válasz
kelzsoca #29945 üzenetére
Köszi, ez mondjuk logikusan is hangzik, viszont akkor a lényegi kérdésem kihagyhattam a hozzászólásomból, mégpedig hogy végülis van valami mód, amivel az appjaim lementhetem beállításokkal együtt, és visszarakhatom egy 2.2-es custom romra is, vagy ne is rágódjak ezen, hanem csináljam meg a rom cserét aztán konfigurálgassak mindent, amit esetleg kell.
-
kelzsoca
félisten
válasz
tpeti78 #29941 üzenetére
Milyen rendszer?
(#29942) jkorr
Ezek a mentések akkor jók ha ugyanazt a romot szeretnéd esetleg újra feltenni, vagy kipróbálnál többféle romot, és ha esetleg nem jönnének be, vissza tud tenni azt amit a próbálkozások előtt használtál.
De az hogy egy lementett 2.1-est rátegyél a 2.2-re az sajnos hibákhoz vezethet, volt is ma erre példa.
(#29938) mukika009
CSAK JELLYFISH rommal megy az OC!
-
ux1
addikt
válasz
bodoraudio #29861 üzenetére
Háát nem tudom három telcsin van fennt másfél napja és még semmi nem FC-zett.
Mivel data partíciót használ, itt a metódus ezért Wipe/factory reset ->Install zip-> reboot. Ja és persze nempárt ha normális recovery-t használsz
pl. 2.5.1.8 vagy AmonRA de az install script teljesen kompatibilis a CW3-as recoveryvel is. Esetleg megnézhetnéd, vagy elküldhetnéd a recovery.log-ot. Hátha tudok segíteni. Ettől függetlenül nagy a szórás, és mint írtam nekem mind a 3 készülék átpartícionált (128MB system). Erre is készült a ROM.
-
jkorr
csendes tag
válasz
kelzsoca #29829 üzenetére
Hm, egy ideje olvasgatom a fórumokat, készülök majd a rom cserére, de eddig nem akartam hülye kérdéseket feltenni, most viszont muszáj lesz.
Szóval én azt hittem erre jó a titanium, talán itt is láttam jópárszor ajánlva, hogy elvileg még az appjaim beállításait is elmenti és aztán azt bármikor visszaállíthatom. De ezekszerint ezt csak ugyanazon a romon érdemes/szabad?
Mert már pár hét alatt egész belaktam a 2.1-et, akkor romcsere után minden appomat újra állíthatom be olyanra amilyenre szeretném, vagy van valami megoldás / esetleg félreértek valamit?
Bocs a noob kérdésért.
-
tpeti78
senior tag
SOS!
Srácok,próbálom Zsoca leírása alapján a recoveryt feltenni,de a windows nem kéri az eszköz drver-jét,és a beírt parancsra "A megadott út nem elérhető".
Mii a teendő?
-
mukika009
tag
miért van az hogy nem működik az FLB r7-en a set cpu? vagy hogy kell pontosan állítgatna vagy mit szúrok el?
-
TOZ
addikt
válasz
Sutymuruttye #29934 üzenetére
Root, recovery csere linux alatt is ugyanugy megy.
Csek disz át. -
Saccco
nagyúr
válasz
Sutymuruttye #29934 üzenetére
Az első hszben is van egy gép nélküli telepítési módszer. Mondjuk ez annál is egyszerűbb.
-
Miksz
tag
a csodazip-es install mappa = image mappa, sorry, benéztem
-
TOZ
addikt
válasz
Sutymuruttye #29929 üzenetére
Oszinten debian (ubuntu) parti vagyok... de ez mindegy is.
En meg sdk-t sem raktam fel, linuxos flash ugyanugy megy, mint winnel, csak a masik parancs kell: fastboot-linux.Esetleg sdk ugyben a fentebb linkelt okossag meg kellhet. Mi masra kell a PC?
-
Saccco
nagyúr
válasz
Sutymuruttye #29926 üzenetére
-
TOZ
addikt
válasz
Sutymuruttye #29926 üzenetére
Egesz pontosan mire gondolsz?
Windows nekem csak az Ultrabayben levo hdd-van, nem volt bootolva rola alsohangon fel eve...
-
Sutymuruttye
csendes tag
Segítséget kérnék. A fórumon minden tele van win cuccokkal. Linuxon mit tudok kezdeni a Blade-del? Nagyon szeretnék egy linket! Még egy pc suite sincs sehol....
-
Miksz
tag
én kivettem a recovery.img-t a csodazip-es install mappából így a cw-t meghagyja csak a többit cseréli +hangerő-bekapcsnál
-
Nohab61
aktív tag
Megoldották a RIL problémát a CyanogenMod romban
Lehet tovább haladni
-
Saccco
nagyúr
válasz
asturel #29917 üzenetére
Nekem simán az általam linkelt (módosított Diego verzió) RLS9 van fent és megy szépen, tudtommal semmilyen fix nincsen benne. Végre megjelennek a képek is rendesen.
csodazip:
Azon gondolkoztam, sőt már valahol meg is pendítették a dolgot. Hogy lehet egy 3dik féleképpen is recovery-t flashelni...
Ki kell cserélni a csodazip recovery.img-jét. -
asturel
őstag
válasz
Saccco #29914 üzenetére
Simen van par contact, de az eddig nem zavart be (torolni ugye ezen a telefnon nem lehet, ahhoz meg tul lusta vagyok, hogy atrakjam masik telefonba), de miota van ez az uj ContactsProvider (fb sync fix) nalam azota csak telszamokat ir hivas kozben, viszont ha megnyitom calllogot ott jol kiirja :S, mellesleg missed callnal (notificationbe) is csak a telefonszamot irja..
-
kelzsoca
félisten
válasz
mira72 #29905 üzenetére
na akkor melyik az űberf@sza rom?
Szerintem a Bacardi rum is jól húzható, ráadásul akadásmentesen fut.
(#29908) OrLiX
Miért a modacon kívűl szerinted honnan lenne hozzá téma készítve?
Egyébként az elegant steel téma is ottvan
(#29907) hesha30
Nem tudom mi ez a retro stílus hogy fekete-fehérben nyomta a videókat
-
asturel
őstag
Jellyfish RLS9 csak nalam nem irja ki a szamhoz tartozo adatokat telefonalaskor? (csak a telszamot irja, raneztem logcatben de nincs semmi error, csak siman az adott telefonszamhoz nullt dob nevnek :S)
-
mira72
őstag
válasz
Nohab61 #29900 üzenetére
a hírek már hivatalos T-s romot is említettek még 2 ünnep közöttre
és minden nap felhozza több ember is akik b@sznak a fórumot olvasni/követni hogy mikor lesz már "hivatalos" rom...
az meg hogy melyik a jobb rom... nem hülye kérdés? olvasni kell a fórumot, és kiderül mire melyik a jobb...
na, gondolkoztam a rom témánremélem tetszik másnak is a gondolatmenet
tegnap leírtam már amit gondolok, jelezték többen is hogy értikui.: 8am volt fent, most 9van ( JJ ) teljesen jó, és a farokhosszabbító történet is megy vele szépen
akinek az kell, de HA OLVASSA ÉS KÖVETI a fórumot tudja h a másik romok (Paul alapú) se lassabbak, na akkor melyik az űberf@sza rom?
-
Cool Face
aktív tag
Ha boot logot szeretnék cserélni akkor elég kicserélnem a logó root explorerel, szóval nem muszáj rá flahelnem fasboottal?
-
kelzsoca
félisten
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest