Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibiajax

nagyúr

válasz Beni2360 #18270 üzenetére

a gondom egyetlen egy:
    nem tudok sehogy sem 96 és 192kHz-s hangot kapni a koax kimeneten keresztül. nekem pedig ez fontos lenne, azon akarok zenét hallgatni, nem hdmi-n, és sok a 96/24bit-es zeném.. összes pink floyd meg jarre-om az, pl
    és mivel már mindent kipróbáltam, minden raw-on van akkor sem, minden auto-n van akkor sem, minden natív sample rate-en van akkor sem csinálja, csak 44.1 agy 48kHz amit kapok, így már nem tudok mást kitalálni, mintsem hogy ez egy bug lehet ebben a legújabb beta FW-ben - amit én gyanútlanul feldobtam, még első nap.
    tököm gondolta, hogy ilyen problémáim lehetnek majd

őrlődöm, azóta is. a legvalószínűbb felállás most az, hogy vissza fogom vinni és elállok a vásárlástól.
    a másik, hogy visszaviszem, és megkérem a forgalmazó mintaboltjában az eladót, csináljon nekem koax out-on 48kHz-nél magasabb sample rate-et. ha sikerül neki, természetesen marad. ha nem, esetleg nézzünk meg egy másik darabot (amin ugye még a régebbi alap FW lesz) aztán vagy azon sem sikerül, vagy sikerül, és akkor megint csak örülünk majd

Új hozzászólás Aktív témák