- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
polya95
csendes tag
válasz
Takuun #26098 üzenetére
Ezek alapján nem csodálom, hogy nem frissítettél!
Nem hinném, hogy jobb lenne, csak kíváncsi voltam használtad-e!
Hosszú ideje nem a gyárin vagyok, 1 évig Pixel Experience 10+ volt, 1 hónapja pedig a PE11+-t használok.
A legendák szerint az utolsó stabil Xiaomi.eu 10-es romnak volt a legjobb készenléti ideje. -
válasz
Takuun #26098 üzenetére
Fejlesztői eszközöket ha előcsalogatod( nem emlékszem már, hogy hogy kell MIUI-ban, kernel vagy MIUI verziót nyomogatva) akkor megtalálod benne legalul a MIUI optimalizációt ami asszem alapból közepes szinten áll. Vagy lejjebb veszed vagy kikapcsolod viszont ha kikapcsolod akkor az összes app-tól megvonja az engedélyeket.
-
Takuun
aktív tag
válasz
polya95 #26097 üzenetére
Van egy 9T is a közvetlen környezetemben, mióta megkapta a 12-őt, azóta a készenléti idő drasztikusan csökkent. Több készüléknél is ezt olvastam, így nem kockáztattam meg, hogy feltegyem. Mellesleg most nem is dobja fel OTA, ezért sem erőltetem.
Mert? Szerinted abban csiszoltak ezen és jobb a memória kezelés? Nem dobálja ki az appokat? -
válasz
Takuun #26095 üzenetére
Sose vennék gamer telót, nincs értelme. Android nem gaming-re való jelen formájában, így nincs értelme a brutál hardvernek mivel az aksi 1 max. 2 év után kuka főleg mivel gyárilag gyorstöltéses töltőt adnak hozzá ami gyorsabban csökkenti az aksi élettartamát.
Én olcsó amoledes telót szeretnék, egyelőre a redmi note 10 pro tűnik jó választásnak de nem sürgős. Meg majd egyszer egy nintendo switch-et vagy switch lite-ot és meg is van oldva a gaming részemről.
-
Takuun
aktív tag
válasz
beller #26094 üzenetére
Az pillanatnyi ár volt, asszem 2 napig.
Poco F3 indította be a nyálelválasztásom, de lehet megvárom az első gamer Xiaomit, ami állítólag hasonló árban lesz.
Az a tapasztalatom, hogy a gamer cuccok, minden egyéb felhasználás során maximálisan kielégítik az emberek átlag igényeit, hosszú távon. -
polya95
csendes tag
Szia!
Először is, milyen ROMon vagy jelenleg? Ettől is függ hogy mennyi szabad memóriád van és milyen a RAM-kezelés!
(A lakatolásból úgy tippelek hogy MIUI)
-
Takuun
aktív tag
2018-óta használok egy Note 5 Pro-t, amivel többé kevésbé elégedett vagyok. Ritkán váltok, szeretem a megbízható, bevált dolgokat. Előtte egy SonyEricsson K800-as telefont gyűrtem, az 8 évig szolgált, ha jól emlékszem.
Na most az utóbbi időben terjedelmesebb appokat is elkezdtem használni és érzem a készülék korlátait. A tőzsdei appok és egyes játékok közötti váltás során állandóan újratölt mindent. Azért az ember nem ezt várná egy 4 Gb ram-os telótól. Hiába a lakatolás meg a varázsszavak, baszik rá a telefon. Nem szívesen keresnék új telót, mert ez a telefon is kielégíti az igényeimet és alig kerül többe, mint 20 eFt, az újak (Poco X3 Pro, Poco F3) pedig mind 100 eFt körül vannak. A kérdés, hogy azok is ilyen agresszívan zárják be a programokat?
Csak mert maga a vas elbírná a tőzsdei appokat és úgy látom, hogy a játékokkal (Mortal Kombat, Asphalt, Real Racing 3, Cover Fire, Infinity Ops stb.) sincs különösebb gondja. Esetleg van olyan beállítás ami megakadályozná az állandó újratöltést?
-
sztsam
csendes tag
Sziasztok
Meg kellene változtatnom a wifi mac címét, viszont ahogy olvasgatok ezt csakis root-al tudom megtenni ami miatt gyári beállításra visszaállítaná a telefonom.
Nincs gondom a MIUI-val, de ha már úgyis minden törölve lesz érdemes vagy van valami sokkal jobb és nem bugos egyedi rom hozzá?
Miui 12.0.2-n vagyok -
lajxko
tag
válasz
lajxko #26088 üzenetére
Többen találkoztak XDA-n már ezzel, de nem találtam megoldást itt
https://forum.xda-developers.com/t/device-stuck-in-loop-mi-logo-then-battery-icon-this-keeps-repeating.3832439/ -
lajxko
tag
-
Flashget
félisten
válasz
tranceplanet #26069 üzenetére
Power gombot én csak készülék kikapcsolására használom. Mások a képernyőre is, pedig ezt a funkciót kilehet rakni az asztalra is. Így a fizikai kapcsoló élettartalma is növelhető.
-
Akelaus
senior tag
Lehet.
Ha jól emlékszem megjelent, majd eltűnt, és újra megjelent. Akkor leszedtem. Nem tudom miért vonták vissza, mert én semmit nem vettem észre ami ne működne.
Örülnék neki ha a következőt is megkapná, amiben (ha jól tudom) már el lehet távolítani a gyári alkalmazásokat simán. -
lajxko
tag
Sziasztok!
Mai nap Xiaomi Redmi Note 5 Pro telóm megadta magát.
Használat közben elsötétült a kijelző, és azóta nem tudok életet csiholni belé.
Töltőre rakva felvillan az MI logó, majd a lemerült Akksi ikon, elsötétül a kijelző és kezdi előlröl. Akksival lenne gond? Nem volt semmilyen előjele, 1-2 napig simán bírta eddig. Mikor a jelenség beállít, akkor is legalább 50%-on volt az akksi. Azóta próbáltam töltőn hagyni de semmi. Hangerő fel-le, bekapcs gombkombinációk egyikére egyetlen egyszer reagált, akkor a Fast Boot felirat villant fel egy pillanatra, majd kezdődött előlröl az MI logó - Akksi logó Loop.Ötlet, hogy tudnám helyre rakni?
Ötlet, hogy tudnám a belső tárhelyről a képeket lementeni? Laptopra csatlakoztatva nem látom a tárhelyet.
Gyári a rendszer, nem modoltam, és azt hiszem Global verzió (hivatalos magyar forgalmazótól van) -
banda1981
aktív tag
válasz
tranceplanet #26069 üzenetére
-
crok
nagyúr
válasz
#61872278 #26070 üzenetére
Szerintem olyan itt nem volt [csak stable beta.. ezen kívül mást nem adtak ki], azóta se. De ez felmegy az Updater-ből, természetesen zárt bootloader-el is.
-
törölt tag
Sziasztok
Miui 12 stable ami felmegy zárt BL Note 5 Pro telefonra azt hol lehet letőlteni?
Eddig amiket találtam az BETA volt. Nem szívesen nyitnám ki a BL-t.
-
tranceplanet
addikt
Szerintem a Poco nagyon durva most ár/érték arányban:
Poco X3 NFC
Poco X3 ProAz a "baj" még mindig jó állapotú a telóm, egyedül az akksi gyengült, háromnaponta töltés kettőre csökkent kb. A power gomb szerintem széria hiba.
Apropó, van stabil EU ROM friss biztonsági csomaggal?
-
válasz
vigyorgó #26065 üzenetére
Igen, úgy néz ki a redmi note 10 pro méltó utód lehet. Nekem egyelőre még nem sürgős, de idén már muszáj lesz cserélni mert a gombok is kezdenek szétmenni, nem mindig regálnak vagy duplának veszi a nyomást pl. a bekapcsoló gomb. Ha megvetted majd írhatsz, hogy milyen.
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
A mai napig maximális megelégedéssel használom a telefont.
Ettől függetlenül nagyon csábít a most kijött redmi note 10 pro.
Eddig elfogadható árkategórián belül minden telefonnál találtam valami hiányosságot, gyengeséget ami miatt nem akartam leváltani a RN5 öt.Note 10 pro ba gyakorlatilag nem tudok belekötni, és árban is elfogadható ahogy nézegetem. Ha meg is veszem note 5 is megmarad. -
kiszpista900
aktív tag
Sziasztok xiaomi note 5 esetleg valakinek nem volt itt kihangosító ( csengőhang) hangszóró hibája? Elvileg cserélve lett de sajnos nincs változás
-
-
Dragbajnok
tag
válasz
Takuun #26054 üzenetére
Szia! Szerintem kosz van a csatlakozó aljában. Nem tudod beledugni teljesen ezért nem érintkezik rendesen. Én kamion szerelő vagyok és többször is telement kosszal a csatlakozóm. Ilyenkor egy tűvel vagy még jobb egy hegyes müszerész csipesszel kikotorni az aljából a koszt. Sokszor elég fellazítani és utána kilehet fújni mert a csatlakozó betömöríti az aljába.
-
zsola400
aktív tag
Gyári kamera app nem működik, folyamatos fc. Van fenn gcam is, tökéletesen működött mindkettő, de emiatt ez sem működik. MiuiCamera.apk már kicseréltem de a hiba maradt, FR-t szeretném elkerülni, ha lehet. Hiba log-ból valaki meg tudná fejteni mi lehet a gond?
Kamera fc -
Csigusz 1
aktív tag
válasz
FragMaster #26049 üzenetére
Nekem is ez volt...
Aztán ma reggel félálomban véletlenül nem a frissítés gomra böktem, hanem mellé, a szövegre - erre eltünt, de valami olyasmit még kiírt előtte, hogy elutasítottam a frissítést...
És nem tudom hogyan lehetne visszahozni. :( -
FragMaster
addikt
Sziasztok! Gyári MIUI 12.0.2-n folyamatosan figyelmeztet a telefon, hogy frissítené a "Gyors alkalmazások szolgáltatási keretrendszer" rendszeralkalmazást, de ha rábökök sehogy se sikerül neki. Újraindítás, régióváltás nem segít. Erről tud valaki valamit?
-
Tompika777
senior tag
Sziasztok! Volna egy kis gondom, és egyenlőre nem találom a megoldást....
Szóval volt ugye a múltkor az a gebasz a Google System View-val... Én akkor újra telepítettem az Aquamail appot... Mindent újra beállítottam, de a hangjelzést email érkezésekor az istennek sem akarja lejátszani. Újratelepítés előtt tökéletesen működött. Az engedélyeket átnéztem és ami kell az még van adva, miui optimalizáció ki van rá kapcsolva, értesítések engedélyezve. Amikor a hangot kiválasztom, akkor lejátsza, de utána ha mailt kapok, csak a boríték jelzést teszi ki hang nélkül. Esetleg van valakinek ötlete, hogy mit nézzek még meg? -
Takuun
aktív tag
Egyik pillanatrol a masikra a jack csatlakozo elkezdett szarakodni. Ha bedugom a hedsetem akkor tobbszor elinditja a google hangasszisztenset es varja hogy beszeljek. Ezen felul a hang is teljesen torz mintha nem dugtam volna be teljesen.
Mi lehet a baj? Es hogy lehetne megoldani?
Nem ejtettem le es viz sem erte a telefont. -
seger
addikt
Android system webview frissítést nem ad fel a play áruház. Így mindig összeomlik a gmail.
Olvasva, hogy ezt kell frissíteni, de nem tudom. Mi a megoldás? -
btraven
őstag
Hogy kell a billentyűzetet behívni a képernyőre?
-
Lavar
aktív tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni barátnőm 3 éves készülékével kapcsolatban.
Az utóbbi hetekben több töltőfejet és különböző kábeleket próbálva mindre ilyen 5-7 óra töltési időt írt, míg az én előző droidos telefonomra 1,5 - 2 órát, tehát minden bizonnyal a telefonjával van a gond. Azelőtt neki is jó volt.
Most egy 20 cm-es rövid kábellel tölti, amivel már nem ír ki ilyen lehetetlen töltési időt, bár így is lassabb, mint volt.
Szeretnénk lementeni a képeket mert úgy érezzük a végét járja a telefon.Viszont sem a gép, sem a laptop nem ismeri fel a telefont, csak töltést ad neki. Korábban gond nélkül felismerte. Eddig csak újraindítás volt, szerintem jót tenne egy gyári visszaállítás is, de van vagy ~3000 kép a telefonon, amit elkezdtünk feltöltögetni google drive-ba, de elég lassan halad.
Van valami ötlet erre az usb problémára? Hogy gyorsan át lehessen csak húzni a képeket?
-
crok
nagyúr
válasz
btraven #26027 üzenetére
A MiFlash-ben is benne van, egyebkent osszefoglalo > Bootloader nyitas > Nem aláírt driverek engedélyezése ami kelleni fog meg.
-
btraven
őstag
Windows 10-re USB drivereket honnan lehet letölteni?
-
creed33
aktív tag
válasz
Tompika777 #26024 üzenetére
Sikerült a frissítés de a kivetítést nem oldotta meg.
Ettől függetlenül hasznos volt köszönöm szépen! -
xabolcs
őstag
válasz
Tompika777 #26024 üzenetére
Es tenyleg! 523M
Koszonom!
-
Tompika777
senior tag
válasz
creed33 #26022 üzenetére
Válts régiót Indiára, és biztos felajánlja OTA-n a 11.0.5.0 biztonsági frissítést letöltésre és telepítésre, és attól hátha helyre jön. Aztán a régiót nyugodtan visszaállíthatod magyarra.
Egy próbát mindenképp megér szerintem, már csak a biztonsági hibajavitások miatt is. -
creed33
aktív tag
válasz
FragMaster #26019 üzenetére
Gyári 11.0.3.0 már régóta nem érkezett frissítés sajnos.csak azt nem értem hogy első alkalommal miért sikerült a kivetítés funkciót aktiválni.
-
xabolcs
őstag
válasz
FragMaster #26019 üzenetére
11.0.5.0? Global? Fastboot (whyred_global_images_V11.0.5.0.PEIMIXM_20200917.0000.00_9.0_global_46113830ee.tgz) helyett zip-es valtozat is van?
-
creed33
aktív tag
Sziasztok!
Két LG okos TV vel fordult elő ugyanaz a probléma. Első próbálkozásra sikerült aktiválni a kivetítés funkciót mindkettőnél, de második próbálkozás nál nem ismerte fel a tv-t, nem működött a kivetítés funkció. Tapasztalt valaki hasonlót vagy tudja mi a megoldás -
-
F.B.I.
veterán
válasz
Narxis #26002 üzenetére
Inkább valami olyat, ami stabil és jó aksi idő, ha ez van 11-es rommal, akkor azt de ha csak 10-el, nekem az is jó. Kérdés mit? Havoc, Pixel, MIUI 12.5? X3 van itthon, automatán megy a gyári frissítés, azóta nem foglalkozom semmivel, ez a gyereké volt de nem kellene kidobni, ha meg eladnám, akkor valami, stabil, friss rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó 2db Samsung a52s
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged