- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
sony89 #15649 üzenetére
Talán itt megtalálod a kérdésedre a választ.
Nem írnak semmit a HDR változatról az NFO-ban, szokatlan. Próbáld erre állítani ha projektorozol és akkor mindent HDR-ben fog a projektor lejátszani. -
sony89
tag
Sziasztok!
Tegnap lefrissitettem a Zidoo z10 pro lejátszóm a legfrisebb firmware de nekem nem vált át automatán HDR10 re ha egy dolby vision filmet akarok nézni a projektoron ...nem tudom mi lehet a gond lehet valami beállitas hiba...
Ugye a projektor csak HDR10 et tud feldolgozni jó lenne ha az ilyen filmeknél automatán a HDR sávot adná ki a Zidoo..
Amúgy a projektor egy Sony 290ES
Mi lehet a gond melyik beállításokat nézzem át?Köszi!
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Overöye #15643 üzenetére
Tudja a 3D, atmost az AVR-nek és a hangfalak kell tudnia mivel a hangot 1 az 1-ben atkuldi az AVR-nek. Nekem két fajta yt-m van telepítve. De sokat nem kockáztatsz mivel neten rendeled és van 14 napod vissza küldeni ha mégsem jönne be.
Nekem a 4K tv mellett volt 3D EPSON projektorok is és még mindig megvannak a 3D filmjeim. Pedig már nincs 3D megjelenitőm. Van egy külső BD írom és azt a zidoo USB portjára dugva mennek a lemezek lejátszása is. -
Overöye
friss újonc
Veszek egy Z9X-et ha a következő feltételeket nem csak a papíron tudja hanem a gyakorlatban is bizonyította: 3D, Dolby Atmos, Youtube (elég a FHD).
A távirányító világítása gombbal kapcsolható vagy mozgásérzékelős? Esetleg dimmelhető?
Van tag innen Veszprém környékéről? Jó lenne élőben látni egy Zidoot.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
Delfanboy #15641 üzenetére
Hát azt tudod, hogy mennyi a videó fps és az is látható az infónál, hogy mennyivel megy ki. Az fsp váltás ha be van állítva akkor annak mennie kell a gyári lejátszóval. Se kodi se más lejátszó ZDMC nem működik kadenciahelyesen.
Csináltam tegnap egy röpke videót a beállításaimról a MEGA-ról letölthető -
Beni2360
Topikgazda
válasz
Delfanboy #15633 üzenetére
Akkor toroltem es a feket valtas amit irtam amiatt van, hogy 1x frekit,1x felbontast valt. Igaz a beallitasok kozt van lehetoseg nincs-re klikkelni de akkor is van.
BD menu meg mint irtam akadozhat ha valamilyen szinten bele nyultak vagy el sem indúl. De sokat javult az elmúl időben a menü lejatsszasa opció.
Ugye lentebb X10-irtal. Probaljal ki egy egy az egybe rippelt lemezt es ott nezd meg mikeppen mukodik. A hatter fenyt meg irtam. Ennyit tudok segiteni -
Overöye
friss újonc
Sziasztok.
Új vagyok itt, de jó sokat visszaolvastam. Zidoo z9x-et szeretnék most úgy áll a dolog, viszont nem találtam infót a 3D lejátszásával kapcsolatban. Mivel a projektor tudja, szeretném kihasználni. Köszi -
Delfanboy
tag
válasz
Beni2360 #15632 üzenetére
Rendben, köszi! Azért kérdezem, mert eddig mindenhol vagy csak TV vs TV vagy BOX vs BOX felkonvertálás össze hasonlítást találtam.
Amúgy 2 dolgon lehet valahogy gyorsítani/javítani?
1. Mióta AVR-re van dugva a Zidoo a resync idő anyag váltásnál duplájára nőtt. Főleg akkor zavaró, ha bluray-t nézek és 3-4x szinkronizál újra a tévé mire eljutok a filmig és dobja ki az LG art work képeit 1-2ms -re vak sötét szobában !MEG VAKULOK!
Mikor a tévébe ment egyenesen pikk-pakk váltott.2. A bluray-ek menüje baromira döcögős. A lejátszó, így tudja csak lejátszani vagy valahogy lehet simább/gördülékenyebbek az animációk? Van pár videó fent régebbi X10-ről, ahogy menüt játszik le és ott elég gördülékeny, mint rendes BD lejátszón.
-
Delfanboy
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne (LG C1 tv esetében), hogy ti TV-el vagy lejátszóval konvertáltok fel? Azaz, Switch frame rate and resolution-t vagy Switch frame rate only-t hasznátok?
Melyik konvertál fel szebben?
Előre is köszi!
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
PrOmArTiN #15628 üzenetére
ZIDO X10? Vagy elirtad?
Nagy valoszinuseggel táp gyengeseg lessz a gond.Esetleg a kulső sata portra probald radugni ha Z10-s. Ha ott menne akkor a belső sata kapcsolattal lehet a gond.
Na rákerestem tényleg X10-d van. Esetleg egy másik kisebb HDD-vel teszteld, hogy jó-e a belső sata port és akkor a táp lesz a kevés. -
PrOmArTiN
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen az előző válaszokat, megoldódótt a probléma, de most egy újabb merült fel.
A Zidoo X10-embe (legfrisebb fw) mikor bedugom az új, WD Red Pro 10TB-os HDD-met (ez a pontos model) , akkor csak kattog. Először nagyon megijedtem, azt hittem tönkre vágja, de nem, mikor a HDD dockerembe bedugtam minden rendben volt vele.
Ez miért lehet?
Nem ismeri fel, kevés áramot kap, nem támogatott?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv, -
gusztafszon
csendes tag
válasz
blakey #15625 üzenetére
Ha már az "értésnél és értelmezésnél" tartunk. Nem tudom, hogy te hol láttad, hogy másét hirdetheted.
És ne gyere azzal, hogy a "láttam egy eladó terméket HA-n" az nem másénak a hirdetése, mert az nevetséges lenne.
Az ilyeneket meg mint "Amit én jeleztem az nem hirdetés hanem ajánlat ha keres valaki zidoot.", ezt értelmezni sem tudom. Akkor én sem hirdetem hanem ajánlom azt kész, komolyan -
blakey
titán
válasz
gusztafszon #15624 üzenetére
Érteni és értelmezni.
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
Nem tudom, hogy te hol láttad, hogy más a saját termékét hirdetné, de nem lehet. Én beírhatom, hogy láttam egy eladó terméket a HA-n, de linket már nem adhatok meg. -
gusztafszon
csendes tag
válasz
Beni2360 #15623 üzenetére
Amennyiben az a kiiras is illegális volt, akkor értem a problémát.
Én nem a szabályok között kerestem hogy lehet-e ilyet, nem is találom hol kene megnezni, hanem keresőben visszanéztem pár hozzaszolast és ez alapján gondoltam hogy ha akkor lehetett akkor most is, a kis szemantikai különbség ellenére is. -
Beni2360
Topikgazda
válasz
gusztafszon #15622 üzenetére
Annak idején amikor kiírtam sokan kerestek de még priviben is kérték, hogy jelezzem ha esetleg tudok eladó zidoot. Így ide írtam ki az egyenlőség esélye végett. Ennyi.
-----------------
Korrekt hirdetés nem sokáig lesz fent. Tavasszal is volt 2 db és hamar elvitték.
Ha Ő a csoportunk állandó tagja akkor talán maradhat a bejegyzése.De már annyit emlegettük, hogy bően elég. De mint írták írd be az aláírásodba amig el nem adod és akkor mindig megjelenik az ajánlat. Úgy sincs aláírásod tehát pofon egyszerű lenne.
-
blakey
titán
válasz
gusztafszon #15620 üzenetére
"van eladó eszközöm HA-n" vs. "van eladó eszköz HA-n", a szabályzatot el kell olvasni és ha elfogadtad, akkor nem árt betartani. Egyébként van egy kiskapu, aláírásodba beteheted, hogy eladó és egy tinyurl linkkel még meg is könnyítheted az elérést.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
gusztafszon #15616 üzenetére
Nem lehet hirdetni valamit félre értettél olvasd el a PH szabályzatát. Törölnöm kell a HSZ mert különben kitiltást kapsz. Amit én jeleztem az nem hirdetés hanem ajánlat ha keres valaki zidoot.
-
blakey
titán
válasz
gusztafszon #15616 üzenetére
Nem lehet hirdetni, említeni lehet, hogy van egy a HA-n, de ennyi.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz
powerup2 #15614 üzenetére
Nem regen adtak ki egy uj lejatszot ugyan ezzel a chippel, nem valoszinu, hogy jonne manapsag egy ujdonsag.
-
powerup2
addikt
Új zidoo lejátszóra ( új chipsettel ) lehet számitani még a nyáron ?
-
-
nt0524
tag
válasz
Beni2360 #15608 üzenetére
Igen, tökre igazad van, annyira tök vagyok hogy a hangról meg is felejtkeztem... :-(
Szóval hiába dugom a sticket a vetítőbe, attól még hallani nem fogom
Az AVR-em-en meg nincs hdmi (jó régi, de audiofil, Primare), szóval game over! :-)))
(a Zidoo-t direktbe kötöttem a vetítőre, a hang meg optikán megy az AVR-be) -
sony89
tag
válasz
nt0524 #15607 üzenetére
Hello!
Nekem Zidoo Z10 Pro van ami nagyon jó lejátszó de sajna streamingre egy nagy 0
Ezért vettem egy MECOOL KM2 mediaboxot...ez nagyon jó mert Google licensz és Netflix licensz is megtalálható benne, ezért mindegyik streaming szolgáltató max felbontás és akár Atmos hanggal is képes menni rajta..
Mivel van egy Sony 290ES projektorom fontos volt hogy ezek a szolgáltatók is tökéletes minőségben jöjjenek! Ki is tudjam a képet küldeni a Sony felé...
Idáig teljesen jól működik Netflix, HBO MAX és a Disney+ is akár 4K HDR Atmos minőséggel! -
Beni2360
Topikgazda
válasz
nt0524 #15607 üzenetére
A tv kep nem megy ki.
Az amlogic topikban foglalkoznak ilyen stickkel, ott erdemes erdeklődni. De ikkabb AVR-be dugva a hang vegett ajanlott. Idezet: "Amazon firestick 4K max is nagyon jó cucc, pl. kodi alatt 4K Dolby Vision/Atmos a Netflix és a Disney + is...hbo max stb.
Amazon.de-ről jo aron rendelhető alkalmankent. -
nt0524
tag
válasz
Beni2360 #15603 üzenetére
Ha a tv-d tudja ezeket (mert kifizették a licenszdíjat), akkor ok. Mi van olyankor, ha vki elvetemült, és projektoron akarna nézni netflixet, stb? ilyenkor vegyél egy tv okosító stick-et és dugd be a projektorba? Gondolom a tv képét nem tudod projektorra átvinni.
(Én igazából ezért sajnálom, hogy a média lejátszók nem tudják streaming-et...
, nem tudom kivetíteni)
Ki milyen megoldást használ erre?
-
djnice
veterán
válasz
powerup2 #15604 üzenetére
Az 1080i, 1080p teszt már fent van (ezekben még nem szerepel a Zidoo mert capture-nél gond volt a limited/full range-el, de amúgy megegyezik a képe a Dune-vel):
1080i angol hanggal is: [link]
1080p egyelőre csak angol felirattal: [link]
A HDR és DV teszt is jön hamarosan, abban már benne lesz a Z1000 Pro. -
djnice
veterán
Hamarosan lesz natív Plex támogatás Zidoo-ra: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest