Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Beni2360 #18270 üzenetére
a gondom egyetlen egy:
nem tudok sehogy sem 96 és 192kHz-s hangot kapni a koax kimeneten keresztül. nekem pedig ez fontos lenne, azon akarok zenét hallgatni, nem hdmi-n, és sok a 96/24bit-es zeném.. összes pink floyd meg jarre-om az, pl
és mivel már mindent kipróbáltam, minden raw-on van akkor sem, minden auto-n van akkor sem, minden natív sample rate-en van akkor sem csinálja, csak 44.1 agy 48kHz amit kapok, így már nem tudok mást kitalálni, mintsem hogy ez egy bug lehet ebben a legújabb beta FW-ben - amit én gyanútlanul feldobtam, még első nap.
tököm gondolta, hogy ilyen problémáim lehetnek majdőrlődöm, azóta is. a legvalószínűbb felállás most az, hogy vissza fogom vinni és elállok a vásárlástól.
a másik, hogy visszaviszem, és megkérem a forgalmazó mintaboltjában az eladót, csináljon nekem koax out-on 48kHz-nél magasabb sample rate-et. ha sikerül neki, természetesen marad. ha nem, esetleg nézzünk meg egy másik darabot (amin ugye még a régebbi alap FW lesz) aztán vagy azon sem sikerül, vagy sikerül, és akkor megint csak örülünk majd
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest