- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MSI notebookok
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kszthly
senior tag
válasz juve600 #3998 üzenetére
Ma már volt 2 óra navigálás iGO-val, közben bluetooth-on küldte a zenét a Spotify a rádióra.
Semmi gond nem volt vele.Lehet, hogy a fórumon még a 16-ai verziót "dicsérik". Az mondjuk meg is érdemli.
[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
juve600
nagyúr
válasz kszthly #3996 üzenetére
azért eu-s fórumon írják rendesen
igo megy nem tudod ??pl MiFit csak lelakatolva jó,különben eldobálja a bluetooth kapcsolatot a Bip órámmal,csak factory reset után lehet újra párosítani vele,azért ez több mint bosszantó,Xiaomi termék mindegyik,mondjuk MIUI9 alatt is így van
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Találkozott már olyannal valaki,hogy igaz külső emlékeztető appot használok de 9;30 van állítva és nyolckor kor már csorog,meg a felső értesítése a 9 re állított óra már 8 után kicsivel csörög,meg az értesítési sávba nem tudom,hogy került bele a shazam. Ezek kicsit furcsa dolgok szerintem. Sőt blokádja is fullosan beállítva és mégis ott van a reklám az alkalmazásokban,direkt bementem a blokádja és narancssárga minden de blokkolás nulla.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
juve600
nagyúr
glob dev-ből nincs új build ?
nem értem amúgy ezeket a hibákat az eu-s romnál,tudom a china az alapja de akkor is,mindig jobb volt az eu dev mint a global dev
-
kszthly
senior tag
válasz szabi__memo #3991 üzenetére
[ Szerkesztve ]
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
szabi__memo
nagyúr
MIUI10: 1080p60
-
porse
őstag
válasz szemmelver #3976 üzenetére
"5d" megnevezéssel keress, pl ez link, ezek közepén is tapadnak már, és nem pöttyös foltos. Még nem ajánlom ezt mert nem jött meg de úton van.
... szerintem.
-
Pityu.
nagyúr
Ó anyám mennyit szenvedtem az activity launcherrel,hogy pár appot tudjak tiltani de mindig hibával leállt,már ridegségemben keresgettem a google playn és találtam ezt MIUI Hidden Settings
Csak egy példa
És tényleg el is tűnik a telepített alkalmazások menüből.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
-
maroni
aktív tag
Sziasztok véletlenül nem tudjátok a sim kártya pin kódját hol tudom módosítani?
Köszönöm már megtaláltam![ Szerkesztve ]
-
ratobi
senior tag
Azt be lehet valahol állítani hogy az ujjlenyomat olvasóval, le is lehessen zárni a telefont? Vagy legalább lekapcsolni a kijelzőt...
-
kirusz1
őstag
válasz szemmelver #3923 üzenetére
Nekem pont a redmi 4x en nem volt semmi pötty pedig full cover folia van rajta
-
törölt tag
Ismerősnek kellene szereznem egy kék, 32GB-os Note 5-öt. Hol lehetne a legolcsóbban beszerezni? Eustock azt írja, nem fognak kéket forgalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz szabi__memo #3966 üzenetére
igen
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Terentius #3959 üzenetére
Hát nem annyira szerintem. A gyári igen, de akkor most a Facebookra is kérdezzünk rá, hogy mit használjunk helyette?
Hosszú lenne a topic, ha minden app-ra egy kérdés jutna.
Kapcsold ki a szóajánlást, mert nem lehet érteni mit mondasz
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Terentius
őstag
válasz Graphics #3955 üzenetére
Hadd kérdezze meg. A böngésző nem szerves része a miuinak? Én is áttértem operára mert ajánlott a tok hogy kevesebb aksit fogyaszt azonban Ezt nem nagyon vettem észre Mindenesetre az hogy a könyvjelzőket el tudom menteni pozitív dolog. Mivel Facebook ot Nem telepítettem mert fölöslegesen hogy aztán az erőforrásokat ezért böngészőből nyitom meg és egy kicsit butább az operának a Facebook kliens mint a gyárinak.
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
Graphics
Jómunkásember
Érdemes. Vagy mi a kérdés. Másik böngésző használata már nem kapcsolódik a topic témájához.
De egy böngésző használata ne legyen már itt kérdés. Kipróbálsz mást és használod ha tetszik.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Pityu.
nagyúr
No és senki nem tud választ adni a böngészős válaszomra?Érdemes a gyári xiaomi böngésző helyett valami mást felrakni?
-
Headless
őstag
válasz Graphics #3949 üzenetére
Hogy utálom a gyári fájlkezelőket. Annyira használhatatlan, tegnap pl. az jött elő, hogy ha felül akarsz írni mappákat, akkor annyiszor kérdezi ahányszor akar felülírni valamit, nincs opció rá, hogy minden esetben felulir.
BL nyitással már törlődik minden, legalábbis a miunlock szerint, mivel figyelmeztet ra. Egy 5 másodperces késleltető keretében.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
-
Pubszon
veterán
Na, lejárt a 14 nap, nyithatom a BL-t, e előbb le kellene mentenem a dolgaimat.
Van benne egy SD kártya is, arra is át tudom menteni.
Mivel mentsem? Van valami jó program?Gondolom a BL nyitással törlődik minden.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
batai15
félisten
Egyébként aosip alatt nem lehet olyat hogy gépelés közben a navbar eltűnjön? Mert elég sokszor rá nyomok a home gombra közbe.
-
Pityu.
nagyúr
Egyébként a xiaomi beépített böngészön kívül érdemes másikat hasunálni ?
-
Pityu.
nagyúr
válasz wwenigma #3928 üzenetére
Megcsináltam a beállításokat,speedtesteben szoktam nézni gyorsan a reklámot de ugyan úgy ott van,sőt direkt megnéztem egy online filmes oldalt és színt úgy ott az összes reklám.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
-
wwenigma
Jómunkásember
Semmi extra. Bekapcsolod hogy bootloaskor induljon, rátapizol hogy piros legyen a nagy pötty lent es max ráteszed a lakatot a futo programoknal hogy veletlenul se loje ki.
Trubad Úr: első körben szerintem stock MIUI, es ha abban találsz valamit ami nem felel meg akkor menj el a romolás fele, ne egyből ess neki mert nem lesz összehasonlitasi alapod.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Pityu.
nagyúr
A blokadat,hogyan is kell beállítani,hogy rendesen működjön?Valamelyik topikban olvastam róla ha az ember fel rakja egy ideig működik aztán nem működik mert valami beállítást kell kikapcsolni vagy beállítani,már nem emlékszem.
-
batai15
félisten
válasz Ron Swanson #3924 üzenetére
Most aosip rom. Nagyon fluid, tele van jó dolgokkal.eddig semmi bug, akkuval is jól bánik. Igazi miui alternatíva. Hamarosan kap gestus vezérlést is. 3 ujjas screenshotot is tudja.
[ Szerkesztve ]
-
M0RGI
őstag
válasz Ron Swanson #3924 üzenetére
Grat!
Én igaz még nem a Note 5-ön (még nem érkezett meg), de LOS-t használok nagy megelégedéssel. Számomra minden fontos feature rendelkezésre áll. Miuit párom telefonján egyszerűen nem tudom megszokni.[ Szerkesztve ]
-
Ron Swanson
senior tag
Csatlakoztam én is a Redmi Note 5 tulajok klubjába. Most hozta a futár, tegnap reggel rendeltem meg az Eustockról (4/64GB fekete). Múlthét szombaton vettem egy Huawei P20 Lite-ot amit 3 nap használat után eladtam, mert annyira nem tetszett. Előtte iPhone 7 Plus-om volt, de váltani szerettem volna Androidra, mert pl. szeretem rootolni, testreszabni a telefont, meg van hosts alapú reklámblokkoló, illetve normális hívásrögzítő app amivel fel tudom venni az ismeretlen számról jövő hívásokat. Viszont csúcskategóriás telefont nem akartam venni, úgy gondoltam ideje kipróbálnom egy ilyen középkategóriás kínait, ha már ennyire népszerű.
Kérdésem: Ti milyen ROM-ot használtok, melyiket találtátok a legjobbnak? Gyári MIUI, AOSIP, Resurrection Remix, LOS, vagy valami más?
-
szemmelver
aktív tag
Biztos hogy a fólián vannak, mivel amíg nem raktam rá, magán a kijelzőn egy pontot sem láttam, ugyan ez volt a helyzet a redmi 4x-el is. A fólián viszont lehet látni felhelyezés előtt is, hogy pöttyös.
Amit F.B.I. fórumtárs linkelt üveget, ott le is írják.
"touching dots in the transparent part of the film"(#3922) Fulár üvegnek sem mondanám inkább műanyag
[ Szerkesztve ]
-
Fulár
senior tag
Ne haragudjatok meg!Nem okoskodni akarok!Csak ettől agyérgörcsöt kapok!
Van a Fólia.Meg van az Üveg!Két teljesen eltérő anyag!Olyan,hogy Üvegfólia nincsen!Ez kijelző védő Üveg!A sok hülye ökör webshop is Üvegfóliaként árulja és egyre inkább így terjed el a köztudatban. -
titán
válasz szemmelver #3920 üzenetére
A pöttyök nem a fólián vannak, hanem a telefonban. Azok a kapacitív érzékelési pontok, és minden egyes telefonon ott vannak. Csak ezen most kicsit jobban látszanak.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Pityu.
nagyúr
Amúgy az előlapi selfi kamera képminőségén meg lepődtem,jó képeket lehet lőni vele Nézegetem a képeket és ehhez képest a samsungom selfi kamerája egy fos volt az max videó híváshoz volt jó.
-
B2man2
aktív tag
válasz szemmelver #3917 üzenetére
Ütésálló tokról, és a full cover-ről tudsz linket küldeni?
[ Szerkesztve ]
-
szemmelver
aktív tag
Pedig én ilyet használok már pár hete. (valamikor áprilisban rendeltem meg, mert biztos voltam benne, hogy ilyen telefonom lesz.) ami még nagyon jó benne, hogy az ütésálló tok sem szedi fel a fóliát.
A családban lévő redmi 4x-en is ilyen full cover van, és teljesen jó. Viszont az ütésálló tokot már nem tudod rátenni, mert felszedi a fóliát.
[ Szerkesztve ]
-
ratobi
senior tag
válasz Viktor0610 #3915 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
bucihost
senior tag
Sziasztok. Be szereztem én is egy 4/64 globalt. Amikor be kapcsoltam jelezte van rendszer frissítés, de mivel nem voltam wifi közelben nem frissítettem rá. Most hogy wifi közelben vagyok már nem jelez frissítést. Mi most az utolsó verzió? Nekem 9.5.6.0 van fent.
-
Pubszon
veterán
Ha esetleg veszel és felrakod, majd jöhet a személyes tapasztalat.
Más.
Rendeltem egy ilyen QC3.0 modult, teszt alapján jó, kíváncsi leszek milyen. Be lehet építeni autóba vagy PC-be is akár akiben van egy kis modding készség.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
batai15
félisten
Elvileg tud qc 3 is, de olyan töltő is kel hozzá
-
B2man2
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Nem igazán értem az értesítések beállítását.
Az értesítések/ alkalmazás értesítéseknél be van állítva, hogy villogjon, rezegjen egy alkalmazás, pl gmail, Viber. De ha az alkalmazások beállításaiben akarom beállítani, akkor ott inaktív mindkét opció, és ha be is állitom akkor is elfelejti.
Hogy lehet rávenni, hogy bent maradjon a beállítás az alkalmazásokban is. Most úgy tűnik, hogy az értesítési led nem jelez ha jön üzenetem.
Miui stabil 9.5.6.0
-
G48
senior tag
válasz Viktor0610 #3905 üzenetére
Úgy értem, hogy az én whyred-em -remélem whyred a kódneve- tud OTG-t. Meg azt olvastam hogy QC 3-at is, itt is ítrák h QC 3-t is tud. Lényeg: a GSMArena írta rosszul?
-
MODERÁTOR
-
G48
senior tag
Ez a mi telefonunk: https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-9120.php v https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_pro-8893.php
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest