- Dell notebook topic
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- A legtöbb kézikonzolra telepíthető lesz idén a SteamOS
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz Aurig@ #14295 üzenetére
Értem, hogy nem tudtad megállni, ne szólj bele, de itt most nem a digitális kimenetekről általánosságban, hanem mi konkrétan a Zidoo optikai kimenetéről beszéltünk - ráadásul a Zidoo-n nincs koax, tehát annak menüjében az audio kimenet beállításoknál az "SPDIF" csak és kizárólag az optikait jelenti.
Úgyhogy máskor légy szíves kicsit körültekintőbben a félreérthető beírásokkal és mielőtt írsz, előbb gondolkodj.
Köszönjük.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Beni2360
Topikgazda
válasz szkutyi #14294 üzenetére
Nálam is volt sokszor, hogy sokan voltak és mégis csak 30-35 közt ment. Hiába vannak sokan ha le vannak a seedek mérsékelve. Seedel 100 torrentet és ha nincs akkora feltöltése, hogy neked is sok jusson. A NAS-n 12-20 közt szokott menni és az átlag meg 35 a zárójelben. Azért is írtam, hogy kb a NAS-mal egy forma. Én megvettem a Proo változatot nem volt egy nagy összeg és mindet lehet állítani. PL a webes elérést ( Remote Web Interface) most találtam meg 1.5 év után. Eddig a boxon lépkedve adtam hozzá de az alap beállításokat úgyis ott kell elvégezni és mivel az angol nehezen ment a beállítása. PL a net elérése csak evvel a beállítással megy jól.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kokokka
őstag
válasz szkutyi #14283 üzenetére
Én ugyan így használtam a Dune-nél de ott azért, mert sokszor kifagyott a lejátszó a torrent miatt. PC-leszedtem a filmet 60-70-80-al, aztán Filezilla-val ment a Dune-re, volt, hogy 90-100-al stabilan. Na ezt a Zidoo-nál nem tudom megismételni, mert max 60-al másolok rá SMB-n. Így meg már egyszerűbb, ha azzal a 35-40-el egy ből a Zidoo-ra szedem le Zeta-val.
-
gulyasa
őstag
válasz thomasvold #14284 üzenetére
Az SPDIF kimenet az optikai.
Viszont az optikai max 5.1-et tud. 7.1-nél (pl. DTS-HD MA) ajánlott lekeverni a hangot 5.1-re vagy "kevesebbre".[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Beni2360
Topikgazda
válasz szkutyi #14283 üzenetére
Nincs szükség légegérre simán megy a saját távval a torrent app "zetaTorrent" 50-56 M/s-l tölt.
Letöltése.
Most tüzetesebben átnéztem és megtaláltam a webes elérését vagyis laptopról ://192.168.0.xx/9090 és máris a laptopra letöltött torrentfájt hozzá lehet adni és kicsit lassan de beindul a letöltés. Evvel a 24.4 G videóval kb 15 perc alatt végzett. Az eleje meg a vége egy kicsit lassú.
Evvel kíméled a laptopod SSD-jét meg a seed mehet mivel bekapcsolva maradhat a zidoo keveset fogyaszt. Felesleges köröket teszel szvsz. BUÉK
-------------------------
Ui: Bocs de, vegyél már a barkács boltban bútor élfóliát pár ft/m és vasalóval melegítsd fel arra a polcra.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
szkutyi
addikt
válasz thomasvold #14284 üzenetére
-
thomasvold
őstag
-
szkutyi
addikt
válasz kokokka #14280 üzenetére
Nincs legegerem, zidoo pedig elég rossz helyen van, és igazából nekem így a lég kényelmesebb:).leülök a laptop elé, elinditom a letöltést és kész:)
Amúgy ezen is változtatni fogok, először a laptopon lévő ssd-re, és onnan pedig a torrent helyezi át a zidoon lévő hdd-re.. -
gulyasa
őstag
válasz thomasvold #14281 üzenetére
A hangkimeneteket hogyan állítottad be?
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
thomasvold
őstag
Tegnap ki akartam próbálni a Zidoo optikai kimenetét, összekötöttem a hangfallal és meg sem nyikkan. Mi lehet a gond? Hangfal és ugyanaz a kábel jó, mivel úgy volt egy darabig összekötve a TV és a hangfal.
-
Zoty4
őstag
válasz ilovedigweed #14271 üzenetére
vagy huzzál ki egy cat6/7 kábelt akkor ha mindenképpen kell a 30m távolság, ha nem akkor meg maradj ilyen pár m távolsággal, az tuti jó
Bár szerintem vmi nem stimmel a kábeleddel , mert 100m-en tudnia kéne a gigás netet[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
válasz Beni2360 #14272 üzenetére
Gondoltam rá, hogy lecseréljem cat7-re de a műhely jövőre vissza alakul nyári konyhának és már nem lehet majd ott a nas. Előbb-utóbb fel kell hoznom ezért nem ruházok már be jobb, 30m-es kábelre. Ám nekem kellett összerakni a végeket krimpelővel, de nem volt vele probléma mert régebben mikor még sz.gép volt a nas helyén, sebességet mérve hozta a gbit-et.
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Beni2360
Topikgazda
válasz ilovedigweed #14271 üzenetére
Le kellene ellenoriztetned a kábel, hogy nincs-e egy szalszakadas benne. Vagy ve nek neten egy markánsabb 30-m és ott helyben a szobába osszedugnam és ha nem jó akkor vissza a fadonak.
-
ilovedigweed
senior tag
Nos, kiiktattam a 30m cat5e kábelt és egy 2m-es cat5e kábellel kötöttem össze a 325v2-t a routerrel. Sajnos sok a 30m még a cat5e-nek is.
Immáron nem akadozik még a 113gb-os Gyűrűk ura sem.
Olyannyira nem, hogy a Dune és az x96 max plus - Mátrix is egyidőben streamelte akadálymentesen.
Továbbá javult minden téren a képminőség is. A Dune Real Vision 4k-nak valamelyest jobb a minősége de nem annyival hogy az maradjon meg. Beszarás, mindjárt felvagdosom a 30m-t 10cm-es darabokra.
Így most fel kell hoznom a nas-t a műhelyből, ott fog csörögni az előtérben. Mondjuk megéri
[ Szerkesztve ]
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
szasanyi
félisten
válasz thomasvold #14269 üzenetére
Esetleg nézz meg 1-2t innen, ezek teljes BD ISO-k. Igaz, csekély a magyar felirat (a szinkron még inkább de ezek pont nem olyanok). Már ez a trilógia bejön neked bár az eredeti nyelven hangsávja sokkal jobb ennél is.
Sorozatból pedig ez nagyon jó lett, és persze brutál nagy helyfoglalású.[ Szerkesztve ]
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz kokokka #14267 üzenetére
Nam is van 25 GB ISO ami simán megy, akkor lehet, hogy a dual már sok neki.?
-
szasanyi
félisten
válasz kokokka #14264 üzenetére
Nem egy filmről, hanem általában jegyeztem meg. No time to die-t én is szinkronnal néztem, mert ott ahhoz vok szokva (mondjuk a szinkron nem rossz, de a DD 5.1 elég soványka).
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
És pont ezért nézem a filmek, sorozatok 99%-át eredeti (leginkább angol) nyelven. Amúgyis gyakran pocsék a szinkron , THD meg mint a fehér holló (Atmosról nem szólva, bár ez nekem nem fontos és így is sokkal több a hangfal mint azt a nejem szeretné ).
-
helgi
aktív tag
Mert ez egyszerű matek. Egyszerűen az eladott lemezek bevétele alapján nem éri meg nekik kifizetni azt a pénzt, ami egy dd5.1 hangsávnál jobb minőségű szinkronhang elkészítéséhez szükséges. Többlet költséggel jár. Ezért is sok film manapság már csak 2.0... :S
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Róviden, mert sokkal drágább és bonyolultabb az összes abban levő sávot kezelni meg sok színkron stúdiónak nincs meg a technikai háttere hozzá. És a miertet tudjuk.
-
kokokka
őstag
válasz Beni2360 #14257 üzenetére
Próbálj olvasni légy szíves! Ezt írtad :
Akkor az miért van ami írtam, hogy hálózatról akad szinte nem is megy, USB-n ugyan az a Die Hard ISO menüvel is simán megy?
Fehérzaj azt írta, hogy az ISO a menü miatt akad! Én meg leírtam, hogy ez nem igaz! Direkt átmásoltam két ISO-t a PC-re és onnan játszottam le : hibátlanul megy mind a kettő! Most is az szól a háttérben!
A menü részéről meg leírtad azt amit én is, hogy mindig is gond volt vele! Én is ezt írtam (emlékszel : sok a reales) tehát nem értelek, mert ebben egyet értünk!
A Frame Rate Pause pedig működik, de nem tökéletes, ezt is leírtam! Nekem 5mp van beállítva. Van olyan amikor jól teszi a dolgát, meg van olyan, amikor nem vagy inkább nem jól. A hang-ot viszont sokkal jobban kezeli, ha állítasz késleltetést! -
Zoty4
őstag
na ez kicsit off, de miért van az hogy a magyar hangsáv kb 99%ban dd5.1, miért nem tudják a beszédet rátenni egy atmos/dts:x stb hangra?
Aki csak szinkronosan néz filmeket, annak ez pokol -
Beni2360
Topikgazda
válasz kokokka #14255 üzenetére
Na meg 1x fussal neki az ebben a témában 2x leirt hsz-nek. Ugyan az az ISO videó hálózatról szaggat hdd-re másolva meg simán megy. Menü meg mindig is gond volt még a DVD korszakban is ha rosszul nyúltak bele. Pl BD 3D Hotel Transylvania 1 és 2, ugyan az a személy készítette és az egyiknél megy a menü a másiknál nem. Az X8-nal is volt aminel ment a menu 5 éve.
Az az időpont 1,3 stb mp meg semmit nem ér, bármire állítom ugyan az marad, ha kimapcsolom akkor is jön a feketeség.[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
válasz Beni2360 #14253 üzenetére
Azért, mert amit Fehérzaj ír, az így ebben a formában nem igaz! Ha az lenne a baj, akkor helyi lejátszásban sem lenne jó!
A zidoonál a BD menü okozza a bajt. A fórumon némelyiknek van Dune lejátszójuk pluszba és ők írták hogy kaptak valami frissítést " BD iso menu problem" néven.
Ennek meg így nem sok értelme van, mert ez a probléma olyan sokrétű, hogy soha nem lesz olyan lejátszó, amelyik MINDEGYIK ISO menüt rendesesen tudja majd kezelni. Annyi reales van, hogy nem lehet mindegyiknek megfeleni és ezt a Dune is pontosan tudja. A jelenlegi készletemmel semmivel sem rosszabb a Zidoo ezen a téren, mint a Dune!
-
kokokka
őstag
válasz feherzaj45 #14248 üzenetére
De akkor az csak hálózaton keresztül akad! Mert nekem közvetlenül Zidoo-ra kötött HDD-ről hibátlan mindegyik ISO-m!
-
Beni2360
Topikgazda
Akkor az miért van ami írtam, hogy hálózatról akad szinte nem is megy, USB-n ugyan az a Die Hard ISO menüvel is simán megy?
-
szkutyi
addikt
válasz feherzaj45 #14250 üzenetére
Köszi:)én totál mwgvagyok az iso és a menü nélkül, utóbbit utálom is:)csak kérdem hogy foglalkoznak-e a dolby vision folyamatos fejlesztésével?!!
-
szkutyi
addikt
Tudom, csak kérdésem hogy szándékoznak e optimalizálni a dv-t?
-
szkutyi
addikt
válasz feherzaj45 #14238 üzenetére
Zidoonal van tervben javítani az iso akadást?
-
szasanyi
félisten
válasz feherzaj45 #14244 üzenetére
Ez nem jó hír. Így az lesz, hogy megvárom a felhasználói tapasztalatokat, visszajelzéseket és ha azok jók akkor megy fel.
Beni2360: 5X távlatból minden megkopik, és mindenkinél. Megértelek, én is pont így vagyok csak én a némettel. Annál csak a francia rosszabb... amit ott cipőfűzőnek írnak azt zongorának ejtik.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
válasz szasanyi #14243 üzenetére
Látod én 50 évvel ezelőtt Németországban másod tolmács voltam 4 évig éltem kint és 7 évig német feleségem volt de már megkopott a német nyelv tudásom. Tehát majd 10 évig beszéltem a nyelvet és annyi. Most a facén vagyok egy csopiban és ott próbálkozok vissza jönni. Múltkor láttuk a DARK sorozatot ami német nyelven volt elég sok mindent megértettem belőle. Az angol nem ment pedig próbálkoztam.
-
feherzaj45
csendes tag
-
szasanyi
félisten
válasz feherzaj45 #14241 üzenetére
Nyilván nem arra gondoltam, hogy kínai "ékírással" is megfelelne. Az angol nyelv az alap, az nekem teljesen megfelel (pedig nekünk a fősulin még az orosz volt a kötelező, akkor még választható nyelv sem létezett ). Főleg ha az késlelteti az újdonságoka és/vagy stabil verziók megjelenését.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz szasanyi #14240 üzenetére
A Kínaiak csinálják a rendszert a fordításnak ehhez semmi köze. Mindig előbb a frissítés mint látod vagy látnád az új dolgok nincsenek fordítva.
Ui: És sokan vannak akik nem tudnak perfekt angolul.[ Szerkesztve ]
-
feherzaj45
csendes tag
válasz szasanyi #14237 üzenetére
Mondjuk ez a magyarítás - szerintem - sokkal kevésbé fontos
Ez nem így van mert ha nem lenne fordítás nem használnád ezt a lejátszót. A NEO-S még októberben a kínai kiállításon full kínai volt ott rakták rá a fordítást. Mindegyik full Kínai lenne. A ZidooTech akkor keresett fordítókat angolra amikor európába akartak betörni és az első darabok még Kínai nyelvel kerültek angliába kezdetleges angol fél fordításokkal, a nyelvek úgy bővültek ahol felbukkanttak a lejátszók.A Zidoo-nak szüksége van a fordításokra a piac miatt. Az angol szöveg sincs kész még mindig vannak hibák, amit egy Jiang Bob nevű ember fordított aki kiszállt a projektből most keresnek fordítót UK angolra és US angolra.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Beni2360 #14239 üzenetére
Értem. Mint mondtam az a kevésbé fontos, csupán jó ha ha van. Viszont ha az új feature-ök és a stabil verzió kiadása csúszik, akkor jobb lenne ha ezek lennének a preferencia listán előrébb.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz szasanyi #14237 üzenetére
feherzaj45 csak a magyarosítást kapja mert regelt az önkéntes munkára, semmi köze a fejlesztéshez.
Még ezt is harapó fogóval kell kikönyörögnie.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz feherzaj45 #14231 üzenetére
Akkor én halasztom, és megvárom a felhasználói tapasztalatokat a stabilitást és a valós előnyt / fejlődést tekintve. Mondjuk ez a magyarítás - szerintem - sokkal kevésbé fontos, nem arra kellene időd és erőforrást pazarolni és akkor lehetne hamarabb stabil, hivatalos kiadás.
-
-
ilovedigweed
senior tag
Köszi az infót. Még nem volt időm megnézni kisebb kábellel működik-e. Remélem nem az a baj mert a nas lent csörög a műhelyben, ott ordibálhat
-
Zoty4
őstag
válasz feherzaj45 #14231 üzenetére
azt nem lehetne megoldani hogy amikor filmet indítok ne indítsa el egyből hanem áéllítsa be magát és utána indítsa csak el a filmet? Nagyon vacak ahogy elindul a film 1s majd elkezdi a képarányt és framet állítani (fekete kép) majd folytatja a filmet. Gagyi érzés
Inkább vrnék 3s-et az indulással mint ahogy most van[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz ilovedigweed #14222 üzenetére
elvileg a cat5e 100m-ig tudja a gigabitet (elvileg)
én amit furcsállok h vezeték nélkül akadozott anno nálam, majd Ákos javaslatára kábelen dugtam be, azóta jó
Márpedig 5ghz-en wifi6tal nagyon nem illene. Szóval majd még ezt is kicsit toldozniuk kéne[ Szerkesztve ]
-
feherzaj45
csendes tag
válasz szasanyi #14230 üzenetére
Csak is Béta. Annyi újítás van tervben hogy stabil nagyon úgy nézki egy hamar nem lesz. Még azt oldják meg a következő kiadásnál hogy ne zavarjon be a HT és QS fordítások mert ez nem csak a magyar hanem a többi nyelvnél is gond ami leginkább a QS-t érinti.Ez a közben bekerülő új funkciókat érinti a QS-ben
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz feherzaj45 #14229 üzenetére
És az hivatalos, stabil vagy BETA verzió lesz?
-
Beni2360
Topikgazda
válasz szkutyi #14220 üzenetére
Bocs akkor félre olvastam először.
Most ismételten elolvasva, kérdésem, hogy kábelen vannak a kapcsolatok? Lehetséges ok, hogy alvó állapotban van a HDD és azért nehéz elérni vagy nem is látja a win és idő kell neki amig feléled és magához tér.
Csinálj egy olyan szitut, hogy a torrent indítás elött Androidról elindítasz egy filmet és akkor már nem alszik a HDD, majd kilépve indítsd a torrentet, hogy akkor is fent áll ez a szitu? Más5lezem nincs ilyen felállást még nem csináltam. nekem a zetaTorrent Pro van fent a ZIDOO-n nem egy sebesség bajnok de azt tudja mint a NAS-m. És a nagy előnye, hogy keveset fogyaszt a zidoo.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Na mire össze szedtem a dolgokat és leírtam már kaptál is válaszokat, meg közben kimentem begyújtani a cserépkályhába.
Hát nekem is ilyen NAS-m van de a felállás Modem>switch>és abból kap minden cucc kábelen. Vagyis a helyi hálózathoz nem kell a modem, ha kihúzom a LAN kábelt a modemből akkor is fenn áll a helyi hálózat és megy minden videó lejátszás. A swictből 1,5 és 2m kábelek vannak. és egy 8M ide a laptopomhoz ha kell akkor azt bedugom.
Nekem is meg vannak ezek a videók de nincs akadozás.
Ha nálad a 30m-n utazik oda vissza az anyag akkor lehet az a gond. érdemes lenne ezt átolvasni hátha találsz megoldást a hibára. Egyelőre ennyit tudtam össze szedni.
De pofon egyszerű kizárni ezt a hibát behozod a NAS-t a szobába és egy 2m-s kábellel rádugod és máris látni fogod, hogy mi a helyzet az akadásokkal. És máris van döntési alapod.[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
válasz Dave567 #14224 üzenetére
Zidoo már nincs meg. 200+ torrent fut nálam. Lehet megnézem majd 2m-es kábellel a routerre kötve, hogy úgy viszi- e. Ha valaki tudja, hogy a cat5e kevés 30m-re az szóljon nyugodtan
-
Dave567
addikt
Naturba is megpróbáltad?
Közvetlen a Zidoora kötve valahogy?
Cat5e az kevés szerintem ekkora méteren, persze nem biztos, hogy igaz.
10m-es cat7 van nekem, igaz nagyobb a NAS, 170 torrent megy a Nason, 4mb feltöltéssel, de így is viszi a nagyobb fájlokat, igaz nagyon néha beakad, de csak ritkán. -
ilovedigweed
senior tag
válasz Beni2360 #14215 üzenetére
Nálam akadoznak a nagy bitrátás filmek zidoo, dune és x96 max plus - Matrix alatt is.
Pl a 113gb-os Gyűrűk ura - Két torony is. 12bit Dolby Vison, TrueHD Atmos.
Zyxel 325 v2. Tervezem a cseréjét. Mondjuk a nas és a router között van 30m UTP kábel (cat5e). De nem hiszem, hogy ez lenne a probléma.
-
Beni2360
Topikgazda
válasz Dave567 #14219 üzenetére
Így már értem. A zidoo honlapján össze tudod hasonlítani, nagyobb részt a DV videó és a folyamatos fejlesztés.
De ne sokáig gondolkodj ha el akarod adni mer sokat fog zuhanni az ára. Szvsz.
Van egy fent a HA-n 69990-t jó ár. Ritkaság.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Beni2360
Topikgazda
Ha videót nézek akkor leveszem 7000-re és még a nagy bitratas remux is megy. Momentán semmi letoltesem nincs és a feltoltesre meg szinte semmi. És mint írtam ugyan olyan BD, mappa változatban utana siman ment. Nem a nas volt a hibás mivel CE alatt simán ment az ISO videó.
-
kokokka
őstag
válasz feherzaj45 #14203 üzenetére
A Dune már megkapta az engedélyt szoftveresen a Blu-ray iso-hoz
Aztán kitől? Vagy hogy érted ezt?
-
szasanyi
félisten
válasz Beni2360 #14209 üzenetére
Helyreállítás a partíciós tábla sérülése, másnéven "téglásítás" után. esetleg?
De ahogy ahogy gondolod, amennyiben más megfogalmazásban közérthetőbb.
-
Beni2360
Topikgazda
-
-
Beni2360
Topikgazda
válasz feherzaj45 #14205 üzenetére
Mármint a HT teljes törlésére gondolsz?
Láma kérdés, mi köze a HT-nek a CEC-hez. Én azt hitte m ez rendszer dolog.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
feherzaj45
csendes tag
válasz feherzaj45 #14203 üzenetére
A HDMI cec- nek van újdonsága de csak akkor válik láthatóvá ha teljes törlést csinál a tulaj miután a HT le van mentve + a KODI alapú is. Ez csak azoknál kell akik használják a nyelvi fájlokat. Az angolt használóknál a HDMI Direct mód látható.
-
szasanyi
félisten
Remélhetőleg senkinek sem lesz szüksége erre a leírásra, de nem baj ha meg van (esetleg az összefoglaló is tartalmazhatja).
-
feherzaj45
csendes tag
A BD iso még javításra szorul. A Dune már megkapta az engedélyt szoftveresen a Blu-ray iso-hoz. A Zidoo csak a következő frissítéssel fog működni. A januári kiadásban több "izgalmas" újítás lesz. Ezt a Zidootech üzente kör e-mail-ben. Egyre több az új funkció de a fordítások nagyon le vannak maradva. A HDMI cec- nek van újdonsága de csak akkor válik láthatóvá ha teljes törlést csinál a tulaj miután a HT le van mentve + a KODI alapú is. De én megvárnám a januári frissítést. B.U.É.K.
-
szkutyi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- FSD módban gázolta halálra a seattle-i motorost a Tesla Model S
- Anglia - élmények, tapasztalatok